אמ... שרשור התפקדות?

משעמם אז עונה:)

שם:תהל גיל:עוד מעט 17 מקום מגורים:כפר יונה ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך אממ אין הרבה מה לספר אני בצופים.. עולה לכיתה י"ב.. אוהבת לצאת ולהנות עם חברות אוהבת בעלי חיים וזהו אין לי עוד מה להגיד.. (ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי מתגייסת ולאן?) עוד לא היה לי צו ראשון אז הגיוס עוד רחוק:)

Summer moved on

New member
חזרתי מבייביסיטר:]

נועה, 16.5. אוהבת צילום, ספרים, קולנוע, חברים. עובדת המון עם ילדים. עולה לי"ב, וזה מפחיד. ובעיקר מוזר. י"א הייתה ה-שנה שלי, שנה נהדרת מכל מיני בחינות, ולא רציתי שהיא תיגמר. הממ זהו בערך?

EROTOMANIA

New member
איאיאי

שם: קים גיל: עוד מעט 20 מקום מגורים: ארה"ב על עצמי? הממ, לא יודעת. תנו לי לחשוב על זה עוד קצת, הרגע קמתי.

EROTOMANIA

New member
חח

הנה אני
אני עובדת בשירות לקוחות במיני סופרמרקט סטודנטית בקולג' מסטולה רצינית ונהנית מהחיים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif><

שם:אריאל גיל:14 מקום מגורים:הרצליה ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך- המ אריאל, 14, מהרצליה עולה לט', חולת כדורסל ומוזיקה נמ זהו תכלס. מי שרוצה לדעת שישאל. ^__^ התמונה ברגע חירפון קל.

EVE Lights

New member
להלהלה

שם: אורנית גיל: 21 מקום מגורים: רמה"ש ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: עושה פסיכומטרי ביולי אחראית משמרת בסופרפארם חבר 8 חודשים זהו בערך
משו שלא ידעתם? מממ... פעם נורא נורא רציתי את הבן של רפי גינת. זהו, הוצאתי את זה.

drops of summer

New member
משעמם

שם: שיר גיל: 17 מקום מגורים: צפון ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך: אני פה כבר שנתיים וחצי, ואף פעם לא כתבתי יותר מדי מחשש לזיהוי אפשר לומר.

drops of summer

New member
חח טוב

יצאה לי הודעה ממורמרת משהו. אז, סיימתי עכשיו י"א, היה קשה אבל השתלם [אני מקווה], יש לי חבר יפיוף כבר שנה ו16 ימים ומאוהבים עד הגג. מממ.. היה לי צו ראשון שלשום! היה מגניב. זהו?

moruush

New member
למה אני ערה עכשו?../images/Emo6.gif

שם:מור
גיל:בקרוב 14 ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך אני רוקדת כבר כמעט 11 שנים,
, אני רוקדת קלאסי, ג'אז, מודרני ופולקלור.. ובעוד פחות מחודש אני מופיעה בפעם ה5 בפסטיבל המחולות בכרמיאל
.. יש לי 2 חברות טובות שאני מתה עליהן, יש לי חוסר ברזל, ובלוטת תריס דפוקה.

ShiRa1101

New member
אז ככה:

שם:שירה גיל:15.6 עוד שבוע! מקום מגורים:נתניה ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך טוב אז נולדתי בבוסטון-ארהב,שכחתי את כל התקופה שם [וגם האנגלית לא משו] לא היה לי עדיין חבר/נשיקה שנה הבאה אני הולכת לכיתה חדשה עם מורה חדש וחברים חדשים-מקווה שיהיה לי הכי כיף בעולם:] אני ממש אוהבת סנוויץ' עם חמאת בוטנים ושוקולד,תנסו! אה וגם בננה עם חמאת בוטנים ! צבא:יש זמן;-] מי שבא לה שתשים גם תמונה

All together now! Everybody!

שם: כרמלמלמלמלמלמלמלל גיל: 16 בספטמבר מקום מגורים: ראשל"צ ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך (ובגלל שיש המון מתגייסות.. מתי מתגייסת ולאן?) אממ יש דברים ממש קטנים שיכולים לעשות לי את היום. למשל, כשאני מוזגת שתייה או משהו (תמיד בכוסות פלסטיק צבעוניות של ילדים קטנים. ועם קש>< ) אז אם הקש יוצא באותו צבע כמו הכוס אני מתלהבת
ובכללי אני אדם נורא שמח וזה

ThE uVa

New member
מתאים לשעה הזו של הלילה.../images/Emo60.gif

שם: יובל גיל: 16 מקום מגורים: אזור השרון. ספרי קצת על עצמך+משהו שלא ידענו עלייך. ממ. אני יובל. והפסקתי לכסוס ציפורניים, ולראשונה בחיי יש לי לבן בציפורניים! מי שבא לה שתשים גם תמונה. יאללה. תמונה מחוייכת ומוזרה [ככה השיער שלי נראה עם קוקו]

Mooa-Numi

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מיכל, 18וחצי, ש"ש בדרום. פסיכית, חסרת קוארדינציות חברתיות ומוטוריות, גאונה ומטומטמת. מתגייסת ב26/8 לקרקל, נכשלתי טוטאלית בספורט (45 ווהו!!
) אני חושבת שאני מצחיקה, אבל אני היחידה בערך. למי שרוצה תמונה (אפילו 2) שתשלח מסר. (לראות כמה השתניתי וזה). משיקולים מובנים אני לא אשים כאן. וזהו. אה אני גם מכורה לויקיפדיה!!

אני!../images/Emo20.gif

שם: מריאן גיל: 18 עוד חודש וחצי :)) מקום מגורים: ראשל"צ סיטי. מתגייסת עוד 7 חודשים לשח"ם (משטרה כחולה), לשמחתי ולצערי התקבלתי בגלל שאבא'לה מלא בפרוטקציות בצבא, ולא בזכות עצמי. לפעמים אני מניחה שבחיים לא הייתי מתקבלת אם הייתי מנסה לבד, אז אני שמחה שיש אותו. לפעמים אני עצובה שרוב הסיכויים שלא הייתי מתקבלת לזה בלעדיו. אני מפחדת פיצוצים מהגיוס שלי. אני חופרת לחבר שלי בצורה כרונית 24\7 על הצבא ועל כמה שאני מפחדת. הוא תמיד מבטיח להחזיק לי את היד חזק חזק כשהוא ילווה אותי לבקו"ם (ככה הוא סיפר לי שהוא מתכוון לחזור אלי אחרי הודו
). אני גם שונאת לישון מחוץ לבית אז הגיוס שלי בכלל הולך להיות בעייתי. קיצר חפרתי :) וזו תמונה מהמסיבת סיום שלי.. אני ממש אוהבת אותה. אני מימין ומשמאל חברה הכי טובה שלי, אנה.

למעלה