אמ... שרשור התפקדות?

josie1986

New member
יאללה, גם אני!

שם: עדי. גיל: כמעט 21 (עוד 4 חודשים). מקום מגורים: רעננה. ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: המממ, השתחררתי לפני שבועיים אחרי שירות של שנתיים ו-10 חודשים. התחלתי לפני שבוע קורס פסיכומטרי ואני טסה לחו"ל ב30/9 לניו זילנד-אוסטרליה-טזמניה. יש לי חבר כבר שנה ו-9 חודשים (עוד 10 ימים). משהו שלא יודעים עליי.... אין לי מושג. מי שבא לה שתשים גם תמונה

Immortality

New member
לכו על זה

שם: מיכלי גיל: 18.3 מקום מגורים: הרצליה ספרי על עצמך: הא, למי יש כוח. אני פולניה מעצבנת וזה מספיק. מתגייסת ב-19.8 ליחידת ההסרטה של חיל האוויר תמונה שלי: עומר צילם, אני עקומה, אני מתה עליה.

Lust for Life

שם:
גיל: 18 מקום מגורים: אי שם במרכז הארץ לא נראה לי שיש משהו מיוחד שצריך לדעת, אני בת עשרה טיפוסית שכזו לפני צבא משהו שלא ידעתן? הייתי בחתונה של אברי גלעד, ווהו! נכון לעכשיו ב19.8 אני אהפוך רשמית לרכוש צה"ל אשר יזרוק אותי הכין שיחפוץ לבו, או בקיצור כל"צ. התמונה מתאריך לא זכור השנה, כשהבן דוד והמשפחה מטקסס באו לבקר בארץ, איך לא עברנו גם בים המלח >

nettus

New member
מתפקדת

שם:נטע גיל:20 מקום מגורים:קרית חיים עוד שבועיים משתחררת מהצבא.

nettus

New member
אוווי צריך קצת לספר על עצמי

יש לי חבר כבר שנה וחודשיים ואני אוהבת אותו בטירוף, כל פעם אני מגלה שאני אוהבת אותו יותר עם זה אפשרי. יש לי בעיות ברגליים בגלל זה אני כבר חודשיים וחצי בגימלים. אני מאומצת ויש לי המון אחים ואחיות שאני מאוד אוהבת, ויש עוד כמה שאני מחפשת. וזהו בערך

nettus

New member
פקידה בקריה

למרות שכבר כל כך הרבה זמן לא הייתי בצבא אבל עדיין...

אנחנו מערך קטן...כולן מכירות את כולן...

חוצמזה, יצא לי לפגוש אותה כמה פעמים בעזריאלי ובסדנאות-חפירות שעושים לנו...

nettus

New member
תמסרי לה ד"ש

מזמן כבר לא שמעתי ממנה(למרות שאני עדיין בר"מ 2).

יואווווווווו כמה שזה בא לי בטוב, חחחח....

חחח, נפלתן על השתטות שלי עם המצלמה...חחחח... מי מורעלת מי?!?! [פשוט צריך להתכונן לבה"ד 1!] שם: סיון...סיוני..."בוטן"...רק תבחרו
גיל: 19 וחצי מקום מגורים: זכרון יעקב/ סניפי ארומה ספרי קצת על עצמך: אני מש"קית נפגעים (אוטובוסים..מכבי ת"א...מש"קית ארומה...מה שהולך..) בחטיבת הנח"ל
|דגש|וביום רביעי אני יוצאת לקצונה! [יאי!] ואני מתה מפחד מבה"ד 1, חחח...אבל יהיה טוב! חולת ביטלס בנשמה. צהובה מתה ואיפשהו אני אמורה להיות חצי עירקית (לא ברור, כנראה באוזן..) וכבר חודשיים בערך אני מנסה לראות את סווטי, אבל לא כ"כ מצליח לנו, חחח...

בכיף:)

כשיצא לך שלחי לי במסר את הפלאפון שלך, ופעם הבאה שאני אבקר את המשפוחה ברמה"ש ארים צלצול:]

למעלה