איך אין קיטורים?

mkarin

New member
הודיתי בזה.

לא לגמרי, אבל לפחות בחצי. וזה הרגיש רע ובכיתי בטלפון. [וגרם לי לא לרצות להודות בזה יותר בתקופה הקרובה. אין טעם להעיר שדים שישנים. או שלפחות מסווים את עצמם טוב-טוב].

אני כזו הומו.

ומעפנה. ואין לי שמץ של מושג מה אני רוצה בכלל, ומה אני עושה. ואם אני רוצה בנאדם, למה אני לא מסוגלת להודות בזה בפניו וזהו? למה אני מתעקשת להגיד לו שלא בא לי עליו בכלל? איפה פה ההיגיון?... ואם אני באמת לא רוצה אותו. אם...אם הוא פשוט, פיזית, כ"כ לא לטעמי שאפילו האינטלקט שלו לא מחפה על כך- למה אני ממשיכה לשכנע את עצמי שאני כן? האם זה התסביך אלקטרה הטראגי הזה, שמאלץ אותי לרצות למצוא חן, שלא לומר להיות נערצת ע"י, כל אדם בוגר, בלונדיני ותכול עיניים, אינטיליגנטי מדי, משכיל, בעל אינטלקט שופע, פרנקופיליה מטרידה ממש וידע נרחב בפילוסופיה המערבית לדורותיה? מישהו כזה, ממש כמו אבא?.... כי אם כן אני ממש שונאת את התסביך הזה. אני לא אוהבת את היצר הזה בי שמכריח אותי להימשך דווקא אל קרבתם אל אנשים שאני מרגישה "ילדה קטנה וטיפשה" [ציטוט של הבחור, אגב, לא שלי] לידם. ממש ממש לא אוהבת. בכלל.

ואני מרגישה טיפשהה ;[

כ"כ טיפשה. ואין לי ביטחון עצמי בשיט. [וזה בטח לא עוזר ששתי השותפות שלי סגורות בחדרים שלהן עם בני/ות הזוג שלהן ומותירות אותי בדד בסלון, במטרה להיות שקטה ולגרור כמה שפחות תשומת לב... אני כ"כ לבד, אוף. :[ ו..ו..אני לא נראית כ"כ רע! ואני גם..נו, לא טיפשה כ"כ! ורוב הזמן אני...נו, קצת דפוקה.. אבל גם ממש בסדר! אז איך זה שאותי אף אחד נורמלי לא רוצה?

stink

New member
תסביך אלקטרה...

גמני חשבתי את זה על עצמי לאחרונה , הזוי , אה? יהיה בסדר , אל תדאגי .

MaddyD

New member
גם לי יש את זה

אבל שהזקן האחרון ישב עם השער הלבן שלו והצליח לצעוק עלי (ממש כמו אבא) חתכתי

stink

New member
חחחחח זקן

עוד לא הגעתי לרמה כזו , דומים לאבא , אבל לא בגיל של אבא .

אני באמת חוששת שזה הכיוון שלי...

ולא ברור לי אם אני אתמודד עם זה כ"כ טוב. מה הגילאים של האנשים שאת יוצאת איתם בדר"כ, אם אפשר לשאול? [סתם סקרנות]

MaddyD

New member
30-35

לפחות האחרונים ירדתי מהסקאלה הזאת לפחות מנסה

EROTOMANIA

New member
נהדר

אני פותחת את החנות עד יום שני. מי רוצה לקום ב6 בבוקר?? וסתם נתתי את המספר פלאפון שלי למישהו מהעבודה והוא אמר שהוא יתקשר הלילה והוא לא התקשר. אבל זה לא כזה ביג דיל כי אני צריכה לקום מוקדם ממילא זין בעין יאללה לישון ראבק

MC SammY

New member
אני מתה לישון

[ככה זה אחרי 4 שעות שינה בלילה] ויש לפני מגן של 3 שעות בספרות

../images/Emo203.gif אני מתה כבר לישון כמו שצריך...

התרגלתי לישון 5 שעות
ככה זה שחוזרים מהסטודיו ב12 [ומתחילים ב6 וחצי] וקמים ב6 לטיפול... רוצה שהיסטוריה תיגמר כבר!!!!!! [לפחות א']

The Bitter End

New member
אוף.

אין לי מספיק חמצן בריאות כדי לצרוח לך כמה אני שונאת אותך, אמא. למה!! כל!! הדברים!! הכי!! גרועים!! קורים!! דווקא!! לי!!! סעמק.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo204.gif

ד"א היית חסרה שם... וחוצמזה אני חושבת שהיית עושה את זה יותר טוב :|

GaloshiT

New member
איכסס. תקופה מגעילה . הנה החופש בפתח.

ואני כבר רואה מה הולך לקרות. אני והבסט פרינד הכל מתפורר. ואני לא יכולה לסבול את האנשים סביבי באמת. זה כבר די.די. אוווףף ואני לא רוצה לרדת איתה לאילתת כי היא תהרוס הכל וגם ככה הכל מתפורר אבל השניה השליה איתה. זה מסובך להבין אבל לפחות אני פורקת את זה מעללי. פשוט אוווווווווווווווווווווווווווף אחד גדול!

JuSt A GiRl 94

New member
אני אתגעגע אליה.

כ"כ. ושנה הבאה אני אתגעגע גם אליו המון. וליז בטח תעזוב את הסדנה, ובמילא כבר עכשיו אנחנו לא מסתדרות. אבל אני דואגת לה המון והיא כל-כך חשוב לי ואני חושבת שהיא לא מבינה את זה, ושנה הבאה היא תעבור לקומה למעלה. וגם להילה אני אתגעגע. בקיץ. אני לא יודעת איך אני אשרוד בלעדיה, כשאני יודעת שהיא דואגת לי וכל הדברים הקטנים שהיא אומרת פשוט עושים לי את היום. ואם הוא עוזב את הבית ספר לשנה באמת שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. כי תמיד ידעתי שזה לא אפשרי- אבל כל הפעמים האלה שהייתי בדיכאון, והוא היה ככה במסדרון...גרמו לי לחשוב שלמישהו באמת אכפת ממני למעלה. ואיך אני אקבל מסרים עכשיו?? אני אוהבת אותו. זהו. ואיכסה למה אני רק בת שלוש עשרה.

למעלה