THE VAMPIRE DIARIES פרק סיום עונה!

קרניjack

New member
דיי, דיי הקיצורים האלה מזעזעים:-S

אי אפשר לכתוב פשוט דימון ואלנה?

../images/Emo216.gifחחח...כינויים../images/Emo58.gif

אלנה ודיימון..אוף עם התסריט הזה!!! זהו אני כמו ילדה קטנה, לא פייר..

קרניjack

New member
THE VAMPIRE DIARIES פרק סיום עונה!

בואו נכבד את הפרק האחרון והמדהים של העונה בשירשור שראויי לו...אל תחסכו בביקורות, תמונות, דעות וכל מה שאתם חושבים על הפרק! בהמשך ייפתח שירשור סיכום עונה 1

פרק טובבבבבבבבבבב

סדרה מהממת!! רק לפני כמה ימים הכרתי אותה והתמכרתי!! הדמות האהובה עליי היא דיימון!! עד ספטמבר??? אני מקווה להחזיק מעמד.

יותר מדי........./images/Emo3.gif

וכל הסדרות גם כן נגמרות באותו הזמן....גלי,על טבעי,סמולוויל...

../images/Emo216.gifשאלה קריטית לגבי הפרק!!../images/Emo58.gif

איך קת'רין נכנסה לבית משפחת גילברט?! אם אני לא טועה דודה שלה לא הכניסה אותה אלא רק אמרה "כדאי שתחזרי בזמן", שום דבר על להיכנס לבית... זה הגיוני בכלל? כי אם לא אז כנראה שהיא הייתה שם לפני בתור אלנה ולא ידענו

Slow Cheetah

New member
"זה מאוחר, כדאי שתכנסי פנימה"../images/Emo58.gif

תרגום עקום ("It's late, you should probably come inside"), אבל בדר"כ שאומרים דבר כזה זה כמו הזמנה לכניסה למקום מסויים XD

ממש יצא לה טוב בלי שהתכוונה../images/Emo58.gif

ג'נה הרי לא סבלה את ג'ון...ובעקיפין היא זו שתרמה לנסיבות שכנראה גרמו להריגתו בידי קטרין!חח

אני לא כ"כ מבינה כמה דברים... דרוש הסבר.

לא ברור לי אם קת'רין ואלנה אחיות תאומות שהופרדו בלידתן או שהן סתם נורא דומות... כי בפלאשקים של סטפן ודיימון מראים כאילו כל ההכרות שלהם עם קת'רין היתה לפני איזה כמה עשורים, וזה איך שהוא לא מסתדר. וטיילור- איך הוא הפך בדיוק לאיש זאב? מה פיספסתי? משום מה, הייתי בטוחה שהוא ערפד כמו כל השאר... אחרת, איך ההמצאה בכלל השפיעה עליו? בקיצור, יש לי קצת בלאגן בראש עם הסדרה הזו... מישהו יכול לעשות לי סדר?

Bartal j

New member
קתרין בכלל שייכת לתקופה

אחרת, למאה אחרת בתקופת מלחמת האזרחים (בסדרה לפחות) היא נולדה הרבה לפני הלנה, והיא זו שגרמה לאחים סלבטורה שהתאהבו בה להפוך לערפדים. הלנה ממש דומה לה במראה החיצוני משום מה אבל היא נולדה במאה אחרת ובזמן מאוחר יותר בזמן שלנו וזה למה הדמיון בין השתיים הדהים את כולם כולל את האחים סלבטורה.

קרניjack

New member
הממ...

קת'רין ואלנה אמורות להיות דומות בגלל קשר גנטי לפי הסידרה, אלנה אמורה להיות אחת הצאצאיות של קת'רין...זאת סיבת הדימיון. אותה שחקנית משחקת את שתי הדמויות. בקשר לטיילור- הוא איש זאב כי אבא שלו הוא כזה(זה גנטי ככל הנראה) והואהיה גם מושפע מהמכשיר כי הוא גם סוג של יצור על טבעי, וכנראה שזה גם משפיע עליהם.

תודה. ../images/Emo45.gif

אני יודעת שאותה שחקנית משחקת את שתיהן, וברור שיש איזה קשר גנטי... רק לא ממש הבנתי מה סוג הקשר הזה. (קת'רין היא איזו סבתא- רבא של אלנה?
) ואיזבל היא אמא של שתיהן? ולגבי טיילור- התכוונתי לאורך כל הסדרה לא מסבירים ממש מה הוא בעצם. רק בפרק האחרון של העונה מסבירים שהוא בעצם לא ערפד, אלא משהו אחר. אני כל הזמן הזה הייתי בטוחה הוא ערפד...

קרניjack

New member
לא הגיוני שהוא ערפד

בטוח היו שמים לב שיש לו את הטבעת שיש לאחים סלבטורה כדי שיוכל להלך באור יום...

Bartal j

New member
אחד הדברים הלא אמינים בסדרה לטעמי

זה שעשו את אלנה וקתרין קשורות בקשר גנטי משפחתי כדי להסביר את הדימיון בניהם. ובכלל כל הקטע שאלנה מאומצת והיא הבת של איזבל ודוד ג'ון שהם ההורים הביולוגיים של אלנה (ואיזבל הייתה אישתו של אלריק לפני שדיימן ערפד אותה) די טלנבולי למדי.

למעלה