איך אין קיטורים?

Shusho

New member
בונא אני ממורמרת ברמות,

מה הבעיה שלי לשנות את התמונה המכוערת הזו.

The Charmd One

New member
לא מכוערת בכלל[:../images/Emo79.gif

ונו יש את הרגעים האלה שדווקא הדברים הכי קטנים ממש מציקים, ולמרות שזה יכול להיות הכי קטנוני בעולם זה יכול ממש להרתיח. קיצר, נשמע לי שסתם את טיפה עצבנית עליו בכללי אז ברור שגם משהו שולי כזה פתאום ממש יפריע לך כרגע.. תנסי לנשום עמוק ולהסתכל על זה באמת בצורה פשוטה ולא עם מלא סאב טקסט תת הכרתי. for what it's worth, אני דווקא חושבת שהנקבה המתה בצד מוסיפה שם. [: יהיה טוב בובי.

©big smile©

New member
לא ידעתי שיש לך דף שם.

מהמעט תמונות שיש שם, הכל ממש מדהים. מוכשרת אחת

Shusho

New member
יש לו אותו כבר שנתיים

העליתי פעם ראשונה משהו לפני שבועיים
תודה

איפה לעזאזל את רואה כיעור??

יש מצב שאני שמה את זה גם בתור דסקטופ? זה ממש יפה.

OriginalMe

New member
../images/Emo41.gifפשוט עצוב לי, מקווה שתתייחסו.

היום הייתה ההופעה האחרונה שלנו בקטע מההופעה של בת שבע - "אחד מי יודע?" שלימדו אותנו. זו הייתה ההופעה של הריקוד הזה וההופעה האחרונה בריקוד בכלל, לשנה זו כמובן. מעולם לא לקחתי את זה כל כך קשה, ואני לא יודעת למה עכשיו כן. אולי כי ריקוד נהיה לי יותר חשוב? אוף לא חשוב. בכל מקרה, עצוב לי כי זהו, זה נגמר, אני בחיים לא ארקוד את הריקוד המושלם הזה, אלא אם כן אני ארקוד מתישהו בעתיד בבת שבע. לקחתי את זה נורא קשה משום מה, באתי למורה שלי לבלט עם דמעות בעיניים וביקשתי חיבוק. וגם המצב בבי"ס לא טוב מבחינה של חברות. חחח, משהו חברות. עם חברות כאלה מי צריך אוייבים? יש לי רק חברה אחת ששווה לי להשאר שם בגללה/בשבילה. אוח, מזל שאני עוברת בי"ס, ושאני לא אצטרך לראות את כל המזוייפות האלה במשך חודשיים ובמשך כל החיים! וסתם, אני נורא קנאית, ומצד אחד אני מרגישה כועסת על חברות טובות שלי על שטויות, ומצד שני אני חושבת לעצמי בראש שאין לי על מה, ובכל זאת ממשיכה לכעוס, כי התחושה לא עוברת. ופשוט כבד לי בחלל של הבטן אבל ריק בחלל החזה. עצוב לי וכואב לי וזה מוזר שאני לוקחת נורא קשה. אני באמת צריכה קצת יחס עכשיו, חיבוק, כל דבר. רק תראו שאתן כאן וש'אכפת' לכן, זה לא יותר מידי, נכון? :/

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif כמה אני מבינה אותך!

[כלומר בקשר לחברות, הלוואי והייתי יודעת לזוז כמו שצריך] זה כל כך מפחיד כמה שאנשים יכולים להיות מזוייפים. חח כנ"ל לגביי הקנאה וזה, אני לגמרי ככה!
יהיה בסדר!

צריך לדעת לסנן את מה

שעושה לנו רע בחיים גם אם זה קשה אם ניקח את הזמן במקרים כאלה, יכול להיות שאחר כך יהיה הרבה יותר קשה לשחרר...

../images/Emo24.gif../images/Emo71.gif

תמיד תוכלי לחזור על הריקוד בבית אני יודעת שזה בטוח לא יהיה אותו הדבר[מניסיון :|] אבל בכ"Z. חוצמזה,מה קיטור?את עוברת בי,ס ואת לא תצטרכי לראות אותן.
אם את מעוניינת- [email protected]

ליזיגי

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

בקשר לריקוד, אני לא יודעת באיזו כיתה את, אבל את תמשיכי לרקוד לפי מה שהבנתי ממך כי את עוברת בי"ס, אז כנראה שלא סיימת ללמוד.. וככה זה, נגמרה שנה, אבל בקרוב תתחיל שנה חדשה, ואני מקווה בשבילך שתרקדי את הריקוד הזה בבת שבע אפילו
בקשר לחברות, כ"כ מזדהה!!! בתקופה הזו אולי קצת פחות, אבל גם לי היו תקופות עם החברות שלי שפשוט הרגשתי שחברות זה ממש לא המילה לתאר אותן. הרגשתי להיות רע איתן, ודווקא היום, שהלכתי למסיבה של חברה שלי עם הכי פחות רצון בעולם כי חשבתי שאני ארגיש שם הכי לא קשורה בעולם, דווקא הרגשתי קשורה והיה סבבה לגמרי. את תראי שזה יעבור לך, גם לי היו המון תקופות כאלו במהלך השנה, הרגשתי שכולם מפנים לי את הגב ואף אחד לא מבין אותי. לא הרגתשי נוח לפנות לאף חברה והרגשתי שאני עוד שניה מתפוצצת עם התחושה הזו. ואז בכלל, הבנתי שידיד מאוד קרוב שלי טס ממש עוד מעט (הוא כבר טס, אני מדברת על פני חודש בערך שכתבתי לו מכתב טיסה) והרגשתי חוסר אונים קצת- שאיך אני אסתדר פה בלעדיו? כי רק לו אני מסוגלת לשפוך הכל ואת כל החרא וההרגשה הרעה עם החברות שלי. אבל לא יודעת למה, אני מרגישה כיף בקרבתן פתאום, ונכון שעדיין יש צביעות מידי פעם, יותר טוב לי מפעם. אז אחרי החפירה הזו, רק שתדעי שאני הכי מזדהה בעולם, ומקווה ויודעת שהתקופה הרעה הזו תעבור! ובינתיים- קחי זמן לעצמך, ואם יש לך אומץ ספרי לחברות שלך מה את מרגישה. לי אין אומץ כיאני מרגישה שהן רק יעשו את עצמן מקשיבות ולוקחות את זה ללב, אבל תכלס לא יעשו כלום- וזה הכי פוגע ! טוב מצטערת שנשפכתי קצת וברחתי מהמטרה האמיתית שלי- לחזקאותך! אז תרגישי טוב מתוקה ואם את צריכה משהו, אני תמיד כאן :)

OriginalMe

New member
טוב אז תראי

אני מקווה שאצלך יסתדר כל העסק עם החברות ועם הידיד ;) אבל אצלי זה קצת אחרת הן פשוט צבועות, מזוייפות, ומעצבנות אותי, אבל בבי"ס החדש-שם נמצאים כל החברים והחברות שלי שהם באמת בני אדם.

Over My Head

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אני גם מזדהה איתך בטע של החברות....זה כל כך מעצבן! אבל לא נורא...יהיה טוב=]]]

GoOni

New member
אני לא עומדת בציפיות של עצמי.

והן לא גבוהות מידי, כולם מסביבי ככה. זה רק חבל שאני לוקחת את זה כל כך קשה. (ולמה הוא היה צריך לגרום לי להרגיש טיפשה וגרועה, והוא בכלל לא התכוון.)

ש י ר י ו

New member
הגיעה שעת מירמור.

אני צינית, וצוחקת על עצמי וכל השטויות האלה, אל באמת בלילה צפות יותר מידי מחשבות שלא עולות ביום. ופתאום קפה לי לראש השיחה איתו, כמה שעות אחרי שנפרדנו. והפרידה שלנו שקפצה לי לראש. ונראה כאילו לכולם כבר נמאס לשמוע, אז אני שותקת. ובעיקר קוראת כל היום, וכותבת לעצמי. או למשיהו אחר, אבל כותבת. כל הזמן כותבת. שוב פעם אני בורחת אל המילים של עצמי, כאילו זה מה שיעזור לי. ואין לי משוג מה אני אעשה בחופש עם כ"כ הרבה זמן פנוי. אני פשוט אציף את עצמי במשימות. אני אשתגע- חודש וחצי בלי לדעת איפה הוא, מה קורה, מה עובר עליו. אני אשתגע. הלוואי ומישהו היה יכול להבטיח לי שהכל יסתדר בסוף.

למעלה