אולמרט, תישאר

mnm6

New member
אולי אני פספסתי משהו אבל אנחנו במקרה

מדברים על אותו ראש ממשלת ישראל מכיוון שלפי מה שאני זוכר י ש כרגע נגדו כמה וכמה חקירות פליליות ועוד כמה שנסגרו מחוסר ראיות ולפי מה שזה נראה כרגע הזרוע עוד נטויה

אלי ו.

New member
למיטב זכרוני עדיין לא הוגש כתב אישום

עם חשדות לא הולכים למכולת ובודאי שלא הביתה. למעשה יהיו כאלה שיטענו שגם כתבי האישום על עבירות לפני הכהונה צריכים לחכות עד סוף הקדנציה אבל זה סיפור אחר.

amit1270

New member
יש כאן גם ריח חזק של רדיפה פוליטית.

איפה היו כל הפרשיות האלה לפני שאולמרט הפך לרראש ממשלה?

miyfks

New member
לפני שהוא הפך להיות ראש ממשלה...

זה לא אכפת לי ולכל מי שלא בחר בו מי הוא... כאילו, כן אכפת... אבל לא לחוץ! עכשיו כשהוא ראש ממשלה, לצערי, גם שלי... בברכה, מנשה נ.

amit1270

New member
להיפך!

חקירות שאינן קשורות ישירות לתפקודו כראש ממשלה ואין בהן דחיפוּת יכולות וצריכות לחכות לסיום הקדנציה, כמו שחיכו עד עכשיו. אחרת זה לא יותר מהטרדה והפרעה קשה לעבודת הממשלה.

miyfks

New member
אלה שבחרו בו לא ידעו על החקירות...

למה זה צץ כשהוא ראש ממשלה... - אצל הקב"ה, זה: "מדקדק עם צדיקים כחוט ושערה"... בברכה, מנשה נ.

אלי ו.

New member
אולי אתה צודק אבל אתה יודע מה אומרים

גם אם אתה פרנואיד זה לא אומר שלא רודפים אחריך. אני בטוח שאפשר לחשוב על גרסה פלילית למשפט הזה.

the back door

New member
אולמרט טעה וצריך לשלם על זה

אפשר לתרץ בהרבה סיבות למה להשאיר את אולמרט בתפקידו: נבחר בבחירות דמוקרטיות, נקלע למצב בעייתי שלא משנה איך היה נוהג בו היה מואשם, ירש מקודמיו צבא בעייתי, ועוד ועוד. אבל למרות כל זאת, צריך לזכור שהוא זה שקבע את ההחלטות בקיץ האחרון, ובתור ראש ממשלה הוא אחראי לכל ההצלחות והכשלונות של מלחמת לבנון השנייה. מנהיג אמיתי צריך להבין את זה ולקחת אחריות. העובדה שהוא נשאר בתפקידו למרות זאת מעידה על כך שכל מה שהוא מעוניין בו זה להשאר ראש ממשלה בכל מחיר. הגיע הזמן שיתפטר, ואולי אפשר לקדם את זה באמצעות העצומה הבאה. אני כבר חתמתי...

miyfks

New member
פספסתי משהו...

אתה צריך להבין שהטעות של אולמרט עלתה לנו ביותר ממאה חיילים, במורל בקרשים ובפרנסה של אוספי הפח והמתכת משאריות הקסאמים והקטיושות! הוא עשה טעויות וצריך להתמודד איתם ולא על הגב שלנו... שיילך הבייתה (בית המריבה האמיתי) יחשוב עם עצמו איך הוא חולם לחזור לראשות הממשלה בקדנציה הבאה - מנהיג צריך לדעת, שאם הוא טעה, הוא הולך הבייתה... לא אם הוא טעה, אז הציבור ייתן לו זמן ללמוד מטעויות! על זה צריך לחשוב לפני... לא אחרי!!! בברכה, מנשה נ.

לא הוא

אחראי למורל הנמוך ולזה שמתו חיילים לחינם. לזה דאגה התקשורת. אם התקשורת הייתה משחקת אותה חכם במקום לנסות להשיג רייטינג בכל דרך אז זה היה מוצג בתור ניצחון או לפחות תיקו. זה שהתקשורת גרמה לזה להיראות ככישלון ולתת לחיזבאללה לחגוג על ניצחון (אפילו שהם איבדו מאות לוחמים והרסנו להם את כל התשתיות כמעט) זה הדבר שגרם לנו להיראות מפסידים ומוכים.

miyfks

New member
בכל 'שקר' יש קצת אמת...

התקשורת צריכה להאחז במשהו...! בא לא נשווה את מאות החיילים שלהם למאה חיילים שלנו... בברכה, מנשה נ.

למה "לא נשווה"?

מאיפה הציפייה הזו למלחה דה לוקס שבה נהרגים חיילי האויב באלפיהם בעוד ל"ילדינו" לא קורה כלום? לו היה אולמרט עושה את מה שהימין קרא לו לעשות היו הרבה יותר "ילדים" נהרגים. יש כאן עם צמא דם הרוצה בשפיכת דמי האויב והכרעות צבאיות מצד אחד, אך רואה בכל חייל שנהרג כדי להשיג מטרות אלה קרבן שווא של מחדל. עידן מלחמות האיסטנט הסתיים. האויב אינו בורח עוד - החיזבאללה הם חיילים מאומנים ומצוידים היטב המגנים על מולדתם בנחישות , אומץ ונכונות להקרבה ראויים לציון. את חטיפת החיילים ניתן היה למנוע על ידי שחרור כעשרה אסירים לבנוניים. הממשלה ה"נחושה" הזו בלחץ העם הנחוש, סרבה לזה כדי להשיג את המטרה חסרת הסיכוי של שחרור רון ארד שאיננו ולא היה מעולם בידי החיזבאללה. הניגוד הזה בין הרברבנות והששון אלי קרב מצד אחד, והפחדנות מצד שני, היא מרשם לאסון, שבוא יבוא.

miyfks

New member
גם אתה לא משווה...

גם אתה מוכן לתת יותר מנפש אחת תמורת אחד מחיילינו! ומה פתאום הכנסת את הימין למלחמה? להזכירך, הימין היה ועכשיו באופזוציה... - המלחמה הזאת לא קשורה לפוליטיקה! כאחד משלהם, גם הימין לא רוצה מלחמות... מה שכן, הוא מוכן למלחמה גם על דבר"קטן" כמו שטח... בברכה, מנשה נ.

נתי75

New member
נורמלי?

אתה משווה בין קבוצת כדורגל למדינה? תתאפס על עצמך. וכן אם מנהיג שוגה צריך להדיח אותו עשה טעות שיישלם.

למעלה