אמ... שרשור התפקדות?

svety

New member
../images/Emo25.gifכפרה עלייך!../images/Emo190.gif

חחח ממש לא, דיי מיציתי את המקום...

AnGeL DoLlY

New member
וואו יש פה המון בנות

טוב אז אני אביב, החודש (18.7) ימלאו לי 17 שנות קיום
גרה במושב מגשימים במרכז, מאוד כיף ונוח לגור פה. כמה דברים על עצמי: הממ.. בזה הרגע למעשה הייתי יכולה להסתובב ברחובות מנהטן עם אמא, סבתא, ושני דודים שלי, אבל בגלל הקורס במתמטיקה נאלצתי לוותר/: כעיקרון ארה"ב זה היעד שלי ואני מתכוונת לחסוך כסף ולעשות טיול שנה הבאה לפני צבא. אני לא מרגישה את החופש בשיט וזה קצת עצוב בהתחשב בזה שהוא בערך האחרון שלי. החופש הרשמי שלי יתחיל אחרי הבגרות במתמטיקה, ב16, ומאז אני באמת אהיה משוחררת. בעיקר אם ילך לי טוב. P: מתחילה בקרוב פיתוח קול, ובשעה טובה. :) קיבלתי צו גיוס ל10 בדצמבר 2008! וחוץ מזה אין לי עוד שום מושג בקשר לתפקידי בצבא בעתיד.

SNoopY 26

New member
[זו אביב]

צו ראשון זה בי"א, ענברי. חצי שנה אחרי סוף י"ב אני מתגייסת

©big smile©

New member
לי היה צו ראשון בי"ב, והיו הרבה כמוני.

ועכשיו כשאני קוראת שוב את ההודעה, אני שמה לב שכתבתי צו גיוס ולא צו ראשון. אז יצאתי מטומטמת קצת הרבה

TiKi PooH

New member
אני כל פעם משתגעת איך את דומה לנועה 0:

הסתכלתי על התמונה לפניי שקלטתי את הניק, ובאמממת שפשוט לא הבנתי מה היא עושה כאן ( יש מצב שאת אפילו יודעת על איזו נועה אני מדברת.. היא הייתה בהלקת שיר. מצד שני כשחושבים על זה עברו איזה שנתיים מאז. שווין)

Moreiro

New member
וול

שם: מור גיל: 17 וחצי מקום מגורים: פ"ת משהו שלא ידענו עלייך הדג שלי מת היום. אפילו שבוע מסכן לא הצלחתי לשמור אותו
(ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי מתגייסת ולאן?) נכון לכרגע ב29.4 [O_O] להאזנות [O____O]. כשאני אפסיק להיות עצלנית ויהיה לי אומץ אני אחתום ויתור על מודיעין ונראה אם ישלחו לי זימונים חדשים. הא התמונה די עקומה מלפני שהסתפרתי>:

Lost Lullaby

New member
פריקית!!!11

תחמי ויתור מהר שלא יחסום לך דברים שאת רוצה, מודיעין נאחס P:

רייל

New member
There's a fire

שם: רייל. גיל: 17 וחצי. מקום מגורים: יישוב ליד נתניה. אני מתגייסת בשנה הבאה. קשה לי לספר עכשיו על עצמי, אפילו בקטנה, כי אני לא יודעת מאיפה להתחיל.

N o o s h y

New member
יאפ טאפ טופ

נעה ב15.8 אני אהיה בת 18 ואני גרה באשדוד. מתגייסת נכון לעכשיו ב9.12 למודיעין. אין הרבה מה לספר וגם לא מתחשק לי כלכך כרגע אבל הלוואי והיה לי מעיין קטן וזוהר. תמונה מטקס סיום יב' בלטרון עם נעה ואנה. שלושתנו כלכך יפיפיות כאן.

Over My Head

New member
שילילישילילי../images/Emo42.gif

שם:קארין
על עצמי-אמממ...אני אוהבת לשחק טניס, אני נמצאת במין להקה כזאת ואני ממש ממש אוהבת לשיר לרקוד ולשחק...יש לי יחסים מתוסבכים עם עצמי
....הייתה לי שנה די גרועה וגם די טובה אבל אני רק מחכה שהיא תעבור כבר...ואני גם מדריכה בקייטנה, ועברתי עכשיו סמינר של קורס מדצים שהיה מושלם=]]]] ואני פחדנית
וזהו...נראה לי...HAVE A NICE DAY

באיחור:)

שם: אלונה גיל: באוגוסט(20.8) יהיה לי 16. [כל מי שחשבה שאני מתחת שתעשה
] מקום מגורים: ליד אשקלון. אני שמו"צניקית רצינית וזהו:) תמונהP:

למעלה