איך אין קיטורים?

כשאין אישיות.

כשאהבה באה ומשנה אותך מהקצה אל הקצה, הופכת אותך לרגיש יותר ובנאדם יותר טוב בכללי. ואז היא שוברת לך את הלב, מה קורה אז? הרי אתה כבר לא שמח ומאושר, ואתה יודע שלהיות מי שהיית פעם כבר לא תצליח. מנסה להיות האישיות של אני של עצמי או היא של ההוא אבל זה לא הולך ואני בינתיים מהלכת, כולי חסרת אישיות.

ש י ר י ו

New member
רק רציתי

לשלוח לך חיבוק גדול גדול
כי למרות שאולי לא את הכל אני מסגלת להבין כי אני לא מכירה אותך, עשית לי מין צביטה כזאת של הזדהות בלב.

את צריכה עכשיו,

אחרי מה שקרה, להבין שעשית טעות בנאדם יכול לשנות אותך, יכול לעזור לך להתפתח, יכול לעזור לך להבין איך להיות בנאדם טוב יותר אבל אסור לך "להפיל" על הבנאדם את האחריות הזאת, שבלעדיו שומדבר לא קיים "תשתמשי" באנשים שאת פוגשת בחייך, באנשים שאת מתאהבת בהם כדי להתפתח מבחינה אישית ובין-אישית זו טעות לתלות את כל השמחה, האושר, האישיות [!!!] שלך בבנאדם אחר. עצמאות זו מילת המפתח. ואהבה יכולה לשנות אותך מקצה לקצה, אבל אם איבדת את עצמך באהבה הזאת, סימן שהיא לא הייתה בריאה.

the mush

New member
הא, אז ככה זה מרגיש?

כישלון. אני כל כך אוהבת את המקום הזה, זה באמת כמו בית שני בשבילי. כיף, נוח, נכון... בפעם הראשונה שאני מוכנה לראות את היכולות שלי, אני נכשלת. כישלון אחד גדול שנופל עליי, על הכתפיים שלי, ואם אני מפשלת [מה שקורה בגדול] אז הלך על הכל, על הקייצת, על הדרכה של שנה הבאה. אני לא יכולה לקחת על עצמי כל כך הרבה אחריות, אז אולי בעצם אני בכלל לא מתאימה למסגרת כזאתי, ולמרות הצורך והרצון- אני צריכה לוותר על שנת הדרכה שבאה לה?
אני צריכה חיבוק שמוצניקי

The Charmd One

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

תאמיני בעצמך דארלינג. מפעל אחד לא אומר כלום. פשוט בטח לא היה לך מספיק זמן מראש להתארגן לזה והכל. תמיד אפשר לשפר ולנסות שוב... אל תתייאשי. גם פעם אחת לא חייבת להשליך על כל שנה הבאה וכ'ו... יש בך יותר ממה שאת חושבת.

../images/Emo24.gif שמוצניקי ביותר:)

בייב, באמת שאני אשמח לעשות איתך שיחה על זה אם את רוצה. אל תוותרי, תכנסי לתהליך של הקבוצות המשך, ותראי איך מתפתח. עד לחתימה על הדח"ש את יכולה תמיד לפרוש, לא? יהיה טוב פשוש|חיבוק שמוצניקי|

Miss Tika

New member
כוסאמקקקק!!!@$@

כבר מיליון זמן בא לי הופעה טובה, ואין. ועכשיו הסתכלתי לחפש הופעות ודווקא מצאתי!! שבוע הבא, יש גם רונה קינן וגם שוטי הנבואה, אבללללללל מי סוגרת שבת?!!? כוסאומו!!!! עד שפעם בפאקינג ארבעה חודשים אני סוגרת
אני גם מפסידה תרבות יום א' בגל"צ חח אין צדקקק!!!! צבא זה קקי

אני מרגישה כמו ילדה בת 4

יש לנו מדריך בהר"צ היינו בטוחות בהתחלה שהוא הומו, או משהו בסגנון... יש לו כתב כמו של בחורה, וכולו קטן וחמוד כזה("לקטע הזה בטבלה מספיקות 3 שורות, לקטע הבא תשאירו רק שורה אחת...") ואני לא יודעת מה יש לי, אני מתנהגת כמו מטומטמת הוא פשוט מקסים כזה... הוא חכם והוא יודע כל כך הרבה(בלי קשר לברהצ, או משהו... פשוט שמים לב) ובמבחן אמצע הוא הרגיע אותי ברמות מטורפות כשכמעט בכיתי שם(חרדת בחינות)... הוא פשוט עמד מולי ולא עזב אותי עבר איתי שאלה שאלה וניסה להוציא אותי מהבלאק אאוט בסוף אני והוא נשארנו אחרונים ואין לי מושג איך בכלל הוא נתן לי את הציון הכי גבוה בכיתה, הייתי בטוחה שאני נכשלת כשהסתכלתי אח"כ על המבחן, אני רואה רואה "V" ו"105, מצוין!" כתוב בענק למעלה, ורק הערה אחת כתובה - "חרדה - פחד מגורם לא ידוע" כשהוא שואל אותי שאלות של ידע בכיתה, שלא קשור כל כך לנושא(כמו היסטוריה, כימיה וכו') אני הכי מתפדחת בעולם ומאבדת את כל הבטחון שלי מישהי אמרה לי מהכיתה שאני מסמיקה כל פעם שהוא פונה אליי אבל לא יודעת, איכשהו אני מרגישה מטומטמת כשאני מדברת איתו. :X ויש לו בכלל חברה(כן, כאילו היה לי סיכוי, אבל בכל זאת) ואני פשוט מרגישה הכי ילדותית בעולם דבר כזה בחיים לא קרה לי ואיך פותרים דבר כזה בכלל? אני סתם עושה מעצמי צחוק. :\

לוקחים את עצמך בידיים,

ונזכרים, שאחרי הכל, הוא רק בן אדם... ועוד המדריך שלך.

אוף, אני יודעת את זה

בחיים לא הייתי ככה! אני כל-כך לא אחת שמסמיקה תמיד אני אדישה ממש לגברים]: לא יודעת מה נסגר איתי

זה לא כזה מוזר...

הוא גורם לך לפרפרים... קורה שבחור מוצא חן בעינייך וקצת גורם לך להתנהג לא כהרגלך. מזל טוב

MC SammY

New member
זה יעבור לך

זה פשוט קטע שיש לו סמכות מעלייך. תחשבי אם הוא היה סתם אחד שעובר ברחוב, אם הוא עדיין היה עושה לך את זה כלכך.

אין לו סמכות מעליי

הוא מדריך, לא מפקד... כל אלה שהולכים להדרכת ברהצ הם כאלה שלא היו מספיק טובים כדי להפוך למדריכי חובשים(שהם מפקדים יותר) או כאלה שהעדיפו הדרכה על פני פיקוד והדרכה טכנית יש לו, אבל אף אחד ממדריכי הברהצ לא מתנהג ככה... צריך לראות את השיעורים שלהם כדי להבין(הכל מתנהל ממש בהומור... שרים שירים והוא עושה לנו כל מיני הדגמות שמפילות אותנו לרצפה) אני סתם מתנהגת כמו מפגרת

למעלה