You do it to yourself,

אני מניחה שאיחרתי את המועד../images/Emo119.gif

אני לא יכולה להיות דמות? ;[[

Science Fiction

New member
אר... ../images/Emo119.gif

טוב, כל מי שלא הספיקה להרשם כדמות, יכולה לענות על השאלון עד שהשרשור יפסיק לקפוץ, אבל אחרי זה הרשימה תסגר סופית D: [הצילו, אני נשמעת כמו מורה!]

אז אפשר להיות דמות, נכון?><

גם אני רוצה למרות שאין לי מושג מה זה הפורוםמפיק. אני רק הבנתי שאתן כותבת משהו.

Science Fiction

New member
זה סיפור שהדמויות בו הן ../images/Emo119.gif

חברות הפורום. ובכן, אפשר להיות דמות.:p

Radio Joe

New member
:X

שם: יאנה. שם חיבה:
. יאנ? תאריך יום הולדת: 11/6 תיאור חיצוני מפורט: שיער בלונדיני עד הציצי-הלא-קיים, קצת מדורג. בדרך כלל חולצת טישרט עם קשקושים וג'ינס עד הברך/ארוך. משפחה: ?! עיר: כפר סבא. בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: משותף. חברים [מהפורום ובכלל]: ?! חצי פורום ;[ ובכלל אממ. לירון אני מניחה. וקארין, ואממ, אלה ושירה. החברים ~הכי~ טובים: אין? אוהבת: חורף, תיקים וארנקים, סדרות מסויימות, מיטה, מחשב. לא אוהבת: להיות לבד, לבכות, שצוחקים עליי באופן פסיכודלי ומפחיד. שונאת: בצפר, ערסים והפמיליות שלהם, כלבים גדולים, עכבישים, נחשים
. מאכלים אהובים: פסטה כזו בסגנון לזניה, לזניה
, פיצה, גלידה, צ'יפסססס!!!111 מה תלבשי למפגש: חולצה חלקה, ג'ינס, אולסטאר אדום ^^. האם את מכינה הרבה דוליז? אני מניחה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: היסטוריה? המקצוע הכי גרוע: ביולוגיה -__-" הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לגעת בשפיץ של המיטה כשאני עוברת לידה :|. הרגלים רעים: אכילת ציפורניים, שימוש יתר בטיפקס
. התמכרויות: פורום
. צבע אהוב: כתום וסגול. צבע שנוא: חום-ירקרק :X משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. גשר: אין. תכונות חיוביות: בטחון עצמי, מקוריות, חברותית, קופצנית, אני יודעת. תכונות שליליות: לפעמים אובר-אמושיונל, פחדנית, לפעמים פתטית. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: צמידים בעיקר. האם שברת אי פעם עצם? כן ^_____^ דעה לגבי עישון: לאלאלא. האם את צמחונית/טבעונית? טבעונית? מילים שאת משתמשת בהן הרבה: שיט, פאק, אומגד, אלוהים ישמור. סמיילי מאומץ:
אופייך, בפירוט: הממ. חוצפנית, מוזרה, מכוערת :|, רגזנית, יצירתית?, קופצנית D:, פחדנית. :| [סאמארה שיש וקרמיקה
] תחביבים: דוליז, קריאה וכתיבה, טלוויזיה, מוזיקה, לשחק עם הכלב D:, לשחות. דעה לגבי סודוקו: דבר מרושע שנועד להוכיח כמה אני טיפשה? האם את קוראת הרבה? כן. ספרים אהובים: אחות קטנה, המקרה המוזר של הכלב בשעת חצות, המשחק של אנדר. סדרות טלוויזיה אהובות: טרו קולינג
, ג'ואן מארקדיה, Still standing, Grounded for life. כשרונות: כתיבה אני מניחה. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: פחות ציניות, יכולת הצחקה? -__-" דעה לגבי אלכוהול: לאלא. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יוני בלוך, אפרת גוש, Sonata Arctica, Green day, Oasis. האם את רואה אנימות? כן, קצת. באילו פורומים את חברה? סופרי"צ האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? כן? האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן. מור, וטלי. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן. 4. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא? יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? שניהם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה וקצת.

Radio Joe

New member
:X

תיאור חיצוני מפורט: שיער בלונדיני עד הציצי-הלא-קיים, קצת מדורג. עיניים אממ שנייה. ירקרק-צהבהב, גבוהה אממ. זהו?

אוקי ../images/Emo119.gif

שם: חן שם חיבה: גרייס, קסם תאריך יום הולדת: 31.10 [זה haloween] תיאור חיצוני מפורט: שיער חום [צבוע לשחור אבל כבר לא כ"כ שחור. עם שני פסים אדומים מקדימה] כמעט עד למותניים. למעלה הוא חלק אבל בקצוות יש קבוקים. עיניים חומות. וזהו? משפחה: מצטערת, לא נותנת כאלו פרטים עיר: כנ"ל :\ בית פרטי/דירה: פרטי חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: אין כמעט. מיכלישושו, ענבר, נוף [את כאן בכלל?], יאנה החברים ~הכי~ טובים: מה יעזרו לכן שמות? אוהבת: לרקוד, לנגן [פסנתר, גיטרה], לשיר, לצייר, לכתוב, לצלם לא אוהבת: כבד >< שונאת: גזענות מאכלים אהובים: גלידה, אוראו, שוקולד, פסטה מה תלבשי למפגש: אומר לכם מה לבשתי :) חולצת פסים צבעונית, שרשרת פיס, מכנס ג'ינס וחגורת ניטים [לא ממש] שחורה, סנדלים תנכיות. שיער פזור, אודם אדום של אוראל האם את מכינה הרבה דוליז? לא כ"כ המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אומנות המקצוע הכי גרוע: מתמטיקה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: כשהייתי בעזריאלי החלקתי על הריצפה וחשבתי שאני מחליקה על קרח oO הרגלים רעים: לכסוס ציפורניים, אולי? כבר לא כ"כ התמכרויות: שוקולד, אקמול [פעם] צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ירוקצהוב מגעיל כזה משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין גשר: יש :( תכונות חיוביות: חברותית תכונות שליליות: לא יודעת להעריך את עצמה [?] יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא בדיוק תכשיטים: שרשרת פיס קבועה [כמעט], וחוט שקשרתי לצוואר מזמאאאן האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: כל אחד ומה שהוא רוצה. לא מפריע לי כשמעשנים לידי. האם את צמחונית/טבעונית? כמעט צמחונית [אוכלת בשר כל יומיים, אבל רק כי חייבת] מילים שאת משתמשת בהן הרבה: פאק, לעזאזל, מה נסגר, איזה יופי[כן, כשאני מתפעלת מדברים :p] סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: לא יודעת. כשאני מתקרבת אל אנשים, וזה לא קורה עם כולם, אני מרגישה עירומה ובורחת. אני מתחברת לאנשים מסויימים, מיסתוריים בעיקר [מסתבר]. מתאהבת מהר, נפגעת מהר. הולכת עד הסוף עם הרגשות שלי. יש לי רק לבן או שחור, אין אפור. או רע לי או טוב לי. תחביבים: לצייר, לשיר, לרקוד, לנגן, לכתוב, לצלם דעה לגבי סודוקו []: זה נחמד [כן, אני אוהבת נו] האם את קוראת הרבה? כן ספרים אהובים: מישהו לרוץ איתו, אני כריסטיאנה פ' סדרות טלוויזיה אהובות: חברים, פליסיטי, אנימה למיניהן כשרונות: בתחביבים? אבל יש לי עוד מה ללמוד תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: יותר ביטחון בעצמי דעה לגבי אלכוהול:נחמד כשרוצים לברוח אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יש המון. אני אוהבת גם רוק ישראלי קל וגם דברים כמו מגהדף' וצ'ילדרןאוףבודום :p האם את רואה אנימות? כן, לא הרבה אבל באילו פורומים את חברה? בנות, סופרי"צ, צילום, דוליז ועוד כמה האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא מספיק. זה מתפתח אבל :) האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן. מיכלשושו וענבר האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן, איזה 5 כבר נדמה לי :O האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. אני חן וזהו יום או לילה: שניהם האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת כמה זמן את בפורום? המון, יותר משנתיים אפילו לדעתי זהו :)

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifעונה.

שם:לאה. שם חיבה:רעיונות הזויים של חברות שלי,ממש לא מתאים לפנפיק הזה
. תאריך יום הולדת:28/8/91 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום מקורזל מעצבן במיוחד,עד אחרי החזה שאין לי.אין חומות ירוקות אבל בקושי רואים את הירוק.רזה.שטוחה. משפחה:מי יש לי במשפחה?אמא נחמדה,אבא וורקהול ואח קרצייה. עיר:חיפה בית פרטי/דירה:לויודעת איך בדיוק לנסח את זה.זה בית ליד בית ליד בית.אבל ממש מחוברים זה לזה.לא בתוך ביניין.ויש לנו חדר קטן ליד,שמה המחשב. חדר לבד/משותף:לבד
. חברים [מהפורום ובכלל]:פורום:שירש,עירית,אופיר,מור.בכלל?מאיה-נחמדה ועקשנית,אחת שאני לא אזכיר כי היא תקבל התקף פרנואידיקה(אבל היא טובה),עוד אחת טיפה פאקצה ואחת חרשנית-מלאכית.וזהו. החברים ~הכי~ טובים:מהפורום?שירש ועירית אוהבת:דולפינים,דוליז,להשתעמם,סימס2... לא אוהבת:ביצפר,אנשים מסוימים(לא מהפורום
) שונאת:רוצחים,אנסים,סיגריות,סמים...מה יש לאמר פה עוד? מאכלים אהובים:סיני
.שוקולדדדדדד מה תלבשי למפגש:גופייה וג'ינס? האם את מכינה הרבה דוליז?כה המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:מדע ואמנות(אבל אני חושבת שזה סתם המורה הנשמה) המקצוע הכי גרוע:אנגלית
. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:להיות משוגעת.לדבר נורא חזק. הרגלים רעים:אין ממש. התמכרויות:שוקולד וגלידה צבע אהוב:טורקיז צבע שנוא:ירוק נזלת משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:לא תכונות חיוביות:אין תכונות שליליות:פרפקציוניזם,אגואיזם(באמת
.),אדישות,ביישנות.זה לא יגמר. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא תכשיטים:שעון.וזהו. האם שברת אי פעם עצם?בכתה ה' את יד ימין דעה לגבי עישון:לא משלמים כסף בשביל למות
. האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:פאק,פאקינג,אוקווה(כן בצרפתית) סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:פרפקציוניזם,אגואיזם(באמת
.),אדישות,ביישנות.גם עוד משו,אבל אני לא אומרת.לפעמים אני נחמדה.אני מוציעה לעצמי שם רע. תחביבים:שיעמום,דוליז דעה לגבי סודוקו []:מגניב האם את קוראת הרבה?כן ספרים אהובים:ה"פ,אן שירלי,שני ירחים המון. סדרות טלוויזיה אהובות:רצים לדירה כשרונות:כתיבה עצובה? תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:קצת הרבה פחות אדישות וביישנות דעה לגבי אלכוהול:איכס אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אבריל,הילארי דאף,אוונסנס,טאטו האם את רואה אנימות?פעם באילו פורומים את חברה?דוליז,הארי פוטר הספר,הארי פוטר הסרט האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?לא האם יש לך פלאפון?אני בקושי מדברת בו האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?חנוכה וחופש גדול האם את משתדלת להיות "שונה"?לא יום או לילה:יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסנ איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?תמיד משתנה כמה זמן את בפורום?מחר שנה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifאה ו...

עגילים כסופים שאני אף פעם לא מורידה.

o0Invisible0o

New member
ארוך!../images/Emo2.gifבלה.../images/Emo9.gif

שם: איילת שם חיבה: אין. תאריך יום הולדת: 31.05.87 תיאור חיצוני מפורט: בלה. אממ גובה 1.62, שיער חום גלי עד אמצע הגב בערך.:S, אין משקפיים, אין עגילים. בלה. נמנ. מלאה..עוד משו? אם צריך תגידי מה ואני אוסיף..
אה, עיניים חומות. משפחה: לספר עליה?
שתי אחיות גדולות..אה, אחת נשואה, השלישית נפטרה [ובאמת שאפשר להשאיר את זה מחוץ לפיק, תודה.
] אמאבא. לא יודעת מה אני אמורה לרשום עוד.
עיר: יהוד. בית פרטי/דירה: פרטי. חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: בכלל. דפנה, חני, כרמל, ירון, נופר, צליל. זה מספיק. מהפורום? קוביישי! אנבל, יעל ונועה צב אתלטי. זה פחות או יותר מי שאני מכירה וזה..מקווה שלא שכחתי מישהי.> < החברים ~הכי~ טובים: חני, דפנה וכרמל. אוהבת: דברים כאילו?
בלה. חיות, רובן לפחות.XD מחשב!
וטלוויזיה |מכורה|, טניס ופינג פונג, משפחה, מוזיקה- אלאניס מוריסט!
*סוגדת* וכמובן, אייקוניםםםםםםםםםם!!! לא אוהבת:רעש, צביעות, ורוד פקאצי[סקלו נא, חופשי. אני פשוט לא אוהבת..], אנשים שנדחפים בתורים.
את הממשלה
, בלה. טלנובלות, מזרחית, איפור ולקים, עקבים, בגדים צמודים.
עוד משו? שונאת:בלה. זה די בקטגוריית ה"לא אוהבת" אז נניח נמנ. בריטני ושרית חדד שאני ממש שונאת, אה ורוני.:S שונאת ריבים וויכוחים. לא יודעת נו.>< מאכלים אהובים: פיצה, כל דבר שיש בו שוקולד, כל עוד זה לא מריר.
ג'אנק בעיקר. אורז, שניצל תירס. אה, כן אני צמחונית! הוו..וגלידה. וצ'יפס אבל זה ג'אנק וזה..טוב זהו.XD מה תלבשי למפגש: ג'ינס וטי שירט. האם את מכינה הרבה דוליז? לא. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית.
וביולוגיה נראה לי.. המקצוע הכי גרוע: אזרחות. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לשתוק.:X אהה..נמנ. לעזוב דברים באמצע בלי להדביר למה. בלאגן!! לפתח אובססיות לאנשים שאני מעריכה. כמו שחקנים מבנות גילמור [אה, בכלל גילמור זה תופעה אצלי!
] ואלאניס מוריסט שזה בכלל..
. להשתמש ביותר מדי אייקונים כי זה כיף. לא יודעת..: X אה! אני לא שותה מפה לפה. אם אני ישנה מחוץ לבית אז אני חייבת קצת אור.XD אני לא מתיישבת עד שאומרים לי "את יכולה לשבת" [חוצ מבבציפר כמובן..
כי מורים הם דפוקים.
] הרגלים רעים: בלאגן..
, עצלנות- אם אף אחד לא יוציא אותי מהבית אני פשוט לא אצא. להקשר לאנשים במהירות ומכך להפגע בקלות. להתמכר לתוכניות טלוויזיה, לתכנן תוכניות ולא ליישם. אני שותקת הרבה, אני ביישנית וזה ממש נורא!! התמכרויות: טלוויזיה, מחשב, אייקונים, בנות גילמור, זהות בדויה [והמספר 47!] אלאניס מוריסט!
.בע. נראה לי שזהו נכון להיום..
צבע אהוב: כתום! [בלי קשר לדעה פוליטית
] צבע שנוא: ורוד פקאצי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. גשר: היה.
תכונות חיוביות: אוקיי אז הרחבתי יותר מדי בקטגוריות האחרות אה?
חיוביות? גם אם אני מחצינה גישה פסימית אני לעיתים אופטימית, אני קופצנית כזאת. לא יודעת..אני מנסה להבין אנשים ולחשוב לפני שאני מדברת..[עם דגש על מנסה!
] תכונות שליליות: אני מציקה לאנשים.:X אני שקטה. אני נפגעת בקלות ובוכה במהירות..בלה. רשמתי עוד למעלה. מצטערת על הבאלגן.
יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: מדי פעם שרשרת כסף עם פרח סגול עליה או צמיד תכלת שהוא כולו פסים דקים. האם שברת אי פעם עצם? באצבע.
דעה לגבי עישון: איכס.
האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:בלה, אויש, יאי, אה-אה!, אוף, יקירתי/יקירי, בלהבלה. בכתיבה יש גם: :X XD o_0 >< סמיילי מאומץ []:אין.
אופייך, בפירוט:אעאע. אווף. אני כבר לא יודעת מה לכתוב פה.
תחביבים: פינג פונג, טניס, להאזין למוזיקה, מחשב, טלוויזיה. זהו. דעה לגבי סודוקו []:לא ניסיתי..
קטגוריה מעניינת..
האם את קוראת הרבה? לא, אבל משתדלת. ספרים אהובים:בלה. נדוש..הארי פוטר. שרה גיבורת ניל"י, כל החיים לפניו. סדרות טלוויזיה אהובות: בנות גילמור, זהות בדויה, סמולוויל [אני רק בעונה שנייה
], פליסיטי, ג'ואן מארקדיה, חברים!
לא מאמינה שכמעט שכחתי.:S כשרונות:>< אין?
באמת אין משו שאני בולטת בו וזה..
תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: בלה. כשרון מוזיקלי, לא להיות כל כך ביישנית, יותר אסרטיבית ויוזמת.. דעה לגבי אלכוהול: אני לא אוהבת, אבל אין בעיה לשתות מדי פעם קצת..לא לנהוג כמובן אחרי ששותים וזה..
אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אלאניס מוריסט!!!
בלה. three doors down, טורי איימוס, matchbox20, טראוויס, ash. זהו.
האם את רואה אנימות? לא. באילו פורומים את חברה? ואוו, בעייתי.:S טוב, ארגון התלמידים, זהות בדויה, אלאניס מוריסט ודוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא. האם יש לך פלאפון? כן.:S האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? נמנ. הייתי במפגש אחר ביום של המפגש..אז פגשתי בנות וזה..
האם את משתדלת להיות "שונה"? אני משתדלת להיות אני.
יום או לילה: לילה!
האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר.. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים/אוטובוס. כמה זמן את בפורום? שנה ומשהו. נראה לי שנה וחצי.. אני מקווה שלמרות כל הבלאגן עניתי על השאלון בסדר..

o0Invisible0o

New member
*תוספת בתוכניות אהובות-

עקרות בית נואשות!!! אני לא מאמינה ששכחתי!

Science Fiction

New member
אנילא היחידה שרואה את זה!../images/Emo2.gif../images/Emo119.gif

*יורדת על ברכיי ומשתחווה לך*

o0Invisible0o

New member
XD

חצי עולם רואה את זה!
תוכנית נסגדת. כבר סיימתי את העונה הראשונה מזמן, כמובן שבדרכים לא חוקיות כי אין לי יס.
תוכנית פשוט, אחת הטובות, אין מה להגיד.
את רואה עם יס אני מניחה, נכון?

Science Fiction

New member
התכוונתי מהאנשים ../images/Emo119.gif

שאני מכירה D: [*נועצת מבט מרושע באנשות מושלמת הארורות*] כן, עם יס. ופספסתי את הפרק האחרון ששודר]; [הם החליטו לשנות את שעת השידור בלי להודיע! הזונות
]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gifתוספות בחברים!../images/Emo122.gif*דיליי*

ענבר! תמי!
מתה עליכן.
אפילו שאנחנו לא מדברות בכלל..

shmeksit

New member
אני!

דיברתי עם טלי והיא הסכימה לי! שם: יובל שם חיבה:יובי תאריך יום הולדת: 11.1.93 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום כהה ארוך, עיניים חומות ירוקות, רזה (בערך), לא ממש גבוה, עים צפורניים ארוכות!, אוהבת חצאיות מיני, ג'ינסים וגופיות! משפחה: אחות רותם עיר: ערד בית פרטי/דירה: בית פרטי חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: אופיר, ניצנ, שרונ, טלי, שי, מעיין (כולן מהפרום!) החברים ~הכי~ טובים: ניצנ, הלית, אביב אוהבת:אולסטאר, דוליז, לרקוד, לשיר, ולשמוע מוזיקה שחורה! לא אוהבת: שאנשות עוזבות את הפורום, ללמוד שונאת: שהבנים בכיתה שהייתה לי מתקרצצים מאכלים אהובים: מקרוני עם גבינה, פנקייקס מה תלבשי למפגש: חולצת בטן (בשביל שיראו את הקעקוע שלי), וחצאית מיני שחורה האם את מכינה הרבה דוליז? משתדלת שכן המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מחשבים, חשבון המקצוע הכי גרוע: אנגלית נירא לי הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני משוגעת מטבעי הרגלים רעים:לנשוך את השפה התמכרויות: טושים (כאלה עבים עם ריח כזה ממכר) צבע אהוב:ורוד ואדום צבע שנוא:ירוק אבל גם לא ממש משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין ברוך השם גשר: אין ברוך השם תכונות חיוביות: חברותית, רוקדת יפה, מנהיגה תכונות שליליות: אמ... יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? היו הרבה... האחרון רן תכשיטים:עגילים, שעון (אם זה נחשב תכשיט) האם שברת אי פעם עצם? לא ברוך השם דעה לגבי עישון:לא תורם בגרוש האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: היוש, סתאם, חחח, שאלום, סמיילי מאומץ []: אין אופייך, בפירוט: יש לי אופי חברותי תחביבים:לרקוד, לשיר, לצייר דוליז גם במחשב וגם על דפים דעה לגבי סודוקו []: ממכר אבל קשה האם את קוראת הרבה? ממממממש לא ספרים אהובים: אין סדרות טלוויזיה אהובות: השיר שלנו, ראש גדול, רצים לדירה, סוף הדרך כשרונות: ריקוד, ציור, שירה תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אמ... דעה לגבי אלכוהול: לא רע אבל לא הרבה אילו זמרים ולהקות את אוהבת? בלק אייד פיס, אבריל לאבין, 50 סנט האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? דוליז האם את מנהלת פורום/קומונה? אתר + פורום האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? כן מאוד האם יש לך פלאפון?ברור איך אפשר בלי? האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן אצל ניצנ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן 1 האחרון שהיה האם את משתדלת להיות "שונה"? לא ממש יום או לילה:יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן מסינג'ר: [email protected], איסי: 258459383 איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אוטובוס ואז רכבת כמה זמן את בפורום? בערך 3 חודשים אבל יש לי אישור מטלי

עונה כדמות:) ../images/Emo29.gif

שם:יהב שם חיבה:יהבית. תאריך יום הולדת:21.9 תיאור חיצוני מפורט: שיער שטני בערך עד הציציP: רזה ודיי גבוהה עיניים ירוקות. משפחה:- עיר: ת"א בית פרטי/דירה:דירה. חדר לבד/משותף:משותף חברים [מהפורום ובכלל]: קרן, טלי, רוני, קוביישי, גילי, יעל, ורד, נעמה , גל , אילנה (סטיצ') ולא יודעת נו
החברים ~הכי~ טובים:קרן:) אוהבת: ספרים ומחשב.ולדבר! לא אוהבת: חצילים]: שונאת: אנשים שהם צומי רע. מאכלים אהובים: פסטטטטה. מה תלבשי למפגש: חולצת\גופיה אני מניחה ששחורה או לבנה וג'ינס והחצאית היפנית שלי^^. האם את מכינה הרבה דוליז? אממ נראה לי. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מתמטיקה. המקצוע הכי גרוע: גאוגרפיה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: להזה את הרגל כל הזמן. הרגלים רעים: לקסוס ציפורניים התמכרויות: HAIR הסרט והפסקול. צבע אהוב: אממ שחור, ירוק לבן כחול. צבע שנוא:כתום בהיר מדי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: לא גשר: לא תכונות חיוביות: מבינה, נראה לי
תכונות שליליות:לפעמים, מושפעת. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים: צמידים שמכנים כאלה מחוטים. האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון: לא אוהבת. האם את צמחונית/טבעונית? אני אוכלת בשר:p מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אין. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: טלי אומרת שאני חמודה להפליא ובעלת מצפון תחביבים: שאלתם כבר:p. דעה לגבי סודוקו []: אממ בסדר:) האם את קוראת הרבה? כן ספרים אהובים: רועי. סדרות טלוויזיה אהובות: ארתור, כן מותק, כולם אוהבים את ריימונד אה ואפקט הפחד! כשרונות: טלי אומרת שיש לי כישרון בדוליז. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: להבין את כולם ממש. דעה לגבי אלכוהול: לא אכפת לי. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? גרין דיי זה טוב, ואפרת גוש האם את רואה אנימות? אממ לא. באילו פורומים את חברה? רק פה. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? אממ נראה לי שכן. האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? אצל קרן, טלי ורוני. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?4 האם את משתדלת להיות "שונה"? אממ לא יודעת. יום או לילה: יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסנג'ר איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים ולפעמים רכבת. כמה זמן את בפורום?שנה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifנמנמנ../images/Emo10.gif.

בגלל זה אני שונאת שאלונים של מי החברים שלך:/.

למעלה