אורנה בנאי

I love Nsync

New member
יאא מגניבבב

בואו נעשה שרשור כזה עד שממש נהייה דחוקים לצד!! חח אני אוהבת להיות מטומטמת, תנסו גם...

paulabg

New member
one echeo צודק...

לאורנה בנאי מאוד קל לעשות יותר כי היא נמצאת במקום כזה שבו היא יכולה להשפיע על יותר אנשים, אנשים אוהבים את אורנה בנאי, נכון גם שאורנה בנאי בוחרת לעשות, לא חייבת לעשות... כל הכבוד לאורנה על מה שהיא כן עושה, הרי כל אחד מאיתנו עושה את הבחירות שלו, יש בינינו הרבה אנשים שמחליטים שלסבל יש גבול, הרי גם אם היא הייתה צמחונית היו פה כאלה שהיו אומרים : "יופי, לא אוכלת חיות, פעילה טובה אבל לא מספיק איכפת לה כי בצלחת שלה עדיין יש 15,000 אפרוחים שמושלכים לפח כל יום, עדיין יש (קטימת מקור, הפרדת צאצאים מאימם, עיוות גנטי, הלעטה באנטיביוטיקה ובקיצור) סבל, עינויים ומוות." אין גבול לסבל, בן האדם לא יכול להיות אלוהים ולהחליט איזה חיות יסבלו ואיזה לא, עד איפה הוא מותח את הגבול...? עד קצה היכולת שלו? יש אנשים שלא נותנים שום חלק בזה. עובדה זה קיים. עובדה זה אפשרי. אורנה גדולה במעשים בשטח, קל לאורנה להשתמש בכח שלה כמפורסמת ולהתוות אותו לאמונותיה, עם זאת - גדולה איפה שקל לה להיות גדולה, בעצמה היא לא מיישמת את אמונותיה וזו בהחלט סוג של צביעות. אין לומר על פעילות למען בע"ח שהיא לא מבורכת... אם מישהו רוצה להביע את דעתו בנוגע לצביעות המדוברת שיעשה זאת אחד על אחד פנו אל אורנה, שילחו לה מסר אישי, מכתב, מייל, אל תילחמו בה בפומבי, מה זה נותן? למי זה עושה טוב הסרקזם הזה? עזבו אותכם מעקיצות, רוצים לדעת למה אורנה לא מפסיקה לאכול בשר? תשאלו אותה. אולי היא תענה. זה יותר בולט לנו כשזו דמות ציבורית כמו אורנה בנאי, את ככ נהדרת, אז למה לעזעזל את אוכלת בעלי חיים? זה בא ממקום של כאב... זה צורם לנו, זה לא מסתדר...איך אפשר לאהוב בעלי חיים ככ ולאכול אותם? או כמו ענת רפואה, ככ נהדרת גם כן אבל רק צמחונית... למה לא טבעונית? בתעשיית הביצים אין סבל? אין מוות? תעריכו כל תרומה שהיא למען בעלי החיים... אל תהיו רעים, צינים ומגעילים... נסו להיות סובלנים, אנשים לא רוצים לדבר עם אנשים שתוקפים אותם, אל תהרסו לעצמכם ולבעלי החיים. חיה ותן לחיות... וכל שאר המשפטים שאנחנו מתים עליהם, כל החתימות שלכם. באהבה.

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif

סבבה..כמו שכתבתי, אולי באמת לא היה יעיל לתקוף, אני בדר"כ לא עושה את זה. אבל בכל זאת, איך שאנשים כאן ממהרים להגן עליה כאילו שהיא מינימום אלוהים זה גם די תמוה.

Dark faith

New member
אני אומרת שלימור לבנת איבדה אותי.

באמת שאני אוהבת אותה, אבל הסירחון של הבחירות הגיע גם אליה.

dirty boots

New member
אני מניח שכן,

אבל לא הבנתי את הטענה בנושא סירחון הבחירות. אומנם הכנסת מלאה במושחתים ובעבריינים, אבל.. כל מי שמשתתף בבחירות הופך ישר למסריח? לכן שאלתי

בהנחה שהיא מדברת על אורנה

ובהיסתייגות שלא לדבר בשמה אלא בשם עצמי בלבד. אני רואה את הסירחון בהפצת פרסומים יומיים חדשים כל יום בצורת בלוגים. כרגע יש בלוג בשער תפוז שמדבר כנגד מפלגת בעבודה על כך שהם שותים מים מינרלים בשעה שאחרים שותים מי ברז מזוהמים. אבל כל הבעיה הזו נפתרת עם הבקיטה שיש לי במטבח. האגרסיביות המסריחה של תעמולת בחירות בבלוגים כל יום מחדש, נראה לי שלזה היא התכוונה.

LITI789

New member
התגובה שלי על הנושא

אורנה בנאי מצד אחד מאוד בעדה כי היא מאוד מעלה את המודעות בקשר לסבלם של בעלי החיים בקרב הציבור ואילו מצד שני היא סותרת את האמונות שלה בכך שהיא אוכלת את החיות ובכך בעצם תומכת בהשמך המעשי הטבח שהם גם התעללות בפני עצמה כך שאני מאוד חלוקה בנושא אורנה בנאי.

veganghi

New member
שאלה תאורטית

נניח שאורנה בנאי כן תהפוך לצמחונית. האם לדעתך כדאי שהיא תגלה זאת ? ואני מדגיש,שאין לי שמץ של מושג אם היא צמחונית או לא.

One Echoe

New member
לפני חצי שנה בערך

היא אמרה בתוכנית טלווזיה בערוץ 2 שזה בסדר לאכול חיות, רק לתת להם תנאים טובים לפני זה.

בא לי להקיא מהאופנה לשנוא אותה

אני מנסה להבין למה אורנה בנאי גורפת בפורום הזה כל כך הרבה שנאה, בערך כמו שגורף חנן פרנק. כמו מעל 90 אחוז מאוכלוסיית ישראל, אורנה בנאי אוכלת מזון מהחי. אך ההבדל בינה לבין 99 אחוז מהאוכלוסיה הוא, שהיא מכניסה למודעות את סבלם של בעלי-החיים ואת הדאגה להם. אם מה שמפריע לא/נשים כאן הוא העובדה שהיא אוכלת בשר - באותה מידה ניתן לפתוח שרשורי ענק על מוישה זוכמיך מתל אביב. אם מה שמפריע פה הוא היושר האישי שלה - זה פשוט נושא לא מעניין. אם מה שמפריע הוא שמישהו/י פה חושב/ת שהיא עושה יותר נזק מתועלת, אז תצאו בבקשה מהסרט שאתם/ן נמצאים/ות בו, ותנסו להבין שהעולם הוא יותר מכמה עשרות טבעונים פעילים למען בעלי-חיים במשקים, ושמצב המודעות לבעלי-חיים בציבור הרחב הוא כל כך נמוך, שצריך לעודד את כל מי שמוכן להרים קול למען בעלי-חיים (במקביל לנסיונות לשנות את תפריטו, כמובן).

את העיקר שכחתי - למה לדעתי זה כך:

הזהות האישית של א/נשים רבים מורכבת, במלואה או בחלקה, מהניגוד ביניהם/ן לבין א/נשים אחרים. טבעונים כל כך אוהבים לרדת על צמחונים, כי זה עוזר להגדרה העצמית שלהם. על אחת כמה וכמה, כל כך אוהבים לרדת על אוכלי בשר שעוזרים לבעלי-חיים, כי זה מחדד את הזהות האישית.

למעלה