אלי ישי משעשע

vinney

Well-known member
וכשישראלים יורים על ערבים

וקיבוצניקים במסיקים, מה את מסיקה על הישראלים?

vinney

Well-known member
באמת?

כי אני לא. את מוכנה להסביר לי למה הם מייצרים לנו אויבים וגורמים לאנשים לרצות להתאבד במרכז תל אביב?

דללה

New member
סשקה,

אני יכולה להגיד לך שלא כל הערבים כאלה. ואני אומרת לך את זה בתור אחת שעברה סדנה עם ערבים במסגרת מגמת הערבית שאני נמצאת בה, ובתור אחת שלומדת כל שבוע בשיעורי מזרח תיכון על הערבים. אותם שהידים הם אנשים קיצוניים. את לא יכולה להכליל את כולם בגלל קבוצה מסויימת של קיצוניים. נכון, הפיגועים האלו הם דבר נוראי! אין ספק! אבל זה לא כל הערבים!

Sashka7

New member
כן, כן, אני משתדלת לא להכליל,

אבל אני כבר לא יכולה. במודע שלי אני מבינה שלא כולם כאלה, אבל לצערי אני לא מרגישה ככה בלב. יש לי הרבה חברים ערבים והם אנשים נפלאים! כמו כן, נפגשתי עם פלשטינאים במסגרת תוכניות שונות... אבל... אבל... עדיין. בפיגוע של היום הם שברו את הקש. אני גם לא כועסת על העם הפשוט. אני יודעת שזה הכל תוצר של שטיפת מוח יומיומית. אני כועבת ועצבנית על המנהיגים שלהם, במיוחד המנהיגים הרוחניים.

דללה

New member
ומה עם המנהיגים שלנו

אם אפשר לקרוא להם כך בכלל??? עליהם את לא כועסת? את באמת חושבת שיש מנהיג שמסוגל לעמוד ולהגיד "די לטרור" ??? שיש מי שמסוגל לא רק להגיד די, אלא גם לפעול למען השגת המטרה? את באמת חושבת שבטוח פה? בנתיים אנחנו רק נותנים ונותנים ולא מקבלים שום דבר בחזרה חוץ מאלפי הרוגים!

Sashka7

New member
האמת היא שאם היה לנו מישהו

החלטי וחזק כמו סטאלין, שלא היה מפחד להשתמש בכח, למרות דעת הקהל העולמית, אולי דווקא היינו מונעים הרבה פיגועים כבר. אבל הלפלפים האלו שיושבים כיום בממשלה ובכסת לא יעשו הרבה כנראה...

vinney

Well-known member
כן, אבל את שוכחת שסטאלין

היה טרוריסט... אז מה עדיף, שבמקום שאויב יפגע בנו, ה"מנהיג", ה"אור העמים" יפגע בנו במקום? שום טרור פלשטינאי לא משתווה לטרור שסטאלין השליט, והקורבנות שהוא גבה.

Sashka7

New member
בסדר, אני נורא הקצנתי את העניין

אבל לדעתי, מה שאני חושבת שצריך לעשות זה לתת להם את בקעת הירדן. לסיים לבנות את גדר ההפרדה עד הסוף וכמה שיותר מהר, ולסגור אותם שם! שיבנו שם את המדינה שלהם ויעשו שם מה שהם רוצים. לא אכפת לי! ומדי פעם, נגיד כל יום ראשון אפשר להפגיז אותם בבוקר, כדי שלא ישכחו אותנו ואת כל הפיגועים האכזריים שלהם (הדולפינריום, מלון פארק והיום) האחרון אולי קצת אכזרי, אבל מה שלפני זה ממש לא. על כל פיגוע שהם יצליחו לעשות- אנחנו צריכים להחזיר להם. ואז זה לא יחשב כפגיעה באזרחי או תושבי מדינת ישראל אלא כפגיעה באויב!

דללה

New member
מה יצא לך מזה??

את יורדת בדיוק לאותה רמה שלהם. אומנם לא בפיגועים אבל בהפגזות. את באמת חושבת שלתת להם את בקעת הירדן יהיה מה שיפתור את הבעיה? לאט לאט הם ישתלטו על כל חלקי הארץ ואז מה???? לתת ולתת זה לא הפיתרון!

Sashka7

New member
אני אומרת לסגור אותם שם!

כמו בכלוב! פשוט לסגור אותם מאחורי חומה ושלא יהיה להם מעבר למדינת ישראל! ושרק יעזו לשלוח מחבל אחד לפה- אז הם יראו מה זה צה"ל ומה זה ירי צה"ל באמת!

דללה

New member
בחייך סשקה,

מספיק עם הנאיביות. את באמת חושבת שהם לא ימצאו דרך להגיע למדינת ישראל? את באמת בטוחה שהם לא יצליחו לעשות עוד פיגוע?? גם אם תכלאי אותם מאחורי מיליון חומות וגם אם תתני לכל צה"ל לשמור עליהם שם, הם ימצאו את הדרך להגיע ולעשות עוד פיגועים!

דללה

New member
שוב, אם היה לי הייתי ראש ממשלה ../images/Emo13.gif

אבל נאיביות בטוח לא תעזור פה.

Sashka7

New member
אני לא חושבת שזו נאיביות

ברגע שאת יכולה להכריז על מדינה מסויימת כמדינת אויב את גם יכולה להפעיל סנקציות על אותה מדינה. ברגע שאת פוגעת באזרחים ובתושבים שלך את נשפטת במשפט בינלאומי על התעללות ורצח עם.

דללה

New member
עובדה שאי אפשר לפתור את הבעיה הזאת

סשקה, העובדות מדברות בעד עצמן

אנדרי ז

New member
אז נוותר מראש?

לא יכול להיות שאנחנו נותנים להם לתפוס מחסה בתוך האוכלוסיה האזרחית. איפה שיש מטרה צריך להפציץ, נקודה. צריך ללמוד מהאמריקאים מה הם עשו כשגילו שבשכונה (לשעבר...) בבגדד מסתתר אחד בשם סדאם חוסיין.

vinney

Well-known member
רק בעיה קטנה

אנחנו לא אמריקאים. ברומא העתיקה היה פתגם "מה שמותר ליופיטר - אסור לאיכר".

אנדרי ז

New member
אנחנו לא עושים גם מה שמותר לנו

מתוך הומניות לחלוטין לא במקום, אותה הומניות שבגללה משחררים גם רוצחים "משלנו" לרחובות.

דללה

New member
אנדרי,

תראה לי מנהיג אחד שמסוגל לעמוד מולם ולעשות משהו. תראה לי פיתרון אחר. מה אתה רוצה? לתת להם את כל מה שהם רוצים???? תחזיר להם את כל מה ששייך להם ואז מה? בסופו של דבר תגיע למצב שהפיתרון היחיד יהיה לברוח מכאן. תקראו לי פסימית אבל זה המצב! נכון להיום אין מנהיג שמסוגל לעמוד מולם ולפתור את בעיית הטרור!

למעלה