אונס פה. אונס שם......

הופה, מישהו מפקפק בפטריוטיות שלי.

המוסד להזכירך במדינה כמו ארה"ב -הפרידו את הדת מהמדינה-האם זה אומר שאין שם יותר פטריוטיים?. המושג "יהודי חילוני" מוכר לך, האם עצם זה שהוא לא מגדל פיאות ולובש שטריימל הופך אותו לפחות יהודי?,או בכלל לפי טענתך לפחות ציוני-טענה מגוחכת שלעצמה.??? בשבילך כנראה הפטריוטיים האמיתיים זה אלה שלא הולכים לצבא דוגמת החרדים,אבל כנראה מבחינתך הכי חשוב שהם חובשים כובע! המדינה וזהותה ימשיכו להתקיים. אם אני אומר הפרדת דת ומדינה,זה לא אומר שזהו אין יותר דתיים,אין יותר לאום. הדת לנצח תישאר, השאלה היא איפה אנחנו שמים לה את הגבולות. הפרדת דת ומדינה תאפשר הקמת חוקה לישראל, לזה אני בטוח שאתה מתנגד, אבל רוב העם תומך, גם המסורתיים והדתיים!

.המוסד

New member
ידידי, כנראה שלא קראת את ההודעה

שלי, אחרי הכל אמרתי הדת *שלנו* היא דת לאומית, לא הנצרות שהיא דת על לאומית מובהקת אז אל תתחיל להאשים אותי בהאשמות שווא אני מתנגד לחוקה, אבל מטעמים שכמובן לא מזיזים לך, מטעמים צודקים ונכונים, אני מוכן להתדיין איתך על זה בהזדמנות גם הערבים תומכים בחוקה, אבל בחוקה שונה...

אולי זה בגלל החברה ? ../images/Emo118.gif

או מערכת החינוך ? שבמקום לעודד אנשים לקיים יחסי מין בריאים , ובמקום לעודד אותם לקיים אותם שהם מרגישים נכונים לכך , ובו זמנית את הכבוד ואת ההבנה שעושים את זה באהבה או לא עושים בכלל (כמו חומוס של צבר...) אם זה היה ככה , אז אולי זה היה בסדר... אבל החברה שלנו יש בה טאבו על סקס (ועל כל דבר שונה בכיוון הזה). ומערכת החינוך שלנו לא מקבלת לתוכה אף שינוי והיא מונהגת בידי דיקטטורית פאשיסטית שחושבת שכל אדם צריך לאהוב את המדינה יותר מאשר את עצמו את אחיו. בקיצור , צריך קצת לשפר את החברה , (ופה נכנס הסוציאליזם בלה בלה...) , אבל מכיוון שלאף אחד אין כוח לבצע מהפכה ... , בוא נתחיל בחקיקה ובהסברה בבתי ספר
התחלה טובה לא ?
-=ענבר רובין - נוער העבודה כרמיאל שכותב מהמחשב של אור רבני=-

Pacha

New member
גם כשמסבירים בבתי הספר

זה הכל מדעי ושטויות לא מלמדים את זה נכון גם..

N a V e

New member
נכון,וזה גורם

לתלמידים לזלזל ולהגיד:"מה כבר האנשים האלה יכולים ללמד אותי שאני לא יודע..." לגבי המתנחלים,אני חושב שעצם ההתנחלות מיותרת ואכן מזמינה אליה מחבלים. וזה לא זמן לדבר על "זכות הסטורית" וא"י השלמה כי במקביל המתנחלים נפגעים,וזה באמת דבר שיכול להימנע.

ענבר מדבר :

וזה בדיוק הבעיה. צריך ללמד אותם דברים מעבר למה שמלמדים בבי"ס. צריך לשפר את מערכת החינוך וזה בדיוק מה שאמרתי. לכן , הגיע זמן להגיד קצת אמת.

CANDY MAN

New member
זה הכל שטויות...חינוך לא קשור כאן!

תאמינו לי שבצפון תל אביב שזה נחשב למקום טוב עם חינוך טוב ובלה בלה בלה... היו מלא מקרים שתפסו "בני טובים" ילדים של רופאים ועורכי דין ואנשי עסקים מכובדים שמשתמשים בסמים בחבורות רק מתוך שעמום, יש יותר מידי כסף ופחות מידי מה לעשות ולכן ילדים מדרדרים לסמים, זה לא קשור לחינוך. הרי כל ההרצאות שאנחנו שומעים לא מזיזות לנו בכלל, מקסימום נותנות לנו חומר למחשבה, ומה עם אנסים? אותו דבר, גם היה את המקרה בהרצליה עם הנערה המסכנה ש-7 חברים מהשכבה שלה אנסו אותה ואני מכיר את האזור וזה אזור של בתי ספר יוקרתיים... החינוך זה דבר אחד מאד חשוב אבל כל מה שנשמע ונראה לא יגבר על שעמום או על עודף כסף ורצון לנסות... תאמינו לי שאם הנערים היו יודעים שכל אחד מהם היה יכול לחטוף 20 שנה בכלא על האונס של הנערה חצי מהם היו מסרבים ואז החצי השני היו משתכנעים, מה שבעצם עבר להם בראש זה איך האבא העשיר שלהם מוציא אותם למקסימום שנה של עבודות שירות וזה היה משתלם להם בשביל זיון... וכמה שהדברים נשמעים בוטים הם ככה בדיוק!

EverMan

New member
הכל קשור לחינוך

עזוב סמים עכשיו. הבעיה היום היא , שלא מלמדים שמשהו אסור כי הוא אסור ערכית או תרבותית או מדוע הוא לא טוב בצורה הגיונית , אלא אסור : כי תיכנס לכלא , וכך גם מי שכתב את ההודעה מתחתי כתב. הכל קשור לחינוך , כי אם יסבירו שסמים זה לא רע כי הם מזיקים למוח , אם כי עלולים לקבל שריטות שישארו כל החיים , אז אולי אנשים לא יעשנו. ואולי אם יסבירו להם שזה גורם אימפוטנציה , אז הם גם לא יזריקו. לא כי זה : אסור לפי החוק , וכי משעמם לכם. החינוך לערכים הוא לא חינוך לאסור ! יש הבדל מהותי !

CANDY MAN

New member
אתה טועה בגדול....

אני לא יודע באיזה תיכון אתה לומד אבל איפה שאני לומד הסבירו לאנשים כבר במאה שיעורים והרצאות שסמים מזיקים ושאין דבר כזה סמים קלים ושהם יכולים לגרום לשריטות במוח ושהם יכולים לגרום לאימפוטנציה ושהם יכולים להשפיע על כל מערכת העצבים ובלה בלה בלה ותאמין לי שזה ממש לא מזיז לילדים שרוצים לנסות משהו חדש ומצד שני זה לא מזיז לילדים שנמצאים במצב קשה ורוצים לברוח מהכל. אני אישית מרגיש כמו מפגר שמסבירים לי כבר מכיתה א´ כמה סמים מסוכנים (כאילו שאני לא יודע) וסה"כ מסבירים לנו כל שנה את אותו דבר... שום דבר לא חדש, סמים תמיד נשארו מסוכנים מאז שאני מכיר אותם, הם תמיד גרמו למחלות ותמיד השפיעו על המוח אבל כל זה לא מזיז לנער בן 17 שזיינו לו את השכל כל כך הרבה אבל לפי מה שהוא שמע ממקור אישי סמים זה גם כיף... החינוך לערכים הוא יכול להיות תוספת טובה אבל הוא לא מה שימנע את השימוש בסמים, אין לי שום פיתרון פלאים אבל בתור נער אני יודע שכל ההרצאות ששמעתי עד היום רק הפחידו אותי ואת החברים שלי אבל הם לא מנעו מכמה אנשים שאני מכיר בדרך עקיפה לקחת סמים כי יש להם מלא כסף וכבר אין להם על מה לבזבז אותו.

.המוסד

New member
מה לעודד יחסי מין "בריאים"?

למצוא מישהו לדפוק אותו? בני נוער פוגשים את האנשים המתאימים להם(או הלא מתאימים), לא צריך לחנך אותם(אותנו) לזה כפי שלא צריך לחנך אותנו לסגפנות אי אפשר למנוע מזוג אנשים שלא מכירים כל כך, וגם לא רוצים להכיר באמת, איזו הנאה חולפת, בלעדי אהבה ברוב החברות יש טאבו כללי על מין, מערכת החינוך לא מונהגת בידי דיקטטורית פאשיסטית, אבל טוב שלא מונהגת בידי מטופשים ואפסים כמוך, שלא יודעים דבר על שומדבר, שכל היום יורקים שטויות מהפה שלהם לבנת חושבת שצריך לאהוב את המדינה, את העם, את הארץ, דברים שזרים לך, אתה מייד פוסל אותה בטענת פאשיזם קלוקלת, בוודאי שאינך יודע מהו פאשיזם, למה שתדע? כל עוד הכותל בשבילך הוא החומה של החומה של בית המקדש, ואותו בית מקדש הוחרב ע"י היוונים כביכול, אני לא מצפה ממך לדבר לשפר את החברה, זה הפאשיזם...

EverMan

New member
לעודד ולעודד !

וההתקפה שלך פה ממש לא במקום ! במקום לנסות לשפר אתה מנסה להרוס ! אני האחרון שיגיד למישהו לא להזדיין או לא לקיים יחסי מין ללא אהבה. אבל אפשר לחנך שעם זה הרבה יותר טוב (ומניסיון זה נכון) , וללמד לערכים מעבר לזיון זה סבבה , וזהירות לא להדבק באיידס. לא , רק בחברות ה"נאורות" יש טאבו על סקס , ורק אנשים כמוך יחשבו שלהפוך את הסקס לדבר בריא ושכן צריך לדבר עליו יתחילו לתקוף שמדברים על זה ! מערכת החינוך ועוד איך מונהגת בידי דיקטטורית פאשיסטית ! ובשבילך הוד מעלתו המלך המוסד ! : פאשיזם - הערצת המדינה לפני הערכת הפרט , המדינה לפני הכל , שימוש בכוח למען המדינה , האזרח חי למען המדינה. אל תשאל מה המדינה תעשה למענך אם כי מה אתה יכול לעשות למען המדינה ? מספיק לך ?! כן ! היא חושבת שכל תלמיד צריך לדעת להצדיע לדגל לפני שהוא יודע להגיד אבא , אמא ולפני הכבוד הבסיסי לחברו ! אז כן ! היא פאשיסטית ! ועוד איך היא פאשיסטית ! שלא לדבר על כך שהיא מכה תלמידים במערכת החינוך שלה וחושבת שלמעלה מחצי מהם הם : "נוער שוליים סהרורי". אז לא , אני לא פוסל אותה בגלל שהיא ימנית או שמאלנית ! אלא פשוט כי היא בן אדם פסול ובן אדם שלא מתאים להיות שר חינוך ! לכן אל תתקוף אותי ! הכותל בשבילי הוא הרבה יותר מקיר , וכבר הבהרנו את זה בויכוח בינינו , חבל שאתה לא יודע לקלוט מה מסבירים לך. אני אמרתי שאני אפילו מוכן להקריב את עצמי למען שמירה על ירושלים. חבל שגם את זה אתה לא טורח לציין פה. הכותל בשבילי הוא דוגמא לעם ישראל בארצו ומהווה הסמל שלנו בארצנו. וחבל שאתה מערב חינוך לערכים כמול חינוך לשטחים ! שמירה השטח באה אולי כשלישית במעלה לערך החיים וערך החינוך ! חבל שאתה כל כך ממהר לתקוף , כי אתה לא טורח לקרוא את הרגשות מאחורי המילים.

EverMan

New member
אקמצא ובר קמצא חריב ירושלם.

בית המקדש חרב על שנאת חינם! אולי תלמד קצת מהיהדות ותפסיק עם ה"מחמאות" שלך. זה לא תורם לדיון ולרמתו. (דר"א יש משפט שממש נכון לגביך במקרה הזה: "איסטרא בלגינא קיש קיש קרא") עם כל הכבוד, אתה באמת לא יודע על מה אתה מדבר כאן אור רבני.

.המוסד

New member
אתה לא מאלו שמתנגדים לבניית בית

המקדש? אתה אפילו מוכן למכור את מקום מקדשנו, אז בבקשה, של נעליך מעל רגליך כשאתה מדבר עליי, כספסר הר הבית, על שינאת חינם

למעלה