You do it to yourself,

לא.

כמו שאמרתי- אני חושבת שהצטרפת בערך בתחילת מרץ (אם לא לפני), ולכן את בפורום כנראה חצי שנה. ולכן, לפי החוקים- אם את רוצה להשתתף, אז את יכולה. ובאמת את צודקת לגביי הקטע הזה ששליש מהפורום הזה לא יכולות להשתתף
. לעזאזל! יש בנות שהן פה 3 או 4 חודשים, וכנראה שמשהו משך אותן להשאר, לא? זה ממש לא נעים שיגידו לך שאת לא יכולה להשתתף בגלל שאת בפורום 4 חודשים אבל לא 6. זה לא כיף להסתכל על כל הפרוייקט הזה מהצד

Science Fiction

New member
אתן משעשעות.../images/Emo9.gif ../images/Emo119.gif

שאלתי אותך אם את חצי שנה בפורום כי אני שואלת כל אחת שאני לא בטוחה כמה זמן היא בפורום. הסתכלי בשרשור, את לא היחידה. לא אמרתי אפילו פעם אחת שאת לא יכולה להשתתף. שאלתי מתי הצטרפת, כדי שאני אהיה בטוחה שאת פה כבר חצי שנה. בזמן שהתחיל הויכוח הטיפשי הזה אני חיטטתי בארכיון ובחיפוש כדי לבדוק אם את פה מספיק זמן כדי להשתתף. ואת כן, אגב.

../images/Emo6.gif

אני בסך הכל אמרתי שאת צריכה לתת לשיר להשתתף
. וגם היה וויכוח על זה שיש בנות שהן פחות מחצי שנה שגם צריכות להשתתף, וזה לא משנה אם הן בולטות או לא גם ככה כולן ממלאות את השאלון לשרשור הזה. זה שיש פה בנות שהן בוותק של שנה+ לא אומר שכולן מכירות אותן מקרוב

8ar8ie

New member
אני

שם: מאיה שם חיבה: אמממ זה מוזר, אבל באמת יש אנשים טיפשים שקוראים לי ברבי תאריך יום הולדת: 9.1 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום גלי ודוחה, עיניים חומות ודי גדולות כאלה עם ריסים די גדולים כאלה... וכל השאר רגיל אני מניחה... אני רזה:| משפחה: הממ? אני לא עונה שם משפחה... עיר: ירושלים בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: אמממ נו להגיד שמות? מהפורום גלגול ואנבל החברים ~הכי~ טובים: לא יודעת:| אוהבת: לישון לא אוהבת:את שירה (לא מהפורום) שונאת: את שירה מאכלים אהובים: פסטה ושוקולד מה תלבשי למפגש:הממ אם איכשו יצא לי לבוא למפגש מגניב אחד אני אבוא עם ג'ינס וחולצה שאני אוהבת האם את מכינה הרבה דוליז? הממ...
המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:מתמטיקה? פאק המקצוע הכי גרוע:חחח אומנות הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני בלגניסטית, אני כל החיים מחייכת ואני.... אממ שכחתי הרגלים רעים:לא יודעת... התמכרויות:שוקולד, טים טם, לישון, פורום דוליז מגניב בתפוז ודברים מתחלפים... צבע אהוב:כתום (בלי קשר לשום דעה פוליטית... שאני לא אביע כאן) צבע שנוא:שחור... בעצם אני לא שונאת שחור... אני שונאת צבעים מכוערים משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:אין:] תכונות חיוביות: טוב... אני לא טובה בלהגיד תכונות חיוביות... אז אמממ לא יודעת, בלעע... אני לא הולכת לכתוב את זה בפורום תכונות שליליות:חחח אין לי ביטחון עצמי:| סתם לא יודעת... אבל אני לא מסוגלת להגיד תכונות חיוביות בי אז... בלע אני מקשקשת יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא תכשיטים:עגילים... עם קליפס
(אין לי חורים...) האם שברת אי פעם עצם?נופ דעה לגבי עישון: מסריח, כל אחד והחיים שלו... האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית מילים שאת משתמשת בהן הרבה:אמממ זה בתקופות... (זו לא המילה) סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: פאק נו... את ממש מקשה... אני לא מכירה את עצמי מספיק טוב בשיל לכתוב את זה... תחביבים:לישון, לרקוד, טלוויזיה דוליז דוליז דוליז, ושטויות אחרות... דעה לגבי סודוקו []:מגניב האם את קוראת הרבה?לא ספרים אהובים:הארי פוטר סדרות טלוויזיה אהובות: אמממ יש מלא.... מכושפות בעיקר... ממה שמשודר עכשיו? טלנובלה בע"מ, חלום אמריקאי וטופ מודל כשרונות: בלע אני לא בנדם כשרוני תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אמממ... לא יודעת דעה לגבי אלכוהול: אמממ נו... לא יודעת אילו זמרים ולהקות את אוהבת? האמת שאין ממש... האם את רואה אנימות? נופ באילו פורומים את חברה?רק זה האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? חחח לא האם יש לך פלאפון? כע האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? גלגול ואנבל האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? לא האם את משתדלת להיות "שונה"? לפעמים כן ולפעמים לא... יום או לילה:יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כע איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? כמה זמן את בפורום?שנה- פחות חצי שנה בערך שלא הייתי פה טוב... זה היה מתיש... מקווה שעזרתי במשו

עונה:0../images/Emo96.gif

שם:תמי שם חיבה:אין ממש:p. חלק קוראים לי תאמי וקוביישי קוראת לי תאעהמיXD תאריך יום הולדת:4.12.90 תיאור חיצוני מפורט:שער שחור ארך ומתולתל. נמוכה, משקפיים. אממ גם מה אני לובשת בדרך כלל?:0. כי אם כן אז גופיות ומכנסיים רחבים. משפחה:אמאבא אחות גדולה ואחות תאומה עיר:פ"ת בית פרטי/דירה:
.דירה חדר לבד/משותף:משותף חברים [מהפורום ובכלל]:מהפורום:יעל,קוביישי,אנבל,רוני,נעה,איילת,נעמה(בערך:0, אני לא מדברת איתה><). ואממ לא יודעת בטוח ששכחתי מישהי:0. לא מהפורום:יהל,יעל,אמבר,נופר,מורן,שירלי,שירן,אורטל,סיון,ג'סיקהXD. מה זה משנה? החברים ~הכי~ טובים:יהל יעל ואמבר לא מהפורום. מהפורום:יעל(יעלוליק)וקוביישי^-^. כפרע עליהן. אוהבת:שוקולד מריר*מתה*. טב"ע(טלנובלה בע"מ), אורי אומנותי, ציור. לא אוהבת:אפליות, מאכלים שדומים לדברים שלא צריכים לאכול:|. שונאת:פקאצות, רע לב, אדישות. מאכלים אהובים:סלט ירקות ושוקולד מריר מה תלבשי למפגש:אממ, גופיה, שרשראות שאחותי קנתה לי מאילת*מתלהבת*, מכנס רחב, שער פזור. האם את מכינה הרבה דוליז?כע^-^ המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:מתמטיקה המקצוע הכי גרוע:ערבית. משום מה אני בהקבצה א' שנה הבאה
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני חייבת לעשות קליפס לפחות כל חמש דקות:|. הרגלים רעים:לא שידוע לי:p התמכרויות:דוליזXD. מחשב, טלויזיה צבע אהוב:כתום, ורוד, לבן,ב'ג. כמה מטריד. כל פעם ששואלים אותי בשאלון איזה צבע אהוב עליי אני עונה משהו אחר>< צבע שנוא:צבעי שנות ה-80.XD. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש מלבניות כאלה גשר:אין תכונות חיוביות:אממממ:0. תשאלו מישהו אחר^-^ תכונות שליליות:מי אני שיגיד?:0 יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא:( תכשיטים:יש לי שרשרת בצורת צדף ואחת בצורת שדון שמחזיק אבן האם שברת אי פעם עצם?כעXD. את שתי הידיים שלי דעה לגבי עישון:אני לא בעד. האם את צמחונית/טבעונית?רוצה להיות צמחונית:p. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:"נו מה?""שוניב""*מתה*"":0""נאמממממ" סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:אני שקטה ולא גורמת יותר מידי נזקXD. אני יכולה להיות צומית ומנהיגה אבל גם להישאר מאחור. יש לי דעה על כל דבר:0. חוץ מהתנתקותXD. אני לא אוהבת ריבים תחביבים:דוליז, ציור, לישון,"ריקוד" דעה לגבי סודוקו []:XD. זה דווקא נחמד:0. האם את קוראת הרבה?כע, אני אוהבת אוהבת אוהבת לקרוא^-^ ספרים אהובים:"לרחם על סיליה", כל ספרי ג'ורג'יה למינהם, "הישבן שלי, העולם, ועוד דברים עגולים וגדולים" סדרות טלוויזיה אהובות:אפקט הפחד, הטופ מודל הבאה, אהבה או כסףXD,וכמובן טלנובלה בע"מ כשרונות:ציור?>< תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:אומץ דעה לגבי אלכוהול:נגד אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אין לי מישהו מועדף עכשיו האם את רואה אנימות?לא, אבל אני מכירה ממש ממש קצת כי אחותי אוהבת. באילו פורומים את חברה?דוליז:X האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?לא ממש>< האם יש לך פלאפון?כע האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא הייתי בבית של מישהי, אבל אני נפגשת לפעמים:0(נו פעמיים><) האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?שניים, של הפורום.ועוד כמה לא של הפורום הזה. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא, אבל אני לא רוצה ללבוש את מה שכולם לובשים וכו'. סתם דברים יפים שאני אוהבת. יום או לילה:לילההההה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?אוטובוס ואחותי התאומה כמה זמן את בפורום?בערך שלוש שנים:0

../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

שם: לוטם שם חיבה: אה.. לאדעת, לוט(ו)ם?
תאריך יום הולדת: 19.7.90 תיאור חיצוני מפורט: עינים ירוקות, שיער חום ארוך (עד המותניים, אולי קצת יותר ארוך) פזור, גלי. טישרט קצר לא מאוד צמוד, שחור עם איזה הדפס או משו, ג'ינס עם חורים בברכיים, אולסטאר עם פסים צבעוניים. משפחה: אח תאום ואחות גדולה. עיר: ת"א. בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: מהפורום- אה.. גילי?
בכלל- יפתח, נועה, שקד, יעל, מיכל, חן, יותם, שמוצה, דורון. החברים ~הכי~ טובים: יפתח, נועה. אוהבת: מה? לא אוהבת: ? שונאת: ? מאכלים אהובים: סושי, פסטה, פיצה, גלידה. מה תלבשי למפגש: מה שרשמתי בתיאור, כנראה. או חצאית כפלים במקום הג'ינס. האם את מכינה הרבה דוליז? לא ממש. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מגמה -אמנות פלסטית. המקצוע הכי גרוע: מתימטיקה. (אוף, זה השטן >< ) הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: שתיקה מאסיבית, כל הזמן לשמוע מוסיקה. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים נחשב? התמכרויות: מוסיקה, גלידה. צבע אהוב: כחול. צבע שנוא: צהוב-ירוק. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, אבל הן לא ממש עלי. אז לא צריך לתאר אותן, אני לא ממש משתמשת בהן. גשר: אין. תכונות חיוביות: לאדעת תכונות שליליות: אה.. אני לא ממש מדברת, אני מופנמת יותר מדי. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? כן, יפתח. (תום) תכשיטים: שעון עם משבצות (אדום-שחור), שני צמידים שחורים, על יד שמאל. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: פיכספיכספיכספיכס. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: "לאדעת", "בלעט", "טמבל", "קול". סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: אה.. אני לא יודעת, אני מאוד מופנמת ושקטה, מינימליסטית כזאת, מעדיפה להיות לבד, נכנסת ללחץ כשיש יותר מדי אנשים
תחביבים: מוסיקה, ציור, צילום, ספרים, מחשב, נגינה, ובעיקר להיות עם חבר שלי
דעה לגבי סודוקו []: לאדעת, לא שיחקתי בזה אף פעם. האם את קוראת הרבה? בזמן האחרון כן. ספרים אהובים: ראיון עם הערפד, שר הטבעות, אליס בארץ הפלאות/מבעד למראה, לאדעת מה עוד. סדרות טלוויזיה אהובות: נילס D: כשרונות: אה.. אמנות פלסטית. זהו
תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: קצת יותר ביטחון עצמי יהיה נחמד. דעה לגבי אלכוהול: שיהיה בכיף. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? פיקסיז, ביטלס, לו ריד, ניקו, וולווט אנדרגראונד, וויט סטרייפס, סטרוקס, בוב מארלי, פינק פלויד, אייר, איפה הילד, פורטיסחרוף, ועוד כלמיני. האם את רואה אנימות? קצת. באילו פורומים את חברה? נכנסת מדי פעם למנגה ואנימה, ג'וני דפ, ועוד כלמיני, אבל בעיקר בזה. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? חברות שלי שהיו כאן, אבל הן כבר עזבו. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? אה.. שניים-שלושה. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן, שניהם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אוטובס. כמה זמן את בפורום? קצת יותר משלוש שנים, עם הפסקה באמצע.

Science Fiction

New member
נו, גם אני דמות :X ../images/Emo119.gif

שם: טלי. שם חיבה: טליחנה, טלוחננה בוטנים [אל תשאלו], לודמילה, טאלי. תאריך יום הולדת: 13.9 תיאור חיצוני מפורט: שיער מבולגן בצבע חום כהה, די ארוך. עיניים חומות, נמוכה, די רזה. משפחה: הורים זקנים, שני אחים בצבא. עיר: כפר סבא. בית פרטי/דירה: פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: נאגה, יהב, רוני, דפנה, שירע, נעמה... נו, הרבה אנשים
. בטח שכחתי המון, אבל אלו האנשות שאני מדברת איתן כל יום. החברים ~הכי~ טובים: הומ... אוהבת: שוקולד, מוזיקה, מפגשים... לא אוהבת: פאקצות, מוזיקה מזרחית. ואני לא סובלת את מירי מסיקה D: שונאת: ערסים, אנשים מעצבנים, הומופוביה וגזענות, אנשים שבטוחים ש"חש" זה סלנג
. מאכלים אהובים: אני אוכלת הכל. מה תלבשי למפגש: הומ, טי שירט כהה גזורה, וחצאית סקוטית/באגיז. האם את מכינה הרבה דוליז? לא ממש. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מחשבים
המקצוע הכי גרוע: ביולוגיה [דווקא קיבלתי בביו' ציון לא רע, אבל נראה לי שזה בגלל מזל. אני לא מבינה בשיט בביולוגיה]. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: הקראת שירים של רחל המשוררת, קשקוש על אנשים, פליטת דברים מוזרים. יש לי יותר מדי שיגיונות
הרגלים רעים: אני מציקה לאנשים, כוססת ציפורניים, סנילית. התמכרויות: מוזיקה, אינטרנט.
צבע אהוב: סגול-שחור, כחול אפרפר וסגול אפרפר. צבע שנוא: צהוב צומי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, ירוקות. גשר: אין. תכונות חיוביות: ובכן, טוענים שאני משעשעת. צינית מאוד [זה חיובי, אני חושבת >.<], מקשיבה. תכונות שליליות: חסרת טאקט, חסרת מצפון, חסרת רסן. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: צמיד חרוזים סגול [414 /M\] וצמיד חוטים שרוני הביאה לי. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד זה רחוק ממני. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: שיט, פאק/ינג, לעזאזל, דיר, יקיר/י/תי/ה, נאמ. סמיילי מאומץ [
]:
אופייך, בפירוט: אני מאוד ישירה. די הזויה, לא מאוד רצינית, אבל כל דבר קטן יכול לשנות לי את המצברוח. עצלנית, אדישה. תחביבים: להיות שעות על המחשב, קריאה, כתיבה, שמיעת מוזיקה, ובמקרה הכי טוב, הכל יחד D: דעה לגבי סודוקו [
]: אוברייטד
. סתם תשבץ אידיוטי. האם את קוראת הרבה? כן. ספרים אהובים: המשחק של אנדר, בשורות טובות, הארי פוטר, מדריך הטרמפיסט, צופן דה וינצ'י, והרשימה ממשיכה. סדרות טלוויזיה אהובות: טרו קולינג, ג'ואן מארקדיה, מכושפות, עקרות בית נואשות. כשרונות: אני מאוד מוכשרת בפאדיחות, ואני מעדיפה לחשוב שיש לי כשרון כתיבה. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: טאקט. דעה לגבי אלכוהול: אין לי דיעה. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יוני בלוך, אפרת גוש, הביטלס, היהודים [למרות שאני מכחישה
], שייגעצ, הקספרים, Three Doors Down, אוונסנס, The dresden dolls, עברי לידר, הפסקולים של הייר ורוקי, ועוד המון להקות שאני מכירה מעט שירים שלהם. האם את רואה אנימות? קצת [שאמאנקינג
]. באילו פורומים את חברה? 338, 414, 989. האם את מנהלת פורום/קומונה? אני אנהל בקרוב קומונה :p האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בהחלט, אבל רק ליד אנשים שאני מכירה היטב/זרים מוחלטים. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן. אצל ליאור, נאגה, רוני, ניבי, שירע, יאנה, יהב. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? בארבעה, אם אני לא טועה, וסביר להניח שאני טועה. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה וחצי.

אני גם צריכה למלא את השאלון? ../images/Emo13.gif

בכל מקרה. שם: אינסה שם חיבה: אינסה, נס, נסנס
(זה נשמע מצחיק, אבל יש בנות שכבר רגילות אז לא שמים לב
) תאריך יום הולדת: 7.10 תיאור חיצוני מפורט: שיער בצבע בלונד בינוני/כהה (בסדר, אתן יכולות להחשיב את זה כשטני..), עיניים ירוקות עם נגיעות של אפור (כאילו שאני מדברת על איזה שניצל
), גובה 1.63 (זה נחוץ?
). משפחה: - עיר: אשדוד בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: אממ.. להגיד שמות שלהם או להגיד כמה? עזבו את זה, אני אוהבת את כולן!
החברים ~הכי~ טובים: דיאנה, בת אל, הייתי אומרת גם אירית ודריה אבל אנחנו כבר מזמן שלא מדברות. (אתן לא מכירות אותן
). אוהבת: אנימה
לא אוהבת: שמתייחסים אליי כאילו אני ילדה חלשה ורגישה
שונאת: אממ... את לינזי לוהן?
מאכלים אהובים:שניצל, בלינצ'ס של אמא
מה תלבשי למפגש: מה לבשתי? חולצה ירוקה עם ג'ינס שיש בו חגורה ורודה
האם את מכינה הרבה דוליז? כבר לא
המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית ומחשבים
המקצוע הכי גרוע: צרפתית
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני ילדה דיי מצחיקה (
) ולפעמים אני עושה פאדיחות לאנשים ברחוב בכוונה בשביל הכיף
הרגלים רעים: להקשיב לשיחות של אנשים
התמכרויות: אינטרנט. צבע אהוב: - צבע שנוא:- משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. טפו טפו טפו. גשר: יש, בצבע אפור
תכונות חיוביות: אני יודעת להקשיב ולתת עצות טובות
, אני יודעת להתנהג כמו חברה אמיתית. תכונות שליליות: לא יודעת. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא
תכשיטים: עגילים
האם שברת אי פעם עצם? לא. טפו טפו טפו. דעה לגבי עישון: שזה איכסע, וזאת שיטה איטית יותר להתאבדות עצמית. האם את צמחונית/טבעונית? אני אוכלת הכל. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: דמאט, לעזאזל, XD. סמיילי מאומץ []: אין
אופייך, בפירוט: יש לי פתיל קצר ואני מסוגלת להתרגז מאוד מהר, יש לי מצפון, ויש לי לפעמים קטעים מצחיקים
תחביבים: לגלוש באינטרנט, לשחק ריימן, לשיר סתם בשביל הכיף, לצפות בסדרות אנימה ולהוריד תמונות, לעבוד בפוטושופ, לכתוב, לקרוא (הארי פוטר במיוחד), ובטח יש עוד. דעה לגבי סודוקו []: זה משחק מחשבה מעולה. בתחילת החופש שיחקתי בו, עכשיו כבר לא
האם את קוראת הרבה? אני קוראת מעריב לנוער. אם זה נחשב
ספרים אהובים: הארי פוטר, ברור
סדרות טלוויזיה אהובות: יושי הנסיכה הקסומה, חברים, השיר שלנו. כשרונות: אין. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: שאני אוכל לכתוב יפה. דעה לגבי אלכוהול: אין לי דעה לגביי זה.. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? גרין דיי, אבל אני בתהליכי גמילה (למרות שיש לי פןסטר על הדלת
). האם את רואה אנימות? הו יהההה
|מאוהב קשות| באילו פורומים את חברה? השיר שלנו, דוליז, מיץ תפוזים, סופרים ומשוררים צעירים. האם את מנהלת פורום/קומונה? קומונת טרולים
האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא. האם יש לך פלאפון? כע. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא. מי תכניס אותי??
האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 3 מפגשים
האם את משתדלת להיות "שונה"? אולי. יום או לילה: לילה
. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר, אי סי קיו אני שונאת
איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים ורכבת. כמה זמן את בפורום? יותר משנה.

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifעונה על השאלון לדמויות../images/Emo2.gif

שם:ליאור. שם חיבה:אין. תאריך יום הולדת:14/10 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום מדורג, עד קצת מתחת לכתפיים.עיניים חומות.הממ.מה עוד, הרבה נקודות חן ונמשים[?]
. יחסית לבני גילי קצת נמוכה. הממ זהו? משפחה:אבא, אמא, אחות גדולה ממני בשנה. אח בן שש, אח בן 10 חודשים. עיר:זה באמת חשוב?. הממ כפר נידח בצפון. בית פרטי/דירה:בית פרטי. חדר לבד/משותף:לבד. חברים [מהפורום ובכלל]:יולי, עדי, יהב, ובעקרון זהו...אין לי ממש חברות בפורום. נטע, עומר, סתיו, שיר, נטא, רז. החברים ~הכי~ טובים:סתיו. אוהבת:באיזה הקשר? לא אוהבת:^^ שונאת:>< מאכלים אהובים:ספגטי בולונז
ופנקייקים
מה תלבשי למפגש:איזה מפגש?אני מניחה שבגדים.סתם.חצאית חדשה.נו אנ'לאדעת לתאר אותה, קצת מתחת לברכיים ריבעוים בגוונים של אדום וכחול וזה נראה כאילו הם תפורים[יש הדפס של תפרים בין הריבועים]. גופייה שחורה.כפכפים תנכיים. האם את מכינה הרבה דוליז?די הרבה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אומנות
.חח סתם, ספרות, ערבית, אנגלית. המקצוע הכי גרוע:מתמטיקה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אין.חוץ מלהתיישב על יד חוף הים לשבת כאילו אני באה לעשות יוגה ואז להתחיל לזוז לפי קצב הטראס שהברמן שם? הרגלים רעים:כסיסת ציפורניים. התמכרויות:קולה. צבע אהוב:תכלת.שחור. צבע שנוא:ורוד צומי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין. גשר:לונדון.
.אין. תכונות חיוביות:אין לי. תכונות שליליות:קשה לקבל מנהגים של אנשים אחרים. קוטלת אנשים לכיף.כי זה כיף. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא. תכשיטים:על יד אחת צמיד חרוזים שחור מסובב הרבה פעמים, ועל יד שנייה צמיד של פרחים בצבע ורוד שהאמצע שלו כחול[וזה לא פאקצי.זה יפה].ועוד צמיד על אותו יד, [חרוזים] בצבעים תכלת, כתום, צהוב, שקוף וכחול. האם שברת אי פעם עצם?לא. דעה לגבי עישון:שכל אחד יעשה מה שמתאים לו. האם את צמחונית/טבעונית?לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:ויי זמיר.ו....זהו[?] סמיילי מאומץ [
]:
אופייך, בפירוט:לא מוגדר.אני יכולה להגיד שאני צינית. תחביבים:בעיקר להיות על המחשב ולרקוד, בזמני הפנוי טלויזיה, פימו, חרוזים, יצירה בכלליות. דעה לגבי סודוקו []:איי לייק איט. האם את קוראת הרבה?כן. ספרים אהובים:אבא ארך רגליים.יומנה של גו'רג'יה ניקולסון[כל הסדרה]. סדרות טלוויזיה אהובות:השיר שלנו, חברים וכל הריאלטים המטומטמים ביס וויקאנד. כשרונות:ריקוד, ציור, כתיבה[בערך
] תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:יותר סלחנית ומבינה. דעה לגבי אלכוהול:רע.רע.רע. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אבריל לאבין. האם את רואה אנימות?לא.אני מוצאת את זה מאוד משעמם. באילו פורומים את חברה?דוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה?לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?בערך. האם יש לך פלאפון?כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?3. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא. יום או לילה:לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?גם וגם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת. כמה זמן את בפורום?עוד מעט שנתיים
זה הכל.
.הו זה היה מהיר.

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifושחכתי עוד משהו.

נטע הזכירה לי שגם היא חלק מהפרום הזה. אז ראני רק רוצה להוסיף שהייתי אצלה.

Nagboom

New member
אלוהה!!!!! אני כותבת!!!! ../images/Emo13.gif

אבל למה?
טוב, למה להתלונן?
השאלון: שם: שיר שם חיבה: שירש תאריך יום הולדת: 24.6.91 תיאור חיצוני מפורט: או-או: שיער מתולתל עד לאמצע הגב, עיניים חומות, שפתיים יבשות.... גובה ממוצע ודי רזה
משפחה: אבא אמא נחמדים כאלו, תאום לא נחמד (גדול ממני ב-10 דקות) ואחות קטנה.... עיר: הרצליה. בית פרטי/דירה: דירע
חדר לבד/משותף: לבד
חברים [מהפורום ובכלל]: שתי חברות טובות מהביצפר, חברה טובה לא מהביצפר, ומהפורום: אאעעע.... הרבה, אז רק את הטובות ביותר: לאה, אביטל ומור (נו, לא נקרא, היא בתדודה) החברים ~הכי~ טובים: אמרתי קודם, אבל מהביצפר זה נטע והדר.... אוהבת: ספרים, מחשב, פורום. לא אוהבת: חרקים ><. שונאת:פרפרי לילה וצפרדעים.
מאכלים אהובים: פשטידת תירס וכריות. מה תלבשי למפגש: רגיל, טי-שירט וג'ינס. האם את מכינה הרבה דוליז? לא הרבה, אחת בשבועיים ככה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית. המקצוע הכי גרוע: מתמטיקה ככה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: להיות מטורפת
הרגלים רעים: סמים
סתם, לא, אין לי כאלו.... התמכרויות: מחשב, אבל באחרונה פחות, והארי!!!!
צבע אהוב: תכלת. צבע שנוא: אין כזה, אני אוהבת את כולם
. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אייין!!!!
גשר: איייין!!!!! תכונות חיוביות: מנסה להיות חיובית תכונות שליליות: לפעמים לא מצליח
יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא..... תכשיטים: עגילי פנינה, שרשרה כסופה נחמדה, טבעת כסופה גם ושעון דקיק. האם שברת אי פעם עצם? לא (
פיו...) דעה לגבי עישון: לא טוב. האם את צמחונית/טבעונית? מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אנש/ה (איש/ה) סמיילי מאומץ []: אופייך, בפירוט: מנסה להיות פסימיסטית, די ביישנית, אבל מטורפת בטירוף. תחביבים: לא כבר כתבתי את זה? התמכרויות... דעה לגבי סודוקו []: לא נחמד... האם את קוראת הרבה? אכן
ספרים אהובים: הארי פוטר
סדרות טלוויזיה אהובות: "זהות בדויה". כשרונות: כשרונות?
אממ... מנסה לכתוב פאנפיקים וסיפורים
תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: טאקט
דעה לגבי אלכוהול: לא טוב. מגעילל. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אבריל וכוורת שליטה!!! האם את רואה אנימות? לאא..... באילו פורומים את חברה? זה, ומסתכלת במאגיה וכישוף. האם את מנהלת פורום/קומונה? לאא.... האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? אני מאמינה שלרוב יש לי. האם יש לך פלאפון? אכן, אבל משותף עם אחי. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? אצל בת דודתי הנחמדה. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 3. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא ממש
יום או לילה: יום!!!!
האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן, שניהם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? עוד כמה שבוע-שבועיים זה יהיה כבר שנה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifפףף..

שם:נטע. שם חיבה:אין ממש.. נייטע?
. תאריך יום הולדת:6.1.92 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום, אסוף בקוקו אחורה, גבוהה, עיניים חומות כהות, יש לי קוביות. משפחה:אמא, אבא, שני אחים גדולים ונבי
[נבי זה הכלב!] עיר:כפר ורדים. -ישוב
. בית פרטי/דירה:פרטי. חדר לבד/משותף:לבד. חברים [מהפורום ובכלל]:כלמיני. החברים ~הכי~ טובים:כלמיני
. אוהבת:אה? לא אוהבת:הרבה דברים. שונאת:כנ"ל. מאכלים אהובים:כלמיני. מה תלבשי למפגש:בגדים. כנראה. האם את מכינה הרבה דוליז?אני מכינה דוליז במידה סבירה
. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:כלמיני.. המקצוע הכי גרוע:הבעה בע"פ?
. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אין ממש.. חחחח.. אבל כן, כמו ליאור יוגה על החוף הים, בקצב של המוזיקה
או משו כזה.. הרגלים רעים:אמממ לודעת.. התמכרויות:סוסים, צ'אד, טיילר, מגרש ביתי, מחשב, TV.. צבע אהוב:כתום, כחול, שחור, ירוק.. צבע שנוא:צהוב חיוור
. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש. אין להן מסגרת.. ומה ששמים על האוזניים בצע בורדו. אה, והן רק לטלוויזיה וללוח.. בכיתה.. גשר:קוביות.. תכונות חיוביות:לודעת.. תכונות שליליות:עצבנית?
. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא.. תכשיטים: צמידים צבעוניים על יד ימין, ושני ליבסטרונגים,י שמאל שעון.. ושרשרת על כזו שמש.. האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:יאק. האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:יאפ, נופ, פאק, לא, כן.. וכו'.. סמיילי מאומץ [
]:
|*
אופייך, בפירוט:לודעת נו.. תחביבים:סוסים.. בעיקר.. וגם דוליז וציור..ולהיות עם חברות וזה אם זה נקרא תחביב.. אה, וגם מחשב וטלוויזיה.. דעה לגבי סודוקו [
]:טיפשי.. לפעמים נחמד, אבל בעיקר טיפשי
. האם את קוראת הרבה?המון.. ספרים אהובים:המוןן סדרות טלוויזיה אהובות:מגרש ביתי,OC, חברים, מכושפות, כלמיני ריאלטי, השיר שלנו.. כשרונות:אין ממש..
. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:לודעת.. דעה לגבי אלכוהול:לשתות קצת זה בסדר.. אבל לא להשתכר.. או משו.. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אני יותר אוהבת שירים.. אני כזה אוהבת הכל.. האם את רואה אנימות?לא.. חחח.. באילו פורומים את חברה?ר"צ,סוסים,מגרש ביתי,OC, ודוליז.. האם את מנהלת פורום/קומונה?לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?דיי.. האם יש לך פלאפון?כן.. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?מכיוון שבהתחלה ליאור לא החשיבה אותי. אני לא מחשיבה אותה. אז.. אממ.. לא!
. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?3 נראה לי.. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא.. יום או לילה:תלוי.. אבל נראה לי לילה.. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?שניהם.. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת.. כמה זמן את בפורום?שנתיים וחצי עוד שבוע/שבועיים..

למעלה