אונס פה. אונס שם......

המוסד תתחיל להרגיע...

אני לא חייב לך שום דבר. ההארות שלי היו לדברים שאמרת מקודם. ואתה (חכם גדול) באת וחידדת אותם. כנראה שחשבתי שהרמה שלך קצת יותר גבוהה-הסתבר שטעיתי. אני דיברתי על מצב ,שבו שום הגיון ( טרומפלדור דיבר לפני 67 להזכיר לאדוני,ואם הפועלים הציוניים אמרו מה שאמרו-אז אני שמאל בסדר?. הם לא אלוהים בשבילי,ואף אחד לא אלוהים בשבילי!!!) לא יסכים לזה שקבוצות של 10 ו20 מתנחלים יעשו פרובקציות על ימין ועל שמאל. בניגוד אליך (למרות שכנראה אלך ואקריב את החיים שלי למען איזה התנחלות שאין לה שום מטרה,שום ערך) אני רוצה לפתוח פתח לשלום,פתח לתקווה. אני מוכן לוויתורים הכי כואבים בשביל שלום אמיתי,בשביל שאנשים לא יתפוצצו ברחובות. זה מה שאתה רוצה שהילדים שלך יוולדו על הכוונת של צלף פלשתיני? זה החלום הרטוב שלך?. אדמה,אדמה אדמה עוד אדמה עד שתחנק (זה גורם לך לאורגזמה?)!, ולעזאזל החיים!,זהו העיקר ששנגשים את חלום ההתיישבות עד סופו,ורק בלי לוותר חס ושלום על אדמה. ת"א לא מספיקה לנו,ירושלים לא מספיקה לנו, אנחנו רוצים עוד עוד עוד ועוד (סיסמת המתנחלים)-ואתה מביא לי ציטוטים משנות הקקא מייקא- נו יופי מה זה עוזר לך????. הרי יש לנו פה מדינה בוא ונהיה עכשיו הגיוניים ולא נלך ונחפש את עצמנו בשדות של אחרים. מה יש לך לחפש בתוך אוכלוסייה של שלושה מיליון פלשתינאים. ליד הרצועה יושבות התנחלויות של מאה איש בתוך מיליון פלשתיניאים עויינים. דבר אחד עוד נותר לנו להגשים בארץ הזאת וזה "להיות עם חופשי..."- עם חופשי משמעותו עם שהולך לבלות. עם שהולך לקניון או לדיסקוטק-ולא עם שמחונך עם האם 16 בפה כמו שאתה חולם. מה שאתה מנסה ליצור פה זה מלחמה לתמיד, ,אתה לא מוכן לשלם שום מחיר בשביל שהמלחמה הזאת תיפסק. אתה לא מבין שעם כל העוצמה שלנו אנחנו נפסיד את המלחמה הזאת אם לא נפנה את המבט שלנו לכיוונים אחרים. אימפריות גדולות מאיתנו יצאו מהשליטה בארץ, גם אנחנו נצא אם נמשיך לחפש את המלחמה , הקיצוניות ואת ההתגרויות במקום שהוא כרגע לא לנו! שני האחים הגדולים שלי שמרו בהתנחלויות (אחד-צנחנים,שני-שריון-אתה מבין כוח של צנחנים לשמור על 50 משפחות?). אני זוכר את השבועות שבהם אימא שלי לא ישנה בלילות. כל פעם שדיווחו על איזה אירוע כל הבית קפץ,כולם פחדו מהכי גרוע שיכול להיות. ואני שואל אותך בשביל מה אחים שלי היו צריכים ללכת לסכן את עצמם בשביל התנחלויות של 50 איש, בשביל מה?,זה בטח לא בשביל התנ"ך, או המורשת ההיסטורית, או הגנה של כלל העם זה סתם בשביל כלום!!!! סתם בשביל להגשים מטרה שאין לה שום משמעות בנוף "ההתיישבותי" שלך. אותם 50 איש היו יכולים לבוא ולגור בקרית גת,ת"א, ב"ש, חולון, בת ים, אילת וכל עיר שירצו,אבל מה הם בחרו בפאתי גנין בשביל לסבך למדינה שלמה את החיים. המתנחלים הם אחים שלי (זה שאתה לא מסוגל ללחוץ על הדוושה ולעלות לרמה-זה לא הבעיה שלי),ואני רוצה גם בטובתם. שיבואו לגור כאן בשטחי ישראל הרשמית. נשאיר את הזאבים (הערבים) שיטרפו את עצמם שם בגבול,אנחנו לא צריכים להיות שם!!!!. בסופו של דבר נצא משם! אתה יודע את זה, דברים לא הגיוניים נגמרים בסופו של דבר-וכך גם גורל ההתנחלויות! זה- לא הכל או כלום, זה -כמעט הכל או כלום.

CANDY MAN

New member
אני יהיה גאה להיות הדובר שלך!

מוסד... במקום להיות אטום תנסה להבין מה אנחנו מסבירים לך... תנסה להבין שאנחנו לא רוצים לראות את הילדים שלנו גדלים למה שאנחנו גדלים! אני רוצה שהילד שלי בכלל לא יבין איך הייתה יריבות בינו לבין אחמד מפלשתין השכנה... אני רוצה שהוא יקרא את מה שהוא יקרא בשעור היסטוריה והוא אפילו לא יוכל לדמיין מה זה פיגוע באוטובוס כי הוא לא יידע בכלל מה זה פיגוע. אתה מוכן להמשיך להקריב עוד ועוד קורבנות כדי לא לאבד פיסת אדמה מקוללת ועלובה אבל לא כולנו כמוך... לחלקנו מסתבר - יש דבר שנקרא רגשות.

La Gamba

New member
יהודה בן אליעזר היה פנאט?!

(סליחה כאן לכל הדתיים פה, אך במקרה של אליעזר בן יהודה קשה לי לשלוט בעצמי) הוא לא היה פנאט! כל הפנאטים המסריחים, הצבועים והדתיים אלה, נלחמו בו, קיללו אותו, הלשינו עליו, החרימו אותו, וגרמו לחייו להיות גהינום מוחלט!!! אליעזר בן יהודה לא היה פנאט!! בלי השואה, עצוב ככל שזה ישמע, לא הייתה קמה מדינה. הסיבה היחידה (או העיקרית) שכל כך הרבה מדינות הצביעו בעדינו בעצרת האו"ם ב87 הייתה בגלל האהדה שנוצרה כלפינו לאחר השואה, והרגשת האשם שליוותה מעצמות כה רבות! המוסד, אני מקווה שזו תהיה הפעם האחרונה שאומר זאת, אתה מפגר. (אני מאוד מקווה שטעיתי איפה שהוא, מכיוון שלא קראתי את כל השרשור, ואני מקווה שהמוסד איננו כה מטומטם)

.המוסד

New member
הוא אכן היה פאנט

מה זה פאנאט? קנאי, קיצוני אז בוא נתחיל בזה 1)חי בעוני, יהודים מחו"ל שלחו לו סכום כסף כל פעם, אך הוא מעולם לא קיבל אותו כי...הוא היה צריך לחתום את שמו בשפה זרה... 2)לא הסכים שישירו לילדו שירי ערש בשפות זרות 3)לא הסכים שילדו יבוא במגע עם ילדים אחרים כדי שלא יספוג שפות אחרות קצת מהקנאות של בן יהודה

תלוי מאיפה מסתכלים על זה....

באותם ימים כשהוא עלה לארץ בני היישוב הישן ראו במעשיו מעשים של חילול הקודש- (כמו ש"המוסד הישן" שלנו רואה בהסרת התנחלויות חילול הקודש). בן יהודה ניסה להתקרב ליישוב אך ללא הצלחה. אני יותר מבטוח שגמבה התכוון לפנאטיות במקומות אחרים. אני יכול להיות קיצוני על הצבא,אבל זה לא אומר שאני קיצוני על משהו אחר. ואכן בן יהודה (תתפלא "המוסד הישן" אני דווקא כן יודע ) היה קנאי מאוד למקצועו ועיסוקו בהחייאת השפה העברית.

.המוסד

New member
פתאום זה "נקודת מבט"?

האיש היה פאנאט, נקודה(.) האיש היה פאנאט, זה הכל, פאנט, כלומר קנאי, סיכון את בנו, ואפילו הודה בכך השאלה האם קנאות טובה או רעה, התשובה, זה תלוי במקרה המתנחלים למשל לא קנאים, הם גרו בשלום בבתיהם עד שהגיעו כמה מחבלים מארץ רחוקה... והדמגוגיה שלך לא ממש עובדת עליי, אני יכול לדמגג בדיוק כמוך, שים לב: "באותם ימים כשהוא עלה לארץ בני היישוב הישן ראו במעשיו מעשים של חילול הקודש(כמו ש"הכאילו פטריוט" שלנו רואה ביהודים החיים בחבל יהודה חילול הקודש)" מסקנה: עדיף לא לדמגג

כן ומתי אמרתי שהיהודים החיים בחבל

יהודה מהווים חילול הקודש. נהפוך הוא אמרתי שאני נגד פנאטיות דתית, והסיבה שהבאתי היא בטחונית,הגיונית,כלכלית. הסיבה הדתית הייתה השולית ביותר. באתי בתלונות בעיקר על הפנאטיות הדתית שלכם,כמו הפנאטיות של החבר´ה מהיישוב (המוסד הישן) הישן שהתנגדו לבן יהודה! למזלנו הוא הצליח להתגבר על הפנאטים האלה, אני מקווה שגם אנחנו נצליח להתגבר על הפנאטיות הדתית שלכם! מסקנה: עדיף לא לעוות דברים!

.המוסד

New member
לא אמרת, פשוט דימגגתי

למה אתה נגד קנאות דתית, ולא נגד קנאות אנטידתית, קנאות אנטישמית, פאשיסטית, בולשיבקית, מונרכיסטית אני לא דתי, הזכרתי את זה מתישהו? אגב, מי זה "אתם", עוד לא הבנתי ואני יכול להמשיך לבצע דמגוג נגד, תראה: באתי בתלונות בעיקר על הפנאטיות האנטי לאומית שלכם,כמו הפנאטיות של החבר´ה מהיישוב (של הכאילו פטריוטים) הישן שהתנגדו לבן יהודה! למזלנו הוא הצליח להתגבר על הפנאטים האלה, אני מקווה שגם אנחנו נצליח להתגבר על הפנאטיות האנטי לאומית שלכם! מסקנה: עדיף לא לעוות דברים! מסקנה, דמגוגיה לא מתקדמת לשום מקום, מלבד דמגוגיה נגדית, לכן חשבתי שסיכמנו לשלוח את המדגוגיה למקומות אחרים

Arie17

New member
סליחה על הכותרת שלי.... מצטער

לא התכוונתי באמת להביע כזה כעס

metal_slug

New member
בגלל הטראומה הפסיכולוגית

סימפטום פוסט-אונס ידוע הוא האשמה עצמית.

Pacha

New member
הפדופיל לא אשם

זאת אשמת הילדות שהן מסתובבות בחוץ! יש לו יצרים אתה יודע!

.המוסד

New member
זה כמו להגיד שהמתנחלים

אשמים שהערבים רוצחים אותם, הלא גם הבחורה וגם המתנחלים ממשים זכות יסוד

Arie17

New member
משהו מעורר להם את היצרים ולכן

הם אונסים ילדות קטנות כי אין להם משהי אחרת.. וסליחה שאני מדבר ככה

La Gamba

New member
נכון בהחלט!

בגלל זה האנסים לא אשמים, זאת אשמת הילדות המטומטמות האלה שעוררו את היצרים אצל האנסים המסכנים, שפותו ע"י הלבוש הבלת צנוע והחופשני שלובשים היום. ולכן בגלל יצריהם של כמה פושעים אתה צריך לכפות קוד לבוש על נשים!!! ואני לא אגיב למי שלא קלט את הציניות בדברי...

Arie17

New member
הבנתי מה אתה רוצה לומר אבל תחשוב

קצת... טיפה אני לא אומר שבת לובשת לא צנוע - ישר משהו אונס זה לא אוטומטי זה קורה, לפעמים, לא קבוע, והלבוש רק מוסיף לזה שזה יקרה יותר לא אמרתי שזה לא קיים בכלל

.המוסד

New member
ואני אחזור

על ההשוואה על היהודים החיים מחוץ לקו הקדוש, בארץ ישראל ולא אגיב למי שלא...

La Gamba

New member
Mr. Mosad:

בפעם הבאה שאתה מגיב להודעה, תגיב להודעה, ולא סתם תפלוט הערות. (כמה שהם נכונות או לא)

למעלה