אונס פה. אונס שם......

Arie17

New member
אתה מדבר על דברים לא הגיוניים

בא נתחיל ממשהו קטן יותר, אנחנו לא יכולים לקפוץ למה שאמרת למרות שהלוואי שזה מה שהיה היום כבר קשה להפריד אבל צריך לעשות את זה בהדרגה ולאט לאט עוד ששנים יעברו נגיע אולי למשהו בע"ה

Pacha

New member
אבל אתה צריך לחשוב

מה זה יתן לך ? זה יגרום לעלייה של מקרי אונס כי אתה מדכא את היצר המיני של הבן אדם מגיל צעיר עוד ואני לא יכול לסמוך על חינוך של אנשים לבני נוער אז תחשוב טוב טוב מה יקרה ששני העולמות האלה יפגשו חוץ מזה תחשוב גם על הצד הזה שזה יכול לגרום קשיי התרגלות לחברת המין השני. נשים וגברים יפגשו בעצם רק למטרות רבייה כמו חיות

Arie17

New member
אני מכיר את זה... זה לא פעם ראשונה

שאני שומע את זה שאומרים את זה אני גם שאלתי את עצמי פעם את אותם השאלות (הערה קטנה: כן, אני שפוי, 1 בלילה אבל ישנתי היום בצהריים ואני יודע מה אני כותב) בכל אופן... אם נחיה בצניעות אז ש 2 העולמות האלה ייפגשו לא יהיה יצר כי האישה תהיה צנועה והכי טוב זה מה שאמרת, לדכאות את היצר ויש היום משהו שכנראה לוקחים מהסרטים... אם לא נפגשים אז איך נכיר? הפוך!! זה הכי כיף, לפגוש משהי בלי שיש לך נסיון עם בנות, את כל מה שאמרת והכל לעשות עם משהי אחת, להתחיל איתה את הכל, את כל החיים... אפילו את הבושה שלך לדבר איתה, אז מתחילים מעכשיו... תחשוב, היא בדיוק כמוך, גם לה אין נסיון וזה מצוין אתה לא יודע איזה כיף זה, מאשר לבזבז הכל על מלא בנות בלי סיבה

Pacha

New member
אבל זה רק גורם

לבעיות נישואים אם אתה אומר שבעצם תתחתן עם הראשונה אבל כולם יודעים שמין זה דבר מאוד משפיע ביחסים אז צריכים קצת ניסיון חוץ מזה אם האישה תתחתן עם הגבר הראשון שהיא מכירה אחרי כמה זמן היא תראה עוד צדדים שלו ועוד צדדים ואז היא כבר לא תוכל להתחתן כי אז בטח ירכלו עליה המון והיא לא תוכל להתחתן בגלל איך היא תתחתן עם היא לא מצליחה עם הבעל הראשון ? אתה יוצא מהנחה שכל בני האדם מתאימים אחד לשני וזה לא נכון תמיד מתגלים דברים בהמשך והתוצאה של דיכוי היצר תיהיה התפרצות שלו אחר כך זה תמיד מתפרץ. במיוחד שזה יצר מיני

Arie17

New member
לא נכון...

היא לא תתחתן מיד, היא תצא לדייטים עם גברים, אבל רק למטרות נישואין, לצאת לדבר בערב הכונה, לא להשתולל... אם הוא מוצא חן בעיניה הוא היא בעיניו או בקיצור כל אחד בשני - אז שיכירו זה לא הולך ביום אחד, נפגשים כמה פעמים, אתה יודע מה, אולי שילכו אפילו לבלות קצת בלונה-פארק, אני לא יודע אם זה אסור, לדעתי זה מותר, אבל אפשר לשאול רב, כמה שאני יודע אין בעיה לבלות עם משהי למטרות חתונה בכל אופן, מבלים, בודקים, אם לא טוב, מנסים משהו אחר אבל לא מבלים כמה שנים ביחד ושוכבים ביחד ועושים הכל ביחד סתם, מדובר על זמן מסוים.. ויש הבדל, אתה יכול להתחיל ויכוח אבל אני בטוח שאתה מבין את מה שאני רוצה לומר... ומה זה ה"ירכלו עליה המון"? עוד פעם, מאיפה זה מוקרץ? רוצה דוג´ של כאלה שלא הלך פעם ראשונה ושניה ושלישית כן הלך ולא היו שום ריכולים? ונניח, נניח שמרכלים, זה אמור להזיז לבן ולבת שרוצים להפגש? מצידם שכל העולם יפול... לגבי היצר - הוא יתפרץ אם יגרמו לו להתפרץ, אם נחיה בצניעות הוא ידוכא עד שהוא ייעלם.. וזה הכי טוב

Pacha

New member
אבל פספסת את הטיעון העיקרי שלי

שעליו כל השיטה הזאת לא עונה פשוט מין זה דבר הכרחי ובריא(!!) הוא בין המרכיבים החשובים בנישואים הם זה לא הולך אז יש בעיות בנישואים זה מוכח! ואתה לא רוצה להעלם את היצר להפוך את כולם לחסרי אונות ? אני אומר שצריך לחנך מגיל צעיר מאוד מה מותר ומה אסור אנשים היום מזלזלים במקצועות ההוראה וזה מה שדופק את הנוער בית ספר הפך לבית חרושת כל השיטה הזאת לא פעילה בכלל..

Arie17

New member
סליחה...

אבל שתדע שרוב הגירושים זה אצל "חילונים" יוווו, זה מעצבן אותי להשתמש בזה ולקרוא "חילונים" ו"דתיים" כאילו אנחנו 2 עמים שונים סליחה, אצל אלה שלא שומרים מצוות... שוב פעם - מאיפה לך שאצל דתיים זה גרוע? ניסית לשאול פעם זוג דתי? לך תראה כמה הם מאושרים ביחד

Pacha

New member
לא דיברתי על גירושים

אבל אם ניכנס לזה אני חושב שגירושים נתפסים אצל הדתיים כמשו לא נכון לעשות, אף פעם לא שאלתי זוג דתי מה הם מרגשים כמו שלא שאלתי זוג שלא שומר מצוות :)

Arie17

New member
למה שגירושים יהיה משהו טוב?

אז איפה כבוד המשפחה? להיות אבא לילד אחד מכאן ולילדה אחרת מכאן? אני מעדיף כבר לא להתחתן מאשר לחיות ככה

CANDY MAN

New member
למה שמישהי תתחתן איתך בכלל?

כדי שאחרי שיאנסו אותה אתה תצעק עליה ותרביץ לה שהיא הלכה עם מכנסים במקום עם שמלה ארוכה וזה גירה את האנס שלה ולכן היא אשמה שאנסו אותה? די לכפייה הדתית!!!!!!!!! (כל זה בשביל אריה שתומך בשלטון אירני טהור)

Arie17

New member
אני אגיב, למרות ההודעה הזאת

אני לא בא להאשים אף אחת מהנאנסות! ונראה לך שאני עד כדי כך אטום שאני אתייחס למשהי ככה?

.המוסד

New member
אולי תפסיק אריה?

למה אתה מוציא את הנשמה שלך עליו, אתה לא רואה שהוא לא מוכן לשמוע דעות שונות?

Pacha

New member
איך הגעת לזה ?

כל הדיון הזה הוא על דעות ראית אותי סותם לו את הפה אומשו ? אני סך הכול מנסה להראות לו צד אחר והוא מנסה להראות לי צד אחר

Arie17

New member
תן לי לבחור לעשות מה שבא לי ../images/Emo6.gif

ותודה בכל אופן על העצה...

Pacha

New member
זה בדיוק הבעיה בחברה הדתית

הם לא מטפלים בזה הם דוחפים את זה מתחת לשטיח זה בסדר שיאנסו נשים הרי אף חברה לא מושלמת זה אפשרי מידי פעם ופעם שנשים יאנסו לעזאזל בוא נילך לאנוס אחת עכשיו מזמן לא עשינו משו כזה

Arie17

New member
מי אמר את זה? ? ?

מי שמסתיר את זה הוא באמת... עזוב, אני לא רוצה לקלל ואף חברה דתית לא רוצה להסתיר את זה מתחת לשטיח, מי אמר לך את זה?

Pacha

New member
זאת עובדה

שבחברה הדתית יש מן הסכם שתיקה כזה משאירים הכל בפנים והנפגעות האמיתיות הן הנשים וכמו שרשמתי מקודם לא מזמן היה מקרה יחודי שנערה דתייה פנתה למשטרה עם תלונה על אונס בחברה הדתית והשוטר עצמו אמר שיש למשטרה בעיות עם החברה הזאת כי יש קשר שתיקה אני בטוח שגם החרימו את האישה הזאת אחר כך.

Arie17

New member
יש לי גם בעיות עם כמה מהדברים

שהחרדים עושים, אבל למה לגרום לשנאת חינם? אתה לא מתערב בחיים שלהם והם לא בשלך... בינתיים הם מנותקים מהעם (לצערנו הרב) ואני מבין אותם אז אל תשתמש בהם כתירוץ "הלוואי שנראה כל אחד מעלת חברנו ולא חסרונם"

למעלה