השיטה של הרבנים והמשגיחים אני כרגע בבית עפתי בשבועיים וחצי שלושה פעמים זה נראה לכם נורמלי ושתבינו אני לא בחור שמתנהג כמו חלאה יש בשיעור שלי בחורים שה` ישמור ואותם לא העיפו אפילו פעם אחת
אני גולש רק כדי לדפוק אותם.. לכן אני גולש רק לכאן כי אני לא רוצה לדפוק גם אותי באותו מכה.. אבל שורה תחתונה אני לא סומך על מישהו או משהו מהישיבה!! מה שיגיד אני יעשה ההפך.
אני רוצה לשמור שבת! אני אוהב את השבת ואת המצוות את הלימוד ובעיקר את האלוקים!!! אי לאב אים! וכמו שהמשגיח לא יכול ל`דרוש` ממני לאכול ולישון.. אבל אינטרנט וכל וצימצומים והריבועים שהמציאו החסידים `כדי לדפוק אותנו` אני יעשה ההפך. כמובן עד שזה יגע בלימוד שלי..
אהבתי! את מעשה האלוקים כולנו עושים, אין המשגיחים ודומיהם נציגים של אלוקים, הם בסך הכל אמורים לסייע לנו בהתקדמות הרוחנית שלנו, אם אינם עושים זאת הרי שהם פושעים!
מסכנים! ואני עוד חשבתי שאצלנו לא בסדר.. בזמן שאצל רוב הבחורים הוציאו בכלל את החשק והטעם של ישיבה (והופכים את זה למשחק כבוד ``לא התחננתי להשאר..`` טמבל זה העתיד שלך)
כי אני לא ידעתי בכלל מה קורה בעולם הישיבות.. אני ב``ה לומד בישיבה ענקית.. (יחסית לחסידים) ולא שמעתי מכאלו סיפורים.. ומה שאני התלוננתי נקרא ``צרות של עשירים`` אבל בישיבה שלי מה שהמשגיח עושה הוא צודק במאה אחוז אפילו שאני סובל מזה, אבל אני יודע שחשב על זה היטב. ואצלנו הצוות ממש מן המובחרים ועל כל החלטה גורלית על בחור הם מתיישבים לישיבה. וכן כל חודש הם עוברים לפי הרשימה בחור בחור מה מצבו. כך שלומר על משגיח פושע זה מופרך לגמרי. אגם שתמיד יש טעויות עבודה. אך משתדלים כמה שפחות וכשזה מדובר בנפש יהודי זה הרבה יותר טעון..
ישנה איזו סטודנטית משעממת, שכל הודעותיה מסתכמות בלהוציא מליבן של המאמינים ! ולעיתים מבצעת צעדים מאוד מוזרים רק בכדי לחוש חופשייה. ואפילו אתאיסטים החלו ללעוג על משבתה ויעצו לה לפנות לייעוץ פסיכולוגי.