אונס פה. אונס שם......

Pacha

New member
ולמה לא ענית לי על שאר הדברים

אתה חשבת למה אתה חיי ? אתה חשבת מאיפה הקריצו את המיתולוגיה היוונית ?

Arie17

New member
חזרתי מותש מתל השומר אתמול

אז מצטער שלא עניתי אתה מכיר את זה... הולכים לשם - כל היום עייפים בכל אופן, עכשיו יש לי קצת זמן לענות אני חי כי הקב"ה ברא אותי, יותר נכון הוא נתן את הכח להוליד אותי לאמא ואבא שלי (שהתגרשו), הקב"ה לא צריך ממני ולא ממך כלום, הוא לא צריך משרתים, אני נולדתי כדי לרצות אותו אבל לטובתי, זה שאני לכאורה "עובד" אותו זה באמת החופש האמיתי שלי, ואת המיתולוגיה היוונית לדעתי "הקריצו" פעם כמו שהקריצו את הנצרות והאיסלאם, היהדות בינתיים היא הדת שנשארה הכי הרבה זמן, יש לה הכי הרבה הוכחות שאפילו הנצרות והאיסלאם מקבלים... וחוץ מזה, תחשוב קצת, ואני אדבר במושגים קצת יותר נמוכים שאתה רואה איזה משהי שהולכת חשוף ברחוב, לא עולה לך בראש "וואי, בא לי לשכב איתה"? לא עלה לך אפילו פעם אחת? בטוח שכן.. וזה היצר שלך, הוא רוצה כל הזמן את זה והוא לא יפסיק אם אתה לא תפסיק, זה נקרא חופש? זה אולי כיף של כמה דקות אבל אח"כ עוד פעם ועוד פעם? איזה חופש יש כאן?

CANDY MAN

New member
אז צריך גם כיסוי לראש....

כי אני ועוד רבים מלא פעמים רואים אחת יפה וכוסית בטירוף ברחוב ואומרים " איך בא לי לזיין אותה". תבין כבר שאתה חי במדינה דמוקרטית! או שתקבל על עצמך את הדמוקרטיה או שתקח את התנ"ך שלך תדחוף לתחת ותעבור לאירן! שם לא אונסים.

Pacha

New member
יצרים

זה מה שעושה את האדם אם לא היה לנו יצרים לא היה לנו עניין בחיים אם זה קנאה ואם זה יצר מיני זה מה שהופך אותך לאנושי ולא לחיה! ואני לא מבין איפה החופש נעלם בזה שאני חושב אם אני רוצה לשכב איתה אני לא נכנע פה ליצר שלי היצר פשוט מפעיל לי את הדמיון הייתי מאבד את החופש אם הייתי נכנע ליצר זאת אומרת שהייתי עושה הכל כדי לשכב איתה

Arie17

New member
קודם כל אפשר להרגע...

ההודעה הזאת מכוונת בעיקר ל CandyMan אני מבקש מאחרים לא לקרוא אם זה יעורר לכם ספקות אני לא רוצה למשוך אתכם לקרוא את זה כי אין כאן משהו מיוחד אבל ההודעה בעיקר מכוונת למשהו אחד... לכותב ההודעה מהמילים שלך זה נשמע שזה מה שבראש שלך "גוף חטוב ומעוצב.." חשבת פעם למה אתה משתמש במילים האלה? (ואני יודע שאני נכנס לעניינים קצת אישיים אבל זו לא הכוונה שלי) למה הגענו למצב כזה? ולמה לדעתך דתיים סובלים היום ונשבר לי מזה!!! למה?? למה דווקא הם ה-אשמים????? זה מעצבן, כי הם סובלים היום אבל הם עוד אשמים? למה... כי העולם הדפוק הזה משפיע עליהם משהי ששומרת על עצמה צנועה מלא שנים, לומדת לחיות בצורה כ"כ טובה עד שפעם אחת משהי חילונית שהולכת כמו מופקרת באה וצוחקת עליה ברחוב והדתייה נעלבת... למה למה, כי אז היא נפגעת והיא רוצה לחזור בשאלה, למה... אני לא רוצה להביא לשנאת אחים חס ושלום אבל פשוט, הדתיים היום חיים עם כ"כ הרבה נסיונות שחבל על הזמן, מלא נופלים, פשוט מלא... זו עובדה קשה להם קשה לבחור דתי שלומד בישיבה ורואה חילוני מטייל לו עם 5 בנות, הוא מקנא, אני עברתי את זה, ברוך ה´ אני כבר יודע מה האמת אבל מה עם האחרים אחרי? אני לא רוצה שהם יעברו מה שעברתי אבל כנראה שזה מה שהולך לקרות... אז קודם כל ובבקשה - אל תפיל את האשמה על הדתיים.. באמת בבקשה הדתיים רק סובלים ממה שקורה בעולם המקולל הזה, בגלל זה יש מקרים קיצוניים אצל כאלה שנופלים, אבל המקרים לא מתחילים מהדתיים, בזה תהיה בטוח ואתה מוזמן לקרוא את שאר ההודעות שלי ואח"כ להגיב אם באמת קראת... אני קראתי את כל מה שהיה לך להגיד

Arie17

New member
עם כל הכבוד - משהי מצדיקה אותי כאן

ואני לא מאשים רק את הבחורה, חס ושלום, ברור שלא... אני רק אומר שלא יצפו להרבה אם זה המצב ודרך אגב - מי שהציע לשים "מכונה למין" - זה רק יחמיר את הבעיה, תבין משהו, וזה שהיהדות אומרת זאת זה נכון, ואני הולך לדבר קצת בצורה בוטה אבל רק בשביל שתבין את העניין מין - זה דבר שלא נפסק, כל הזמן רוצים אותו, אין לזה סוף, זה לא יכול להשתיק את הבן אדם כי הוא תמיד אח"כ ירצה עוד ועוד, אז פשוט השיטה להשתיק את היצר היא הפוך "איבר קטן יש באדם - משביעו רעב, מרעיבו - שבע", קצת סוטה אבל זו לא הכוונה שלי, אני בטוח שאתה יודע למה אני מתכוון

ומה אתה רוצה שהן יילכו כמו באיראן

...זכותה של כ"א ללכת איך שהיא רוצה-ולנו מותר להסתכל לא יותר מזה- מה אתה רוצה להקים פה משמרת צניעות בשירות המדינה? חוץ מזה קיץ היום,ממש עכשיו שיחקתי כדורגל. חלק באופן טבעי מורידים חולצות (מהחום-תחשוב שאיזה מישהי למשל תרצה ל...אז מה נוותר הורדת החולצות?) ומה הבנות הן לא בני אדם? הן חייבות להתלבש בסוודרים בחום של 30+ מעלות בשביל שאיזה סוטה לא יתנפל עליהן?. ותגדיר לי מה זה צנוע/מופקר בדיוק?. אחי, התבלבלת במלחמה-צריך להלחם נגד האנסים לא נגד הנאנסות. אני מצידי שהחברה העתידית שלי תלך עירומה,טוב בוא לא נגזים, בלבוש לא צנוע-אם זה הרצון שלה ,שיהיה לה לבריאות!

N a V e

New member
אחלה דיון,רק דבר אחד...

אל תיגלשו יותר מדי לפסים עצבניים....יש לי הרושם שזה מתחיל....

CANDY MAN

New member
זה פשוט מטריף לפעמים...

איך אנשים פולטים שטויות מבלי להבין בכלל מה הם אומרים... מה השלב הבא אריה? אהה?? להאשים את הישראלים שהם נרצחים בפיגועים כי הם יוצאים מהבית? או כי הם גרים בישראל? להאשים את הנרצחים כי הם בדיוק היו בסביבתו של הרוצח? להאשים את הנשדדים כי יש להם כסף ויש להם בית מפואר? להאשים את הילדות הקטנות שנאנסו כי הן חמודות וזה עושה "את זה" לפדופיל? תחשוב שנייה לפני שאתה פולט שטויות ואז אולי ייצא לך משהו נורמאלי מהפה... איך בכלל אתה מאשים את הקורבן של האונס במקום את האנס - כל העניין פה הוא רק חינוך דפוק שקיבל הילד ולכן הפעם אני פונה רק להורים של אריה שחינכו אותו בצורה רעה כל כך - תתביישו!

.המוסד

New member
כמו שאמרתי, זה כלהאשים את המתנחלים

בזה שהערבים רוצחים אותנו, לא יעלה על הדעת אז לפני שלך קנדיהו יוצאת איזה שטות "ריאלית" מהפה, איך בכלל אתה מאשים את הקורבן של הרצח במקום את הרוצח-כל העניין הוא ההסתה שמופעלת כנגד הערבים, שיתביישו מי שמסיתים ושיתתביישו מי שהביאו את המסיתים לכאן אבל הכי צריכים להתבייש אלו הם שדואגים להעניש את הקורבן, לסלק אותו מביתו, בושה בושה בושה

N a V e

New member
לא נראה לי שלזה הם התכוונו

להאשים את המתנחלים בזה שרוצחים אותם,כלומר: אם הם לא היו מתנחלים יתכן ואותם מתנחלים לא היו נפגעים.

.המוסד

New member
אם הבנות לא היו הולכות חצי ערומות

אז לא היו אונסים אותם מסקנה-הבנות אשמות(?)

ואתה קופץ על המציאה...

אל תחשוב אפילו בצחוק לעשות את ההשוואה הזאת. זה נכון שאישה שהולכת איך שהיא רוצה ללכת לא אשמה בזה שאנסו אותה,אבל אם היא רצה לאנס מתוך כוונה תחילה ואומרת לו "בוא,בוא תאנוס אותי"-כמו שהמתנחלים עושים- אין לי שום סימפטיה אליה ואליהם. המתנחלים במקרה הזה רצים בטירוף אל תוך הסכנה, תוך שהם מקריבים מדינה שלמה בשביל איזה התנחלות חקלאית של 10 נפשות (כולל הפרות). ואנחנו אלה החיים בתחומי הקו הירוק דומים לנאנסת האמיתית, אנחנו לא רצים אל האנס (כמו שאתם עושים) , אלא הוא רץ אלינו-ומבטל את זכותינו ללכת איך ולאיפה שאנחנו רוצים במדינה!

CANDY MAN

New member
בדיוק !!!!

המתנחלים נמצאים שם כדי להתגרות (אהה כן ובגלל אידאולוגיה מפגרת...) ואם הייתה באמת אישה כזאת שצועקת "בואו תאנסו אותי" אז באמת היה אפשר להאשים אותה...

.המוסד

New member
האם רק אני ראיתי סלקטיביות

בהודעתו של הפטיריוט? המתנחלים באים למחבלים ואומרים להם "בואו בואו תהרגו אותי"? אבל להסתובב בחברת בנים שיכורים בעירום למחצה, זה בסדר, זו לא "התגרות" אלו היושבים בתוך גבולות 49 דומים לנאנסת החרדית, שכביכול לבושה בצניעות(מגעיל אותי הנושא) גם הבחורה וגם המתנחלים ממשים זכות יסוד אני ידידי לא רץ אל שום אנס, בדיוק כפי שהבחורה שלבושה בצורה "לא נוחה" לך ולכמה חשוכים דתיים לא רצה לאנס, אלה הוא רץ אלינו ו**מבטל את זכותינו ללכת איך ולאיפה שאנחנו רוצים במדינה! בארץ שלנו, שלי, שלך, ושלו

טוב ששאלת את השאלה.והתשובה היא:

לא! המוסד, אם אתה לא מסוגל להבין אותי נכון- זאת באמת לא אמורה להיות הבעיה שלי,אבל בכל זאת אסביר את עצמי בצורה פשוטה יותר. אם אישה הולכת במודע לאנס , מתפשטת, עושה סטרפטיז ו....אחסוך בתיאורים (אם אתה רוצה דוגמאות נוספות שימחישו את העניין, לך לפורומים המיועדים) ,ואח"כ מרשה לעצמה להיתמם (זה אחרי שהיא אמרה לאנס בצורות שונות ומשונות מתוך ידיעה ברורה-"בוא, בוא תאנוס אותי") -אז אני לא מצדיק אותה בשום אופן. וזה בדיוק מה שאתם עושים-כמה שיותר להתגרות, להכנס לכל חור אפשרי ממניע של משחקי כבוד: "הכל שלנו",שרק מסבכים אותנו,ומהווים התגרות לא רק בערבים אלא גם בהגיון הבריא! נכון זאת זכותה המלאה של האישה ללכת עם מיני חשוף (ואני לא חוזר בי מדבריי) -וזה בשום אופן לא ייחשב להתגרות,אבל כאשר אותה אישה מחפשת בנרות תוך כוונה תחילה את האנס בשביל להיאנס (דוגמת ההתנחלויות)-אני בטוח שהיא תמצא אותו. (אישה כזאת בטח לא קיימת,ואין שום הצדקה שתתקיים-לכן גם להתנחלויות אין שום הצדקה שיתקיימו). זהו המוסד אתה שמח? תראה לאן אתה גורר אותנו?...

.המוסד

New member
פטיריוט יקר, היה תמים

(במובן התנ"כי) האישה מסתובבת במקום בו היו מקרי אונס, לבושה חשוף, משתכרת, מסתובבת עם בנים, האם היא לא אשמה? ההתנחלויות מוקמות למען ישראל, שיו"ש יהיו שלנו, אם ההתנחלויות לא מחפשת שום מחבל אבל "זכותה המלאה" לקום על אדמת ישראל, במה היא שונה?

אתה פשוט חתרן!

ובגלל שאתה כזה, גם אני אראה לך את כישוריי בחתירה לכיוונים לא צפויים!. סיפור לפני השינה ל"מוסד" מתי יגיע היום בו תבין שההתנחלות היא על תקן האישה המופקרת שלא מסוגלת להינות בביתה הקטן (שטחי הקו הירוק) ,והולכת ומחפשת את הסיפוק האידואולגי העכשווי המקולל שלה בכל מקום ויהי מה.ומה איכפת לה משלום הבית שנהרס? (אין ביטחון,רוב העם מתנגד, אין הצדקה, סיכון עצמי-""אונס"") אותה מופקרת בוגדת בנו. לא מעניין אותה מה אנו חושבים,העיקר שתגשים את סיפוקה האידאולוגי המפוקפק,גם אם הוא גובל בהתגרות,ובסיכון ביתה החם. בגלל שאנו עדיין אוהבים אותה בהיותה בת בית (אחותנו) נמשיך לדאוג לה אבל זה לא איכפת לה. היא תמשיך לצפצף עלינו ולירוק עלינו ( דוגמת החיילים שמתנחלים זרקו עליהם ביצים),ותמשיך ללכת בדרכה הסוררת. כמו כן אותה מופקרת לעיתים הולכת וחושפת את כיעורה בכל העולם במופע סטרפיטיז נועז. (המתנחלים הטרוריסטים, המתנחל שרצח ערבי חףמפשע,הפנאטיות וכד´). אנו יושבים בבית וקוראים לה לחזור לחיקנו, להינות מהסיפוק שביתנו הקטן מציע,אך היא לא מוכנה,וממשיכה במאמצי החיפוש אחר הסיפוק המיידי. (כל התיישבות מעבר לקו הירוק-פשוט עושה לה את זה) תגובתה של המופקרת (מועצת יש"ע)- " זאת זכותי המלאה להגיע לסיפוקי האידאולוגי ויהי מה." ( המוסד- זאת זכותה המלאה לקום על אדמת ישראל). המוסד,צא כבר מהחלומות והפנטזיות (מדינה מהים עד לירדן),ותתעורר למציאות!

למעלה