אמון בצוות הישיבה

שטויות

אם אינם מבינים בחינוך אין זה הופך אותם למושחתים! נכון, הם צריכים לדאוג לתלמידיהם ולהביא מישהו שמבין...... העובדה שאינך במסגרת, שאין לך חיים מסודרים אינה סיבה ומקור לגאווה! עזבת, כי הבנת שאתה צריך לעזוב, זו לא סיבה להיות גאה!

מWIי

New member
אתה מצדיק אותו???

הוא עוזב ישיבה כי לא בא לו ולא התחשק לו להתחנן שישאר.. אלא מה שהצוות תתחנן פניו שישאר? הסיבה שמרחיקים בחור הוא. כדי שיחזור בו..

תסלחו לי...

חקר, הם מושחתים, אם הם מחזיקים מקום והם לא דואגים, אז הם מושחתים!! חד משמעי. כל רב בישראל יאמר לך זאת... הם אלו שאמורים לדאוג לזה! ורק הם, לא אני ולא אתה. יש לי חיים מסודרים לא פחות ממך כיום, ואף אחד לא אמר שזו גאוה להיות ללא חיים מסודרים אך לי יש, ההבדל בינינו הוא, שאתה גם מערבב בעוד אלף דברים ואני לא. עזבתי כי הבנתי שאני צריך לעזוב, אך כל אדם עם שכל בקודקודו הבין זאת. אגב, סיפרת עובדות שאיני יודע מה המקור שלך עליהם. מושי עזבתי כי הייתי צריך לעזוב, לא כדי שיתחננו אלי שאחזור, מעולם לא התחננתי למסגרת כל שהיא לחזור אליה.

חולאהבה

New member
תכלס

היום אתה יכול לחשוב שיש אשמים בזה שאתה בלי מסגרת.. אבל כמה זמן תוכל לסמוך על הטענה הזו??? קדימה... תעשה משהו אם עצמך....... שיהיה בהצלחה....

חש``ו !

כתבתי את סיבת עזיבתי את עולם הישיבות ולא את סיבת עזיבתי את הדת ! ואילו ידעת עם מי למדתי חברותא ס``ה לפני כ 7 שנים, היית מוכה בעיוורון ובתמהון לבב. ולידיעתך, שמדובר באחד המוצי``ם בעדה החרדית. ואילו הלה יודע שכתבתי בשבת מסתמא היה מתאבד

מWIי

New member
מה מה מהההה??? בהלם!

ואיך אתה מרגיש עם זה היום? בטח בא לך להתאבד ואתה רק מתלבט מאיזה גג..

בעוונות הרבנים...

האמת שכיום חסר לי את האקשן בלימוד. ומלבד זאת אני שלם עם עצמי. ואולי הדברי יואל והרא``ם היו מתאבדים, אילו ידעו שספריהם יילמדו תוך כדי עישון לעונג שבת

מWIי

New member
אתה מרבה לדבר על התאבדות..

מוצא חן בעיניך? קורץ לך? אחרי מה שעברת אני מבין. אני באמת לא יכול להבין מה אתה מתכוון `שלם עם עצמי` אתה הרי טעמת את הטעם גן עדן של הגמרא.. רק האקשן מושך אותך?! באמת שלא מבין!

אחשלי...

יש לי הרגשה שאתה קצת מבלבל את השכל... אף אחד לא יכול לגרום לך לחלל שבת מלבד אתה בעצמך, בעוד שלעזוב מסגרת אתה יכול להיתלות במישהו... וכולם צריכים להתאבד?? למה? כי אתה שונא את החיים? את העולם? את עצמך? שב עם עצמך ותעשה חושבים לגבי ההמשך במקום לכתוב בלא מחשבה...

מWIי

New member
כנראה שיש כאן עוד משהו מוסתר..

הוא לא כתב סיבה למה שעזב את הדת.. הוא היה קלטער עוד בזמנים שישב בישיבה.. טובל ושרץ בידו.. ממש כמו בישיבות לפני שבעים שנה.. חיים נחמן ועוד כמה וולוז`ינער `בוחריים`

משיגנע ומטוייראף כי לעויילום חסדו !

רק כעת אני מצליח להבין במה נרגעה רבקה בבשורת 2 גאים בבטנך? שעדיף כופר ואפיקורוס, והעיקר לא ח`פיפניק! והייתי מציעך להפסיק להציג סימני טהרה כמו ח`נזיר הפושט טלפיים, שכאילו הנך אוכל חולין בטהרה ואכפת לך ממגע השרץ.

מWIי

New member
מלך מים. מלך מים. מלך מים. מלך מים.

אלע גויים... ארור מקלל נפשי (ג` פעמים)

לידיעתך

דוקא היותי נטול עול ומסגרת, לא היתה לי כל סיבה לפסוח על שתי הסעיפים. ועד לפני כמה שנים כששמרתי על קלה כחמורה, הנך יכול להיות סמוך ובטוח שאפילו השרץ עם ההכשר -גלישה כשרה- טמא היה בעיניי! כפי העדפת ר``ע למות מיתת עצמו ולא לעבור ע``ד חביריו !

מWIי

New member
דבר ראשון אני רואה שאתה קליקער פון

`מיאה שערים`.. אז כי לעולם חסדו: מה בדיוק הצית אותך?? מה הוציא אותך מהכלים? ששאלתי למה פרקת עול? משוגינער אתה בטח זוכר את הוורט של ר` יואל ששני גויים העיקר לא מזרחי`סט

בהיות והנבואה ניתנה לשוטים !

הנך קובע ע``ד עצמך שכאילו ספרי מינות נשרו מחיקי, וזאת אף מבלי להכירני ! ואפילו היית עד אחד היית לוקה מטעם זה. שמלבד דמוציא הדיבה הוא כסיל, הלא אף דפנחס חטא, עכ``ז זיגוד מינגיד.

מזכיר לי סיפור נחמד

פעם איזה שבבניק מסאטמור הלך עם המגן דוד אז מישהו שאל אותו למה אתה הולך עם זה ולא עם צלם [של הנוצרים] ענה לו הרבי זצ"ל אמר שמי שמדבר עברית יותר גרוע מלהשתחוות לצלם אז הוא לבש את המגן דוד

אהבתי !

ואם כבר מדובר בשבאבניק תוצרת סאטמער, רק על קלמן צ`ארנעס או שרוליק וייס ייתכנו כאלו סיפורים.

למעלה