לא נכון
אני בסה"כ מתמצת עבור מי שירצה להגיע לסוף הדיון ולהבין מדוע אני טוען שאתה משקר וזה שאתה מביא קישורים ,זה טוב ויפה רק עד שמישהו מראה רשמית כיצד זה לא מסתדר.אבל למען הגילוי הנאות באמת לא הייתי חייב לכתוב את זה,משום שאני חושב שאני לא היחיד שלא מאמין בתמימות שהייתך כאן בפורום, אבל שוב למען הגילוי הנאות זאת לא הנקודה. הנקודה האמיתית היא אפילו לא מהי הסיבה העומדת מאחוריי שהייתך בפורום באם היא לא בלעדית לטובתם של בעלי-החיים, אלא אופן פעילותך ורק מתוך הנחה כי אתה לא בתמימות פה. הנחת העבודה האישית שלי (ואני לא חשוב לצורך העניין) המביאות אינטרסנטים לפורום זה שני דברים : 1. מלחמות בין בשר מיובא לבשר המיוצר בארץ. 2. נדל"ן. הירוקים דורכים לכם על נקודה רגישה ואתם סבורים שעל בסיס זה שהם מפלגה "נאו" תומכי זכויות בעלי-חיים ילכו שבי אחריהם ואז הירוקים ישתלטו על הנדל"ן,ימררו את החיים של החקלאים בארץ,והזוכה האמיתית לא תהיה תנובה ולא תומכי זכויות בעלי-חיים כי אם טיבון-ויל אשר נמסר כי מניותיה נסקו בימים האחרונים ב-150% ובכלל יש עניין משפטי ביניכם.בנוסף אתם גם תפסידו את הנדל"ן. לעולם לא תהיה בארץ רווחה בתחום זכויות בעלי-החיים, כל עוד לא ימצאו שיטה להפוך את הייבוא מארגנטינה לבלתי-רווחי,מעניין אם אני טועה או לא.בכל אופן תומכי זכויות בעלי-חיים,לא מתעניינים בנדל"ן,ואפילו אסור שהקרבת לולי התרנגולות תהווה פגיעה בבעלי-החיים בגלל עלות האדמה, אבל 1. דווקא יש צדק ברמיזותיך,מציאת פיתרון רווחה לבעלי-החיים באם ייתכן כרוך במציאת טריק להעלאת מחירי הייבוא בעידן שפעת העופות לרמה שייבואם אינו משתלם עוד.אם דבר זה לא יתממש,תם הסיכוי למצוא פיתרון רווחה לבעלי-החיים. 2. אורנה בנאי אכן סוטה קצת מהאג'נדה של הירוקים.האמונה שלי היא שהדבר החשוב ביותר באורנה בנאי זה שהיא מעלה את המודעות לבעלי-החיים בעוד בלי לובי מצד גורמים נוספים בכנסת התומכים בזכויות בעלי-חיים שייפעלו בהתאם לאלה שרוצים בלעדית בטובתם של בעלי-החיים היא לא תוכל לפעול,אז היא לא ממש קשורה לנדל"ן. 3. אין לך שום זכות באם אתה אינטרסנט לבוא ולהיתמם בפורום הזה ולהפוך את הפורום הזה למעוז האינטרסנטים ולשפוך כאן אינסוף הודעות ולעשות בלגאן ככל העולה על רוחך ,אני מקווה שזה ברור לך.יכולת להבהיר את עצמך בשני משפטים ואנשים פה לא טפשים הם יכולים לקבל מסרים גם ממישהו שאינו אוהד אותם, או שפשוט מעסיקים אותך.