אבחון בגיל מבוגר

נתנאל184

New member
אלוהים ישמור את חושבת שזה מדליק אותי?

את באמת רצינית איתי? אני סובל מזה אני כואב לי על נשים שנאנסו זה לעולם לא מחרמן אותי, אני מתחרמן מאופל אני לא מתחרמן מהכאב שלכם למה את חושבת ככה. אני יודע מזה לעבור אונס, אני עברתי אונס קובצתי את חושבת שאני נהנה מה. אם כן את ממש מפגרת.

arana1

New member
פשוט טמטום, ומגעיל, אני נאלץ להתנצל בשם כל הנשים

שתדע שיש סיכוי יותר מסביר שלא כולן ככה,

נתנאל184

New member
הלב שלי כבר נשבר ממה שהיא אמרה.

אני לא בן אדם כזה רגיש אבל באמא שלי היא שברה לי את הלב, ולא פעם אחת אני לא יודע בא לי להתאבד באלוהים, אני מאשים אני נהנה מאונס? אני תמכתי בנשים כאלו אני הצעתי לשבור עצמות אני נלחמתי אני בכיתי על מה היא מדברת.

נתנאל184

New member
מה מצחיק?

הוא צוק אתה בא ומאשימה אותי בדבר הכי שפל בעולם שאני נהנה מאונס של נשים, את בכלל שומעת את עצמך?

נתנאל184

New member
את עדיין לא ענית לי אם את חושבת שאני מתענג

מאונס? למה את מתחמקת ממני? אני רוצה להבין מה את חושבת עלי ,זה מאוד חשוב לי, כי מה לעשו כנראה את כריל לא הבנת מה אני אמרתי בסעיף 5 שאני מתחרמן מאפל זה לא אומר שאני מתחרמן מאונס ממש לא אלא הכוונה שאופל מושך אותי ומיניות עבורי מכל צורה גם שירה גם מדע זה חרמנות לא מעצם הפגיע בפרט חייבים להבין את כי אני לא סוטה ממש לא.

arana1

New member
את פשוט לא מקשיבה

מה שאת שומעת זה רק את הדעות הקדומות שלך, שעצם משקלן הוא הבסיס לאונס ולכל מה שמתועב בעולם,
כי נתנאל לא טען מעולם שאונס זה חגיגה,
שהאשה נהנית מזה ולכן אין לזה זכות להתלונן,
או כל מיני דברים מסריחים שאנשים אטומים מדביקים לגברים רק בגלל שהם גברים,
שזה בדיוק מה שהכי נורא בשובניזם,

מה שהוא מנסה לברר זה למה הסיטואציה הזאת מורכבת במידה שמקשה על פתרונה,
איך ולמה היא מחוברת להרבה פרקטיקות אחרות בחברה,
גם כאלה שאנשים בכלל לא קושרים לאונס,
כמו שלמשל צללית, בדיוק כמוך, התעצבנה בגלל שאמרתי שדוגמניות תורמות לתרבות האונס, אבל כמוך היא תפשה את זה כהאשמה של נשים בזה שאונסים אותן,
זה פשוט שטחי בטירוף ומעצבן נורא כי זה בדיוק מה שמונע את האפשרות לדון בשורשים לתופעה

anti is back

New member
לא, אתה זה שלא מקשיב

בדיוק כפי שאתה מגיב רע פיזית ונפשית לכל הכללה של נ"ט על אוטיסטים ואוטיזם, נשים עשויות להגיב רע לכל הכללה של גברים על מיניות נשית או על האופן שבו נשים חוות אונס.

kagome10

New member

נתנאל184

New member
את יכולה להמשיך לאטום את עניך.

ולסגור את אוזניך ולברוח מהרוע ואפל והמוות ואונס זה לא יעזור לך וזה לא יפתור את הבעיה לעולם, את יכולה לא לשמוע ולא להבין אבל זה לא ישנה את העבודה שמחקר אמיתי ופתרון אמיתי הוא מאבק והתנגדות מול הבעיה. חבל לי עליך.

נתנאל184

New member
אבל יודעת מה הבדל בינכן לבנינו?

שאנחנו מתמודדים, חוקרים ומנסים לדבר על זה כמה שזה כואב, את בורחת מאופל הוא לעולם לא יעזוב ולעולם לא יעלם אם לא תכנסי בו לתוך הוורדים ותלחמי בו, אני מתמודד עם האופל הכי קשה גם בי וגם בכולם, אני מכניס את עצמי כאמור למצבים כאלו שמזעזעים אותי כדי להבין ונשבר לי הלב, ואני לא אוהב אלימות אונס ותחרא הזה אבל אני חייב להבין לכן אני ימשיך לדבר ויחטוף סכנים ולא אכפת לי ,אבל את ואוקדמה ורוב בני האדם פחדנים, ולא יכולים להתמודד.

anti is back

New member
לא, ההבדל הוא שאנחנו מעדיפות לחקור את הנושאים

הללו בכוחות עצמנו, ואתם מתעקשים לכפות עלינו את תובנותיכם. מדוע כל כך חשוב לכם שנקשיב לכם? אני לא מנסה לצנזר חלילה את הכללותיכם המבריקות. אדרבה, דברו כמה שאתם רוצים ביניכם לבין עצמכם, אתם הרי בלאו הכי אוהבים להקשיב רק לעצמכם ואינכם חושבים שנשים יודעות טוב מכם כיצד הן מרגישות, אז מדוע בכלל חשוב שנשתתף בדיונים האמיצים שלכם?

arana1

New member
למה לכפות ? כל מה שגבר אומר זה כפייה רק בגלל שהוא גבר ?

זה "הסגברה" ? היינו כבר יותר מדי פעמים בסרט הגרוע הזה
הוא לא כפה עלייך כלום
הוא הציע הסבר
את מוזמנת להציע הסבר אחר
אלא שאת וקגומה אפילו לא מנסות
כי בשביל מה לנסות לחשוב כנסיונות הכפשה נחשבים כתשובה בעיני רוב האנשים

הנסיון המתמיד לדחוק גברים לעמדה היחידה שתאפשר לך לחוש כקורבן כל הזמן יכול מאוד להקל על החיים,
אבל רק לטווח מאוד קצר ומאוד לא משמעותי בכלל.

אף אחד לא כופה עלייך כלום, מישהו אמר משהו, יש לך משהו אחר לומר בעניין, תגידי,
אני מת לשמוע אותך הבעייה שאת בכלל לא מנסה לדבר

מה את טוענת, שנשים לא חוות בכלל עונג או הנאה במצבי כפייה ?
אולי זה נכון ואולי זה לא,
אני מכיר עדויות אחרות,
גם ממקור ראשון

anti is back

New member
שים לב למה שאמרתי

נתנאל התקומם על כך שנשים מסרבות לדון איתו בנושאים הללו, אלא שזו זכותן המלאה, וגם הגיוני ביותר שהן ייגעלו מעצם האפשרות, כך שאם הוא ממשיך להתעקש וללחוץ - אז כן, זו כפייה.
אני לא משתיקה אף אחד - בבקשה, דברו בינכם לבין עצמכם ככל אוות נפשכם, אתם הרי לא זקוקים לאישורנו, רק תפסיקו לדרוש מנשים להקשיב לכם. זה הכול.

נתנאל184

New member
איפה ראיתי שאני מתקומם?

אני לא דורש מאף אחד אני שואל אתנ רוצה כן יופי לא רוצה תהני אני פותח דיון בא לך תשתף לא רוצה תשתפי אני לא מכריח אף אחד.

נתנאל184

New member
ועכשיו שאלה רצינית ואל תתחמקי את חושבת שאני מתחרמן.

מאונס של נשים? כן? תעני לי בכנות.

arana1

New member
מי דרש ממך להקשיב ?

מי כפה עלייך להגיב ?
אף אחד.

הגבת, דיברת שטויות, ענו לך, זה הכל.

אף אחד לא ביקש את אישורך או את הקשבתך,
הבקשה מובלעת כתקווה לכך שמישהו אולי ישמע,
שום אמצעי כפייה לא הופעל כאן.

זה מזכיר לי את הפעם שבו נואלתי לדבר בפורום של פמיסטיות שמהר מאוד התקהלו על מנת לפשוט את עורי רק בגלל שלדעתן עצם זה שאני ממשיך להציג את טיעוני כמוה כאונס.

אני לא מדבר אל אף אחד או אחת,
אני גם לא מדבר אל נתנאל,
ממש לא,
אני מדבר על דברים שנדמים לי מהותיים,
ומקווה שהם נדמים כך גם לאנשים אחרים.

לא ביקשתי ממך או מאף אחד אחר אישור או הסכמה ומומלץ לך גם להימנע מהנטייה להתוות לאחרים עם מי ועל מה לדבר ואיך

אני גם לא מכליל נשים כקהל אחיד, בניגוד לך אני יודע שנשיות יכולה להתבטא בצורה מגוונת מאוד

נתנאל184

New member

תאירת את זה יופי גם אני לא מנסה לכםות על אף אחד אני מדבר עם מי שרוצה מי שמוכן אין לי רצון או איזה תשוקה להציק לאף אחד אני מבטא את מה שאני מרגיש וזהו ומי שרוצה להשתף מוזמנת.

גור42

New member
רק שאחר-כך אתה מתלונן למה כולם ברחו ולמה משעמם לך...

באמת מעניין למה...

למעלה