נו, גם אני דמות :X ../images/Emo119.gif
שם: טלי. שם חיבה: טליחנה, טלוחננה בוטנים [אל תשאלו], לודמילה, טאלי. תאריך יום הולדת: 13.9 תיאור חיצוני מפורט: שיער מבולגן בצבע חום כהה, די ארוך. עיניים חומות, נמוכה, די רזה. משפחה: הורים זקנים, שני אחים בצבא. עיר: כפר סבא. בית פרטי/דירה: פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: נאגה, יהב, רוני, דפנה, שירע, נעמה... נו, הרבה אנשים
. בטח שכחתי המון, אבל אלו האנשות שאני מדברת איתן כל יום. החברים ~הכי~ טובים: הומ... אוהבת: שוקולד, מוזיקה, מפגשים... לא אוהבת: פאקצות, מוזיקה מזרחית. ואני לא סובלת את מירי מסיקה D: שונאת: ערסים, אנשים מעצבנים, הומופוביה וגזענות, אנשים שבטוחים ש"חש" זה סלנג
. מאכלים אהובים: אני אוכלת הכל. מה תלבשי למפגש: הומ, טי שירט כהה גזורה, וחצאית סקוטית/באגיז. האם את מכינה הרבה דוליז? לא ממש. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מחשבים
המקצוע הכי גרוע: ביולוגיה [דווקא קיבלתי בביו' ציון לא רע, אבל נראה לי שזה בגלל מזל. אני לא מבינה בשיט בביולוגיה]. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: הקראת שירים של רחל המשוררת, קשקוש על אנשים, פליטת דברים מוזרים. יש לי יותר מדי שיגיונות
הרגלים רעים: אני מציקה לאנשים, כוססת ציפורניים, סנילית. התמכרויות: מוזיקה, אינטרנט.
צבע אהוב: סגול-שחור, כחול אפרפר וסגול אפרפר. צבע שנוא: צהוב צומי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, ירוקות. גשר: אין. תכונות חיוביות: ובכן, טוענים שאני משעשעת. צינית מאוד [זה חיובי, אני חושבת >.<], מקשיבה. תכונות שליליות: חסרת טאקט, חסרת מצפון, חסרת רסן. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: צמיד חרוזים סגול [414 /M\] וצמיד חוטים שרוני הביאה לי. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד זה רחוק ממני. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: שיט, פאק/ינג, לעזאזל, דיר, יקיר/י/תי/ה, נאמ. סמיילי מאומץ [
]:
אופייך, בפירוט: אני מאוד ישירה. די הזויה, לא מאוד רצינית, אבל כל דבר קטן יכול לשנות לי את המצברוח. עצלנית, אדישה. תחביבים: להיות שעות על המחשב, קריאה, כתיבה, שמיעת מוזיקה, ובמקרה הכי טוב, הכל יחד D: דעה לגבי סודוקו [
]: אוברייטד
. סתם תשבץ אידיוטי. האם את קוראת הרבה? כן. ספרים אהובים: המשחק של אנדר, בשורות טובות, הארי פוטר, מדריך הטרמפיסט, צופן דה וינצ'י, והרשימה ממשיכה. סדרות טלוויזיה אהובות: טרו קולינג, ג'ואן מארקדיה, מכושפות, עקרות בית נואשות. כשרונות: אני מאוד מוכשרת בפאדיחות, ואני מעדיפה לחשוב שיש לי כשרון כתיבה. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: טאקט. דעה לגבי אלכוהול: אין לי דיעה. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יוני בלוך, אפרת גוש, הביטלס, היהודים [למרות שאני מכחישה
], שייגעצ, הקספרים, Three Doors Down, אוונסנס, The dresden dolls, עברי לידר, הפסקולים של הייר ורוקי, ועוד המון להקות שאני מכירה מעט שירים שלהם. האם את רואה אנימות? קצת [שאמאנקינג
]. באילו פורומים את חברה? 338, 414, 989. האם את מנהלת פורום/קומונה? אני אנהל בקרוב קומונה

האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בהחלט, אבל רק ליד אנשים שאני מכירה היטב/זרים מוחלטים. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן. אצל ליאור, נאגה, רוני, ניבי, שירע, יאנה, יהב. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? בארבעה, אם אני לא טועה, וסביר להניח שאני טועה. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה וחצי.