ראשונה../images/Emo3.gif
שם:מיתר שם חיבה: העיקרי זה מייתי(
>< ) תאריך יום הולדת: 10.7 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום עד אחרי הכתפיים, חלקחלק, עיניים חומות בהירות, ציפורניים גדולות יותר ביד ימין:|(זה מוזרר! בדיוק ראיתי איפשהו שאומרים שלימניים גודלים הציפורניים יותר מהר ביד ימין.) משפחה: אח גדול, אחות גדולה, אמא ואבא:| עיר:כ"ס בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד D: חברים [מהפורום ובכלל]

לא מהפורום

נעמה, אור, נענבל, ירדן, תום (מהפורום

אני לא בטוחה שהן חברות שלי, אני יודעת שאני מחבבת אותן
, גל(אמא שלי
), דנות(בייבי בירד אישתיי), יהב(סבתא שלי:O), אופיר, קוביישי, אינסה.. החברים ~הכי~ טובים: עמית, אני חושבת
(לא מהפורום) אוהבת:מוזיקה, מחשב, לצאת, חברות..פפסי קולה! שקניתי טאקי!!!!!!(סופסוף,אתמול.)את הIDDR שלי
, וכמובן לרקוד עליו. לא אוהבת: שחם לי בבית, שיש ימים משעממים בקייצת(שנגמרה, תודה לאל, איזה חוםם
)שיש בומים מפחידים בחוץ(מה שהרגע היה), שהמסן שלי מבולגן וכל שניה אני צריכה לשאול מי זה?.. שונאת:התעללות בבעלי חיים, רציחות, אלימות.. שאנשים מרכלים עליך
, לא עולה לי בראש כרגע.. מאכלים אהובים:שניצל תירס וספגטיי (בין החברות אני ה"מכורה"XD),פפסי, מנות חמות, ירקות של סנפורסט
..זה מה שאני מכניסה לעצמי בפה במשך השבוע. מה תלבשי למפגש: לא בטוח שאני אבוא למפגש, אם כן, ג'ינס וT האם את מכינה הרבה דוליז?לא ממש.. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:יש תקופות.. המקצוע הכי גרוע:ויש תקופות
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני כלללללללללללללללללללל הזמן עם גרביים, חוץ משאני מתקלחת/בריכה/גוזזת ציפרניים, אין סיכוי שתתפסו אותי בלי גרביים, על ריצפה קר לי, יש לי בעיה
, ישנה כל הזמן בחדר של אח שלי חוץ מהוא חוזר מהצבא, סימטרייה, מספרים זוגיים
פעם אם נגעתי למשל בברך עם יד ימין, אני הייתי חיייבת לגעת עם יד שמאל גם
(זה עבר כבר..), להיות במהופך על הספה ולראות ככה טלוויזיה.(שהרגליים על המשענת האחורית כאילו
) הרגלים רעים: מחשב
התמכרויות:פפסי קולה, פומדוליז
צבע אהוב:שחור זה נחמד, כחול, צהוב זה נחמד, תכלת ו..אדום?
צבע שנוא:ורוד זועק, ותכלת זועק. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, שונאת אותן,לפעמים אם אין צורך אני מורידה אותם(לא תמיד), כחולות (לא פלסטיק) וחצי מסגרת(כחולה) וחצי אין כלום
גשר:אין, יהיה בעתיד תכונות חיוביות:חזקה(נפשית), יודעת להיות אדישה
- זה עוזר לפעמים, אמ, מצחיקה?, מגניבה
(או שלא.) תכונות שליליות: שכחנית לפעמים, אבל תמיד מזכירה לחברות שלי דברים, אם אני בטוקיו פארק אני מתמכרת :|, תנו לי עוד אסימונים, עווווד! יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים:אין האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:איכס. האם את צמחונית/טבעונית? לא, בלי קשר, ביצים עושות לי בחילה. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:אין ממש משהו. סמיילי מאומץ []:אין, אבל אני אוהבת לעשות את הצירופים:
,
(היו פעם מאומצים) אופייך, בפירוט:יש את זה בתכונות כבר
תחביבים:מחשב, IDDR, לצאת, חברים, ערוץ 3, טלוויזיה, הוקי אווירD: פינג פונג
, מטקות. דעה לגבי סודוקו []:נחמד
האם את קוראת הרבה?לא. ספרים אהובים:אממ...*מתפדחת* סדרות טלוויזיה אהובות:כל ערוץ 3 בערך*מכורה* כשרונות:אמ, -_- דוליז, ציור..דיי טובה במחשבים..(כמו כולן פה) IDDR! מה, אני טובה בזה
(דיי) תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לדעת להתחבר בקלות לאנשים. דעה לגבי אלכוהול: - אילו זמרים ולהקות את אוהבת? *
אני לא אוהבת אותם, אני אוהבת את המוזיקה שלהם* גרין דיי, לירון לב נחמד
.. האם את רואה אנימות?לא, אבל אני מתעניינת בזה
באילו פורומים את חברה?דוליז, מיכאלה(עדיין קיים, שליטההההה) טב"ע קצת, קומונה אהבה וכסף(תהרגו אותי!
),חדשה בכושפות. ועוד כמה פורומים שנסגרו
האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בזמן האחרון עלה לי. האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא

האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? לא. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא, אני זאת אני
יום או לילה: לא יודעת. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? שניהם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? לא מגיעה למפגשים.. כמה זמן את בפורום? קצת יותר משנתיים :] סוף סוף סיימתייייייייייייייי אני מזיעה עכשיו ביידים.:[