אלי ישי משעשע

ערב רב

New member
והזלזול בחיי אדם נמשך

הדם נשפך ואחרי שעתיים נשפכים הקוקטיילים לכוסות הח"כים הדשנים שלא מסוגלים להסתיר את החיוכים הרחבים שלהם, גועל-נפש.

Sashka7

New member
נו בטח. בשבילם זה יום חג היום!

מה חשבת שמעניין אותם איזה 9 הרוגים בפיגוע?? יש להם דברים יותר חשובים היום!!!

אנדרי ז

New member
לפי ההיגיון הזה

אסור עוד לקיים אירועים חגיגיים בכנסת, כי כמעט בכל יום נהרגים אנשים במלחמה הכי קטלנית שלנו, בכבישים.

vinney

Well-known member
עוד אחד.

זה בסדר, אלי ישי כבר תרם את מנת הצניעות היומית של חגיגה על דמם של הנרצחים.

תשמעו אם לא תימחקו את דברי השקר...

תשמעו אם לא תמחקו את דברי השקר של בנצי מורדו , על הח"כ הנכבד אלי ישי , יהיה אפשר לתבוע את הפורום שלכם על הוצאת דיבה ולשון הרע (לתשומת ליבכם מנהלים)

vinney

Well-known member
למה שקר?

הוא לא ביקר חולים במקום להיות בעבודה? הוא לא ניצל בציניות את הפריים טיים כדי לקבל דקות מסך על חשבון הנרצחים? הכל אמת לאמיתה, בניגוד מוחלט לדברייך. אתה אמרת שהוא נכבד, למרות שכלל וכלל לא, אני לא מכבד אותו, ודי בז לו אפילו.

קראת מה בנצי מודו כתב?????

בנצי מודו כתב , שאלי ישי אמר שהפיגוע היה בגלל שמוכרים חמץ בפסח , עכשיו אם זה לא שקר אז מה זה שקר , ועוד המנהלים נותנים כאן יד חופשית להשמיץ , אז לכן למה אתם מתפלאים שהציבור מאס במפלגה שלכם

vinney

Well-known member
הוא לא כתב את זה

הוא כתב שאם אלי ישי לא אמר את זה אז הוא בוודאי חושב את זה. האמת, לאור התבטויות אחרות של אלי ישי וחברי ש"ס אחרים, שחוזרים אחרי האידיוט בשמלה, אני מניח שיש יסוד לא רע להניח שזה אכן מה שאלי ישי חשב. אבל אם אתה רוצה לקחת את זה לבית המשפט ולבחון אם זה סביר להניח את זה או לא, ואם זה סביר לכתוב הערות ציניות בפורומים או לא, אתה מוזמן.

אשרת

New member
ציניות - שמעת על המילה הזאת?

מותר לו לנחש. אין פה שום הוצאת דיבה, ולכן ההודעה לא תמחק. ואגב, אני מצטרפת לדבריו של ויני- אלי ישי הוא כל דבר, אבל בטח לא נכבד.

ומשהו מאוד חשוב לבחור vinney

גם השופטים בבתי המשפט הולכים עם שימלה בצבע שחור , וגם אתה כמו זומבי מקיים כל מיני חוקים שהחליטו עליהם החברי הכנסת , למשל חוקי תעבורה , למה אתה כמו זומבי עומד באור אדום ברמזור ולמה אתה כמו תוכי חייב לעבור טסט לפני שאתה מקבל רישיון לרכב וכו' וכו'

vinney

Well-known member
זהו שאני יודע למה

אני יודע למה אני עוצר באור אדום, כי זה כדי שמישהו אחר יעבור באור ירוק בדרך שלי. אני יודע למה אני צריך לעבור טסט כי אני חייב להוכיח את הכשירות שלי, כמו שאני רוצה להיות בטוח שכל אחד אחר על הכביש כשיר כמוני. כמו זומבי? לא. מתוך הבנה ובחירה. מתוך מחשבה עצמית. שופטים הולכים בשמלות? כן, אולי, אבל הם לא אידיוטים. הרב עובדיה יוסף לא רק שהוא בשמלה, הוא אידיוט בשמלה. הבן אדם אולי היה חכם פעם, אבל איבד את זה כבר מזמן, הוא זקן סנילי שמדבר שטויות ופוגע באנשים על ימין ועל שמאל, ומזנדביו, במקום להפעיל את המוח שאלוהים נתן להם, חוזרים אחריו. אם אלוהים היה רוצה שכולם יחזרו אחרי אידיוט אחד כמו תוכים, הוא לא היה נותן להם יותר ממוח של ציפור.

vinney

אם כל הכבוד ואין לך כבוד , אתה בעצמך אדיוט , אתה עפר ואפר לכפות רגליו של כבוד הרב עובדיה יוסף הגאון , אתה בעצמך סנילי ואבא שלך וסבא שלך הקופים מהספארי "מסכנים הם לא יתפתחו" , סע לשלום לאוגנדה מולדתך

vinney

Well-known member
נו רואה, ואתה אומר שרק אותך משמיצים

אם זה לא השמצה אז השמצה מהי? אם זה לא שקר אז שקר מהו? מש"ל. תלך בדרכו של בני ברק ואל תחזור.

vinney

Well-known member
אגב

לאן לשלוח את התביעה על לשון הרע והוצאת דיבתי ודיבת הוריי שעשית פה כרגע?

זה לא הוצאת דיבה

הרי זה מה שאתה מאמין בו "בוםםםםםםםם פיצוץ" , נהיו קופים הורידו את הזנב לקחו תיק והפכו לעורכי דין , שלום ולא להתראות

למעלה