אלי ישי משעשע

vinney

Well-known member
בבדאי

כמוהם גם אתה לא חושב בעצמך, מובל על ידי פאנאטיות דתית, ונותן לאחרים להזין אותך בדעות. במקרה שלך, למזלנו, אף אחד לא מזין אותך בדעות שעלייך להתאבד ולקחת איתך עוד כמה אנשים לדרך, אבל פרט לזה אין הרבה הבדל... קנאות דתית היא קנאות דתית היא קנאות דתית, וזה לא משנה איזו דת זאת.

בני ברק

New member
ובכל זאת

למרות כל מה שכתבתי ידידי היקר: אני שמח וגאה להיות יהודי שומר תורה ומיצוות אני אוהב את בורא עולם,מתפלל אליו כל יום, ושמח ביהדותי. ה' הוא האלוקים,ה' הוא האלוקים.

vinney

Well-known member
אין בעיה, אני שמח וגאה בשבילך

שאתה שומר תורה ומצוות, אוהב את בורא העולם, מתפלל אליו כל יום ושמח ביהדותך. מה שאני לא שמח ולא גאה הוא שאתה לא חושב. שאתה נותן למישהו אחר להחליט בשבילך. שאתה כמו אותם שאהידים, מובל בלי כל יכולת לקבל החלטה עצמית מבלי שאיזה אידיוט בשמלה יגיד לך מה להחליט.

בני ברק

New member
אני נוהג כאבותיך ואבותי

אני חי כפי שנהגו אבות אבותיך,אני חי על פי קרקע מצוקה אני יודע שהבחירה שלי שלמה לחלוטין. לעומת זאת מי שלא שומר תורה ומיצוות צריך תמיד "חיזוקים" ומחשבות...

vinney

Well-known member
אל תדבר בשם אבותיי

אבותיי תמיד החליטו בעד עצמם ונתנו דין וחשבון עבור החלטותיהם. זה שאתה חי בימי הביניים לא אומר שאתה חי טוב יותר ממני, נהפוך הוא. אתה שטוף מוח, חסר יכולת החלטה עצמית, אתה צריך שידריכו אותך, יכווינו אותך, אתה כמו תינוק בן יומי - בלי הסביבה ה"תומכת" שלך אתה תמות. או תשתנה. זומבי. אתה אוהב להיות זומבי? סבבה. אל תגיד לי שבגלל שאני לא אוהב להיות זומבי אני צריך משהו שאתה לא. אני גאה ביהדות שלי, אני גאה במסורת שלי ובמשפחה שלי ומבחשבות שלי ובחופש שלי, ואני גאה בזה שאני לא צריך אף אידיוט עם שמלה שיגיד לי מה לחשוב, אני גאה בזה שאני אדם. ולא זומבי, כמוך.

בני ברק

New member
אבותיך הם אבותי

כל ישראל ערבין זה לזה-את זה לא אני המצאתי. אבותך הם אבותיי-אברהם יצחק ויעקב משה אהרון דוד ושלמה. אני משתדל ללכת לפי דרכם, מי שסוטה מן הדרך הזאת הוא צריך כיוון,הוא חי בימי הביניים. הנאורות זה התורה! הוריך היו נאורים שומרים תורה ומיצוות,ואם לא הוריך אז ההורים של ההורים עד משה רבינו...

vinney

Well-known member
שמע, תן לי טלפון של אברהם

אני רוצה לשאול אותו משהו... הא, רגע, אין לך? תסביר לי, איך זה שחרדים הם הם אלה שהולכים בדרכי אברהם, יעקוב, דוד ושלמה (כולם אנשים עובדים אגב, פרט לשלמה שכבר נולד למלוכה), אבל אף חרדי לא חושב שזה לא בסדר לא לעבוד לפרנסה? איך זה שאתה הולך בדרכם של אנשים ששמעו רק לאל, ופרט לזה החליטו הכל לעצמם, אבל אתה לא מחליט כלום לעצמך וניזון מאיזה אידיוט עם שמלה? או שזה האל שלך, אידיוט עם שמלה? הוריי אכן היו נאורים, הוריי חינכו אותי שאלוהים עוזר לאלה שעוזרים לעצמם, שכל אחד צריך לפלס לעצמו את הדרך, ואסור להתלות ולהיות עלוקה מוצצת דם על אף אחד אחר, זאת כנראה בניגוד מוחלט להורייך, שקצת איבדו את זה איפשהו בדרך. אתה זומבי, אתה לא בן אנוש, אין לך זהות עצמית, אין לך יכולת החלטה, אתה לא חושב, ולכן אתה קיים. אתה גופה מהלכת, גוש בשר, עוד כלי בידיו של איזה אידיוט עם שמלה, וכשיחליט שאתה צריך להתפוצץ איפשהו - אתה תלך ותתפוצץ.

eitangn

New member
אתה משקר ומתחמק

ציטוט ממך: "מפלגת שינוי רצתה ורוצה לאסור כל פעילות של מחאה ציבורית לגיטימית" אמירה זו הנה קביעת "עובדה" ולא הבעת דעה. אנא תוכיח "אמת דיברתי". אם זו הבעת דעה, הואל לבסס אותה על עובדות, שאם לא כן, זו השמצה. "אבל ההפגנה עצמה היא לגיטימית למי שהשתתף בה!" - לא!!! להפגנה חוקית נדרש רישיון, ויש כללי התנהגות. זוכר את הפגנת עשרות אלפי החרדים נגד בית המשפט העליון - זו הייתה הפגנה חוקית. קיבלו רישיון והפגינו ללא השתוללות. מה שהיה במקרה האחרון זו התפרעות, לא הפגנה. יש הבדל.

בני ברק

New member
לא השמצתי אף אחד

לא השמצתי אישית אף אחד, לא בפורום הזה ולא באף פורום. אני לא באתי בטענה אלייך, אם אתה לא רוצה להגיב לדברים שאני כותב בפורום,זה זכותך המלאה לעשות זאת,ואני מכבד החלטה כזאת. יום טוב.

אשרת

New member
אתה לא השמצת?

מומלץ שאתה תחזור תקרא את כל השרשור המדובר.

eitangn

New member
אתה משקר ומתחמק

ציטוט ממך: "מפלגת שינוי רצתה ורוצה לאסור כל פעילות של מחאה ציבורית לגיטימית" מפלגת שינוי אלו אנשים מזוהים שאמרת עליהם דבר שקר והשמצה. שיהיה לך לפחות מינימום של כבוד עצמי להתנצל ולא להתחפר בשקרים. אם תוכל להוכיח את שיש אמת באמירתך הנ"ל, אהיה ראשון להתנצל...

תגובת אלי ישי:

זה הכל בגלל שמכרו חמץ בפסח. פשוט בושה. וגם אם הוא לא אמר את זה, הוא בטח חושב את זה

Sashka7

New member
ואי איזה פיגוע נוראי...

אני הייתי ממש בתחנה מרכזית באותו זמן. בנס לא נכנסתי לתחנה מרכזית הישנה, למרות שרציתי

vinney

Well-known member
אני עובר כל יום ליד כמה וכמה אתרי

פיגועים, בקו העיר, במעבר חציה של דיזנגוף סנטר, בדרך פתח תקווה שם פוצץ קו 51 שהייתי לוקח כל יום באותה תקופה - אלה החיים שלנו, ואנחנו לא צריכים לתת לחשש למנוע מאיתנו לעשות את מה שאנחנו רוצים לעשות. ממוות לא נברח, אבל אם ניתן לטרור לקבוע לאן להכנס ולאן לא - לא נגיע רחוק.

Sashka7

New member
זה נורא יפה לדבר ככה, אבל

הפיגוע הזה מאוד שינה את היחס שלי כלפי ערבים ופלסטינאים, כאשר ראיתי את כל מה שהיה שם- זה פשוט עשה לי משהו... אני עדיין מזועזעת!

vinney

Well-known member
אני מצטער אם כך

אין שום סיבה שפיגוע ישנה את יחסך כלפי כוווווווווווול הערבים וכוווווווווווול הפלשטינאים.

Sashka7

New member
ברור שזה לא כלפי כווולם

זאת מן השקפת עולם כזאת. אני עדיין מבינה שיש כאלה ויש כאלה בכל עם, ואין עם מושלם או להפך...

למעלה