THE VAMPIRE DIARIES פרק סיום עונה!

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שדיימן יפסיק לשתות דם אנושי. אני חושבת שהוא ישתה מבנק הדם, או פשוט "יצוד" אנשים במקומות אחרים. הרי התנאי של בוני הוא שהוא לא ישתה דם במיסטיק פולס, נכון? ולמה כתבת משפחת סמאלווד?זה לא לוקווד?
והמבט בעיניים של קת'רין ואיך שהיא הרגה את ג'ון....וואו. השחקנית הזאת כל כך טובה!

linoy222

New member
מה????../images/Emo58.gif

מה הלך פה? ברגע שראיתי אותה מסתכלת על הטבעת הבנתי שזאת לא אליינה!!!! הו מי גוד אני לא מאמינההה!!! אני חייבת לקרוא את הספרים אני לא אתאפק עד העונה הבאהה

ketrina

New member
../images/Emo58.gifזה היה פרק מדהים../images/Emo70.gif

אין לי מושג מאיפה להתחיל... קראתי פה אתמול בטעות שקתרין מופיעה בפרק והאמת שעד שהיא חתכה לג'ון את היד לא חשבתי שזאת היא..למרות מעיל העור שחור שדי הפתיע אותי .. נקודת זכות על השחקנית:אני רואה את קתרין ואני חושבת לעצמי "וואי, היא ממש נראית כמו אלנה".היא משחקת כל כל טוב, שהרגשתי שאילו שתי נשים שונות.ב כלל, כשאלנה הגיעה בסצינה האחרונה לבית ודיברה בטלפון שמעו בקול שלה חמימות,ואני תהיתי לעצמי:איך לא שמתי לב שבסצינה עם דיימון זו היתה קתרין?הרי לקתרין לא היתה חמימות בקול ..(טעון צפייה חוזרת כל החלק האחרון הייתי יותר מדי בהלם :) זה מדהים שקתרין חזרה.אמרו פה בפורום שבטח שכשהיא תחזור היא תתחפש לאלנה, ושאר הדמויות יתבלבלו...אז מעניין אם זה יקרה.אני אישית חושבת שדיימון כן יגלה שזו קתרין ,אף על פי שהוא אחד כזה שדי תמים בכל מה שקשור לעינייני הלב,אז אולי הוא יעדיף להאמין שזו אלנה. קתרין: קתרין רצתה שכל ערפדי הקבר ימותו,אבל מי רצה שגם דיימון וסטפן ימותו?היא או איזבל? כי אם היא רצתה, היא בטח הופתעה לראות את דיימון על סף ביתה של אלנה. הפרק היה טו מאץ עבורי, טעון מדי..אולי עוד איזה שבועיים אני אצליח לעכל אותו ולחפור עליו...

larisa125

New member
כן, גם אני חושבת שאראה את הפרק שוב../images/Emo58.gif

כדי לעכל אותו
בכלל זאת הייתה חווית צפייה מהנה
ואני לא חושבת שדיימן השתנה. הוא פשוט הסתיר את הצד היותר אנושי שלו.. אבל הוא לא רגיש ורכרוכי כמו שכולכן אומרות! יש לו צד אנושי, אז הוא אמר תודה לבוני על זה שכביכול היא הצילה את החיים שלו ונתן זכות בחירה לג'רמי...זה לא הופך אותו לרכרוכי ורגיש.

ketrina

New member
../images/Emo58.gifהוא יותר אכפתי

אני גם לא חושבת שהוא יהפוך להיות טו מאץ טוב...יהיה משעמם אם גם סטפן וגם דיימון יהיו ילדים טובים,וסטפן הגרסה הרעה שלו מגיע עם הרבה בלבול... אהבתי שסטפן 'כמעט' הקריב את עצמו בניסיון להציל את אחיו...אחים מעל לכל...

קרניjack

New member
אבל הסצנה עם ג'רמי הייתה אובר-דרמטית לפי דעתי

כאילו עוד שנייה הוא הזיל דימעה, בחייאת. WHAT I DID WAS WRONG! OHHH

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

אני מנסה להבין מה הולך בתמונה הזו
מה, שורפים שוב את הערפדים בכנסייה ויורים בכל מי שמנסה להתקרב?

Slow Cheetah

New member
הפרק הכי אדיר שיש!!!!!!! ../images/Emo58.gif

רואים אתקת'רין סוף סוף בזמן הווה.... היא הורידה לג'ון את האצבעות וזה היה כזה אדיר!!!!! ואנה מתה... וג'רמי הפך לערפד (או לפחות יהפוך ברגע שהוא יסיים את התהליך)! ודיימון ואלנהההההההההההההההההההה
אני כל כך רוצה שהם יהיו ביחד!!! וכנראה הם כן נאמנים לספר... כי טיילר שמע את הדבר הזה שרק ערפדים שומעים, והוא לא ערפד
ואמגג, זה הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו, ומה נעשה עד העונה הבאה??!?!?!?!?!!?!?!

ketrina

New member
כבר ראית???איך הספקת

מה זה מפתה לקרוא מה שכתבת... :) *הולכת לחפש אותו ברשת

Slow Cheetah

New member
מעלים סדרות ממש מהר לרשת,

פשוט צריך לחפש עד שמוצאים (בעברית ובאנגלית).

למעלה