איך אין קיטורים?

EVE Lights

New member
אוף. פשוט אוף.

דווקא עכשיו בטיימינג הכי מגעיל האוטו שלו החליט שנגמר המצבר והוא פאקינג לא מתניע.
שונאת כאלה דברים. שונאת. אוף. אוף אוף אוף אוף אוף.

EVE Lights

New member
כוסעמק.

ואני מתרגזת מדברים שאני בכלל לא אמורה להתרגז עליהם כוסעמקכוסעמקכוסעמק הולך להיות כזה יום מחורבן מחר אוף אוף אוף אוף אוף אין לי כוח לכלום אוףףףףףףףףףףף אוףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!! גרררררררררררררררררררררררררר ^@$*)@$_*@#%*%!#!##!)_!!) לעזאזל

אני צריכה דיאטה

ולא נראלי למדתי כמו שצריך להיסטוריה ולא נראה לי ילך הכי טוב והיו לי היום כמה Father issues שלא הייתי צריכה ואמ טוב מחר הכל יראה יותר טוב וסוף סוף לא תהיה לי סיבה לטחון

little shorty

New member
היה לי יום זוועה האמת.

הטבח התאשפז, חטף איזה וירוס וסחרחורות ושילשולים ועניינים ומה לא. ויש לו אינפוזיה וזה עושה לי מגעיל כי יש לי מן חולשה לדברים האלה ובקושי יכלתי להיות איתו כי זה עושה לי רע והוא כולו נראה מסכן כזה גלמוד. צ'וצצצצצצ' שלי
אבל אפילו בבית חולים כשהוא חצי מת, הוא עדיין אומר כמה אני כוסית ואמר לי בשקט... "תסגרי תוילון, נעשה קצת סקס" חחחחח זה היה מצחיק, מעניין מה יהיה איתו בגיל 80. בטח עדיין יעמוד לו. אובר שרינג, סורי. מהבוקר הייתי על הרגליים, וכל היום אני על נס קפה של הבוקר וכמה מטוגנים בעבודה. קמתי ממש מוקדם והלכתי לחזרות, אחרי זה להתקלח וישר לבית חולים וישר לעבודה. ואז בעבודה... קיבלתי סחרחורת שנמשכה יותר משעה והלכתי הבייתה. וכאילו פאק דווקא עכשיו זה קורה לי? אני כל כך צריכה תכסף יאללה אוף איך התבאסתי. ומחר יש לי גם יום ארוך, ואני ממש מקווה שהצורף יקטין לי את הטבעת יפה כי היא כזאת יפה ואם הוא יהרוס לי אותה אני יהרוג אותו שלא נדבר על ה-30 שקל שאני צריכה לשלם לו. אבל אם זה יצא יפה אני ישלם לו גם 100. אוח אני מהזה מפחדת לסמוך על אנשים אחרים כשמדובר בדברים שממש ממש ממש יקרים לי. אוף נראה תוצאות מחר. ואני לא אמורה לעבוד מחר ואני חייבת לעבוד ולא מעניין אותי אני באה. אבל אם הבוס יעשה לי בעיות? לההההההההההה לא נראה לי. בקיצור הסחרחורת והעייפות משפיעים קצת ובזמן האחרון אני בכלל עצבנית כזאת. לא יודעת מה יש לי.

Mrs big

New member
אני כזאת טיפשה ופתטית לפעמים (ותמיד, בערך).

אני חייבת לעשות את זה כבר, לעזאזל. או להחליט שאני בכלל לא עושה את זה. אני חייבת להפסיק להיות כזאת מתלהבת ואיכס. פוי. אני רוצה להיות אני שאֹהב. הייתי רוצה להיות בstarting over house לא מצולם.

Shusho

New member
אני דורשת יותר מדי?

אנחנו "חוגגים" כל חצי שנה, כי כל חודש זה באמת מעיק ומיותר, אבל תמיד אומרים לפחות איזה "מזל טוב" קטן... והוא לא זכר את זה היום אפילו. "אוף, אנחנו עדיין סופרים את זה?" היתה התגובה שלו כשאמרתי לו שהוא שכח וואל,ה סליחה שאני מבקשת צומי פעם בחודש ושתזכור משהו! זה עד כדי כך מוגזם לבקש את זה? זו דרישה יותר מדי גדולה? אני לא יודעת אם יצאתי בסדר עם זה או לא

Mrs big

New member
מתרגלים לזה. :|

אוף, הבנים הדפוקים האלה, רק כשמתייאשים מהם לחלוטין הם מתחילים להראות אהבה. טוב, לא כו-לם כאלה, אבל נו.

EVE Lights

New member
לא מוגזם

תלוי בציפיות של שניכם אצלנו, למשל, אין ב-כ-ל-ל קטע של תאריכים בכלל בכלל כאילו וטוב לי עם זה וטוב לו עם זה אז לא יודעת אם קבעתם שחוגגים זה קצת מעליב שהוא שכח אבל בקטנה לא יותר מדי דרמטי

stink

New member
אם זה חשוב לך תסבירי לו..

עכשיו גרמת לי להרגיש רע כי אני זו שתמיד שוכחת :( יהיה טוב .

ש י ר י ו

New member
אם כבר לדברעל תגובות מגעילות :/

את לא לבד, אני זוכרת כל שטות הכי קטנה, את השעה המדוייקת שבה ניהיינו חברים, את התאריך והשעה המדוייקת של הנשיקה הראשונה. והתאריך של שנה אחרי הנשיקה הראשונה שלנו היה בתקופה הכי מגעילה של הביחד שלנו, זה כבר היה לקראת פרידה.. והוא אמר לי "מה, גם את החיוך הראשון את זוכרת?!" וזה אפילו לא היה בצחוק :/ זה היה ממש לא נחמד. בכלמקרה, יהיה טוב, ויש כל כך הרבה דברים להתבאס מהם שלא שווה להתבאס מזה.

Shusho

New member
נהה,

מה שמוזר הוא שאצלנו אני בד"כ ההפוכה. הוא קיטשי רומנטי חמודי זוכר כל פיפס וכל דבר ואני די גרועה בלהגיד משהו יותר מ"אני אוהבת אותך". אבל בחודשים.. בע. נראה לי אני פשוט צריכה לוותר על זה כי זו לא פעם ראשונה שיש משהו בסגנון (או יותר נכון: כשקבענו לחגוג כל חצי שנה... אני הכנתי לו דברים יפים והוא לא הכין שום דבר. כלום. נאדה. אחרי שהוא הרגיש רע עם עצמו הוא הביא לי כל פעם באיחור של שבועיים משהו). יהיה טוב

למעלה