אלי ישי משעשע

בני ברק

New member
אני התייחסתי למה שנכתב בפורום

אני כתבתי את הדברים על בסיס מה שכתבה מנהלת הפורום של שינוי, ומאחר שהפורום הזה הוא פורום רישמי של המפלגה-מה שכתבה המנהלת זה עמדת שינוי בנושא עליו היא כתבה. מנהלת הפורום רצתה אם היתה יכולה לאסור את ההפגנה של החרדים,

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

מנהלת הפורום היתה דורשת מאותם פחררים להוציא אישור להפגנה. אשרת מביעה את דעתה הפרטית בנושא. היא קודם כל אדם פרטי, אחרי כן חברת מפלגה. דבר אחר, תתחיל להבין ציניות מהי.

בני ברק

New member
...

למה כשזה משהו שאני כתבתי זה לא בסדר,ומשהו שמישהו אחר כותב זה "רק" ציני... למה לנהוג איפה ואיפה?

אשרת

New member
כי שלך לא היה ציני בשום צורה שהיא.

גם לא ההשתלחות חסרת רסן שלך נגד צה"ל. מזלך, שויני לא היה שם, האמת. כי אם אני לא הכי דופקת חשבון בדעות שלי, אז הוא עוד פחות.

vinney

Well-known member
זה לא מה שכתבת

ואני לא הבנתי על סמך מה הבנת מה אשרת כתבה. אבל אתה לא כתבת "מנהלת הפורום", אתה כתבת "מפלגת שינוי". בשום מקום לא ראיתי שהפורום הזה הוא שופר רשמי להודעות לתקשורת על עמדות שינוי. בהודעת המנהל, אותה כנראה לא קראת, כתוב בפירוש "פורום שינוי הוא כלי נוסף לתקשורת והחלפת רעיונות ודעות בנושאים שונים שעל סדר היום הפוליטי והמדיני, בקרב חברי המפלגה ואוהדיה". מכך אפשר להשיג אולי שיש חברים במפלגה אם דעות כאלה או אחרות, אבל אין לך שום זכות או בסיס לטעון ש"מפלגת שינוי ..." כמו שטענת, ולכן שיקרת והשמצת. בטעות לא קשה להודות, בעיקר אם אכן טעית, אבל ההתנהגות המחפירה שלך, גם לאור זה שהצביעו על טעותך, וגם בכלל, לא מוסיפה כבוד לא לך ולא לחרדים אותם אתה בחרת לייצג פה.

בני ברק

New member
תיקון טעות

אני מייצג אך ורק את עצמי, אני לא מייצג אף חרדי! מה ההבדל בין פורום רישמי לפורום רגיל?

אשרת

New member
בני ברק

כאשר אני מביאה הודעות רשמיות מטעם המפלגה, יכולים להבין זאת. כל עוד הן אינן כאלו, הדעות שלי הן הדעות שלי, והן מייצגות אך ורק אותי. אל תמשיך לסלף ולשקר.

דללה

New member
יש לי שאלה, בני ברק

מה אתה עושה פה בכלל??? בשביל מה אתה נמצא פה? בשביל להשמיץ ולהקניט אותנו? אני לא חושבת שיש לך מה לחפש פה ואני בטוחה שיש עוד שיסכימו איתי על כך.

vinney

Well-known member
תמיד טוב שתהיה דעה מאזנת

אבל זה טוב כל עוד הדעה מוסברת ומנומקת עם עובדות לצידה, וזה לצערי בני ברק לא מספק לנו

אשרת

New member
דעתו מאוזנת?

אני לא חשובת שבתור אחד שלאחרונה סיים מילואים תשמח לדעת שמישהו פה חושב שאתה בזוי עקב המדים שלבשת ומה שעשית.

בני ברק

New member
יש לי תשובה

אני כאן כי אני רוצה להיות כאן.נקודה. לא באתי כדי להקניט ולא כדי להשמיץ, באתי כדי לקרוא דיעות אחרות,ואני מכבד כל אדם ואדם את דעתו גם אם אני לא מסכים איתו. מה יש לי לחפש כאן? אם לא רוצים אותי כאן זה בעיה שלהם. אם אתבקש להימנע מלהיכנס כאן,אכבד את רצון מנהלי המקום.

דללה

New member
לא באת להקניט ולהשמיץ????

יש לי משהו לחדש לך, תקרא את כל ההודעות שאי פעם כתבת פה!

למעלה