אורנה בנאי

veganghi

New member
אז למה אתה לא עוזר לאורנה להיבחר?

עובדה שאת פורז אתה לא אוהב,אבל אתה תומך בו בנחרצות למרות שהתנגד להפסקת גידול החזירים במדינת ישראל.

מתי הזכרתי את פורז לאחרונה ?

אני לא עושה מסעות פוליטים. נראה לך שהירוקים יפסיקו את תעשית הבשר ? אתה מאשים את פורז בקרונות ששום מפלגה לא תנהג אחרת. לפוליטיקאים יש שיקולים נוספים של שיוויון לשכבות אוכלוסיה שונות. תראה את האגרסיביות שבפירסומים של תפוז, כרגע בשער תפוז, שוב ושוב ושוב. מי שמפרסם יותר אז הוא יותר ראוי ? לפוליטיקאים יש שיקולים אחרים בצדק חברתי כללי. כמו שלמנהלים פה יש שיקולים כלליים שאנחנו לא אמורים לקחת בחשבון ועדין חייבים לקבל את החלטתם. הם עם שיקולים משלהם ואנחנו, אינדיווידואלית עם שיקולים משלנו. מאוד לא נכון להציג את הצמחונות כאגנדה אחת יציבה. יש בה דעות מגוונות.

איפה ? אני תוקף בלוגים שמדברים על

הירוקים ועל הפרסומים האגרסיבים. אבל בא אני אעזור לך. אני בהחלט יכול לדבר בחופשיות על צביעות שבאכילת בע"ח. העניין הוא שאני עושה את זה תחת הגג הנכון ולא מחוץ לפורום המתאים. מה גם שכשמסבירים למה זה צבוע לאכול בע"ח ולעזור לבע"ח אחרים אז זו לא התקפה אלא ציון עובדות בילתי מזיק , כשזה נעשה בפורום הנכון. למשל, דברים שכותבים בפורום חתולים יהיו דברי טרולים בפורום כלבים ולהפך. לכתוב על הדת היהודית כדת עליונה וכגזע עליון ועם נבחר יהיו דברי טרולים בפורום לשיוויון זכויות האדם. לדבר על הקריאה היהודית שבתורה להשמדת עם, להשמדת גזע העמלק, יהיו דברי טרולים בפורומים רבים, למרות שזו האמת. אולי אפילו בפורום הזה, כי אנטוליו נחסם על אמירת האמת.

אם שיקרתי אז לא נמשיך בדיון

בחירה שלך להחליט. אני בהחלט רואה את הצביעות שלה ואת הצביעות שלי בתמיכה בה כאדם פרטי. אבל אני לא אפגע בה ולא אצא בהכרזה כזו מחוץ לפורום. אני בוחר להתרכז באוכלי בשר שמזיקים יותר ממה שהם מועילים.

veganghi

New member
להלן רשימה עובדתית של השקרים שלך

א. בתגובה ל"אבל למעטה אתה תוקף את אורנה" כתבת : "איפה ? אני תוקף בלוגים שמדברים על הירוקים ועל הפרסומים האגרסיבים." אבל בתגובה ל"אז אתה מודה שאתה תוקף את אורנה ?" הבאת קישור לכך שאכן אתה תוקף את אורנה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=301&msgid=73223046&FlagSybase=1 ב. בתגובה ל: "כתבת : "בהנחה שהיא מדברת על אורנה" " הגבת : "כמיצגת מפלגה, לא כאדם פרטי, מה לא ברור" אבל בתגובה ל : " אז הגיע הזמן שתחליט במי אתה בוחר! " כתבת:"החלטתי מזמן, אבל זו תעמולה לדבר על זה" .

מזה שאתה ממשיך להתדיין אתה קובע

שאני לא משקר, והבאתי לך את הקישורים בעצמי. תודה על האמון.

veganghi

New member
לא נכון

אני בסה"כ מתמצת עבור מי שירצה להגיע לסוף הדיון ולהבין מדוע אני טוען שאתה משקר וזה שאתה מביא קישורים ,זה טוב ויפה רק עד שמישהו מראה רשמית כיצד זה לא מסתדר.אבל למען הגילוי הנאות באמת לא הייתי חייב לכתוב את זה,משום שאני חושב שאני לא היחיד שלא מאמין בתמימות שהייתך כאן בפורום, אבל שוב למען הגילוי הנאות זאת לא הנקודה. הנקודה האמיתית היא אפילו לא מהי הסיבה העומדת מאחוריי שהייתך בפורום באם היא לא בלעדית לטובתם של בעלי-החיים, אלא אופן פעילותך ורק מתוך הנחה כי אתה לא בתמימות פה. הנחת העבודה האישית שלי (ואני לא חשוב לצורך העניין) המביאות אינטרסנטים לפורום זה שני דברים : 1. מלחמות בין בשר מיובא לבשר המיוצר בארץ. 2. נדל"ן. הירוקים דורכים לכם על נקודה רגישה ואתם סבורים שעל בסיס זה שהם מפלגה "נאו" תומכי זכויות בעלי-חיים ילכו שבי אחריהם ואז הירוקים ישתלטו על הנדל"ן,ימררו את החיים של החקלאים בארץ,והזוכה האמיתית לא תהיה תנובה ולא תומכי זכויות בעלי-חיים כי אם טיבון-ויל אשר נמסר כי מניותיה נסקו בימים האחרונים ב-150% ובכלל יש עניין משפטי ביניכם.בנוסף אתם גם תפסידו את הנדל"ן. לעולם לא תהיה בארץ רווחה בתחום זכויות בעלי-החיים, כל עוד לא ימצאו שיטה להפוך את הייבוא מארגנטינה לבלתי-רווחי,מעניין אם אני טועה או לא.בכל אופן תומכי זכויות בעלי-חיים,לא מתעניינים בנדל"ן,ואפילו אסור שהקרבת לולי התרנגולות תהווה פגיעה בבעלי-החיים בגלל עלות האדמה, אבל 1. דווקא יש צדק ברמיזותיך,מציאת פיתרון רווחה לבעלי-החיים באם ייתכן כרוך במציאת טריק להעלאת מחירי הייבוא בעידן שפעת העופות לרמה שייבואם אינו משתלם עוד.אם דבר זה לא יתממש,תם הסיכוי למצוא פיתרון רווחה לבעלי-החיים. 2. אורנה בנאי אכן סוטה קצת מהאג'נדה של הירוקים.האמונה שלי היא שהדבר החשוב ביותר באורנה בנאי זה שהיא מעלה את המודעות לבעלי-החיים בעוד בלי לובי מצד גורמים נוספים בכנסת התומכים בזכויות בעלי-חיים שייפעלו בהתאם לאלה שרוצים בלעדית בטובתם של בעלי-החיים היא לא תוכל לפעול,אז היא לא ממש קשורה לנדל"ן. 3. אין לך שום זכות באם אתה אינטרסנט לבוא ולהיתמם בפורום הזה ולהפוך את הפורום הזה למעוז האינטרסנטים ולשפוך כאן אינסוף הודעות ולעשות בלגאן ככל העולה על רוחך ,אני מקווה שזה ברור לך.יכולת להבהיר את עצמך בשני משפטים ואנשים פה לא טפשים הם יכולים לקבל מסרים גם ממישהו שאינו אוהד אותם, או שפשוט מעסיקים אותך.

מסכים עם הכל אבל לא מבין

למה אתה טוען שאני משקר ? שהייתי פה בפורום ? השתגעת ? אתה חושב שיש לי תכנית סודית ? אני לא תומך במפלגת הירוקים אם זה מה שמטריד אותך. אני תומך באורנה כאדם פרטי שתורם לבע"ח. ואם הייתי נקמן אז הייתי מביא לפה קישורים שמראים אותך באופן בעייתי. קישורים שיפתחו שיחה אם אתה משקר, או שלפחות לא התנצלת והאשמת האשמות כוזבות בעבר. הפינגוון האפריקאי מזכיר לך משהו ? ודי לקמיצה ברמיזה או להפך וואטאבר.

למעלה