אונס פה. אונס שם......

.המוסד

New member
פטריוט, זה מה שמשפחה

דתית הייתה אומרת על בתם החילונית היא לא מוכנה להסתפק בבית הקטן, לא איכפת לה משלום הבית שנהרס, (סיכון עצמי, רוב המשפחה מתנגדת, חשש להשפעתה על הילדים האחרים, אין הצדקה...) אותה מופקרת בוגדת בנו, לא מעניין מה אנו חושבים, העיקר שתגשים את סיפוקה המפוקפק, גם אם זה הוא גבול בהתגרות, ובסיכון ביתה החם בגלל שאנו עדיין אוהבים אותה בהיותה בת בית (אחותנו) נמשיך לדאוג לה אבל זה לא איכפת לה. היא תמשיך לצפצף עלינו ולירוק עלינו אנו יושבים בבית וקוראים לה לחזור לחיקנו, להינות מהסיפוק שביתנו הקטן מציע,אך היא לא מוכנה,וממשיכה במאמצי החיפוש אחר הסיפוק המיידי -מכתב ממשפחה דתיה לבת ה"סוררת"- אגב, זו לא זכותן של הבנות להתלבש יפה, ושל ההתנחלוית לקום על אדמת ישראל המשוחררת?

המוסד זה מה שמשפחה נורמלית

אומרת על בתה שהולכת לחפש את עצמה במקומות אחרים,ומוכרת עצמה,את נפשה בשביל סיפוק אידאולוגי שיסכן את כולנו! זאת אכן זכותן להתלבש יפה,אבל לא ללכת עירומות בצורה פרובוקטיבית תוך כוונה תחילה (אני חוזר על עצמי בפעם ה-587468739873549, ואתה חוזר לאותו עניין). אי אפשר לרוץ אל הסכנה אחוזי אמוק ואחרי זה להתפלא " למה אנסו (פגעו) אותי"! אתה מתאר את זה בצורה יפה "זכותן של הבנות להתלבש יפה"-ובכן ידידי כולנו מסכימים שיש גבולות מסויימים. השלב של ההתנחלות זה לא המיני החשוף, זה כבר השלב שבו האישה חושפת מכל טובה,במקרה שלכם מכל הרוע והכיעור (עירום מלא),ואח"כ מרשה לעצמה להיתמם -בסה"כ הלכתי עירומה לביתו של האנס שהכרתי (המתנחלים לביתם של הערבים המוכרים). דבר כזה שום אישה שפוייה לא הייתה עושה. ואסיים גם אני בשאלה: האם אתה חושב שעדיף הסיפוק (האידאולוגי) העכשווי על פני שמירת אופיו וקיומו הבטוח של הבית המוגדר (מדינת ישראל)?

.המוסד

New member
פטיריוט יקר, היה תמים

(במובן התנ"כי) האישה מסתובבת במקום בו היו מקרי אונס, לבושה חשוף, משתכרת, מסתובבת עם בנים, האם היא לא אשמה? ההתנחלויות מוקמות למען ישראל, שיו"ש יהיו שלנו, אם ההתנחלויות לא מחפשת שום מחבל אבל "זכותה המלאה" לקום על אדמת ישראל, במה היא שונה?

Arie17

New member
אני לא!! די...

לא אמרתי שהנערה אשמה.. ואתה מוזמן לקרוא את שאר התגובות שלי כתבת הכל לפני שהגבתי אפילו פעם אחת

Arie17

New member
תגובה

אני לא בא לא נגד הנאנסות ולא נגד הנאנסים אני בעד שזה פשוט לא יקרה ואתה שואל מה זה צנוע - לא יותר מידי, אני לא רב, אבל לדעתי, מספיק חולצה קצרה בקיץ, וחצאית/שמלה (אני לא מבין בזה) עד כמה שאני יודע בכל אופן לא משנה בדיוק, העיקר שלא ילכו עם בגד ים ברחוב...

אז עכשיו זו אשמתי

שניסו לאנוס אותי? כמה אטום כבר אפשר להיות???? 3 שנים אחרי ועדיין יש לי סיוטים ושריטות. תאמין לי אני לא ביקשתי את זה.

אכן,אנשים נפלו פה על הראש!../images/Emo122.gif

"כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים"-הפסקתי לספור במאה את הפעמים שאמרתי את המשפט הזה בהקשרים שונים ומשונים! פשוט נמאס שיש אנשים שמוצאים כל דרך אפשרית להאשים את הקורבן (החף מפשע),ומצד שני לרחם על האדם הרע בסיפור. לא פעם התפרסמו בתקשורת סיפוריהם ה"כואבים" של אנסים,רוצחים, גנבים וכו´-בכך למעשה התאכזרו לרחמנים האמיתיים בסיפור. דוגמה נוספת היא היחס שיש לנאנסת כשהיא באה להתלונן במשטרה. שמעתי עדות של מישהי שעברה שעברה אונס- ובמשטרה התחילו לשאול אותה שאלות כמו "התלבשת חשוף"? "הסכמת להם"? וכד´-כאילו זה אשמתה שנאנסה.

Pacha

New member
אתה לא יודע כמה אתה צודק

שלחו אותנו מהבית ספר לאיזה מוסד גמילה מסמים שרובם שם מכרו סמים לנערים והם מתחילים לספר את הסיפור שלהם ואני פשוט רואה אנשים מתחילים לרחם עליהם ואומרים משפטים כמו "לא היה לו ברירה" וזה כזה בולשיט, איך אפשר לרחם על מישו שמכר סמים לנערים רק בשביל כסף

ברקודית

New member
תסלח לי...???

לא כל מי שהולכת עם בגדים חושפניים היא בהכרך מופקרת! כל בת רוצה להרגיש שהיא יפה ושהיא מושכת.. לא צריך להגזים כמובן, צריך להשאיר מקום לדמיון, אבל רוב הבחורים שאני מכירה מעדיפים בנות עם קצת מחשוף. אה, והפדופיליות זאת מחלה הם יזיינו כל אחת, אני לא חושבת שהם ברצינות עומדים ובוחרים את הקורבן שלהם לפי רמת הפרובוקטיביות בלבוש שלהן אל תקשר בין הדברים

Arie17

New member
את תופסת את העולם כמו איזה שוק

יאללה, חפיף, הכל בסדר... אפשר ללכת איך שבא לנו, יודעת מה, לכי, מה אכפת לי... אני לא מתכוון בכלל לדבר אל בנות כמוך לכי ל"חברים" שלך, את לא מעניינת אותי, וכל הכבוד... את משתמשת במילים ממש יפות, טוב, אין לי כח לשטויות שלך.. סליחה שאני מדבר ככה אבל באמת, תעשי טובה ותקראי קצת את מה שאמרתי למעלה ואז תגיבי

ברקודית

New member
לזה שאני לא מעניינת

ואתה עוד מחזיר לי תשובה לפחות אל תזלזל, אני אישית בתור בת, אוהבת לחשוף קצת בשר אתה אמרת שאתה מעדיף בנות צנועות. אבל מה ההצתנעות פה, זאת גם מעין ביישנות לא?

Arie17

New member
למה את תופסת את זה ככה?

אני הולך לישון עוד שניה אז אני רק אענה לך: למה את רואה בזה שאת מושכת בנים משהו טוב? למה את צריכה את זה? אם את רוצה בן אלייך אז את בהשפעה, את לא שמה לב, את צריכה משהו אצלי זה הפוך, לחיות ולשמוח על מה שיש לך, בלי לחפש משהו... וזה שמשהי כמוני דתיה הולכת צנוע זה בדיוק אותו דבר, היא לא רוצה למשוך, היא רוצה לשמור על הגוף שלה, וזה שאם יש כאלה שאונסים גם בחברה הדתית זה לא בא סתם, זה קרה בגלל משהו וזה באמת באמת מאוד כואב, ועוד לבחורה דתיה.. שמעתי כבר סיפורים ובאמת אין לי תשובה, יש לי רק משהו אחד להציע, להפסיק את מה שקורה.. ללכת צנוע זה לא בושה, זה לא שהיא מתביישת בגוף ללכת לא צנוע זה בושה, זה להתבייש בזה שאין לך אף אחד לידך.. תחשבי על זה

Ouri_s

New member
בואנה..אתה פסיכי..

בגלל זה אני טוען שהחינוך הדתי לקוי.. לאישה יש את הזכות להתלבש איך שהיא רוצה ולעשות מה שהיא רוצה , כל עוד זה במסגרת החוק. זה שיש סוטי מין בעולם לא אומר שהיא צריכה להאנס. יש דבר הנקרא חופש הביטוי , ואם היא רוצה להתבטא באמצעות לבוש זה או אחר , זכותה המלאה לעשות זאת מבלי חשש להיאנס.. לבת יש זכות מלאה להעלות יצרים , ואם הן נהנות מכך , מה הבעיה תסביר לי? החובה היא על הבן להתאפק ולעמוד ביצריו..וההיפך כמובן אין מה לעשות..ההבדלים בין החילונים לדתיים כיום מאוד גדולים..לצערי. תופרד הדת מהמדינה.

CANDY MAN

New member
הוא סתם פאשיסט קטן ומשותן...

שלא מבין מהחיים שלו... קשה לבין איך החינוך הדתי הדפוק מצליח להכניס באנשים כל כך דת וכל כל מעט חוכמה אמיתית... אם אתה רוצה תעבור לאירן! שמה נשים לובשות שמלות ארוכות שחורות ואף אחד לא מתגרה מהם ולא רוצה אותם (לפי דעתי אפילו הבעלים שלהם לא אבל זה כבר ענין אחר) אתה חי במדינה דמוקרטית אריה! ולכל אחד יש זכות ללבוש מה שהוא רוצה גם מלבי שיאנסו אותו... אתה בכלל לא רולט מה אתה אומר, אתה בעצם מאשים את הקורבן שהוא אשם בזה שאנסו אותו!!! אתה הופך את האשמים ועושה אבל לכל אישה שנאנסה. אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שאין לך מושג בכמה אנשים אתה פוגע - אם הגעת לגיל 17 עם חינוך כל כך דפוק אני לא רואה איך אתה תצליח לשרוד בחיים. אני יכול להשוות אותך רק לאישה מוכה שלא מתלוננת על בעלה כי היא בטוחה כל הזמן שהמכות מגיעות לה כי היא עשתה משהו רע... בהצלחה בחיים...

Ouri_s

New member
מסכים איתך..

תראה..אני לא מאמין ב-ה´ ובתנ"ך..אולי חלק קטן ממנו אמת לאמיתה..אבל עד היום לא הייתה הוכחה ממשית לקיומו של ה´..ואריה , אל תתן לי את האתרים שמוכיחים שהתנ"ך קיים ופקה פקה פקה , נכנסתי לשם , ולא ראיתי אף הוכחה אמיתית... אתה מבין , החינוך הדתי מבוסס על מצוות התנ"ך וכד´..ומכיון שהוא לא הוכח אף פעם....הם מתבססים ומתחחנכים על עובדות חסרות בסיס..וחבל..מרבית הדתיים והחרדים לא מסוגל לנסות אפילו "לטעום" ולראות את הצד של העולם החילוני..כמו שאמרת , אנחנו חיים במדינה דמוקרטית , ואם נחיה לפי הדיעות של אריה ושות´ נהפוך לאיראן בסופו של דבר.. כל כך חבל לי על אנשים כמוך אריה..שאשכרה חושבים שאם אישה הולכת מופקר אז אין להתפלא שהיא נאנסת..אם ככה אני לא מתפלא שהמתנחלים נהרגים..לפי הגדרתך הם מעוררים את היצר של ההצד השני , במקרה הנוכחי , המחבלים הערבים, ונרצחים.. תופרד הדת מהמדינה. נ.ב נשמע לי הרבה יותר הגיוני שהעולם נברא מהמפץ הגדול והאדם מהאבולוציה מאשר שאיזה מישהו , נקרא לו אלוהים בשבילך , עשה קסם עם מטה הקסמים שלו והופ יש לנו עולם ואדם!

.המוסד

New member
אורי היקר, אני גם מאמין באלוהים

או יותר נכון לומר, מכיר בו, וגם מאמין במפץ הגדול ובאבולוציה, איך זה בשבילך?

למעלה