אני מרגישה כמו ילדה בת 4
יש לנו מדריך בהר"צ היינו בטוחות בהתחלה שהוא הומו, או משהו בסגנון... יש לו כתב כמו של בחורה, וכולו קטן וחמוד כזה("לקטע הזה בטבלה מספיקות 3 שורות, לקטע הבא תשאירו רק שורה אחת...") ואני לא יודעת מה יש לי, אני מתנהגת כמו מטומטמת הוא פשוט מקסים כזה... הוא חכם והוא יודע כל כך הרבה(בלי קשר לברהצ, או משהו... פשוט שמים לב) ובמבחן אמצע הוא הרגיע אותי ברמות מטורפות כשכמעט בכיתי שם(חרדת בחינות)... הוא פשוט עמד מולי ולא עזב אותי עבר איתי שאלה שאלה וניסה להוציא אותי מהבלאק אאוט בסוף אני והוא נשארנו אחרונים ואין לי מושג איך בכלל הוא נתן לי את הציון הכי גבוה בכיתה, הייתי בטוחה שאני נכשלת כשהסתכלתי אח"כ על המבחן, אני רואה רואה "V" ו"105, מצוין!" כתוב בענק למעלה, ורק הערה אחת כתובה - "חרדה - פחד מגורם לא ידוע" כשהוא שואל אותי שאלות של ידע בכיתה, שלא קשור כל כך לנושא(כמו היסטוריה, כימיה וכו') אני הכי מתפדחת בעולם ומאבדת את כל הבטחון שלי מישהי אמרה לי מהכיתה שאני מסמיקה כל פעם שהוא פונה אליי אבל לא יודעת, איכשהו אני מרגישה מטומטמת כשאני מדברת איתו. :X ויש לו בכלל חברה(כן, כאילו היה לי סיכוי, אבל בכל זאת) ואני פשוט מרגישה הכי ילדותית בעולם דבר כזה בחיים לא קרה לי ואיך פותרים דבר כזה בכלל? אני סתם עושה מעצמי צחוק. :\