אמ... שרשור התפקדות?

JuSt A GiRl 94

New member
123456789

שם: שירה גיל: 13 וכמעט ארבעה חודשים מקום מגורים: ירושלים ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: אני שירה, אני לומדת בתיכון האקדמיה למוזיקה ואני עולה לכיתה ט', הדברים שאני הכי אוהבת לעשות זה לשיר ולכתוב... צבא: עוד כמה שנים

TiKi PooH

New member
עכיעיחעחגמ

שיר, 17, גבעתיים לפניי שנה ( בחופש של שנה שעברה) עברתי לגור עם אבאל'ה בגבעתיים, אחריי הרבה מלחמות ובלאגנים, אנחנו צוות לעניין, מסתדרים נהדר ואני כל כך שמחה על העקשנות המבורכת שלי שהביאה אותי עד הלום. באמת כייף לי איתו..[: שלושה ימים בשבוע הוא ישן בתל אביב ואני פעם בשבוע מבקרת אצל אימא וסורין בכוכב יאיר. עם האיש שלי יש לי חודש וחצי והוא פרטנר נהדר. אני עובדת בצוציכייף, מתקדמת לעבר רישיון נהיגה ( נאלצתי להשהות קצת עקב התרוששות קלה, אבל שבתי לאיתני) מושא אהבתי- המצלמה שלי, ואני חוסכת לקורסי צילום בשנה הבאה ( רציתי בית ספר לצילום, אבל אין זמן עד הצבא) ולקורסים באונ'. כל זה שטויות שכבר ידעתן ממ חוצמזה לפניי כמה ימים התקשר אליי לי- המנהל בי"ס לצילום של "טבעהדברים" וביקש שאני אשתתף באיזו תחרות צילום שלהם. זה היה נורא חמוד. בכלל הוא באופן עקרוני אדם מקסים, יצא לנו להתקשקש כמה פעמים על גגות הרצליאניים (למעעשה הוא הזמין אותי לצאת איתו; היה לי חבר ).. לא יודעת מתי הדד ליין להגשת צילומים, אבל אני מאוד אנסה לארגן משהו עד אז. זהו, קשקשנית אני אחושרמוטה. תמונה מבומבמלה

stay

שם: ליאור. גיל: אוטוטו 19]: מקום מגורים: מבועים. ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך אע... כרגע משרתת בבה"ד 10, בקורס חובשים, בשבוע ה-8 כבר. :) אני נראית זוועה במדים אפשר לקבל שם הרעלה מהאוכל יש לי 3-4 מבחנים בשבוע אבל הכי כיף לי בעולם ומשום מה הממוצע שלי הוא 100 (עד שאקבל את בוחן המפקדים חזרה.
) זהו

Tin Doll

New member
אהההה

שם: טובי (Tovi
) גיל: תכף 18 וחצי. מקום מגורים: ירושלים. אממ לספר על עצמי? אני בת להורים דתיים, כבר 3 שנים מחוץ לדת. אין לכן מושג איזה תהליך קשה זה.. הוא עדיין לא נגמר. אבל אני שורדת, כי בכל זאת, אני צריכה לחיות את החיים שלי בדרך שלי. אין לי ממש חברות, כי משום מה אני תמיד מתרחקת מאנשים.. אולי זה בגלל חוסר ביטחון עצמי, אולי סתם כי נמאס לי מבני אדם מהר. הייתה לי חברה טובה במשך כמה שנים טובות אבל בגלל שתפסו אותנו גונבות ביחד, וכמעט פתחו לנו תיק, אבא שלה אסר עליה לראות אותי ולדבר איתי ומאז הקשר דעך לגמרי. אבל אני ילדה טובה, שלא תראו אותי ככה. בתחילת י"א עברתי מבצפר ממש דתי (אולפנא..) לתיכון ערב, דתי גם אבל לא בדיוק. P: זה נורא עזר לי בלימודים ובגיבוש דעות עצמיות, הכרתי כמה חברות אבל אני לא ממש בקשר טוב עם אף אחת. אף פעם לא הרגשתי את החוויה הזו של החברות בבצפר, כי לא באמת התחברתי, אני תמיד לבד. אני לא מתגייסת, אני עושה שירות לאומי. זה התחיל מזה שלפני שנתיים הצהרתי שאני דתייה, הלכתי עם אבא לרבנות והופ קיבלתי פטור. רק בתקופה האחרונה בגלל שכולם מתגייסים סביבי חשבתי על צבא, אבל אני יודעת שגם בשירות יהיה לי טוב, אולי יותר? תמיד רציתי לעשות שירות בבית חולים, סתם כי זה נראה לי מושך ואתגרי ומלמד המון לחיים. רציתי לעשות שירות מחוץ לעיר, כי נמאס לי מהבית הזה וגם כי אני כבר לא ילדה קטנה. אבל אני צריכה להשלים כמה בגרויות (5 בערך:<) וזה יהיה קשה אם אדחה ואדחה ו.. אני מכירה את עצמי יותר מידי טוב לדעת שאם לא אתפוס את עצמי בידיים עכשיו, אני אברח. אז אולי אמשיך לשנתיים ואעשה שנה אחת כאן בירושלים ושנה שנייה מחוץ לעיר. התקבלתי להדסה הר הצופים, ורק בראשון לספטמבר אדע לאיזו מחלקה שובצתי. מקווה שטיפול נמרץ לב. :) חפרתי.

נמ...

) ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: אמ... אני לומדת. ואני אוהבת לשמוע מוזיקה. ואני כבר בפורום הזה 6 שנים(
)

יאמ

שם: שני גיל: 19 מקום מגורים: רעננה ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: אני אחרי שנת שירות שהתחלקה לשני חלקים - 7 חודשים גרתי בקומונה של גרעין נח"ל בעכו, עזבתי במרץ. ובחודשיים האחרונים גרתי והתנדבתי בקיבוץ בערבה (הקיבוץ של שחר, חבר שלי כבר שנה ו-8 חודשים), שם עבדתי במטע תמרים והיה הכי כיף בעולם. לא נראה לי שחידשתי משהו. ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי מתגייסת ולאן?: מתגייסת עוד פחות משבועיים (19.7) לתפקיד מש"קית חינוך. וצירפתי תמונה של האבטיח ששחר פתח בבריכה של הקיבוץ. תראו איזה יופי!!:)

SuGaRBabe1

New member
אפצ'י

שם: הילה גיל: עוד מעט 20 מקום מגורים: גבעתיים ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: אמממ לא יודעת. נראה לי שאתן יודעות עליי מספיק P: ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי מתגייסת ולאן? בצבא כבר שנה ו-5. סמב"צית, משרתת בחור ליד אילת. ותמונה....

Fragile rose

New member
טובנו

שם: אנה גיל: עודמעט 20
מקום מגורים: חור שכזה
ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך אע, סיימתי ללמוד [
]. הנדסאית תו"נ כפרעלי עובדת כרגע בזיפ בקניון איילון דבר שלא ידעתן עלי? הידעתן שהעפתי את הבחור?
ותמונה כן, אני יודעת שחרשתי עליה

mkarin

New member
ישנתי 12 שעות ואני עדיין עייפה ><

שם: קריני. גיל: 16.5 [בספטמבר 17, אבל אני מתכחשת] מקום מגורים: רמת גן. ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך אני מתגייסת עוד שנה
ובקיץ גזרתי על עצמי פסיכומטרי. התמונה מלפני שבוע וחצי, אחרי שהסתפרתי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

EVE Lights

New member
לא מומלץ לך

סביר להניח שגם ככה הציון שלך יהיה נמוך מהממוצע תשמרי את הפסיכו לאחרי הצבא..

Small talk

New member
לנו אמרו ההפך

שממוצע של בני נוער בפסיכומטרי יותר גבוה משל כל השאר , משהו כמו 600 לבני נוער מול 550 של כל השאר. זה היה אחד הדברים שבגללם שקלטתי לעשות בקיץ (אני לא עושה בסוף), חוץ מזה שלנו בבית ספר הציעו קורס ב1000 שקל (לא יודעת עם גם אצל קרין) אבל זה גם יתרון.

Lost Lullaby

New member
אמרו את זה לכולם האלו שבאו מ'קידום'

או לא זוכרת מה זה היה
אאל"ט לא מזמן הייתה ידיעה בעיתון שהציונים אחרי צבא כן גבוהים יותר מבתיכון...

mkarin

New member
כמו שאיילת אמרה,

אצלי בבי"ס זה קורס מוזל בחמישית בערך מהמחיר... גם אם אני לא אצליח, זו התנסות טובה. מה גם שתמיד יש את הסיכוי [אני מקווה שסיכוי גדול] שאני אצליח, ואז אולי לעתודה... אם לא הייתי חושבת על עתודה לא הייתי עושה פסיכו' בקיץ.

Bitch47Percents

New member
התנסות טובה זה בטוח

זה גם נותן לך את האופציה להגיד "זובי, אני לא עושה את זה לעצמי שוב, אני הולכת ללמוד משהו שלא מצריך פסיכומטרי"
בהצלחה

mkarin

New member
ממש מקווה שאני לא אגיד את זה../images/Emo3.gif

ותודה :)

../images/Emo45.gif

בדיוק מה שאני חשבתי ועשיתי בשביל להכיר את זה יותר מקרוב ולדעת לקראת מה את הולכת, אז בקורס שהוא לא בדיוק הכי הכי טוב אבל בהחלט אפשר להוציא ציונים טובים ומספקים ובחמישית מחיר זה שווה את זה- אבל צריך באמת תחת בשביל לשבת וללמוד, למרות שיש כאלה שזה בא להם גם בלי חרישה אינטנסיבית. בקיצור, צבירת נסיון זה אף פעם לא דבר רע שיהיה בהצלחה :]

stink

New member
לי :)

האמת כל הממוצעים האלו נראה לי זיון שכל אחד גדול.. תעשו מתי שנוח לכם ואל תקשיבו לסקרים . לי היה נוח בתיכון , אז עשיתי , ואני מרוצה .

למעלה