אבחון בגיל מבוגר

anti is back

New member
שטויות

נתנאל שוב ושוב מתלונן על נשים שאינן מוכנות להקשיב לו - כבר חודשים שהוא מתלונן על כך - ועל זה הגבתי.

נתנאל184

New member
אני לא התלוננתי.

אבל אני כן אמרתי שרוב הנשים לא מוכנות לדבר איתי על הנושא הזה זה נכון, אני שואל אותן אם הם רוצות אני מדבר אם לא אז לא אבל עדיין זה לא כפייה, מה לעשות זה מרתק אותי ואני חייב להבין תקטע הזה.

anti is back

New member
נו, אז הסברתי לך

הן חשות שאין לך מה לתרום להן, ואתה סתם מגעיל אותן. זו הסיבה.

נתנאל184

New member
למה את חושבת שאני מגעיל אותן? בואי תנמקי.

אולי את חושבת שאני " מתחרמן" והם שמות לב? חחחחחחח זה ממש בדיחה אני בא אליהן בצורה הכי עדינה ורגישה אבל ההמטפלים הנאצים העיפו אותי מהסגרת כי שאלתי בחורה אם היא נהנתה איזה חרא, ובאתי עלה בטוב והייתי איתה בקשר ולא יכולים לדבר על זה למה? כי אסור לומר שיש הנאה פיזית ( הנה בשבילך אדוגמה) מאונס בזמן שמחקרים מוכחים שיש קשר ועוד איך, קיצור המצב מביך כמה אתן מפחדות להתמודד מול מציאות כואבת כמה אתם פוחדות מלתעמת מול האפל, ומאשימות אותי שאני סוטה.

נתנאל184

New member
ומה את שואלת את עצמך? האם את שואלת שאלות קשות?

וחושב לי שהיה בנינו שיח כדי שנגיע לתבונות ביחד אני צריך את הצד הנשי ,הצד הנפגע כדי להבין אתכם ולהבין מקור ראשון, את יכולה לומר שאני מתענג כל הכאב שלכם זה שקר גס והכפשה חבל על הזמן, זה לא נכון אני מדבר איתכם כדי להבין " איך נשים רגישות ולא איך גברים מפרשים אותם" אם אני אדבר עם ארנה על זה אני מדבר עם גבר לכן אני בוחר בכן. אחרת אין טעם זה לא מחקר שמתעסק בפרט שעבר את זה, ושוב אני מדבר על כלל אין קשר למין אלה זה לא קשור למגדר בכלל ואת עדיין ננעלת על זה.

anti is back

New member
סבבה, אז נשים לא מעוניינות בזה

אולי אם יום אחד יהיה שוויון, או שתרבות האונס קצת תנמיך להבות, תימצאנה יותר נשים שיהיו מעוניינות בגיבוש תובנות משותפות. כרגע, רוב הנשים לא מרגישות שיש לכם מה לתרום להן בנושא הספציפי הזה, וההתעקשות שלך פשוט מטרידה.
אז כאמור, דברו ביניכם.

נתנאל184

New member
אני לא מתעקש חברתי ממש לא.

אני נותן לך אפשרות רוצה בואי נשמה לא רוצה לא צריך את קשת הבנה?

arana1

New member
רגישות להקשר לא אומרת רגישות להקשר שלך

או לפחות לא רק לשלך
רגישות להקשר
של אדם שאינו אגוצנטרי
כמו הנ"ט למשל
כוללת בתוכה רגישות לעובדה שיש המון הקשרים, שונים ואפילו סותרים והפוכים,
ובדיוק בגלל זה צריך לנסות לברר ולדבר את הדברים באומץ,
בכנות.

אדם כנה, מסוגל לדעת ולהודות שהנאה יכולה להיות כרוכה גם בסבל, ולהפך, גם ביחסי מין הכי רגילים והכי בהסכמה וגם ביחסי מין שיש בהם תשוקה,
והנסיון לברר את הקשר הסדו מזו הזה הוא חלק מאוד חשוב מהנסיון לברר את זהותו של האדם ואת עמדתו המשתנה כלפי הקיים.

אז נתנאל מנסה לעשות את זה ונתקל כרגיל באטימות של מי שלא מסוגלים לראות ולחוות ולהבין אלא פרשנות אחת ואחת בלבד,
שזה בעצם הבסיס לכל האלימות בעולם

נתנאל184

New member
הם חושבים שאני אולי בעצמי כזה?

אתה יודע בזמנו דיברתי עם אחת שטענה שהיא חושדת בגלל הדיבור שלי שאו שאני פדופיל או שיש לי נטייה לאנוס לא רק זה היה דיברה עלי מאוד מאוד לא יפה וקרא לי סוטה מין וקיללה לי את הנשמה ואותי ואת מי שדומה לי ואמרה שאני פסיכי ואני פוגע בנשים, וזו בחורה שכמה שעזרתי לה ברגע שדברתי על המחקר הזה על הרצון לברר את הקשר סאדו מאזו ישר נכנסה לי ברקטום עוד מעט פתחה לי תחת לאלף חתיכות, וכמה שנסיתי להסביר לה ממה זה נובע ולמה אני מנסה לברר לחקור ולדעת את הקשרים, וכמה שאני נגד זה היא לא האמינה לי ואמרה שאני תומך בתרבות האונס וקשקשה בקובקום וןבלבלה תאשכים ברמות, בסוף אני התייאשתי ממנה, דווקא הדודה נראה שרצתה לדבר איתי על זה אבל לא חזרה עלי משום מה מפתיע היא אמרה תכתוב לי היום, אגב אני רואה ביחסי מין אונס באופן בולט, אז הטענה שאני מנסה לשכב עם בחורות וכועס אליהם והזין הזה זה כזה חרטה, אני הבן אדם שהכי רועד ממגע בעולם, ותראה מה היא אומרת לה שצלילת המפגרת אמרה שאני עוקב אחרי נשים בלילה, איזה הזיות יש לה בראש? ראש חולני אולי זה הפנטיזה דלה בטח לא שלי..

arana1

New member
את לא טועה, את נ"ט

ומכיוון שכך את תופשת מהות, ושפה, בצורה שונה מאוטיסט.

הנ"ט לא מצילים לדבר ולהבין את השפה האוטיסטית לא בגלל ששפתם מהותית אלא בגלל ששפתם אינסטרומנטלית, תועלתנית,
היא כלי לשם השגת דבר ולא הדבר בעצמו,
ומשום כך, הדרך שבה אוטיסטים מרגישים את הקשר בין המציאות לשפה מחוללת ברוב המקרים אם לא בכולם פרשנות לגמרי הפוכה,.

אם לנ"ט תקשורת הייתה מהות ולא רק כלי אז הם היו מדברים ומבינים אוטיסטים בלי שום בעייה.
האמת שרובם ככולם לא מסוגלים בכלל לדמיין מציאות שבה השפה היא מהות,
ובגלל שאת נ"ט את מייחסת למונח כמו "מהות" משמעות שונה לחלוטין מזאת שנתנאל רואה בה ומייחס לה

עצם הוויכוח שלכם כאן ממחיש איך ולמה מדובר במרחק שלא יסגר לעולם,
כי כשנתנאל חש ומציג את השפה כמהות עומדת מאחורי תחושה זאת נסיון חיים משמעותי מאוד, נסיון שמייצר המון קשרים וחוויות, והבנה, שלך כמי שמתפתחת במסלול שונה, בכלל לא נגישה.

אני יכול להבין את נתנאל, קצת, את לא תוכלי להבין אותו לעולם, אבל הוויכוח ביניכם חושף משהו על הסיבה לכך, ולכן אני בעד להמשיך לקיימו,
לא בשביל לשכנע או לנצח כמו שכולם חושבים,
אי אפשר לשכנע נ"ט וגם לא אוטיסט, וגם אין בזה טעם או צדק, אבל אפשר ללמוד משהו, על החיים ועל השפה ועל היחסים המשתנים בין הדברים האלה ואחרים

נתנאל184

New member
יש מהות להם בשפה.

לכל שפה יש משמעות ועומק מסיום הבדל הוא כמו שאמרתי שמהות של שפה אוטיסטית היא שהיא שוברת את הגבולות בתוך עצמה, פותחת את עצמה לאלף כוונים, ולכן יש את כל הבעיות שצינתי, לעומת זאת השפה הנורמטיבילת היא קבועה, לא משתנה, קפוא, ולכן האוטיסט לא מסוגל לעמוד באותו זווית כי הוא רוצה לנוע כל הזמן לצדדים ,זה כמו שתלוקח ילד היפר ושם אותו בכיתה עם 40 תלמידים ומככריח אותו לשבת וללמוד חשבון הוא יכול להיות גאון, אבל הוא חושב כל כך מהר וזז ונע שהוא לא יכול להקשיב למורה והוא קם כל שנייה, כמו שור שמכנסים אותו לכלוב צר והוא גדול והוא מתפרע, גם גם אוטיסט מלבשים עליו בגדים לא במידות שלו ומכרחים אותו להיכנס ולא תופרים לו בגדים במידות למה? כי כולם צרכים ללבוש אותו בגד אדום - נורמה אז לוחץ לו וכואב לו והוא בוכה אז מלמים אותו ומאלפים אותו להתראגל לחולצה שלא מתאימה לו, וככה גם אני הייתי בתור ילד, שהיה ממש מבריק בחשבון וידע דברים מאוד מהר בגיל מאוד צעיר אבל שהייתי בעחתה הייתי אפס לא ידעתי כלום, בזמן שבגיל 4 כבר ידעתי לוח הכפל בעל פה ולפתור תרגלים של 6 ספרות בעל פה אתה מבין? ובכיתה אני במבחן מקבל הכל 50 זה ממש מבאס אבל ככה זה היה,....

arana1

New member
איזה גבולות היא שוברת ? ולמה ?

ומה מבטאת הפתיחות הזאת לאין סוף כיוונים וממה היא נובעת ?
איזה צורך היא מממשת ?
איפה ולמה ואיך היא מהווה תשובה לשאלות הקיום ?

למה מה שזורם בשפה האוטיסטית הוא קבוע בשפה הנורמטיבית ?
ולהפך ?

לדברים האלה יש מובן ומשמעות שנוגעת בשאלות הקיום הכי בסיסיות ועמוקות,
ובגלל זה הנסיון לשנות אוטיסט הוא כזה נורא ומזיק,
אם זה היה כולה לתרגם אנגלית לעברית אז באמת אין בעייה
אבל זה לא

מה שאתה מתאר גם שייך לזה,
כי הדברים האלה גם קשורים ומבטאים קשר גוף נפש שעדיין אינו מובן ושגור,
כזה שגורם לאוטיסטים גם להצליח בקלות לעשות דברים הכי גאוניים וגם להיכשל בדברים שנחשבים כהכי פשוטים,
כי יחסי הגומלין בין השכל לרגש, בין הגוף לנפש, הם כמעט טוטאלים, ובגלל זה אוטיסטים מגיבים חזק מאוד על מה שנתפש לנ"ט ככלום.

היכולת ליצור ולחשוב ולהיות עצמאי מאוד תלויה ברגש
אצל הנ"ט פחות
כי הנ"ט מכונות

גם הצורך בתנועה בשביל לחשוב, מבטאת קשר חיוני בין הגוף לנפש, שאנשים כאלה חושבים גם עם הגוף ולא רק עם השכל

והנה, אחרי עשרות שנים שבהן מענים ילדים לשווא סוף כל סוף מופיעים מחקרים שמכריזים על פתרון גאוני לבעיית הפרעות קשב,
פשוט לתת למי שמוכרח לזוז לזוז.
מדהים מה ?
איזה מזל שאנחנו מממנים את המחקרים האלה
מה היינו עושים בלי האקדמיה

נתנאל184

New member
אין לי כמובן תשובות לשאלות שלך.

ואני מסכים איתך ואמרתי לא פעם שאקדמיה השיטה הטיפולית הורסת את הילדים הכי מבריקים וחכמים שאי פעם היו, והורסת כל הזדמנות להתקדמות בכל המישורים, זה נכון לגמרי במקום לפתח גישה רחבה ,חריגה שונה פתוחה הם נועלים כל גישה צרה ודוכטמית מלפני 100 שנה ככה גם הכיתות, השיטות לימוד והכל, כאילו לא התקדמנו, וחבל מאוד כי יכולים לפתח את הילדים האוטיסטים, קשב וריכוז והם יעשו דברים מנופלאים, אוטיסטים הם גאונים יש להם פונטציל להיות גאון הרבה יותר מכל נ"ט אבל להם לא נותנים ולכל מיני דרקעס שיודע רק לעתיק ולשננן הם בפסגה למה? כי החינוך זול, תחרותי, ומטומטם, לומדים ללרוחב ולא לעומק, לא רואים יתרון ביצרתיות ורק מנסים להצביע גם זה חשוב שבםועל לא עושים כלום, זה דעתי.

נתנאל184

New member
שלחתי לך מסר אני לא הפסקתי לקורא מה שכתבת.

אבל אני אכתוב את זה עוד פעם כי כנראה את לא קולטת ,אני לא מדבר על הנאה נפשית אלא על הנאה פיזית, מינית את יודעת עוררות מינית מובילה להנאה זה מאוד פשוט, אני לא חושב שאישה אוהבת שאונסים אותה וזה עושה לה כיף, אני מדבר על הנאה פיזית ובמקרים שזה קורה במשפחה על מערכת היחסים שנרקמת בין האנס לנאנסת יש קשר זה ברור, ילדה לא רק שונאת את אביה אני כתבתי לך הודעות מופרטות כולל הסברים אבל שולמית מחקה לי, יש קשר ברור בין הנאה פיזית אני מנסה לחקור הנאה נפשית שזה קשור בקרובי משפחה, בין אבא לבת למשל רוצה לראות אם הילדה אוהבת אותו, וכן היא אוהבת ילדים אוהבים את הורים שלהם גם עם הם מתעללים בם, ואת זה את לא מבינה כי התפישה של שטחית מאוד, וחבל.

arana1

New member
התןצאה היא חיים של סבל מוחלט ומתמיד

אבדן הקסם והאותנטיות הם ביטויים בסך הכל די חיצוניים למציאות הסיוטית שאליה נקלע אוטיסט שאיבד את שפתו הפנימית,
אדם נורמטיבי לא יכול לתפוש את זה כי מבחינתנו הבדלים שפתיים ותקשורתיים זה בסך הכל הבדלים כמו בין אנגלית וצרפתית,
אבל כמו שכתבתי גם בתגובה לקגומה, וכמו שאני כותב כאן שנים,
מה שמבדיל אוטיסטים מהעדר הנורמטיבי מתבטא ונובע גם מכך שהם חשים את השפה, ולכן גם את התקשורת, בצורה לגמרי שונה,
השימוש בשפה שונה, המטרה של התקשורת היא שונה, כל מערך הערכים סביב השפה הוא שונה לחלוטין, ומסיבות מדהימות ועמוקות נורא
אלה שכמובן אף אחד לא טורח ולא יטרח לברר,
גם בגלל שזה יאיר את הקיום הנ"ט באור כל כך עלוב ומכוער שבאמת צריך להיות קדוש על מנת לוותר על כל הפריבלגיות וההתנשאות השחצנית שהיא המובן מאליו של הנ"ט רק בשביל לחקור את האפשרות שמי שהם מחשיבים כתת אדם הוא בעצם אדם לא פחות טוב מהם ואולי אפילו הרבה יותר טוב מהם.

זה לא תיווך ולא שילוב,
זה צד אחד חזק ואלים שקובע את הסדר יום ואת הכל מול צד שני ש"כלוא" במחוייבות מוסריות ומצפוניות שעצם קיומן בכלל לא נגיש לנ"ט,
מה שהופך אותו לחסר אונים וקרבן לניצול למפרע בכל מצב.

זה לא שילוב ולא תיווך,
זה פסיכופאטים נגד אנשים,
וכולנו יודעים מי תמיד מנצח במצבים האלה

למעלה