אונס פה. אונס שם......

Arie17

New member
חחחח... "כפייה דתית ברשות אריה"

אני לא הולך להגיב לזה...

Ouri_s

New member
תראה

הוא צודק. אני גר בשכונה בצפון ת"א , והדוסים האלה משתלטים על כל חור שם ופותחים כולל בכל מקום אפשרי ובגללם אני ושאר תושבי השכונה החילוניים שמהווים רוב מוחלט נאלצים לשנות את אורח חיינו בעל צביון חילוני מובהק.אתה מבין ת´קטע כאן ? אני הולך ברחוב ואיזה דוס מז**** מציע לי להניח תפילין ומחייך כמו איזה טמבל.ואתה יודע מה מחליא כאן , שלא רק שהוא מציע להניח תפילין , הוא מציע שוחד תמורת זה.כן כן מה ששמעת. לא פעם ראיתי שהם נותנים לילדים כל מיני שוקולדים או פרסים תמורת הנחת תפילין.פשוט גועל נפש. הרי בבני ברק או מאה שערים אם משהו דומה יקרה(מהצד ההפוך כמובן) יסקלו את מי שעשה את זה באבנים. אתה קולט את ההבדל? עם אחד - גיוס אחד לכ-ו-ל-םםםםםםםםם! תופרד הדת מהמדינה!!!!!!!!!!!!!!!!

Pacha

New member
הם רוצים לחיות לפי האמונה שלהם

ובדרך להפוך את כולם לדוסים וכמו שקנדימן אמר איזה השפעה חילונית יש כבר ? ששמים שלט חוצות ברחוב אז להוריד אותו ? שלא יסתכלו! אף אחד לא בא להחזיר אותם בשאלה והמשימה שלהם זה לא להחזיר אותנו בתשובה אז שיעזבו אותנו כבר!

Arie17

New member
אבל מה זה להיות "נחשקת"

אצלי להיות "נחשקת" זה להיות אחת שמאמינה בה´, ששומרת מצוות, שלא השתוללה עם בנים, ששומרת צניעות, שלא מושכת גברים אחרים להסתכל עליה, שמוכנה למחוייבות רק עם אחד אבל ל-הכל, ושבקיצור, עוברת את מה שאני עובר בחיי הנעורים, גם לי זה לא קל... כי העולם הזה מקולקל וגם מקולל והוא יכול להשפיע עלי, אבל זה לא נותן לי סיבה לתת לזה יד אני רוצה להלחם נגד זה

Pacha

New member
מה שאמרת פה

זה בעצם מה שאתה מחפש באישה אבל כמה שאני לא רוצה להיות רע :) אין סיכוי שתמצא את האישה הזאת לפחות לא בניסיון הראשון ונגיד שמצאת את האישה שאתה חושב שהיא אשת חלומתיך ונגיד לא שכבתם לפני החתונה והגעתם ליום הגדול ופתאום אתה מגלה שאתם פשוט לא מתאימים ברגע הזה פתאום אתה מגלה שהיא לא מוכנה להכל ושהיא בעצם לא יודעת מה לעשות, וגם אתה לא יודע מה לעשות קודם כל הדבר הזה מוביל למשבר אי נעימות וכל זה אפילו לתסכול, ואתה בטוח שאתה תרצה לבלות ככה במשך ימי חייך ? אני לא אומר שמין זה הדבר בנישואים אבל יש לו בהחלט תפקיד מכריע אני לא אומר שהייתם צריכים לשכב עוד בגיל 14 אבל תמיד תילך על בטוח צריך לדעת למה אתה נכנס במיוחד שזה מדובר בנישואים ותאמין לי שברגע שתדע שבחורה שכבה עם 10000000 גברים כמו שאתה אומר אתה תראה שהיא לא תיהיה בעינך מושכת ככה שזה הפסד שלה ולא שלך ולהיות נחשק\ת זה שפשוט אנשים רוצים אותך זאת הרגשה נהדרת כל בן אדם רוצה להרגיש ככה

Arie17

New member
טוב... תראה

יש ה-מ-ו-ן בחורות כאלה אני מדבר על כאלה דתיות שאתה בטח לא מכיר, או האלה "המסכנות" שהולכות ברחוב שאנשים לא שמים לב לזה שהם קיימים המסכנות האלה - הם אלה שאני מדבר עליהן ואלה שבולטות ורוצות להבליט את עצמן - לא אכפת לי מהן עכשיו, הבאת דוג´ שקוראת פעם ב 1000, היא יכולה לקרות אם לא שואלים את הכל, צריך לדבר עם הבחורה על הכל לפני החתונה ולא לפספס שום פרט, ובשביל זה תיקח את הזמן שלך, אבל עזוב... זה לא קשור, ואני לא לפני חתונה ובטח גם אתה לא
בכל אופן... אם זה קורה, זה כואב, אבל אפשר לעבור את זה, לוקחים חצי שנה-שנה חופש להרגע קצת (ומי שצריך - אז יותר) ומתחתנים שוב, ואל תחשוב שהכל התפספס, זה לא נכון, אפשר לתקן כזה דבר אבל לתקן משהו שעבר הכל עם 1000 בנות זה מאוד קשה, אני לא אומר שזה בלתי אפשרי, אבל זה קשה... ויש להרבה תפיסה לא נכונה, "ותרצה לבלות איתה את כל החיים שלך?" אז כן! למה לא?! מה הבעיה?! עדיף לבלות עם אף אחת קבועה ולחיות על חיים לא קבועים? בלי שום מחויבות לאף אחת, לעשות מה שבא לך, אז בשביל מה בכלל להביא ילדים? למה תחנך אותם? שיגדלו ושיהיה להם בית מפואר ושיפנטזו על...אין לזה סוף

Pacha

New member
דיברתי על זה

שלא תרצה לחיות את החיים שלך עם אחת שאתה לא מסתדר איתה מבחינה מינית אני בטוח שלא תבררו על זה לפני שאתם מתחתנים, כי בכל זאת אני לא רואה בחורה דתיה מדברת על מה שהיא מעדיפה במיטה :) אבל היא גם לא יודעת מה היא מעדיפה כי היא הדחיקה את זה לכן עדיף בחורה עם ניסיון לא של 1000 בנים אלא של אפילו אחד, או שאפילו יעברו מן קורס כזה ששם כל אחת תוכל למצוא את הפינה שלה ולדעת מה היא מעדיפה מה היא מוכנה ומה היא לא :) הפתרון הוא לדבר על זה לשבור את הטאבו הזה

Arie17

New member
איזה שטויות

אני מבין שאצלך המין זה כל מה שחשוב (זה נראה ככה) זה מה שאתה מדבר עליו לי זה לא ממש מזיז, אני לא רוצה להכיר משהי רק כדי לשכב איתה לשכב איתה זה בשביל ילדים... אני רוצה קודם להכיר אותה, לדבר איתה על החיים שעברו לשנינו, אפשר ללמוד ביחד, ויש עוד מלא דברים... פשוט מכניסים לכם לראש כ"כ מלא שטויות על הסקס.. זה טמטום זה חלק חשוב בחיים אבל אנשים היום משתגעים עם זה

Pacha

New member
חח דווקא לא ../images/Emo13.gif

נתתי את הדוגמא של המין בהקשר לזה שלדתיים יש יותר סיכוי להיות בקשר צולע בגלל חוסר הניסיון אני ממש לא מחפש מישי בשביל מין

Arie17

New member
אבל זה הפוך...

דווקא בגלל חוסר הנסיון זה כל הקטע.. "לעשות את זה" פעם ראשונה בחיים עם משהי שתחיה איתה כל החיים (בע"ה) סליחה שאני מביא דווקא את הדוג´ הזו תחשוב קצת, להחליף את כל החוויות שלך עם משהי אחת שלא עשית את זה קודם במקום להתחתן עם משהי שכבר עשית עם אחרות הכל.. אני ממש לא מבין מה הקטע של ה"נסיון" עושה פה

ברקודית

New member
אה.. אז אתה דתי

אני לא הבנתי בהתחלה שאתה דתי, בגלל זה אתה נראית לי קצת מוזר בדעות שלך. אני לא מזלזלת בדתיים, אבל אתם חייבים להפסיק לשפוט אנשים כל הזמן! לא משנה מה תגידו, אנחנו תמיד נהייה הרוב. אני לא מאמינה בה´, אין לי אלוהים. ואם מסתבר שאין אלוהים, ושאתם סתם מקדישים את החיים שלכם ללהתפלל ולמלמל כל מיני הברות חסרות משמעות? אף אחד לא מאושר! אני חטאתי המון פעמים, אני אוכלת לא כשר, ביום כיפור. זה לא עושה לי טוב או משהו, אני פשוט חושבת שזה חסר טעם להאמין במשהו שלא קיים לי. אתם סתם מבזבזים את החיים שלכם. אולי תחיו חיים אמיתיים לשם שינוי, תעבדו בשביל עצמכם, ואל תפללו לאיזה מושיע שלא קיים.

Arie17

New member
אין לך אמונה... זו הבעיה

שאלת פעם מי ברא את העולם? שאלת פעם איך הגעת לעולם? שאלת פעם אם לעבוד את עצמך יתן לך סיפוק בחיים או שאף פעם זה לא ייגמר? שאלת פעם למה אנחנו חיים? שאלת פעם למה הייתה שואה ואיך אנשים ניצלו? שאלת פעם מאיפה "הקריצו" את התנ"ך? אני לא יכול להסביר לך את הכל בבת אחת אבל זה סתם נושאים למחשבה, כבר מלא אנשים אמרו את מה שאמרת כבר בתנ"ך "איש הישר בעיניו יעשה" וראינו מה קרה, את יכולה גם לנסות טוב... זהו!! אני זז חלומות פז (או בעצם, חלומות סונול) טוב, ביי

Pacha

New member
רגעעעעעע

אתה שאלת את עצמך למה אתה חיי ? אם אלוהים כביכול הביא לך חיים אז המשמעות שלך בחיים היא לשרת אותו ? אתה חיי כמו עבד בשביל אלוהים זה די ברור למה הייתה שואה ודי ברור למה אנשים ניצלו שאלת את עצמך פעם מאיפה "הקריצו" את המיתולוגיה היוונית לדוגמא ?

Arie17

New member
למה אתה תופס אותי ככה?

למה אתה תופס אותי כ"עבד"? הפוך... אני לא עבד ליצרים שלי, אני לא עושה מה שהם רוצים זו החופשיות

Pacha

New member
זאת לא חופשיות

אתה עבד כי אתה כל החיים במטרה לרצות אל זה טימטום הוא נתן לך חיים כדי שתשרת אותו ?

אתה מדבר פיזית...

אבל אם תשים לב, לפחות בהקשר לדת- מבחינה מנטלית היא משחררת את הנפש! צריך לחיות בתוך זה כדי להבין! אנשים שחוזרים בתשובה חוזרים כי טוב להם שכובלים אותם? מי הסתם הם מרגישים חופשיים...

Pacha

New member
אבל זאת אשליה

להרגיש חופשי כשאתה משרת אל ממש חופש עוד מעט תקטפו כותנה

Ouri_s

New member
אני לא אריה ,

אבל לפי דעתו ושאר הדעתיים , האל הוא הזה שנתן להם את החיים. לא?

למעלה