You do it to yourself,

Little Chiwawa

New member
כי טלי אמרה שאפשר להיות דמות עדיין

שם: שיר.. שם חיבה: שירו'ש ושירושק'ה?...
תאריך יום הולדת: 18.7.92 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום מדורג עד קצת אחרי הכתפיים גבוהה..עיניים חומות וגשר? משפחה: אמא אבא אחותי ואני? עיר: ליד נתניה בית פרטי/דירה: פרטי חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: חברים לא מהפורום-טל דנה נופר מעיין אפק...צליל. החברים ~הכי~ טובים: טל דנה מעיין ונופר. אוהבת: מחשב..טלוויזיה לקרוא...לקיים שיחות נפש עם חברות(..) לא אוהבת: דגים. שונאת: עוד דגים. מאכלים אהובים: אממ...המבורגר צ'יפס שניצל/שניצל תירס אממ...פסטה...פיצה. מה תלבשי למפגש: מכנס וחולצה? האם את מכינה הרבה דוליז?....לא המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: ספורט. המקצוע הכי גרוע: טימטומטיקה.. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: להשתגע עם נופר..או בשעות הקטנות של הלילה. הרגלים רעים: לא..יודעת. התמכרויות: מחשב...שוקולד. צבע אהוב: אממ...אדום..ורוד(כן ורוד תרימו גבה ותהיו בשקט.)אמ...כחול..תכלת..שחור..ירוק זית..כתום. צבע שנוא: שמערבבים צבעים ביחד ויוצא צבע בלתי מוגדר. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן] אין גשר: יש אבל הוא יורד עוד חודשיים. תכונות חיוביות: תמיד אומרים לי שאני יודעת לתת עצות ולהקשיב. תכונות שליליות: אני יכולה להיות ממש מעצבנת לפעמים. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: עגילים באוזניים האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: איכס.. האם את צמחונית/טבעונית? לא.. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: לא יודעת.. סמיילי מאומץ []:אין אופייך, בפירוט: אני לא ממש יודעת איך לתאר את אצמי...כי יש אנשים שיחלקו על דעתי..אבל אני חושבת שזה תלוי במצב הרוח חח..כשאני עצבנית אני לא נחמדה במיוחד..וכשכייף לי אז אני נחמדה...אני יכולה להיות מאוד שטלטנית(?) אבל אני גם יכולה לעזור כשצריך. תחביבים: לצייר לקרוא...מחשב טלוויזיה להיפגש עם חברות...לא עניתי על זה כבר? דעה לגבי סודוקו []:
האם את קוראת הרבה? כן. ספרים אהובים: הסדרה של ג'ורג'יה..אמ וכל מיני ספרים שאמא קונה לי..ואמ צ'רלי והשוקולדה ו..איקבל וציפור הזהב...חח סדרות טלוויזיה אהובות: חברים..השיר שלנו..בובספוג..האבקות..חח ועוד. כשרונות: אמ..אני די טובה בספורט. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לא הייתי ממש רוצה לשנות את עצמי או להוסיף לי משהו. דעה לגבי אלכוהול: כמו הסיגריות. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אין לי משהו ספציפי. האם את רואה אנימות? לא. באילו פורומים את חברה? פורום דוליז 338. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? זה תלוי במצב. האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא..אבל טעלי וגפן יבואו אליי. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 2 האם את משתדלת להיות "שונה"? במפגש? או בכלל? אם במפגש אז לא. וגם לא בכלל. יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים. כמה זמן את בפורום? אין לי מושג...נראה לי חצי שנה.

Little Chiwawa

New member
אולי..

אני יודעת שאני פה מכיתה ז...קצת מלפני האמצע של כיתה ז'...אז אולי. למה?

אני זוכרת אותך ../images/Emo3.gif

את כמעט שנה
וגם אם פחות, רובנו מכירות אותה ככה שלא נראת לי בעיה ששיר לא תשתתף. כמו שעשיתם לנעמה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמזה משנה?!

גם אם היא לא פה חצי שנה, זה לא צריך להיות משנה. את נתת נגיד לנעמה לכתוב [נעמה- לא אישי נגדך, אני פשוט לוקחת אותך כדוגמא], והיא לא פה כל הזמן שצריך.. אז זה הכל. את רוצה, תעשי הכל שווה. אבל לא לתת לילדה שאת מכירה ואוהבת להיות במשו שכביכול אסור לה, וילדה אחרת לא. זה דפוק!

Science Fiction

New member
פרוטקציה? ../images/Emo119.gif

נעמה היא בין הבנות הבולטות בפורום. היא מכירה פה את כולן. היא פה כמעט חצי שנה. מצטערת, אבל אני לא אתן למישהי שנמצאת בפורום חודש לכתוב. [חוץ מזה, לא אמרתי שאסור לה להיות דמות, שאלתי אותה כמה זמן היא בפורום.]

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני מודעת לעובדה

שהיא בין הבנות הבולטות פה. אבל זה לא נותן לך ת'זכות ''לעבור על החוקים''. למרות שאני לא חושבת שהם נחוצים כל-כך בכל מקרה.

Science Fiction

New member
"לעבור על החוקים"? ../images/Emo119.gif

ואני חושבת שיש לי זכות לכופף את החוקים, בהתחשב בכך שאני זו שקבעה אותם Oo האמיני לי שהם רצויים. ואם מילתי לא מספיקה לך, שאלי את כל מי שקרא את "המלחמה השלישית".

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאם קבעת אותם, אולי

יהיה כדאי שתעמדי בהם?
.

Science Fiction

New member
החוקים נקבעו על מנת ../images/Emo119.gif

שהפיק יהיה קריא ובנות לא יתלוננו על כך שלא הציגו אותן כעצמן. אני בספק אם זה מה שיקרה אם נעמה תכתוב.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני בספק

אם החוקים כ"כ יעזרו.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני? רומזת?

בחיי שלא.

אבל גם שיר בולטת פה ../images/Emo4.gif

יש לה פה חברות ובנות שאוהבות אותה, והיא לא סתם ילדה ש"נדחקת לצד". היא הייתה ויטמין סי- אם זה ירענן את זיכרונך. חוץ מזה אני כמעט בטוחה שהיא כבר חצי שנה בפורום, או שמתקרבת לחצי שנה. אם אני לא טועה היא הצטרפה איפשהו בערך בתחילת מרץ, אבל אני כבר לא זוכרת. בכל מקרה זה כבר 6 חודשים בערך. וגם היא הייתה כבר ב2 מפגשי פורום. עדיין אני לא רואה סיבה לא לתת לה להיות לדמות

8ar8ie

New member
למרות שנעמה בולטת

אני בטוחה שהיא לא מכירה את כולן ושגם שיר לא מכירה את כולן באותה מידה... :| זאת אולי הסיבה לשאלונים פה לא... אז באמת. תעמדי בחוקים שלך... או שתני אותם לטובת כולם... זה לא הגיוני לעשות אפליות לטובת מי שפופולרית בפורום/ חברה שלך.. זאת דעתי:| מקווה שלא פגעתי באפחד

GalGul000

New member
אני לא מסכימה.

תראי, יש פה בנות שנמצאות בפורום כבר יותר משנה, ולא מוציאות מילה. נעמה מכירה פה המוווון בנות. וכבר ראיתי כמה יצירות שלה. היא כותבת מעולה. והיא גם פעילה בפורום פאנפיקים... אבל יותר חשוב מזה- היא פעילה פה בטירוף. אני לא חושבת שלבנאדם עם כשרון כתיבה, שמכיר כל כך הרבה אנשים בפורום ופעיל פה כל הזמן [בצורה מטורפת] , לא מגיע להשתתף בזה, בגלל שהוא הצטרף חודש מאוחר מידי. דוגרי? החודש הזה לא היה משנה הרבה.. היא הייתה מגיעה לאותה רמה של פעילות בפורום. והיא לא הייתה מכירה יותר אנשים. אני חושבת שזה היה די ברור למה טלי בחרה את נעמה למרות שחסר לה איזה חודש. וזה לא בגלל שהיא חברה שלה.

Little Chiwawa

New member
אוקיי כולם הגיבו וזה ואני רק עכשיו

רואה... אממ טלי? זה באמת לא פייר?... מה גורם לך לחשוב שאני לא מכירה הרבה? אוקיי אז אני לא פעילה כמו נעמה אבל אני כן הייתי בשני מפגשי פורום וכן יש לי פה הרבה חברות.. חוץ מזה את לא מכירה אותי.. את לא יודעת עם מי אני מדברת וכמה פעמים. אבל את יודעת מה...תעשי מה שאת רוצה אבל רק שתדעי שזה ממש לא הוגן כלפיי וכלפיי ילדות אחרות...החדשות. זה חלק מהפעילות של הפורום והחוקים האלה מונעים מהרבה בנות להשתתף. לפחות משליש הקהילה פה. אבל תעשי מה שאת רוצה. תודה כולן.

למעלה