אונס פה. אונס שם......

.המוסד

New member
הגבתי להודעה

היה זה תיזכורת להודעה אחרת נ.ב אינני פולט הערות, אני מביע את דעתי

Pacha

New member
יופי

לבני אדם יש יצר הרסני לרצח אז הופ מישו הולך ברחוב אני ארצח אותו כי יש לי יצר אני לא אשם בזה תבין שבן אדם צריך לשלוט ביצרים שלו ומי שלא שולט בהם צריכים "לעזור" לו לשלוט בהם.

Arie17

New member
יש הבדל! ביצר כזה אפשר לשלוט

בשביל זה תלמד את מה שחכמינו ז"ל לימדו אותנו: -ביצר רצח אתה יכול לשלוט, אפשר למנוע אותו ובמיוחד עונש טוב למנוע אותו, העונש מרתיע -ביצר מין אי אפשר לשלוט, ברגע שהוא קיים אתה לא יכול להרגיש את הבן אדם, זה הטבע...

Pacha

New member
איזה שטויות

הם מתכוונים לזמן הזיקפה אז הגבר כאילו לא אותו בן אדם אבל יש המון מקרים של אונס מהתחלה שלגבר עוד לא היה זיקפה אבל הוא עדיין תיכנן אונס. מקרים כמו לשים סם בתוך משקה כדי שהבחורה לא תוכל להתנגד הם לא קרו בזמן זיקפה הם קרו בגלל תיכנון מראש.

Arie17

New member
כי אלה אנשים מקולקלים כבר!!!

זה אנשים שמרוב שעברו כ"כ הרבה, הם כבר עשו הכל עם 1000 בנות כבר הם מטורפים, מקולקלים, לא יודע מה קשה לתקן אותם אין לי מושג מה לעשות איתם אבל אני בעד לא להתחיל את זה בכלל... למנוע שזה יקרה בינינו, לא אצלי ולא אצלך למה אתה בעד להמשיך את הקלקול הזה שיש כבר??

.המוסד

New member
כמה דעות קדומות

של הדתיים ושל החילוניים באמת זה נהיה דו שיח של סמולנים

Pacha

New member
מאיפה אתה בטוח

שכל מי שעושה את זה עבר מלא נשים. אתה צריך להכיר אופי פסיכולוגי של אנס טיפוסי כדי להבין מקרים כאלה אתה עושה שפיטה מוקדמת ללא הבחנה.

Arie17

New member
אלה שלא אז מתחילים מזה, מה הקשר

אז אלה שלא עברו עכשיו עוברים את זה בגלל כל מה שהם רואים בחוץ זה משנה משהו? העובדות בשטח...

Arie17

New member
לא "נדפקתי" על כל הראש

אתה אומר שלאנסים יש יצרים - למה? סתם? ותכף אני אגיע לנושא של הלבוש אבל קודם... מה הקשר בין יצר מין לדמוקרטיה? חופש אמור להביא הכל? אז למה שבארץ לא כולם יסתובבו עירומים וזהו? כי זה לא מוסרי? בעצם.... איפה גבול המוסריות היום? וחם להם? יש היום המון בנות דתיות שחם להם אבל הולכות צנוע, כל הכבוד להם, כי הם עומדות במצבים מאוד קשים... הם לפעמים מקנאות בחילוניות ש"מושכות" את הבנים, זה גורם להם פחדים ובעיות נפשיות לחלקן, תאמין או לא אבל זה קורה... אז למה לתת לזה יד? ואתה חושב שעונש יעזור? מאנישים ואנשים ממשיכים כי העונש לא יעצור בחיים את היצר, אפילו עונש של 100 שנה או עונש מוות, אנשים ימותו אבל לא יצליחו לעצור את עצמם כי עונש לא מתריע במקרים האלה... אתה צריך להבין את זה ולגבי הלבוש - זה שאנסו חרדית או דתיה זה קורה, אבל אתם מחפשים את זה, וכואב לי שזה קרה אבל אף חברה לא מושלמת אז למה שלא ננסה להפוך לכמה שיותר בסדר?

סליחה?!?!

"אבל אתם מחפשים את זה"? הא? אני "חיפשתי" את זה???? אסור כבר להגיד שלום לבנאדם שאתה מכיר 5 שנים??? תסלח לי, אבל חם לי ואף אחד לא יגיד לי "לכי בקיץ עם עשרים שכבות כי אם לא מגיע לך שתאנסי"!!!!!! זו לא אשמתי ולא משנה אך תסתכל על זה. את זה כבר הספקתי להבין אחרי הרבה זמן שחשבתי שכן! ועונשים בהחלט עוזרים, זה אומר שאותו בנאדם בזמן שהוא בכלא לא יפגע במישהי אחרת. 3 שנים אחרי והחיים שלי עדיין גהנום! כמו שכתבתי כבר פה (ולא התייחסת) יש לי סיוטים ושריטות שאני עדיין מנסה לשכוח! אין לך מושג מה זה להיות עם החבר שלך, ופתאום יש לך פלשבקים. זה הדבר הכי הכי נורא בעולם. ושוב, איך שלא תסתכל על זה - זו לא אשמתי, וזו לא תהיה אשמתי!! אני חושבת שיש לך בעיה קשה אם זה מה שאתה חושב. אולי בכלל לתת לו פרס על זה שהוא "הראה מה זה למופקרת הזו ולימד אותה לקח"?????????????????????? ואני אשמח אם הפעם תואיל לענות להודעה שלי ולפחות להגיד לי את זה בפרצוף.

Arie17

New member
למה את מכירה אותו 5 שנים?

זה יישמע קצת פנאטי (קיצוני) אבל... עם כל הכבוד מה יש לך לחפש 5 שנים עם "חבר" שלך? אתם חברים רק בשביל כיף... אין ביניכם מחוייבות למשהו, אין ביניכם שום דבר, רק לעשות כיף ביחד עכשיו, לך זה נראה שאין כאן שום דבר פסול אבל אני אסביר לך משהו: זה רב כתב את זה, הרב אבינר אם את מכירה, אם אכפת לך לקרוא בלי לזלזל... את בטח אומרת שיש ביניכם אהבה אבל מהי אהבה? לכאורה, הרגשה של נועם ושמחה עקב קרבתו של אדם האהוב עלי, או אפילו עקב העלאת מחשבה אודותיו. נעים להיות יחד. איך בזה גם צד אנוכי! איני אוהב אותך, אלא אני אוהב את עצמי, אוהב שיהיה לי נעים - ואת כלי, מכשיר, לספק זאת. אינך מעניינת אותי מעבר לכך שהנך מעוררת בי נועם. אינך במרכז, אלא אני! כזאת היא האהבה הרומנטית, בה אינני מתאהב בשני, אלא בחווית ההתאהבות. אולי זה הפוך: יש לי חשק להיהפך לחלק ממך, ה"אני" שלי אינו כלום, אין לי חיים ומעמד אם איני נבלע בך. גם זו אינה אהבה, אלא ביטול האישיות תקראי באמת ותגידי לי מה את חושבת...

.המוסד

New member
ומה רע בלהנות מעצמך?

מה זה משחקי מחשב? הקפטיליזם גורס שדאגתו של הפרט לרווחתו שלו תורמת לרווחת הכלל כך גם בחיים האמיתיים, מי חכם ויגלה את ההגיון שעומד מאחורי זה?

Arie17

New member
אם ככה אז יש כאן זלזול באישה

תהנה מעצמך ע"י אישה... תחשוב קצת, היא מכשיר בשבילך וזהו? נ.ב. אני שמח לפחות שהסכמת עם המאמר (ככה זה נראה)

.המוסד

New member
אדרבה, יש כאן זילזול בגבר

האישה נהנת בזכות הגבר, תחשוב קצת, אתה מכשיר בשבילה ואתה אפילו אוהב את זה, ובכלל אני מתנגד לכל הרעיונות שצריך לסבול כדי שמישהו אחר יהנה, אי אפשר לעשות גם לך וגם לאחר טוב? אתן לך דוגמה שונה לגמרי, לספר בדיחה, גם המספר וגם השומע נהנים(בתנאי שהכל הולך חלק) אז מה, זה לא בסדר? השומע נהנה מהבדיחה, והמשמיע שואב הנאה מהערכתו של השומע אליו ואל הנאת השומע עצמו הייתי נותן לכך אנלוגיה למין, אבל היא נראית לי לא במקום

Arie17

New member
אצלך זה ככה...

אני לא אמרתי שאני מכשיר בשבילה אהבה בשבילי למשהי זה לעשות לה טוב, (ולא במובן של לשכב) אני מתכוון שאם היא תרצה קשר איתי סתם אז הכי טוב בשבילה זה יהיה לא להסכים, זה לאהוב אותה אני אוהב אותה כי אני יודע שזה יכול לגלוש לסתם בעיות שאח"כ קשה לצאת מהם.. ורק מתי שאתה מרגיש שאתה מוכן להתחייב לאחת, אבל רק לאחת, אתה יכול לעשות איתה הכל היום פשוט הכל כבר מקולקל, חינוך מעורב, מתנדבים מעורב, אני אפילו מרוב כל זה בתנועת נוער מעורבת (אבל משתדל לא ליצור קשר עם אף אחת שם, קשר לסתם)

Pacha

New member
הכל מעורב

אז בוא נשים קיר ענקקקקקקקקקקקקקקקקק שאף אחד לא יראה את השני ואז שהם יפגשו לא יסתכלו אחד על השני בעיניים או כלום או בכלל בזמן הסקס לכסות את האישה בסדין! זה בדיוק למה צריך לעשות הפרדת דת ממדינה כדי שהפסיכים האלה לא ישתלטו לנו על החיים.

למעלה