אמון בצוות הישיבה

הם צודקים אך טועים

יש הבדל אחד,בין שמים וארץ הוא מפריד.. אדם שהתאבד כיבה את הנר, היוצא בשאלה עליו נאמר: 'כל זמן שהנר דולק עוד אפשר לתקן'. אבל לא כדאי לחכות....... כי אין האדם יודע מה עיתו......

לא מסכים...

יציאה בשאלה זהו דירדור לתהום העמוקה... אך עדיין, אם תצעק אל אבא שבשמיים הוא ימצא לך במה להיתפס כדי לתפס חזרה...

תהום ? ומה גם-עמוקה ?

קשה לי להאמין שהנך שלם עם עצמך כפי שאני שלם עם עצמי. ויש לך מזל שאני מנוע אישית מלהכנס כאן בפורום לויכוחים תיאולוגיים בנושאי דת ואמונה. והאמת, שלא מפריע לי שתחשוב שדרכי מוטעית אם דבר זה יחסוך ויכוחי סרק

כנראה שאינך מבינה בהלצות

אם תשימת לב, שלכל אורך השרשור לא האשמתי אף אחד בסיבת יציאתי בשאלה! ומה גם שבמפגיע לא ציינתי את הסיבה לכך. מלבד את אשמת המשגיח שבגינו עזבתי את עולם הישיבות. ו``בעוונת הרבנים`` =הלצה על אותו משקל ל``בעוונותיי הרבים``

אתה סתם לא רציני!

נתת לפושע שזרק אותך לכלבים את שאיפתו על טס של זהב?????????? בגל מישהו ששיעמם אותך שינית את כל החשיבה שלך על החיים?????

מדוע לא רציני ?

דוקא מאז התרצנתי במאוד מאוד ! וכפי שציינתי שאין זו הסיבה לעזיבתי את הדת ! והיה סמוך ובטוח שמאז הספקתי ללמוד עוד כ 10 שנים, אף כי לא במסגרת מסודרת. ודוקא מאז שיצאתי לעבוד. ואגב, את הדת עזבתי לפני כ5 שנים, ולא אפרוט את הסיבות שגרמו לכך. ואין זו באשמת המשכיח

ללא נושא

ממילא אין מדובר בנושאים ``ממראה מתניו ומטה`` שבטלנותך הביאתך לידי סקרנות בנושאים הללו, ולמרות שידעת על מה נסבה הודעתו של לתומי חשבתי, הן זוהי הודעתו עליה הגבתי בשבת בבר דעת. ובסקרנותך, הנך סוחט אותו בלשונו לפרוט בדברים שהצנעה יפה להם למען הביט אל מעוריהן

מWIי

New member
אז ככה.

זה ממש לא מעניין אותי מה שהוא רוצה. רק רציתי לרמוז לו שזה פורום ואם הוא רוצה לכתוב משהו שיהיה מושלם. לא שאנחנו נצטרך לדובב אותו.. ומדוע זה מסקרן למה עזבת את הדת: אתה כותב שלמדת בשבת תוך כדי עישון וכו` זאת אומרת שהטעם בלימוד עדיין קיימת.. אז איפה החור.. וזה נורא מסקרן ולא רק אותי אלא כל אחד. וזה מגיע עם המון שאלות: מה אתה מומר להכעיס, או מומר לתאבון? האם קראת ספרים חיצונים האם מישהו קילקל אותך.. מה היה- זה מטריף אותי מסקרנות...!!

שומר 23

New member
אותי מענין

לא מתוך סקרנות אלא שאם הוא שם יש לו איזו אמת והצדקה לדרך שלו ואני רוצה לדעת את האמת הזו ..

מה טוב שאינני מסיונער

אף שטוב לי בדרכי, אינני מביט מגבוה על דרכם של החרדים, מלבד על הללו הפוסחים על שתי הסעיפים. ואל תשכח שאני יודע איך חרדי צריך להתנהג ?

הפעם לא התייחסתי בנימה אישית

ודברתי באופן כללי. שבשונה מחרדים השוללים ולועגים על דרך זולתם, אך לא כן עימדי! שאיני מביט על החרדים שכאילו חיים בבועה, מלבד על הללו הפוסחים על שתי הסעיפים.

שומר 23

New member
אתה באמת חושב..

שתעשה מה שאתה רוצה ותדע גם איך חרדי צריך להתנהג אני בטוח ששכחת כמה דברים מה גם שיש דברים שאף פעם לא ידעת.. (טוב אולי אני טועה)

ודאי ששכחתי את מרבית תלמודי !

בהיות ואיני עסוק בהמה כבימים ימימה. אינני מכחיש זאת ! ואילו עקבת אחר תגובותיי, הלא אז נוכחת שלא אחת התמרמרתי על זכרוני החלשלוש. אולם איך וכיצד צריך יהודי להתנהג אילו תורתו אומנותו, לא צריך ביום לימודים ארוך, ודי בהגדרת ראה מעשה ונזכר הלכה

ודאי שאני מומר להכעיס !

יש לי תיאבון גדול להכעיס את המחבתי``ם השורצים בפורום חופש ואתאיזם למרות על אזהרתם שאסור להתוכח עם אפיקורוס ישראל, ואם ``אדעבר אדרבנן שרי למקיא עבריינא`` אז אפילו רבנן יודו לרבי יוסי שאם כבר מדובר בעברייניי צעצוע אזיי ``הלעיטהו לרשע וימות``

למעלה