אמון בצוות הישיבה

שומר 23

New member
מחשבתי האישית..

הרבנים מבינים בלימוד משהו.. בחינוך ממש לא משהו לצערינו ובלי הכללות אני מדבר על איפה שהייתי.. היו כמה וכמה לילות שלא ישנתי בגלל החלטות רבנים שנבעו מחוסר ידיעה אולי או מחוסרים אחרים..

שומר 23

New member
הוספה..

ואני יודע שישנם עשרות בחורים שאם היו רק מדברים איתם בזמן שהיה צריך ובצורה נורמלית היו אריות היום בלי שום הגזמה ואגב אני דוגל באין ייאוש ולכל אחד יכולה לבוא פתאום נקודת האור החדשה ... עוד צ`אנס ועוד צ`אנס ועוד אחד וכו` וכו`

כתומיות

New member
אני חושבת שכמו בסמינרים יש צוות מקצואי יועצת

או פסיכולוגית צריך גם להכניס צצות מקצואי שלמד קצת על נפש האדם שיודע מה זה גורם לבנ"א בנפש שמעיפים אותו זה היה מונע הרבה "נושרים

שומר 23

New member
זה כ``כ ברור

שלא ברור למה מחכים .. שמא לחגיגת הנושר המאה אלף.. אלוקים ישמור . ``מעי חמרמרו``.

הבעיה של ראשי הישיבות.

שהם עדין נמצאים בדור הקודם. לא באמת מבינים מה הבחורים עוברים ולא באמת יודעים מה הקשיים של הבחורים.מה שמענין אותם זה השם של הישיבה ולא טובת הבחורים הם מעדיפים פשוט להפתר מהבעיה מאשר להתמודד עם הבעיה. וברוב המקרים אפשר לפתור תבעיה.

חיים 1990

New member
כמה שהישיבה יותר טובה

הרבנים בה יותר מושחתים.. פגשתי מעט רבנים שהם בנוסף גם אנשים טובים..

אתה צודק וטועה יחד

אתה טועה מצד הצוות. וצודק מצד הבחור כי בישיבה טובה הבחור מצומצם וחושב שהעולם החדש זה החיים היפים ואז מגיע המשגיח ומונע ממנו את החיים האלה. אבל בישיבה פחות טובה הבחור מבין שהכל זבל ולכן הוא מבין את רבו ובנוסף אוהב אותו.

היי חברה תודה לחקר על ההזמנה תגובתי

אני לא בחור ישיבה וגם אף פעם לא הייתי בישיבה אבל דבר אחד אני יודע שכל ומשגיחים הם אנשים רעים ואכזרים אולי לא כל אלא 95% יש לי חברים וגם אח שכמעט עזב את הדת בגלל משגיח אכזר תהיה אוהב להרע לו משמים שמרו עליו שלא יפול לגמרי

מקפיא

New member
אני איבדתי אימון בצוות הישיבה מזמן....

עד שהגעתי לישיבה הנוכחית שלי... הייתי במספר לא קטן של ישיבות, ושם ראיתי רבנים שאמורים להיות מורי הדרך שלי בחיים שמשחקים אותה הכי צדיקים בעולם, ששיקרו בצורה מכוערת... נתנו את ההרגשה כאילו הכל טוב, עד השגיע המכתב שאולי כדאי לחפש ישיבה חדשה...

טוב אני לא למדתי בישיבה

ואני לא כועסת על הדת. אבל שונאת מאוד את הצוות מהתיכון שבו למדתי! תמיד זלזלתי בהם! הם פשוט שקרנים!! לא אכפת להם בכלל מהאנשים שאותם הם מחנכים. רק מה-שם- של הסמינר. כאילו זה העיקר !!??!!

חקר אתה מכין את הקרקע?

לבדוק עם להביא אנשי צוות מישיבות? אז הנה תגובתי אני מחבב אנשי צוות מהישיבה שלי רק משנה מי..

מקסימום בלבול שכך במינימום זמן

הבחורים פה עונים תשובות של ילדים מפגרים. מה אתם חושבים שהרבנים בישיבה הם שדים???? גם אם העיפו אותך מה אתה חושב שהוא רוצה את רעתך?! לא!! הוא רוצה את טובתך אבל מעדיף את טובת עוד מאה בחורים על טובתך ובדרך כלל למה בחורים שונאים את רבניהם בגלל שהם לא מסכימים להם דברים מסויימים או שמעיפים אותם וכזה דבר לא מתאים אז מה אתה אתה כועס? טיפש! בקיצור חקר שאלה זו מיותרת. ודעתי בנושא הצוות הישיבתי זה האנשים הכי נפלאים שקיימים ואני עברתי כמה וכמה ישיבות.

למעלה