../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאל תוציאו אותי מזה../images/Emo7.gif
לא שמתי לב
תשובות
שם: אופיר שם חיבה: אופיר'וש, אופירי תאריך יום הולדת: 30.8.91 [תתכוננו, עוד מעט
] תיאור חיצוני מפורט: שיער חום עם גוונים שתניים [טבעיים
] מגיע עד לציצי בערך, גלי כזה.. בסוף שלו אחרי מקלחת יש בקבוקים
עיניים חומות, אבל חום דבש כזה, לא רגיל..
מעט יפניות כאלה.. כאילו נמשכות טיפה לצדדים.. משקפיים עם חצי מסגרת, שיש מסגרת רק למטה, לא מסביב לכל העדשה.. בצבע ברנג'ה נראלי קוראים לזה.. זה חום מתכתי כזה.. באוזן יש לי שני סימני לידה, שזה מין שתי נקודות כאלה שבולטות מהעור וכולם שואלים אותי עליהן.. [יש את זה לעוד שני דודים שלי (מצדדים שונים
) ובת דודה שלי אמרה שזה סימן חוכמה
]. אני גבוהה יחסית למשפחה שלי אבל ממוצעת מינוס יחסית לבנות גילי, 1.65, משו כזה.. ממ דוקא לי,
אין חוסר ציצי
זהו אני חושבת.. אני לא רזה אנורקסית אבל גם לא שמנה מאוד, אני בסדר אני חושבת.. טוב אני סותמת עכשיו X: משפחה: אמא נועה [שאני כמעט בגובה שלה
], אבא מרסלו [ברזילאי!], אני ושתי אחיות קטנות, אחת בת 11 ונדניקית נוראא- עדי, והשנייה בת 5 והכי מדהימה בעולם-פז. אבא שלי לא שומע טוב כמו כמעט כל המשפחה שלו, וגם יש לו משקפיים.. ואמא שלי שומעת ורואה מצויין+
אני לקחתי את הדפקטים הללו מאבא, ועדי לקחה מאמא את הפלוסים ואנחנו חושדים שפזי גם לא שומעת טוב... אני אחות בכורה כמו ששמתן לב, ואני עוד מזל בתולה. ממש כתוב לי על המצח את שני הפרטים האלה.. עיר: נס ציונה
בית פרטי/דירה: גרה בקצה שורה של קוטג'ים.. חדר לבד/משותף: לבד
אני גרה עם אחותי [עדי] בקומה לבד בכלל
חברים [מהפורום ובכלל]: מהפורום לא ממש.. *מגלגלת עיניים* בכלל.. איילת- נמוכה ובלונדינית.. מקלונה כזאת.. רעות- כמעט בגובה שלי.. שיער מתולתל ושחור עם משקפיים שיר- גבוהה ורזה נורא עם שיער חום לא מסורק
ומשקפיים גם
החברים ~הכי~ טובים: הו, רשמתי כבר למעלה.. בטעות כנראה..*מסמיקה* אוהבת: את הפורום
, לצייר דוליז, לצייר בכלל, לקרא, לראות טלויזיה
, להיות עם החברות הכי טובות רק אנחנו, לאכול.. וכמעט הכל [לא נוגעת בדגים :S רק טונה..] את החברות, המשפוחה, ההוא.
לרקוד, דרמה, לשיר [בקולי קולות ובזיופים רבים
], ליצור.. לפסל לצייר וכו..
לא אוהבת: אנשים, יש רק יחידים מיוחדים שאני אוהבת
שונאת:דגים :S אנשים שמשקרים, אני לא יכולה לסבול את זה. מאכלים אהובים:הכל, אני טורפת על! מואאעאע או משו כזה..
מה תלבשי למפגש: לא אלבש, מכיוון שבנתיים אני גם לא באה אליו.. האם את מכינה הרבה דוליז? יאפ, אני חושבת.. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: ממ הכי טוב? לאזוכרת מהתעודה.. נראה לי שקיבלתי בתנך 100... אבל אני אוהבת חשבון.. [99] נו אני ילדה חולה, לא יפה לצחוק על ילדים חולים
המקצוע הכי גרוע: אנגלית :S הו וספורט, כל החיים ספורט דפק לי את התעודה :S הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני מתמכרת לכל כך הרבה דברים... אני צועקת דברים לא קשורים ברחוב, אני מוכת דיליי עמוק ועוד כיוצא כאלה.. לא עולים לי עכשיו... הרגלים רעים: כוססת ציפורניים?
ממ קשה לי לשמור על קשר עם אנשים.. התמכרויות:כאמור, כל כך הרבה
סדרות ריאליטי מפגרות, מילים.. לאיודעת.. המונים.. צבע אהוב: כתום..
"יהודי לא מגרש יהודי!!" או משו כזה..
צבע שנוא: אבוי! למה לשנוא צבע?
אני בעד שלום והרמוניה בי ןהצבעים! משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: תיארתי אותן כבר כשסיפרתי על עצמי
גשר: נופ תכונות חיוביות: גאגנית נורא[ טוב לפעמים זה שלילי], קפדנית [היי היה רשום שזה טוב
] צנועה.. תכונות שליליות: לא יודעת לשמור על קשר... :S ביקורתית, שתלטנית, חושבת שהיא יודעת הכל :S לא מצליחה לסיים פרוייקטים :S פרפקציוניסטית כמובן, רבה עם אנשים על שטויות.. מתעצבנת די מהר..
לא מעריכה את עצמי.. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא
ררר תכשיטים: טבעת שיש לי מגיל 7 [אני בת 14 עודמעט] ואני לא מורידה אותה. האם שברת אי פעם עצם? נופ. דעה לגבי עישון: :S. האם את צמחונית/טבעונית? נופ. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: יאפ, המונים, ביץ' ועוד שלא עולות לי עכשיו.. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: אני חושבת שהתכונות דיי מפרטות.. תחביבים: לרקוד, דרמה, יצירה.. דעה לגבי סודוקו []:
האם את קוראת הרבה?יאפ ספרים אהובים: אהרי פוטר, ספרים של אשתר שטרייט וורצל ["שחר","רועי"..] סדרות טלוויזיה אהובות: "מכושפות", "הטופמודל", "טלנובלה בע"מ".. כשרונות: לאיודעת.. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: ביטחון בעצמי [זאת תכונה?
] אולי יותר אופטימיות וחביבות.. הו ושאני גם קצת אעריך את עצמי.. דעה לגבי אלכוהול: ממ מי שירצה שישתה.. זכותו.. אותי אישיתי זה די מגעיל :S אילו זמרים ולהקות את אוהבת? "מרון 5", כריסטינה אגילה.. האם את רואה אנימות? לא.. אני לא אוהבת במיוחד.. באילו פורומים את חברה? רק דוליז.. האם את מנהלת פורום/קומונה? נופ האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא.. אבל אמרו לי דווקא שאני נראית שיש לי הרבה בטיחון עצמי.. האם יש לך פלאפון? יאפ האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? נופ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? נופ האם את משתדלת להיות "שונה"? יאפ. לאיודעת אם "משתדלת" אבל אני אוהבת להיות שונה. מיוחדת. זה הכי כיף
יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? שניהם איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אפחד בנתיים.. כמה זמן את בפורום? שנה.
הצטרפתי באוגוסט!