ארוך!../images/Emo2.gifבלה.../images/Emo9.gif
שם: איילת שם חיבה: אין. תאריך יום הולדת: 31.05.87 תיאור חיצוני מפורט: בלה. אממ גובה 1.62, שיער חום גלי עד אמצע הגב בערך.:S, אין משקפיים, אין עגילים. בלה. נמנ. מלאה..עוד משו? אם צריך תגידי מה ואני אוסיף..
אה, עיניים חומות. משפחה: לספר עליה?
שתי אחיות גדולות..אה, אחת נשואה, השלישית נפטרה [ובאמת שאפשר להשאיר את זה מחוץ לפיק, תודה.
] אמאבא. לא יודעת מה אני אמורה לרשום עוד.
עיר: יהוד. בית פרטי/דירה: פרטי. חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: בכלל. דפנה, חני, כרמל, ירון, נופר, צליל. זה מספיק. מהפורום? קוביישי! אנבל, יעל ונועה צב אתלטי. זה פחות או יותר מי שאני מכירה וזה..מקווה שלא שכחתי מישהי.> < החברים ~הכי~ טובים: חני, דפנה וכרמל. אוהבת: דברים כאילו?
בלה. חיות, רובן לפחות.XD מחשב!
וטלוויזיה |מכורה|, טניס ופינג פונג, משפחה, מוזיקה- אלאניס מוריסט!
*סוגדת* וכמובן, אייקוניםםםםםםםםםם!!! לא אוהבת:רעש, צביעות, ורוד פקאצי[סקלו נא, חופשי. אני פשוט לא אוהבת..], אנשים שנדחפים בתורים.
את הממשלה
, בלה. טלנובלות, מזרחית, איפור ולקים, עקבים, בגדים צמודים.
עוד משו? שונאת:בלה. זה די בקטגוריית ה"לא אוהבת" אז נניח נמנ. בריטני ושרית חדד שאני ממש שונאת, אה ורוני.:S שונאת ריבים וויכוחים. לא יודעת נו.>< מאכלים אהובים: פיצה, כל דבר שיש בו שוקולד, כל עוד זה לא מריר.
ג'אנק בעיקר. אורז, שניצל תירס. אה, כן אני צמחונית! הוו..וגלידה. וצ'יפס אבל זה ג'אנק וזה..טוב זהו.XD מה תלבשי למפגש: ג'ינס וטי שירט. האם את מכינה הרבה דוליז? לא. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית.
וביולוגיה נראה לי.. המקצוע הכי גרוע: אזרחות. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לשתוק.:X אהה..נמנ. לעזוב דברים באמצע בלי להדביר למה. בלאגן!! לפתח אובססיות לאנשים שאני מעריכה. כמו שחקנים מבנות גילמור [אה, בכלל גילמור זה תופעה אצלי!
] ואלאניס מוריסט שזה בכלל..
. להשתמש ביותר מדי אייקונים כי זה כיף. לא יודעת..: X אה! אני לא שותה מפה לפה. אם אני ישנה מחוץ לבית אז אני חייבת קצת אור.XD אני לא מתיישבת עד שאומרים לי "את יכולה לשבת" [חוצ מבבציפר כמובן..
כי מורים הם דפוקים.
] הרגלים רעים: בלאגן..
, עצלנות- אם אף אחד לא יוציא אותי מהבית אני פשוט לא אצא. להקשר לאנשים במהירות ומכך להפגע בקלות. להתמכר לתוכניות טלוויזיה, לתכנן תוכניות ולא ליישם. אני שותקת הרבה, אני ביישנית וזה ממש נורא!! התמכרויות: טלוויזיה, מחשב, אייקונים, בנות גילמור, זהות בדויה [והמספר 47!] אלאניס מוריסט!
.בע. נראה לי שזהו נכון להיום..
צבע אהוב: כתום! [בלי קשר לדעה פוליטית
] צבע שנוא: ורוד פקאצי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. גשר: היה.
תכונות חיוביות: אוקיי אז הרחבתי יותר מדי בקטגוריות האחרות אה?
חיוביות? גם אם אני מחצינה גישה פסימית אני לעיתים אופטימית, אני קופצנית כזאת. לא יודעת..אני מנסה להבין אנשים ולחשוב לפני שאני מדברת..[עם דגש על מנסה!
] תכונות שליליות: אני מציקה לאנשים.:X אני שקטה. אני נפגעת בקלות ובוכה במהירות..בלה. רשמתי עוד למעלה. מצטערת על הבאלגן.
יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: מדי פעם שרשרת כסף עם פרח סגול עליה או צמיד תכלת שהוא כולו פסים דקים. האם שברת אי פעם עצם? באצבע.
דעה לגבי עישון: איכס.
האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:בלה, אויש, יאי, אה-אה!, אוף, יקירתי/יקירי, בלהבלה. בכתיבה יש גם: :X XD o_0 >< סמיילי מאומץ []:אין.
אופייך, בפירוט:אעאע. אווף. אני כבר לא יודעת מה לכתוב פה.
תחביבים: פינג פונג, טניס, להאזין למוזיקה, מחשב, טלוויזיה. זהו. דעה לגבי סודוקו []:לא ניסיתי..
קטגוריה מעניינת..
האם את קוראת הרבה? לא, אבל משתדלת. ספרים אהובים:בלה. נדוש..הארי פוטר. שרה גיבורת ניל"י, כל החיים לפניו. סדרות טלוויזיה אהובות: בנות גילמור, זהות בדויה, סמולוויל [אני רק בעונה שנייה
], פליסיטי, ג'ואן מארקדיה, חברים!
לא מאמינה שכמעט שכחתי.:S כשרונות:>< אין?
באמת אין משו שאני בולטת בו וזה..
תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: בלה. כשרון מוזיקלי, לא להיות כל כך ביישנית, יותר אסרטיבית ויוזמת.. דעה לגבי אלכוהול: אני לא אוהבת, אבל אין בעיה לשתות מדי פעם קצת..לא לנהוג כמובן אחרי ששותים וזה..
אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אלאניס מוריסט!!!
בלה. three doors down, טורי איימוס, matchbox20, טראוויס, ash. זהו.
האם את רואה אנימות? לא. באילו פורומים את חברה? ואוו, בעייתי.:S טוב, ארגון התלמידים, זהות בדויה, אלאניס מוריסט ודוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא. האם יש לך פלאפון? כן.:S האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? נמנ. הייתי במפגש אחר ביום של המפגש..אז פגשתי בנות וזה..
האם את משתדלת להיות "שונה"? אני משתדלת להיות אני.
יום או לילה: לילה!
האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר.. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים/אוטובוס. כמה זמן את בפורום? שנה ומשהו. נראה לי שנה וחצי.. אני מקווה שלמרות כל הבלאגן עניתי על השאלון בסדר..