אונס פה. אונס שם......

Pacha

New member
הדתיים לא מתערבים ?

אני זוכר כמה וכמה מקרים שהדתיים התערבו באופן בוטה מאוד בחיי החילונים חג הפסח האחרון בעלי חנויות מאכל בתל אביב שנמצאות בכלל לא ליד שום מקום דתי ואין סיכוי שדתי יעבור שם רצו למכור חמץ ולהציג אותו גם שאנשים ידעו ששם מוכרים שם האנשים האלה עוד קיבלו קנס על זה כאילו מה אכפת לדתיים מזה ??? או שיש שלטי חוצות והדתיים מבקשים להוריד את זה כי הם "פוחדים" על הנוער שלהם ונאצלים להוריד את זה בעקבות האיומים שלהם הדתיים שולטים במדינה הזאת וזה חייב להיפסק.

Pacha

New member
וזה לא כמו שזה נראה

כאילו אני לא שונא דתיים אני פשוט שונא שהם מנסים לכפות עליי את דרך החיים שלהם. אם הם רוצים לחיות ככה יופי להם הם לא צריכים להפוך את המדינה למדינת הלכה ולהתעלם מחוקי המדינה.

Arie17

New member
פתחתי כבר נושא לגבי "כפייה דתית"

אתה מוזמן לקרוא אותו שוב, הוא נמצא כאן

Pacha

New member
תוכל לתת לי לינק אם אתה עוד פה?

אין לי ממש כוח לחפש :)

Arie17

New member
כן.. בבקשה, ואני אהיה כאן בערך עד

שעה 2 אני צריך לקום מחר לצו שלישי, חחחח, מטמטמים לי את הראש פעם הבאה ישלמו לי על הנסיעות, איזה יופי ישנתי בשבת אבל עדיין לא לישון כל הלילה זה לא טוב... טוב, לא חשוב, הנה הלינק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=237&msgid=4889004&place=0

Pacha

New member
וד"א

אף אישה לא חייבת לך או לאידיוט אחר כלום זאת הזכות שלה ללכת ברחוב איך שהיא רוצה ללכת בלי שום חשש מפני אנשים מפגרים וחולניים. ותאמין לי שאם הייתי קובע מזמן כבר היה עונש מוות לאנסים המדינה לא צריכה לבזבז כסף על כליאה של חלאות.

Arie17

New member
אישה צריכה את זה לעצמה, ולא לך

אם היא הולכת מופקרת זה בשבילך, היא רוצה משהו ממך, את התשומת לב שלך ובעצם היא רוצה את זה מכולם אפילו זוגות שהתחתנו, אני משתגע, היא עדיין מושכת תשומת לב מאחרים, ואני לא מבין למה, יש לה בעל, בשביל מה היא עדיין צריכה את זה? בגלל זה גם מתגרשים לידיעתך... אבל הצניעות נועדה למשהו אחר, בטח לא לי ולא לך, אלא לה, שתוכל למצוא רק אחד בחיים אבל אחד לעשות איתו הכל במקום עם הרבה

Pacha

New member
זה די ידוע

שנשים רוצות להיות נחשקות כאילו מי לא רוצה להיות דרך להשיג את זה היא המיניות נשים משתמשות בזה אני גם לא אוהב נשים שמתגרות בכוונה, אבל זאת עדיין זכותם חוץ מזה זה ברור שאני מעדיף לראות אישה עם גופיה מאשר עם חולצה ארוכה אבל אתה לא רואה אותי אונס אותה נכון ? כי אני שולט על היצרים של עצמי כי אני יודע שזה דבר לא מוסרי לעשות כי אני יודע שהגוף שלה זה לא מגרש המשחקים שלי. ותאמין לזה או לא אבל חלק מהדברים האלה באים מחינוך אם ילמדו דברים כאלה מגיל צעיר אתה תראה שרמת האונס תירד כי אלה דברים שנשארים לך במוח ולא יוצאים יש בעיה כלל עולמית ביחס לנשים, וזה מופיע בכל מקום וזה לאו דווקא קשור לאונס זה גם קשור לנשים שחושבות שאם הן יהיו סופר סופר רזות כל הבנים ירצו אותן. הכל באשמת החינוך והסביבה

Arie17

New member
אני לא מאמין!! אני מסכים איתך כ"כ!!

באמת, אתה צודק ב 100 אחוז זה רק עניין של תפיסה... אמרת שאתה מעדיף לראות משהי עם גופיה מאשר עם חולצה ארוכה זה היצר! יצר זה לא רק לשכב היא פשוט מושכת אותך והיא לא (או פחות) כי זה היצר של האדם! היא פשוט וסליחה שאני כותב מילים כאלה אבל היא פשוט יותר מגרה אותך, מגרה יותר נכון את היצר שלך ואותו צריך למנוע וצודק, כל הבעיה מתחילה מהחינוך אבל גם מהסביבה כל הטלוויזיה, הפרסומות, כבר אנשים מתרגלים לזה, זה לא אומר שזה טוב אבל זה פשוט עולם מקולל ומקולקל... תבין משהו, פעם הזונות היו הולכות כמו שבנות הולכות היום

Pacha

New member
זה לא כזה קשור רק ליצר

זה קשור גם לטעם כל אחד והטעם שלו בבני אדם. מה שגופיה עושה בניגוד לבגדים ארוכים היא עושה הופכת את הדמיון שלך למציאות זה לא אומר שאם היא תלבש בגדים ארוכים לא יהיה לך יצר כי היצר שלך בנוי ככה שאתה תימשך לאישה הזאת גם מהדמיון. לכן גם בגדים ארוכים לא עוזרים ממש. הפרסומות והטלוויזיה זה כבר סיפור אחר אני חושב שנגיד לדוגמא תחרות נערת השנה זה הדבר הכי אידיוטי שיכול להיות כי תחשוב מה זה נערות בנות 15 - 17 הולכות בבגדים מינימלים בשעות הפריים טיים חלק יגידו זה שיחרור האישה וכל זה ויופי להם אבל זה רק הופך את הנשים לדבר זול יותר כמו שוק בשר. וזה גורם לנערות בבית שרואות את הזוהר לקנאות בנשים האלה ולרצות להידמות להן, לכן הן צריכות דיאטה, לאמץ דפוסי התנהגות וכו´ בכלל היום אם אתה רוצה למכור מכונית אתה חייב אישה סקסית ליד וכל זה נראים לך טיפשים אבל הם דברים פסיכולוגים.. גבר מפגר שרואה את האישה ליד האוטו יכול לחשוב בתת מודע שלו שאם יהיה לו אוטו כזה אז יהיה לו אישה. אני מצטער על הסטייה מהנושא אבל שתבין את רמות ההשפעה שיש בטלוויזיה על נערות ובכלל. אבל אנשים מעדיפים להתעלם מדברים כאלה ולקוות לטוב.

Arie17

New member
מסכים איתך... באמת

הופכים היום את הנשים למשהו זול... נכון מאוד! ואמרת שאם היא תלבש ארוך אז עדיין יהיה קיים היצר, זה נכון שהוא יהיה קיים אבל הוא יהיה קיים בצורה מאוד קטנה... הלבוש הצנוע מביא קדושה לפי חז"ל וקדושה זה צמצום היצר (בטח אלו מושגים חדשים בשבילך.. כנראה) אבל ללכת בצורה כל כך מופקרת - זה כבר מוגזם... כל אחת היום שאני רואה מסתכלת על השניה בקנאה די, חלאס עם זה, שירגעו, למה הן חושבות למשוך יותר? למה לא להיות יותר צנועות? אני לא קולט, אם אנחנו לא היינו מעודדים אותם להמשיך ככה הן היו מפסיקות... וזה קשה אבל עדיין אפשרי ואם תגיד לי שאנחנו לא יכולים כי זה היצר אז פה זה לא ככה, פה זה הגבול... מכאן מתחילות הבעיות

Pacha

New member
ציינתי את זה מקודם

בחברה הדתית שיעור האונס הוא בין אם לא הכי גבוה במדינה ושם יש צניעות אני טוען שזה פשוט אשמת החברה הדתית שמעלימה עין במקום לטפל בבעיה.

Arie17

New member
2 דברים

1. מאיפה אתה ממציא את זה? 2. שאלת למה זה קורה בחברה הדתית? אולי בגלל שהיא מושפעת מאחרים....

Pacha

New member
לא המצאתי את זה

זה נתון ותראה שגם בהודעה קודמת מישהו התייחס לזה.. 2. החברה הדתית היא חברה בדלנית אתה לא יכול להגיד שהיא מושפעת מהסביבה החילונית היא רק רוצה להיפרד ממנה אם היא לא מצליחה להשפיע עליה

Arie17

New member
חחחחחחח... עזוב

1. כן, תראה לי 2. נכון, אנחנו רוצים להיות בדלנים

Pacha

New member
הנה

לקחתי חלק מההודעה של קנדי מן וגם הוא אמר אותו דבר כמוני "כדאי מאד שתדברי עם מישהי שעברה אונס, אולי היא תכניס לך קצת שכל לראש... וזה שהדתיים הפאנטים הכניסו לך כל מיני מחשבות לראש זה לא אומר שאת חייבת לשפוך את כל הגועל על זה עלינו... ולא חסר בכלל מקרים דווקא אצל הדתיים שיש מלא מקרי אונס במשפחה, רק שלכם הכניסו רעל בראש שאסור לספר על זה ובגלל השטויות של אנשים כמוך יש כיום במגזר הדתי מלא נערות וילדות שסובלות!!!!" 2. אני מקווה שלא דיברת בציניות פה כי אני חוויתי את הרצון לבדלנות של הדתיים.

Arie17

New member
אני מכיר אחת שעברה אונס!!!!!!!

1. אני דיברתי איתה תאמין לי שאני יודע על מה מדובר... ואתם פשוט סתם זורקים דברים בלי קשר אין לכם מושג כמה כאב יש לה ומה שאנחנו דנים ממש לא בראש שלה שקנדימן יגיד לי אם הוא דיבר עם אחת כזו 2. זה היה בציניות אבל לא התכוונתי לפגוע, הדתיים היום רוצים לחיות חיים לפי האמונה שלהם, מצד אחד טוענים שיש כפייה דתית ומצד שני הם טוענים שיש השפעה חילונית שמפריעה להם אבל זה דיון שכבר הראיתי לך

CANDY MAN

New member
נו זה בדיוק העניין!

שלא מדברים אצלהם על שום דבר... יש לך מושג לכמה ילדים קטנים עכשיו דוחפים אצבעות לתחת ולכמה נשים חרדיות ממששים את החזה? לא אין לך מושג!!!! למה כי החברה החרדית זו חברה מגעילה ודוחה בראשות הרב עבודיה טיפש שמלמד אתכם שאישה צריכה להביא ילדים ולסתום את הפה. ומה הקשר שדיברת עם אחת כזאת? אם היא האשימה את עצמה בזה שאנסו אותה אז היא מטומטמת ואתה עוד יותר כי במקום להסביר לה שזה לא אשמתה אתה בטח צעקת עליה שהיא הלכה עם בגדים קצרים... תבין כבר שאסור בשום פנים ואופן להאשים את הקורבן!!! בדיבור שלך אתה עושה מעשה חמור יותר מאשר האנס עשה!!! את אונס את הבחורה פעם שנייה והפעם אתה גם מאשים אותה באונס!!! עוד מאט תאשים אותה שהיא אנסה את עצמה לא? איך אני מפריע בדיוק לדוסים אהה? אני נוסע ביום שבת בבני ברק? לא ממש... אני מוכר שם חזיר? לא ממש... הם כופים עליי לא לנסוע בתחבורה ציבורית בשבת? בטח שכן!!! הם דוחפים את התחת שלהם לכל מקום כדי להחזיר אנשים בתשובה? בטח שכן!!! די לכפייה הדתית בראשות אריה!

למעלה