איך אין קיטורים?

תמיד אני חושבת שזהו, די, עברתי..

אבל כל פעם שאני רק רואה את השם שלו, מחובר או כל דבר אחר נופל עליי משהו נופלת עליי תחושה מנוכרת כזאת וזה כל כך לא כיף.

JuSt A GiRl 94

New member
מבינה אותך ../images/Emo24.gif

בדיוק אותה תחושה. אני מרגישה אפילו כאילו אני מתחילה לדבר עם עצמי. כל פעם שהוא מתנתק אני מתחילה לחשוב "בסדר מה נראה לך שאכפת לי אני לא שמה עליך בכלל" ואז הוא מתחבר שוב ויש לי צמרמורת.

הקטע הוא

שאני לא משקרת לעצמי אני יודעת שעדיין אכפת לי, זה לא יעלם לי כל כך מהר אבל באמת שהשבוע לא נפל לי המצברוח לשניה בגללו, דבר ששבוע שעבר היה כל כך משתנה. והערב, משהו בי נשבר בשנית. הדבר הלא מוסבר הזה שיש לי אליו [אני אפילו לא מגדירה את זה כרגש] מכרסם בי אט אט וגומר אותי ואני באמת חזקה. אני באמת מאמינה שעשיתי תהליך וצעדתי שלב אחד קדימה בשבוע הזה אבל משהו בי עכשיו התנפץ. ואני אפילו לא יודעת כמה אני רוצה לדבר איתו, או בכלל לחשוב עליו. אני נראה לי עושה ממנו יותר ממה שהוא היה באמת, רק כי הוא חולל בי משהו שונה. שונה לאו דווקא אומר עוצמתי. תמיד שאת בטוחה שאת למעלה הוא כאילו בא ואומר לך "הנה אני יכול לשנות לך הכל, רק תסתכלי עליי"

JuSt A GiRl 94

New member
באמת לכל אחד יש תקופות.

היה מלא זמן שהייתי בשיא הרוגע והייתי עסוקה בדברים אחרים לגמרי. והיום שוב נזכרתי בזה כשהתחלתי לכתוב משהו. ותכלס, זה קורה הרבה שמעריכים מישהו לפי מה שהוא עושה אותך ולא תמיד לפי איך שהוא באמת. ומתחילים להרגיש תלויים בבנאדם הזה....זה תהליך אבל בסוף יוצאים מזה.

לא משנה מה

לא משנה כמה עמוק נפלת לא משנה מה את עוברת אסור לך לפתח תלות באף אחד. אף אחד. תהיי תלויה אך ורק בעצמך

אצלי זה גרוע יותר!

כשאני במחזור אני שולחת הודעה. חח למשל היום, דפקתי לעצמי את כל היחיסים איתו, טחח ויפי!!
.

קראתי את ההודעה שלי מחדש והבנתי כמה עלוב זה.

,יהיה בסדר נכון? יהיה בסדר.

coolit

New member
בדיוק מה שהיה לי

פתרון-> תמחקי אותו ומהר! וככה פשוט לא תראי אותו ולא תיזכרי בו, לא תהיה לך הזדמנות להזכר בו ולחשוב עליו..

זה לא פתרון בשבילי.

כשחברות שלי במצב שלי, אני מציעה להן להתנתק אבל זה לא פתרון בשבילי. יש לי דפיקות, אני מנסה לאתגר את עצמי נפשית במצבים כאלה אני רוצה להשאיר אותו במסן אני רוצה שהוא ימשיך לדבר איתי [הוא זה ששלח את ההודעות עד עכשיו] ואני רוצה שלמרות כל זה, אני אתגבר. כי אני יכולה. הוא השאיר אצלי חותם אבל זה משהו שאני אקח איתי תמיד ובתקווה עוד זמן קצר לא יכאיב לי. למחוק אותו זה לא אופציה. :/ וגם אם אני אמחק, אני אחשוב יותר..

את לא רוצה להתגבר עליו

את רוצה שהוא יבין שהוא טעה באחת מהשיחות איתו. את יודעת שזו לא הדרך להתגבר על מישהו...

זה שאני רוצה שהוא יבין שהוא טעה

לא קשור בכלל.. כי אני תמיד ארצה שהוא יבין, גם כשאני אהיה over him.. אני דפוקה מה לעשות. :/

והיא רוצה לברוח, לא אין לה ת'כוח...

כואב לי הראש כואבות לי הברכיים כואבים לי כל הפרקים בגוף כואב לי הגב בעיקר אבל, כואב לי בלב. אני רוצה לברוח מפה לא לחזור לאיזה חודש

אז זהו, שלא.

אני שונאת לבכות פשוט שונאת ואין לי פשוט את הפינה הפרטית שלי בבית הזה לא משנה מה עזבי לא מפרטת פה בסוף אני אגלה שאמא קוראת פה. [כבר קרה, לא רוצה להסתכן עוד פעם.]

Shusho

New member
אינעל דינ@%$#$^$#%&%^&$^@$)(%^&גכענםןחג

אוקיי יש גבול הוא ביקש דסקטופ וואלה הכנתי לך עכשיו הוא מבקש שאני אשנה אותו "בגלל שאמא לפעמים יושבת על המחשב, אפשר את אותה תמונה בלי הנקבה המתה בצד ימין?" כאילו מה אכפת לי מאמא שלך לעזאזל1#?$@%:3895 היא גם ככה שונאת אותי לינק למתעניינות: http://www.deviantart.com/deviation/57498644/

למעלה