אלי ישי משעשע

בני ברק

New member
אני לא משמיץ אישית אף אחד!

מעולם לא השמצתי אישית אף אחד!!! אני הושמצתי ע"י חלק מכותבי הפורום! אבל ברוך ה' לא ניגררתי לחילופי השמצות אישיות! הדיעה שלי שונה משלך,ולכן זה ניראה לך השמצה! ובלי ציניות-אשמח אם תיתני לי קישור להשמצה שלי אישית,אם כן אני אבקש את סליחת האדם שהשמצתי.

דללה

New member
ההשמצות על אשרת ואיילת????

זה לא השמצות אישיות???? טענת שהן רקדו על דם חרדי שנשפך! אתה לא מתבייש?????

vinney

Well-known member
הא, אז בפני מפלגה שלמה אתה

לא צריך להתנצל, אם כך?

בני ברק

New member
לא

להזכירך מי יצא לרחובות העיר וצעק רק לא שס? כמה השמצות יש בפורום שינוי על ש"ס? לפי דעתי אין צורך להתנצל בפני מפלגה פוליטית אלא רק בפני אדם שמושמץ אישית. אבל אם רצונך להתנצל בפני ש"ס-קדימה עשה זאת.

vinney

Well-known member
למה אסור לצעוק "רק לא ש"ס"?

כבר קבענו שמה שבפורום זאת לא עמדה רשמית של המפלגה, נכון? אם מישהו פה השמיץ את ש"ס על לא עוול בכפה הוא צריך להתנצל. אני יודע שאני דיברתי אמת. בניגוד אלייך, אלי ישי אכן הבריז מעבודה היום ובמקום זה הלך לבקר חולים, וגם דאג לתקשר וליחצן את זה כדי ששום טיפת דם לא תתפסס בריקוד הפופוליסטי הזול שלו עליה. דיברתי אמת. בניגוד מוחלט אלייך. לי אין על מה להתנצל.

vinney

Well-known member
תחליף מצוינת להתנצלות

מזל שאתה זומבי, אחרת אולי המצפון היה מעיק עלייך בטעות...

בני ברק

New member
יש לי תשובה

אני כאן כי אני רוצה להיות כאן.נקודה. לא באתי כדי להקניט ולא כדי להשמיץ, באתי כדי לקרוא דיעות אחרות,ואני מכבד כל אדם ואדם את דעתו גם אם אני לא מסכים איתו. מה יש לי לחפש כאן? אם לא רוצים אותי כאן זה בעיה שלהם. אם אתבקש להימנע מלהיכנס כאן,אכבד את רצון מנהלי המקום.

vinney

Well-known member
לא יודע מה זה פורום רשמי

אתה הכנסת את המושג לדיון. אבל הפורום הזה הוא פורום ככל שאר הפורומים, וככל שאר הפורומים - ההודעות מייצגות אך ורק את דעות כותביהן.

בני ברק

New member
אני לא קבעתי שזה פורום רישמי

http://www.tapuz.co.il/forums/ ליד שם הפורום של מפלגת שינוי יש כוכבית שמצביעה על כך שפורום זה הוא רישמי, מה שכותב אדם מן השורה בפורום זה דעתו,אבל מה שכותבים מנהלי הפורום זה מן הסתם עמדת מפלגת שינוי,

אשרת

New member
ממש לא.

הפורום רשמי משום שיש לו לינק לאתר הרשמי, או היה לו אחד כזה וכי הוא עובד ועבד בשת"פ עם עם מהפלגה. תפנים: אני מביעה את הדעות שלי. כאשר זה מטעם המפלגה, אתה יכול לראות הודעה שלי אשר היא ציטוט אחד גדול, ותו לא. אז אל תנסה להדביק אלי את חסור ההבנה וההסכמה שלך עם ההתנהגות הברברית של החברים שלך. על מנת לקיים הפגנה בישראל - צריך אישור משטרה. אסור לגרום לחבלה ברכוש ציבורי. אולי זה זר לך האמת.

בני ברק

New member
OK

קיבלתי את ההבהרה שלך שאת לא מייצגת את עמדת מפלגת שינוי. הפגנה צריך רישיון. אני יכול למנות לך הרבה הפגנות ללא רישיון שלא השתתפו בהם חרדים.

vinney

Well-known member
מן זה לא סתם

למנהלי פורום אסור לחוות דעה משלהם? מה זאת אומרת "כל מה שכותבים מנהלי פורום זה מן הסתם עמדת מפלגת שינוי"? למה זה כזה ברור לך? האם הטענה "קרית חיים היא בכלל שכונה של חיפה, ולא ממש 'קרייה' מבחינת משרד הפנים" היא העמדה הרשמית של מפלגת שינוי? או "נדמה לי שיש אחד כזה בחוצות המפרץ" זה עמדת מפלגת שינוי שנדמה למפלגה שיש סניף ספגטים בחוצות המפרץ? כשיש הודעה רשמית, היא מובלטת וברור שזאת הודעת דוברות, אבל גם למנהלי פורום יש דעות משלהם. תתפלא, לא כולם חושבים את מה שהרב אומר להם לחשוב.

בני ברק

New member
אני גאה להיות יהודי

אני גאה להיות יהודי שומר תורה ומיצוות, לקבל עלי את מרות גדולי ומאורי הדור שליט"א. איש איש באמונתו יחיה

vinney

Well-known member
סבבה, אבל תתפלא שלהיות יהודי

זה לא אומר לא לחשוב. אתה אולי גאה להיות איש בלי מוח, זומבי שניזון מפקודות של איזה אידיוט בשמלה, אבל לא זה מה שעושה אותך יהודי. גם המחבלים השאהידים של חמאס כאלה, גם החברים באל קעידה, וגם הנזירים הנוצריים.

למעלה