אונס פה. אונס שם......

Arie17

New member
תרגע!!! אל תדבר אליה ככה בחיים!!

היא דתיה היא מאמינה בדרך שלה היא יודעת מה שהיא עושה וזה פשוט מגעיל מה שעשית "את נראית כמו קוף" גועל נפש!! למה, למה החיצוניות זו שתקבע? לא אמרתי שלא, אבל אצלך זה ה 100 אחוז שקובע אצל בחורה להגיד לך את האמת, אני נראה לא רע (ככה לפחות אמרו לי), אני לא מתבייש בעצמי, ואני מוכן להתחתן עם משהי שלא נראית משהו אבל שיש לה לב למה לי לחפש משהי שמושכת את הלב של כולם? כדי שתשכב איתם אח"כ?? וזה שאונסים ילדות קטנות - לא נעים לי להגיד אבל זה לא קשור, זו גם בעיה אבל לא מצניעות ישר פשוט הצניעות היום גורמת ליצרים להשתגע, ואז הם אונסים ילדות קטנות כי אין להם משהי אחרת - ושוב פעם, סליחה שאני מדבר ככה

../images/Emo13.gif

קשה שלא לשים לב... וקנדימן- אמרת דברים שבקלות אפשר לסתור, אבל אני לא אטרח מפאת כבוד הפורום...

CANDY MAN

New member
לא, להצדיק אנסים זה ממש חמוד....

אני אומר מה שאני יודע ומה שאני חושב ואם יש כל מיני פריקים פה שרוצים להצדיק רוצחים ורוצים להצדיק אנסים ופדופילים אז שייקחו טיפול צמוד... מקרה המתנחלים הוא בכלל לא קשור למקרה פה, ואתה ניסת לדחוף אותו בכוח, אני לא מצדיק את המחבלים החארות שפוגעים במתנחלים אבל כל העניין עם המתנחלים הוא יוצא דופן ולא שווה לערב אותו בכלל... במקום להגיד לי שיש לי לב של אבן אולי תסתכל להרוים שלך בעיניים ותשאל אותם איך הם מוכנים להקריב אותך ככה בשביל אידאולוגיה מטומטמת ורצחנית.

.המוסד

New member
ההורים שלי לא מוכנים להקריב אותי

זה שאני גר בשטח שנכבש בידי חיילי צבא ההגנה לישראל, וזה שיש לידנו כמה ערבים אין זה אומר שהורי מוכנים להקריבני זכותנו לשבת בארצנו, זוהי אינה טיפשות ולא "רצחנות" כדברייך אבל הנה סיפור חביב שהיה באמת: יום אחד, החליטה משפחת כהן, משפחה יהודית שחיה בתימן לעלות לארץ ישראל, בגלל שאמצעי התחבורה לא היו כאלו מתקדמים באותה תקופה נאלצו ללכת ברגל 300 קילומטרים עד עיר הנמל מתימן, משם על הטיפשים והרצחניים על ספינה למצרים ממצרים הגיעו הטיפשים לארץ, לרחובות ומשם עקרו ליישוב הקטן ששכן ממש צמוד לעיר הערבית הגדולה, אחוזת בית היה שמה שם נולדה סבתי, בהתנחלות "אחוזת בית", פעם קראו לזה ציונות, היום קוראים לזה טימטום ורצחנות ואל תמהר לדרוש את סילוקי מעל אדמתנו, כפי שלא תמהר היום לפנות את "אחוזת בית"

CANDY MAN

New member
יופי לכם, אבל היום...

על השטח שאתה גרים מתכננים להקים מדינה פלשתינאית עתידית וכמו שאני לא רוצה פלשתינאים פה (ואני באמת לא רוצה) אז יש להם זכות גם לא לרצות אותך שם... יש לך שתי אפשרויות. לעבור לגור בשטח ישראל ולוותר על הבית שלך כדי שיהיה שלום ויהיה שקט ואתה יכול להמשיך להלחם עם הברברים החלאות בצד השני ולהסתכן בזה שאיזה ערבי דוחה ועלוב נפש ייקח אותך ואת כל משפחתך למעלה לגן-עדן... אני אישית מעדיף את האפשרות הראשונה ואני בטוח שגם אתה. רק שתדע שבעייני ובעייני רוב העם אם אתם תפנו את ההתנחלויות אתם תצאו סופר סופר סופר גיבורים! למה? כי אתם וויתרתם על הבית שלכם והקרבת אותו בשביל השלום! תאמין לי שהמדינה שלנו מספיק גדולה ויש מקום לעוד 200 אלף מתנחלים ואם לא יהיה לך איפה לגור אני אישית מבטיח לך בית פה לידי בצפון תל-אביב... המלחמה על האדמה הזאת ביהודה ושומרון עברה כבר כל גבול ונמאס כבר לראות אנשים שנרצחים על אדמה... בתור הצד החזק ובתור הצד שיש לו מדינה ויש לו אדמה המעט שאנחנו יכולים לעשות כדי לגמור את הסכסוך הזה זה לתת להם את האדמה המקוללת שעליה אתה ושאר המתנחלים יושבים ולתת לפלשתינאים להרקב עליה...שנינו יודעים הרי שאנחנו עוד נראה מיליוני פלשתינאים שיתחננו להיכנס לישראל כי רע להם בדיקטטורה שלהם... ומה איכפת לך לראות אותם סובלים? אחרי כל מה שהם עשו לנו ממש לא איכפת לי מהם! שייקחו את המדינה שלהם ויישרפו בתוך הדיקטטורה שלהם...ובתוך השחיטויות שלהם ובתוך הממשלה הפאשיסטית שלהם...

.המוסד

New member
קודם כל, על ההתנחלות שלי לא

מתכננים להקים שום מדינה אני גר בשטח ישראל, וויתור על בית ישראלי, בכל מקום הוא נוסחה למלחמה אל תוציא אותי "גיבור", ראינו מהי הגבורה שלך, קורבנות השלום, אין קרובנות לשלום ואת זה לא הבנת, בגלל תקשורת ממוסדת ועקבית, לא נורא, אולי יחד נבין המלחמה היא על הארץ שלנו, רוב בני האדם בהיסטוריה נרצחו על אדמה, זה מה יש האדמה איננה מקוללת, היא האדמה שלנו, ואינני רוצה לראות את הערבים סובלים(מלבד המחבלים) הארץ היא שלנו, בצדק השגנו אותה-הנה פסוק מספר הספרים שלך " צדק צדק, תרדף--למען תחיה, וירשת את הארץ" ידידי, זו האדמה שלנו, "בן אדם, יושבי החורבות האלה על אדמת ישראל אומרים לאמור, אחד היה אברהם, ויירש את הארץ; ואנחנו רבים, לנו ניתנה הארץ למורשה." הפרשנות אולי מקורית, אבל תגיד לי את מי "יושבי החורבות" מזכירים לך יחזקאל לג, פס´ כד

CANDY MAN

New member
זה ספר הספרים שלך לא שלי...

אם כל הפסוקים האלו במה אתה שונה מהפנאטים המוסלמים שקוראים ג´יאד על ישראל כי ככה כתוב בקוראן שלהם... התנ"ך בשבילי הוא אוסף סיפורים יפים ולא יותר. יש שם כמה משפטים מאד חכמים שעניניים אפילו לימינו אבל חוץ מזה לא צריך להיות פאנט על כל מה שכתוב שם. אתה יוכל להמשיך לתת לי פסוקים מהתנ"ך והערבים יביאו לך פסוקים מהקוראן ואנחנו נגיע מאד רחוק כולנו!!! לגן-עדן ולגינהום!! אומרים די לפאנטיות הדתית!

.המוסד

New member
איני דתי והתנ"ך שייך ליהודים

לכן אם אתה יהודי... התנ"ך הוא התרבות שלנו, אני שונה מהמחבלים בכך שאני צודק, בכך שכך שאיני רוצח בני אדם, התנ"ך מאגד בתוכו את הלאומיות, את הדת שלנו, את ישראל הפאנט דתי אנוכי?

המוסד שמעת פעם את עצמך...

בוא אני אעזור לך. "רוב בני האדם בהיסטוריה נרצחו על אדמה"- ואתה רוצה להמשיך את זה? האא? . אולי תתפכח ונשנה את זה למען השם. זה לא מחמאה גדולה להיסטוריה מה שהבאת. הדבר היחידי שהוכחת הוא רק לאן הקיצוניות המחורבנת הזאת יכולה לקחת אותנו! "האדמה אינה מקוללת היא אדמה שלנו"- נכון, האדמה לא מקוללת!-האנשים כנראה כן, אם אלו שאיפותיהם ,הם בעצמם מקללים את האדמה! ועוד משהו לשוחר פסוקי ספר הספרים: בתנ"ך מופיע השלום על צירופיו השונים- 237 פעמים. ( מתוך ספר מדכא ומזעזע ביותר שרצה הגורל והתגלגל לידיים שלי). התנחלות שוהם- אני משער מופיעה אפס פעמים-- כך שתפסיק לזבל"ש כל הזמן על התנ"ך- בשקט בשקט אפשר להביא דוגמאות ופירושים בהפוך על הפוך מהתנ"ך-לכן הוא לא אמור להיות רלוונטי כלפינו היום. המטרה שלנו לשנות את ההיסטוריה,לא להמשיך לשמור אותה מכוערת. צא כבר מהעבר, תחשוב לעבר העתיד,שלך ושל הילדים שלך! בשורה התחתונה : כל מה שאמרתי לא משנה דבר מזה שלעם היהודי יש היסטוריה ארוכה אשר משפיעה על דמותו ,אבל יחד עם זאת בשבילי (לפחות) השואה זה מאורע שהרבה יותר משפיע על הארץ העכשווית שלנו, מאשר יציאת מצרים וההבטחות שניתנו אז למדינה מהים עד לירדן-לכן ידידי צא מזה!!!

.המוסד

New member
ומלחמה מופיע 500 ומשהו פעם

אז? רוב בני האדם נהרגו על אדמה, אינני רוצה להמשיך בזה, השאלה היא איך לשנות את זה? לוותר על ארצנו, למה בעצם לוותר על ארצנו אם האנשים מקוללים נטוש את האנשים, לא את האדמה, רגע זה לא מוסרי התנחלות שוהם היא יישוב חדש, מה הקשר עוד לא הבנתי, התנ"ך דווקא מנבא לתחייה לאומית בארץ ישראל את ההיסטוריה לא תוכל לשנות, צר לי, את העתיד אפשר ליצור, זה כל מה שנשאר, אני, לא חי בעבר, חבל שכל שיח איתך רווי דעות קדומות שכאלו אני חי בהווה, כמו רובנו, אינני שוכח את העבר, את מסרי העבר, הלא הם ניתנו לנו, לבני העתיד... ותתפלא, יציאת מצרים, משפיעה והשפיעה הרבה יותר מהשואה אתה מדבר בשפתם של יוצאי מצרים, לא בשפתה של הגולה, ארצך היא ארצם של יוצאי מצרים, לא ארצות הגולה, הריבונות היא ריבונותם של יוצאי מצרים, לא ריבונות עמים אחרים לצאת ממה, מהלאומיות, מ"הפטריוטיות"?

CANDY MAN

New member
אז לנצח נלחם?

זה בעצם מה שאתה אומר... אתה לא מוכן להפעיל את ההגיון הפשוט שלך... והם בטח ובטח לא יפעילו את ההגיון שלהם ונוצר מצב שבו זה לא ייגמר לעולם... מצטער לבשר לך את זה אבל לא כל עוד אני חי. הרי בסוף יקום הראש ממשלה שיגיד לכם: לכו לעזעזל! אני רוצה שלום ויהי מה! ואז הוא יעיף אתכם בכוח מכל ההתנחלויות שלכם ואתם תשארו בלי כלום! הרי אף אחד לא תומך בכם! אתם לא עוזרים לאף אחד! אתם כמו חצ´קון ענק שתקוע באמצע האף בדיוק בלילה של מסיבת הסיום של התיכון!! כולם רוצים כבר לגמור אם זה חוץ ממכם! כולם מוכנים לוותר על האדמה המסריחה הזאת ולתת אותה רשמית (כי היא גם ככה שלהם) לפשלתינאים... ורק אתם תקועים באמצע שום מקום, לא יודעים אפילו מה לעשות עם עצמכם! אתה יכול להקריב כמה דם שאתה רוצה תמורת האדמה הלא חשובה הזאת אבל תעשה זאת מהדם שלך! ולא על חשבון דמם של חיילי צה"ל שנאלצים לשמור עליכם! והטענה המגוחכת שתמיד נלחמו על אדמה לא מוסיפה לך בכלל? מה אתה מנסה להגיד? שאם כולם היו מפגרים אז גם אתה צריך להיות? שאם כולם רצו להלחם על שטח מסריח אז גם אתה רוצה? וזה לא שתגיד שאין לך לאיפה ללכת! יש לך את כל הארץ לגור בה ואתה בגלל אידאולוגיה מטומטמת בחרת לגור בשטח שהוא לא שלך! שטח שחיים בו 3.5 מיליון פלשתינאים וכל מה שהם רוצםי זה את השטח הזה ולא יותר! כי הם גם לא יקבלו יותר. ואני רואה את עצמי פי עשר ציוני ממך ופי עשר פטריוט ממך! אני לא נלחם כמו אדיוט על אדמה ומוכן להקריב את המשפחה שלי בשבילה! אני יילך לתרום בצבא! אני ייתרום בחברה ואני ימשיך לתרום למדינה, אבל מה שאתם עושים זו טיפשות לשמה! תחשוב שאם אתה תוותר על המקום המסריח והמקולל הזה שנקרא יהודה ושומרון יש סיכוי לשלום! יכול להיות שכולנו סתם חשדנים וזה באמת מה שהפלשתינאים רוצים. דבר אחד ידוע! השטח הוא כב שלהם והקרוון שבו גרים 3 מתנחלים לא מועיל כלום להתישבות של המתנחלים הוא סתם מעצבן את הפשלתינאים וזה בעתם כל האידאולגיה שלכם - לעשות דווקא ולעצבן! ומי אתה בכלל שפותח את הפה? הרי ההתנחלות שלך בכלל לא יושבת על האדמה של הפלשתינאים? אתה אמרת בעצמך... אז אתה בכלל לא גר בהתנחלות? אז כל הדיבורים היפים האלה הם לחינם... לפחות את תלחם בשביל משהו שאתה לא מאמין בו...

.המוסד

New member
אם נאלץ אז כן

אם הם יחליטו להלחם בנו עד שישחררו את יפו, אז מה "לנצח נלחם"? האדמה המסריחה הזו היא אדמת ירושלים, תל אביב, הכנרת, יהודה, הגולן, הנגב, שומרון, הגליל, זוהי האדמה שלנו, והצעקות שלך לא יועילו אתה רק נהיה מגעיל יותר ויותר, דוחה יותר, לא מוסיף לך אם תוותר על יפו יש סיכוי לשלום...למה לא בעצם? אני לא עושה דווקא, ולא מעצבן, אדמת היישוב שלי שוחררה על ידי צה"ל, והיא גם מעבר לגבול הבין לאומי המוכר, אבוי אתה לא ציוני ממני, אתה סתם מילטריסט עם פה מלוכלך, גזען ואוטו אנטישמי, אז בבקשה, תחסוך ממני את הציונות שלך

CANDY MAN

New member
בטח, זה אני שתומך בטרנספר.....טיפש.

מה קשור יפו לעזעזל? אהה? תפסיק כבר לזיין את השכל עם השטויות שלך! מה קשור יפו? מישהו נלחם על יפו? מה יפו קשורה לפשלתינאים... אני חי בצמוד ליפו בתל אביב ואני נוסע לשם מלא פעמים לאכול במסעדות טובות ואני חוזר משם שלם ובריא! אתה רוצה לנסוע לרמאללה ולראות איך אתה חוזר שלם ובריא? מה קשורה ירושלים לשכם? מה קשורה הכנרת לעזה? מה קשור תל אביב לג´נין? מה אתה קשור למציאות? מישהו נלחם איתך על הכנרת? לא! מישהו נלחם איתך על תל אביב? לא לא לא לא!!! מישהו נלחם איתך יפו!!!! בטח שלא! כל מה שהם רוצים זה שהשטח שעליהם הם יושבים (בקיצור כל יהודה ושומרון ועזה - יהפכו למדינה פלשתינאית!!!! וזהו!!! הם לא מצפים לקבל את תל אביב ולא את חיפה ולא את הזיוניי שכל שלך! אתה יושב להם דווקא באמצע השטח שלהם וקוא לזה השטח שלך! אתה יושב להם מתחת לבית כדי לעצבן אותם! אתה עושה כל כדי שלא יהיה שלום! אתה חושב שאתה עושה זאת בשביל ישראל אבל אתה רק הורס הכל ולא יותר! והציונות שלי שווה פי אלף משלך, אני לא הולך ומקריב העם שלי לטבח! אני תורם לעם שלי!!! מה אתה עושה לדומא? יושב באמצע מקום שאתה חושב שהוא שלך כי הצבא כבש אותם בשנת 67?? תצא מהבועה שלך ותבין שיש 3.5 פלשתינאים שמחכים למדינה ואתה סתם קוץ בתחת שמפריע להם! אני גזען? אתה זה שתומך בטרנספר וכל מילה מיותרת! אנטישמי? לא יכול להיות בפעם האחרונה שהסתכלתי למטה אני יהודי... אני פשוט לא הולך בעניינים עצומות כמוך אחרי הדת מבלי להבין אותה... אני לא מצטט פסוקים מספר שמישהו כתב כי אבא שלי אמר לי שהספר הזה הוא קדוש!!! לי יש דעה עצמאית לך לא!

.המוסד

New member
יפו אכן קשורה לפלסטינים

הם הפסידו אותה במלחמת העצמאות 1)ולמה אתה מקלל, אני רק שאלתי, אם תגלה אחרי שהערבים שיקרו אותך, סידרו אותך(כמו שגרמניה סידרה את בריטניה למשל) ומטרתם להשיג את כל פלסטין, מה אז, אז תלחם לנצח? 2)גם פעם ישראלים נסעו לשטחים לאכלו במסעדות טובות, וחזרו שלמים, את השוק של בידיה אתה מכיר? 3)אני יושב על אדמת ישראל, אינני מתגרה באף אחד, וגם ישראל יושבת באמצע מרחב של יותר ממאתיים מיליון ערבים... 4)גם אני לא מקריב את העם שלי לטבח, אלו שתומכים במדינת טרור יותר קרובים לזה, לא? 5)אני יושב על אדמת ישראל, ששוחררה ב1948 דווקא, אבל לא משנה, כיבוש זה כיבוש, רק שכאן גירשו את הערבים... 6)אני גאה למנוע מהערבים להשתלט על ארצי 7)אני תומך בטרנספר מרצון, כדאי שתחזור על ההודעות שלי, אמרתי שאתה אוטו אנטישמי, ובדיעבד טעיתי שאמרתי את זה, למרות שנאתך העזה לחלק מבני עמך 8)יש לי דעה עצמאית, וכל דעותיי עצמאיות, אבי מעולם לא אמר לי שהספר הזה קדוש, אני "גליתי" אותו בעצמי, והוא לא סתם ספר תשתדל לענות לסעיפים שלי, בצורת סעיפים מופרדים בתודה מראש

CANDY MAN

New member
טוב אז ככה...

* יפו קשורה לפלשתינאים ונכון שהם הפסידו אותה במלחמת העצמאות אבל כבר הסברתי לך שאני מתנגד בתוקף לזכות השיבה... הערבים שחיים עכשיו ביפו הם ערבים ישראלים וככה ישאר המצב לתמיד... 1) למה נראה לך שחבורה של רכיכות שאפילו לא יכולים להסתדר בין עצמם יוכלו להקים אפילו משהו שדומה לצבא כנגד הצבא בין החזקים והמשוכללים בעולם - צה"ל. מלחמה עם פלשתין העתידית לא תיהיה מלחמה, זה יהיה יום קרבות שבו הפלשתינאים יובסו עד לעצם... חיל האוויר שלנו יכול בשעה אחת לגמור את כל מה שיש להם או שיהיה להם... וחוץ מזה ברגע שהם יפרו את ההסכמים גם ארה"ב וגם אירופה יהיו איתנו וזה דבר מאד חשוב מבחינה מדינית. 2) אני מכיר את השוק בבידיה אבל לא הבנתי מה הנקודה שלך? כתבתי לך על יפו מפני שלטענתך אנחנו נמצאים גם במלחמה על יפו - נתתי לך את הדוגמא הזאת שאני נוסע לשם, כדי להראות לך מה ההבדל בין יפו לבין רמאללה. 3) אתה יושב על שטח של ישראל אבל זהו שטח A וזהו שטח בשליטה פלשתינאית. בכוונה קבעו אזורי שליטה פה בארץ ואתה יודע טוב מאד שמה שמעבר לקו הירוק נחשב שלהם... כל התיישבות של מתנחלים שם היא אולי בגלל האידאולוגיה שלהם אבל זאת אידאולוגיה קטנונית וטיפשית... מדוע אתה בוחר להתעקש כל כך על כל ס"מ כשלך יש כבר מדינה שרוצה אותך ולהם אין כלום... אולי תבין שהשטח שעליו יושבים המתנחלים זהו שטח היחיד שיש לפלשתינאים להקים עליו מדינה וזהו השטח היחיד שהעם פה בישראל מוכן לוותר עליו כדי לתת לפלשתינאים מדינה אז מדוע אתם המתנחלים לא מבינים את הנזק שאתם עושים... ניסת פעם לחשוב על הפלשתינאים המסכנים שאין להם אפילו מדינה ??? מדוע אתה מסרב לתת להם את השטח הזה? מה הקטע שלכם? זה כאילו אתם באים ואומרים "דווקא לא ניתן לפלשתינאים מדינה" ואני מתקשה להבין למה.... 4) ואני עומד באמצע היפה והטוב, אני מסכים איתך במאה אחוז שצריך להמשיך להלחם בטרור אך באותה הזדמנות צריך להתחיל לדבר על הקמת מדינה פלשתינאית (בתנאי שיהיה שקט כמובן) צריך לתת לערבים את התחושה שבלי טרור הם מתקדמים הרבה מאד בדרך למדינה עצמאית וכרגע שיושבים בשטחים 200 אלף מתנחלים זה בלתי אפשרי. 5) לא הבנתי בקשר למה זה נאמר. 6) אתה לא מונע מהערבים להשתלט על ישראל... אתה נאיבי אם אתה חושב שהם מסוגלים להשתלט על ישראל... אתה סה"כ מונע מהם להקים לעצמם מדינה ואתה מונע כל תהליך שלום אפשרי. 7) לא יודע מה זה אוטו אנטישמי... אני יודע שאני אוהב את העם שלי יותר מכל דבר אחר. נכון שיש מיעוט פאנטי של דוסים בארץ הזאת ואני לא סובל אותם כי לפי דעתי הם מייצגים את כל מה שיכול להיות רע בדת אבל זה עדיין לא הופך אותי לאנטישמי... הם היחידים שהביאו את השנאה של העם פה עליהם. 8) אני רוצה שתבין דבר אחד בקשר ל"ספר" הזה... אני לא רואה בו דבר קדוש כמו שאתה רואה בו... אני רואה בו אוסף סיפורים יפים - בדיוק כמו בארי פוטר! בשבילך הוא דבר מיוחד ובשבילי הוא לא מייצג כלום, נכון שיש בו דברים יפים ונכון שיש בו סיפורים ומשלים שגורמים לך לחשוב ונכון שיש שם ציטוטים יפים אבל תפסיק לתת לי ציטוטים טיפשיים ממנו כי אני באמת יתחיל ללכת לספר "שר הטבעות" ואני יביא לך ציטוטים ממנו ואז נראה איך תרגיש.

כמה הבהרות לבילבולים שעשית...

תראה איזה תגובה אני משקיע בך... א. השם אליעזר בן יהודה מוכר לך?. בוא נאמר שהיום אתה מדבר את השפה שהוא החייה,את השפה שהוא חידש ,ולא את שפת יוצאי מצרים העתיקה. בן יהודה הוא מהתקופה החדשה-לא הישנה. העברית איבדה את עצמה מאז יציאת מצרים.הוא זה שחידש אותה עם מספר חבר´ה נוספים -לכן זאת השפעה יותר גדולה על השפה שאתה מדבר ביום יום,ותוסיף על זה את שפת הסלנג ב. בלי השואה, לא הייתה קמה בכלל מדינה כיום. לא זכור לי שהמדינה קמה כתוצאה מזה שאלוהים ירד מהשמיים,ונתן אותה לדוד בן גוריון. אני אמרתי: "השואה השפיעה על המדינה העכשווית שלנו (אתה בחרת להוריד את המילה עכשווית,מעניין למה) יותר מאשר יציאת מצרים". נכון שהמיקום מוצדק מבחינת השורשים-אבל האם שמעת אותי אומר : "יציאת מצרים לא השפיעה כלל", רק אמרתי שהשואה השפיעה יותר על המדינה שיש לנו היום. אני לא אומר לזנוח את השורשים,אלא אני אומר לא להפוך אותם לגורם המרכזי בחיים שלנו! ג. השאיפה של היהודים לחזור לארץ נובעת אכן משורשים,אבל אחרי 2000 שנות גלות, דברים משתנים ,ואי אפשר לבסס הכל על התנ"ך. זאת אכן מולדת היסטורית ויש לנו זיקה אליה, אבל נוצר מאז מצב גיאופוליטי שונה לגמרי ומורכב מאוד - צריך לנהוג עם המצב הזה בחכמה, ולא ללכת להגשים אידאולוגיה שחיבר אותה איזה זקן מלפני יותר מ2000 שנה. ד. בניגוד אליך אני לא משווה אנשים חיים לאדמה!. את האנשים המקוללים אפשר לשנות. על האדמה אני יכול לצעוק עד מחר והיא לא תשתנה! ה. אתה אומר :" אני לא חי בעבר" -ובכן המיתמם הנצחי, הטיעון היחידי המבוסס והמרכזי שלך עד עכשיו להקמת התנחלויות הוא התנ"ך,הוא ההיסטוריה, הוא חידוש המורשת וכד´ וישקפצו לי כל הערבים-האם זה לא חיים בעבר ,ואי רצון להבין את ההווה?. ו. את העתיד תיצור על סמך טעויות העבר וטעויות של אחרים. הפנאטיות והקיצוניות הוכח בעבר מובילים למקומות הלא נכונים. ז. את הקישורים שלך תשמור לעצמך.

.המוסד

New member
תודה על ההשקעה!

1)אליעזר בן יהודה, הקנאי והפאנט(כדאי שתקרא עליו קצת) החייה את שפתם של יוצאי מצרים 2)בלי השואה לא הייתה קמה המדינה? אני חולק עליך, הרי המנדט עצמו בא כדי להקים מדינה יהודית, משני עברי הירדן כדרך אגב הציונות הצליחה בגלל פאנטים מסריחים שרצחו את ילדיהם למולך האדמה המסריחה "בגאולת העם את הארץ, הארץ תגאל את העם" סיסמתם של הפועלים הציונים "שני גדות לירדן, זו שלנו זו גם כן" סיסמתם של הציונים הרביזיוניסטים 3)אינני מגשים את רעיונות התנ"ך אלא רק חלק מהם, ולא זקן חיבר אותם, המציאות הגיאופוליטית השתנתה, צודק, אבל הרעיון הציוני נוצר לא מזמן, את המציאות הפוליטית יוצרים, הזילזול שלך בתנ"ך חושף עוד פן "פטריוטי" שלך 4)עזוב אדמה, על חירות העם מותר למות? ומה דעתך על משפטו האחרון של יוסף טרומפלדור האדמה היא למען האדם, כפי שהייתה סיסמת הציונים... 5)לאו דווקא, התנ"ך קודם כל הוא הזכות על הארץ שלנו, "התנ"ך הוא הקושאן שלנו על הארץ" אמר פאנאט אחד, על תל אביב, על הגליל על הגולן, וכולי אך גם זכות מדינית טהורה 6)אמור זאת לפאנאט שאמר "אנו בונים מדינה בשל חזון נבואי וכיסופים משיחיים" דוד בן גוריון 7)תודה על "ההשקעה", אולי כל ההתיחסות לאנשים שלא מסכימים איתך ניתן להסביר כאן, יחס של דעות קדומות, מזלזל בוטה ומגעיל הקישורים נועדו לך "פטריוט" אינך חייב לקבל אותם לפחות דבר חכם אחד יכלת לומר, אבל לא, אתה צודק, את הקישורים שלי אשמור לאנשים שמוכנים לנהל דיון בוגר, הגיוני, מחושב תודה על ההארה

למעלה