You do it to yourself,

פאק!../images/Emo2.gif.../images/Emo29.gif

איך שכחתי אותך!?
בושה.בוווששששששששששששששששששששששה! אני ממש מצטערת! את חברה ממש טובה שלי! מצטערת

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

M o o M o o

New member
ראשונה../images/Emo3.gif

שם:מיתר שם חיבה: העיקרי זה מייתי(
>< ) תאריך יום הולדת: 10.7 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום עד אחרי הכתפיים, חלקחלק, עיניים חומות בהירות, ציפורניים גדולות יותר ביד ימין:|(זה מוזרר! בדיוק ראיתי איפשהו שאומרים שלימניים גודלים הציפורניים יותר מהר ביד ימין.) משפחה: אח גדול, אחות גדולה, אמא ואבא:| עיר:כ"ס בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד D: חברים [מהפורום ובכלל]:(לא מהפורום:)נעמה, אור, נענבל, ירדן, תום (מהפורום:)אני לא בטוחה שהן חברות שלי, אני יודעת שאני מחבבת אותן
, גל(אמא שלי
), דנות(בייבי בירד אישתיי), יהב(סבתא שלי:O), אופיר, קוביישי, אינסה.. החברים ~הכי~ טובים: עמית, אני חושבת
(לא מהפורום) אוהבת:מוזיקה, מחשב, לצאת, חברות..פפסי קולה! שקניתי טאקי!!!!!!(סופסוף,אתמול.)את הIDDR שלי
, וכמובן לרקוד עליו. לא אוהבת: שחם לי בבית, שיש ימים משעממים בקייצת(שנגמרה, תודה לאל, איזה חוםם
)שיש בומים מפחידים בחוץ(מה שהרגע היה), שהמסן שלי מבולגן וכל שניה אני צריכה לשאול מי זה?.. שונאת:התעללות בבעלי חיים, רציחות, אלימות.. שאנשים מרכלים עליך
, לא עולה לי בראש כרגע.. מאכלים אהובים:שניצל תירס וספגטיי (בין החברות אני ה"מכורה"XD),פפסי, מנות חמות, ירקות של סנפורסט
..זה מה שאני מכניסה לעצמי בפה במשך השבוע. מה תלבשי למפגש: לא בטוח שאני אבוא למפגש, אם כן, ג'ינס וT האם את מכינה הרבה דוליז?לא ממש.. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:יש תקופות.. המקצוע הכי גרוע:ויש תקופות
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני כלללללללללללללללללללל הזמן עם גרביים, חוץ משאני מתקלחת/בריכה/גוזזת ציפרניים, אין סיכוי שתתפסו אותי בלי גרביים, על ריצפה קר לי, יש לי בעיה
, ישנה כל הזמן בחדר של אח שלי חוץ מהוא חוזר מהצבא, סימטרייה, מספרים זוגיים
פעם אם נגעתי למשל בברך עם יד ימין, אני הייתי חיייבת לגעת עם יד שמאל גם
(זה עבר כבר..), להיות במהופך על הספה ולראות ככה טלוויזיה.(שהרגליים על המשענת האחורית כאילו
) הרגלים רעים: מחשב
התמכרויות:פפסי קולה, פומדוליז
צבע אהוב:שחור זה נחמד, כחול, צהוב זה נחמד, תכלת ו..אדום?
צבע שנוא:ורוד זועק, ותכלת זועק. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, שונאת אותן,לפעמים אם אין צורך אני מורידה אותם(לא תמיד), כחולות (לא פלסטיק) וחצי מסגרת(כחולה) וחצי אין כלום
גשר:אין, יהיה בעתיד תכונות חיוביות:חזקה(נפשית), יודעת להיות אדישה
- זה עוזר לפעמים, אמ, מצחיקה?, מגניבה
(או שלא.) תכונות שליליות: שכחנית לפעמים, אבל תמיד מזכירה לחברות שלי דברים, אם אני בטוקיו פארק אני מתמכרת :|, תנו לי עוד אסימונים, עווווד! יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים:אין האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:איכס. האם את צמחונית/טבעונית? לא, בלי קשר, ביצים עושות לי בחילה. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:אין ממש משהו. סמיילי מאומץ []:אין, אבל אני אוהבת לעשות את הצירופים:
,
(היו פעם מאומצים) אופייך, בפירוט:יש את זה בתכונות כבר
תחביבים:מחשב, IDDR, לצאת, חברים, ערוץ 3, טלוויזיה, הוקי אווירD: פינג פונג
, מטקות. דעה לגבי סודוקו []:נחמד
האם את קוראת הרבה?לא. ספרים אהובים:אממ...*מתפדחת* סדרות טלוויזיה אהובות:כל ערוץ 3 בערך*מכורה* כשרונות:אמ, -_- דוליז, ציור..דיי טובה במחשבים..(כמו כולן פה) IDDR! מה, אני טובה בזה
(דיי) תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לדעת להתחבר בקלות לאנשים. דעה לגבי אלכוהול: - אילו זמרים ולהקות את אוהבת? *אני לא אוהבת אותם, אני אוהבת את המוזיקה שלהם* גרין דיי, לירון לב נחמד
.. האם את רואה אנימות?לא, אבל אני מתעניינת בזה
באילו פורומים את חברה?דוליז, מיכאלה(עדיין קיים, שליטההההה) טב"ע קצת, קומונה אהבה וכסף(תהרגו אותי!
),חדשה בכושפות. ועוד כמה פורומים שנסגרו
האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בזמן האחרון עלה לי. האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא:( האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? לא. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא, אני זאת אני
יום או לילה: לא יודעת. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? שניהם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? לא מגיעה למפגשים.. כמה זמן את בפורום? קצת יותר משנתיים :] סוף סוף סיימתייייייייייייייי אני מזיעה עכשיו ביידים.:[

M o o M o o

New member
*מרחיבה*

תיאור חיצוני מפורט: שיער חום עד אחרי הכתפיים, חלקחלק, עיניים חומות בהירות, ציפורניים גדולות יותר ביד ימין:|(זה מוזרר! בדיוק ראיתי איפשהו שאומרים שלימניים גודלים הציפורניים יותר מהר ביד ימין.) דיי רזה,נורמלית, דיי שטוחה
(נומה אני קטנה. השיער מדורג.

M o o M o o

New member
ויש לי 2 צלקות מאגניבות על השפה

התחתונה שלי, נולדתי איתן
. משהו כזה ->

אני!../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

שם:לילך שם חיבה:אמ... חברות לפעמים קוראות לי ליל..
תאריך יום הולדת:27.2 תיאור חיצוני מפורט:מטר שישים וחמש בערך, די רזה, שיער חום די ארוך, משקפיים, אף קטן(הרבה אנשים אומרים לי את זה) ועיניים חומות. זהו נראה לי משפחה:אבא, אמא ואח קטן. כולם עם משקפיים. עיר:ישוב ליד ירושלים (צור הדסה) בית פרטי/דירה:פרטי חדר לבד/משותף:לבד חברים [מהפורום ובכלל]:אמ... מהפורום- נועהצב, שיר נגבום, אינסה, ספיר, לאה, מיכל טינאייג'ר, עדי קאומילק... וחברים בכלל- הילה מיכל נעמה ג'והנה הדס... החברים ~הכי~ טובים:לא מהפורום נכון? הילה מיכל הדס ומאיה. אוהבת:לקרוא, תיאטרון, לצייר, דוליז, את הפורום, את החתול שלי, גלידה, שוקולד, שלג, בריכה, לשמוע מוזיקה, דיסני, להכין צמידים, מילקי (
).. לא אוהבת:חצילים, אנשים נודניקים, חרקים, דבורים, מוזיקה מזרחית,בצל. שונאת: מתמטיקה, פיסיקה, ריבים, ריבים על שטויות שהופכים לריבים ענקיים, להרגיש לגמרי לבד, כשמשחקים לי בשיער. מאכלים אהובים:גלידה, צ'יפס, פיצה, סלט יווני, פירה, קציצות של אמא. מה תלבשי למפגש:ג'ינס, חולצה שאני אוהבת, ואולסטאר. האם את מכינה הרבה דוליז? די הרבה אני חושבת... המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:תיאטרון. המקצוע הכי גרוע:פיסיקה וספורט. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:כשמדגדגים אותי אני מתחילה לבעוט, אני אומרת כל מיני דברים חסרי משמעות כמו "המפ" ו"בלע" "ארג", אני הופכת נעליים שהסוליה שלהם כלפי מעלה, אני חייבת לעשות משהו עם הידיים שלי. הרגלים רעים:אני כוססת ציפורניים. התמכרויות:קולה (קצת) צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ירוק מגעיל שכזה... משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש, עדשות דקות שנהיות עבות בצדדים בחוץ, מסגרת בורדו, העדשות בצורת אליפסה מרובעת כזאת. גשר:ריבועים רק למעלה, אבל ב12 לחודש שמים לי גם למטה. תכונות חיוביות:חברותית, מצחיקה לפעמים(ככה לפחות אומרים לי), צוחקת הרבה, לא רבה עם אנשים בקלות. תכונות שליליות:קשה לי להתרכז במשהו שאני לא ממש אוהבת, אני מתנהגת לפעמים בחוסר רצינות לדברים יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא )-: תכשיטים:טבעת זהב עם שלוש אבנים כחולות על יד ימין, צמיד זהב שכתוב עליו את השם שלי- גם ביד ימין, שעון כחול על יד שמאל, עגילים עם אבן תכלת. האם שברת אי פעם עצם?לא, אבל נקעתי את הרגל דעה לגבי עישון:אין מצב. האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:"או משו" והמילים המוזרות שכתבתי קודם. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:ביישנית, לא סותמת את הפה לפעמים, אבל לפעמים ממש שקטה, חברותית, נחמדה, מתעצבנת על דברים קטנים אבל לא ממש. תחביבים:לקרוא, דוליז, לצייר, לעשות צמידים, מחשב, טלוויזיה, תיאטרון. דעה לגבי סודוקו []:נחמד אבל לא ממש בשבילי- די גרועה בזה- פתרתי רק את הקלים. האם את קוראת הרבה?מאוד. ספרים אהובים:רומח הדרקון, ג'ורג'יה, יומני הנסיכה, המדריך לטרמפיסט, החיים הסודיים של הדבורים, המשחק של אנדר, אבק כוכבים ועוד... סדרות טלוויזיה אהובות:ג'ואן מארקדיה, חברים, מכושפות. כשרונות:ציור, תיאטרון. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:חוסר ביישנות. דעה לגבי אלכוהול:לא. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?משינה, גרין דיי, וזהו בערך. אני שומעת בעיקר פסקולים. האם את רואה אנימות?ראיתי סקורה כשהיה. באילו פורומים את חברה?דוליז, ואני קוראת לפעמים בהארי פוטר הספר, סופרים צעירים, פאנפיקים ומדי פעם בעוד... האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?די... האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?כן ב4 אני חושבת האם את משתדלת להיות "שונה"?לא יום או לילה:יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסנג'ר איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת\ אמא כמה זמן את בפורום?שנתיים וקצת.

עוד משו../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

מילים שאני משתמשת בהן הרבה: דמט, מה נסגר, שיט.

אה ו../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif

כנראה שחברים הכי טובים זה מהפורום *לילךקצתטיפשה* אז- שיר נגבום ונועהצב.

../images/Emo97.gif

שם:שי שם חיבה:שוש תאריך יום הולדת:17.08.05 (עוד 14 ימים,בייבס) תיאור חיצוני מפורט:שיער חום מדורג,דיי כהה(לא כושית כי משתזפת בשניהה) נמוכה,עיניים חומות,בדר"כ עם ג'ינס משפחה:אבאאמא מייקל וליאורה לא ביחד אחות גדולה ניצן בת 14 בחו"ל בחופש הזה(סתם מציינת) אח זוהר בן 12 ואחות אביב בת 7 עיר:חיה בין אחוזת אתרוג(חור בדרום) לאשקלון בית פרטי/דירה:בית פרטי חדר לבד/משותף:לבד חברים [מהפורום ובכלל]:הומ,אפחד לא אוהב אותי נראה לי בפורום אבל נכתוב את מי שמנראה לי: עירית,שיר,דאנה,ולוידעת מי עוד ובכללי,ענבל אדר שחר רעות רון החברים ~הכי~ טובים: אדר ושחר אוהבת:סתם לשבת עם החברות לדבר ולצחוק,להתחרפן,את יוני לא אוהבת:אנשים שמשפיטים אנשים,להיות לבד שונאת:קטשופ מאכלים אהובים:גלידה,שוקולד,קורנפלקס מה תלבשי למפגש:ג'ינס וחולצה?(ובטח אחרי עשר דקות גם מדבקות) האם את מכינה הרבה דוליז?לא ממש המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:לשון,תורה המקצוע הכי גרוע:ספורט|בטטה| הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:צוחקת שנייה צוחקת שעה,מאזוכיסטיות קלה, הרגלים רעים:לכסוס ציפורניים התמכרויות:מסנג'ר צבע אהוב:כתום וסגול. צבע שנוא:בדר"כ לא ממש אוהבת ורוד. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:אין תכונות חיוביות:מודעות עצמית. תכונות שליליות:מתעצבנת דיי מהר יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?כן,יוני תכשיטים:הרבה צמידים על היד בדר"כ האם שברת אי פעם עצם?לאא דעה לגבי עישון:איח האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:יאפ,סתמי, סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:וואוו זה קשה,תסיקו מלמעלה ולמטה לא? תחביבים:סוסים,קריאה. דעה לגבי סודוקו []:בסדר,בקושי עושה האם את קוראת הרבה?כן ספרים אהובים:הארי פוטר,שלושה בסירה אחת,המצפן הזהוב. סדרות טלוויזיה אהובות:סופהדרך,השיר שלנו וכלמיני מזדמנות. כשרונות:אין. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:משתלבת מהר בין אנשים. דעה לגבי אלכוהול:אין דעה,מי שרוצה שיהנה עם טעים לא ומי שלא לא אילו זמרים ולהקות את אוהבת?גרין דיי,יוני בלוך,מטרופולין,עברי לידר. האם את רואה אנימות?לא ממש. באילו פורומים את חברה?הומ,נראה לי שרק בזה אני כותבת. האם את מנהלת פורום/קומונה?נאפ האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?לא האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?נאפ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?יאפ,2 האם את משתדלת להיות "שונה"?הומ,ככה ככה יום או לילה:לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסנ' איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת כמה זמן את בפורום?נראה לי שבערך שמונה חודשים

the queen zohar

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

זה לא פייר
כל שרשור שפתחת בנושא הגבתי שאני רוצה להיות כותבת, ותעלמת ממני
את יכולה להסביר לי למה התעלמת

Science Fiction

New member
זה מאוד פייר. ../images/Emo119.gif

את בפורום פחות מחצי שנה. נעמה היתה מקרה מיוחד, כי היא כותבת מוכשרת להכאיב והיא בולטת בקהילה.

טאמטאמ.

שם: רוני. שם חיבה: אירוקה. תאריך יום הולדת: 29.5.91 תיאור חיצוני מפורט: שיער מבולגן בצבע חום קצת אחריי הציצי, עם קצוות בצבע סגול, המ עיניים ירוקותחומות, זהו? משפחה: עיר: ראש העיון. בית פרטי/דירה: בית פרטי. חדר לבד/משותף: חדר לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: לא רוצה להגיד שמות ולהכניס את עצמי לבאלגןX: החברים ~הכי~ טובים: מהפורום? אוהבת: מוזיקה וקרחונים. לא אוהבת: אבוקדו>< שונאת: תיקנים. מאכלים אהובים: תפוחי אדמה. מה תלבשי למפגש: הממ.. חצאית, ג'ינס, וגופייה? האם את מכינה הרבה דוליז? זה בא בתקופות. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אני חושבת שזה ספרות. המקצוע הכי גרוע: ערבית. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: להתעסק עם משהו, פעם זה היה מספריים, שדכן.. זה מתחלף. הרגלים רעים: ראה למעלה, הספקתי לשדך את עצמי פעם><, לקסוס ציפורניים. התמכרויות: ראה למעלה+ כל מיני סדרות. צבע אהוב:אדום. צבע שנוא: אין אחד כזה. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, אדומות כאלה, אבל יש גם עדשות, ואני עם משקפיים רק בלילה. גשר: אין. תכונות חיוביות: מקשיבה. תכונות שליליות: מדברת המון, ביישנית לפעמים, מושפעת. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? אין. תכשיטים: הממ.. צמידים מחוטים נחשב? האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: אני נגד. האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אממ, אבל, אולי. סמיילי מאומץ []: אין. אופייך, בפירוט: תחביבים: לצייר, לכתוב, מוזיקה. דעה לגבי סודוקו []: לא ניסיתי אף פעם. האם את קוראת הרבה? כן. ספרים אהובים: צופן דה וינצ'י, מדריך הטרמפיסט לגלקסייה. סדרות טלוויזיה אהובות: אינויאשה. כשרונות: להתקע בדברים>< תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אולי פחות ביישנות לפעמים. דעה לגבי אלכוהול: אין לי ממש דעה. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יוני בלוך, אפרת גוש, איפה הילד, חמי רודנר, הפיקסיז, הפסקול של RHPS, הפסקול של HAIR, מופע הארנבות של ד"ר קספר, קרח תשע, נעם רותם, משינה, דה רסמוס. האם את רואה אנימות? אפשר להגיד.. אינויאשה. באילו פורומים את חברה? פה וב- 989. האם את מנהלת פורום/קומונה? כן, קומונה. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא ממש. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן, הייתי אצל נאגה, וניבי. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? הייתי בשלושה מפגשים. האם את משתדלת להיות "שונה"? אני מי שאני. יום או לילה: תלוי. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה ומשהו.

super cat

New member
יאי שאלון זה כייף... חחח

שם: סשה שם חיבה:אוווו המצאיו הרבה בינהם סשי סושי(מאכל סיני או יפני) סשקוש וכ'ו תאריך יום הולדת:8.6.92 תיאור חיצוני מפורט:שער שטני מדורג אחרי הכתפיים, עיניים כחולות מעורבות בירוק רזה ממש חוסר ציצי משפחה:אמא אבא אני כלב(גרה) וחתול (שמוליק) עיר:חולון בית פרטי/דירה:דירה עם 3 חדרים לא צריך יותר אני בת יחידה חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]:מהפורום יש את אופיר,זוהר וטלי בית ספר נטע ג'סיקה ענבר ובנים אבי ועומר ומאימון נועה, לידה, ויקה איה החברים ~הכי~ טובים:מהפורום- אופיר היא חמודה, מהבצפר ילדה ששמה נטע מה אימון נועה אוהבת: חיות חתולים בעיקר, התעמלות אומנותית, דוליז לא אוהבת: לימודים, מרק, חום שונאת: חרקים ובצל מאכלים אהובים:ממתקים- שוקולד אוכל-פירה, עוף מה תלבשי למפגש: אני לא אבוא למפגש אבל עם אז גופייה אדומה ומכנס שלוש רבעים שחור ונעלי ספורט אדומות האם את מכינה הרבה דוליז? כן זה כייף המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אנגלית המקצוע הכי גרוע: ספרות בגלל המורה וגם הבעה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני דיי משוגעת אבל לא משהו ספציפי הרגלים רעים:אוכלת ציפורניים התמכרויות: התעמלות אומנותית דוליז צבע אהוב: ירוק לא צומי צבע שנוא: אין משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין... רק משקפי שמש גשר:אין תכונות חיוביות: יצירתית , חכמה, אמממ משקיענית סולחת בקלות תכונות שליליות: מתעצבנת בקלות, נמאס לי מדברים מהר,לא אוהבת את עצמי יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים: לא אוהבת אולי עגילים לפעמים האם שברת אי פעם עצם? אכן פעמיים יד ולא יודעת איך קוראים לזה זה איפה שהוא ליד הצוואר כשהייתי בת 3 דעה לגבי עישון:איכס האם את צמחונית/טבעונית? לא ניסיתי מכריחים אותי לאכול בשר מילים שאת משתמשת בהן הרבה: יופי, מין הסתם, אוף סמיילי מאומץ []:אין אופייך, בפירוט: יצירתית חברותית משקיענית לא אכפת לי מה חושבים עלי מסביב. תחביבים: התעמלות אומנותית דעה לגבי סודוקו []:זה כיף האם את קוראת הרבה? לא ממש ספרים אהובים: אין משהו ספציפי סדרות טלוויזיה אהובות: אחיות או לא להיות... כשרונות: ספורט תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: יותר פחד כי לפעמים אני גורמת לעצמי נזק בגלל שאני אל וחדת כמו שפעם שברתי יד... בגלל זה דעה לגבי אלכוהול: איכסע אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אין ספציפי האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? דוליז האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?כן די הרבה האם יש לך פלאפון? כן אבל ממש ישן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?לא ואני לא אהיה האם את משתדלת להיות "שונה"? לא משתדלת אבל אני די שונה לפחות בבית הספר יום או לילה: יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? גם וגם איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? לא מגיעה כמה זמן את בפורום? חודש??? עם לני חי שנה נראה לי הייתי כמה שבועות בפורום זהו

למעלה