../images/Emo58.gif זהירות חפירה לפניך../images/Emo3.gif
קודם כל, היה פרק מדהים, כמו שקרן אמרה, כל דקה שווה זהב.
אני אתחיל מג'רמי. בתחילת הסדרה היה לו איכשהו תפקיד חשוב אבל בפרקים האחרונים הדמות שלו לא הייתה כל כך חשובה והוא היה דיי משעמם
. הוא סתם היה עצוב כל הזמן ולא תרם כמעט. ממש הצחיק אותי כשדיימן אמר "יש לי כל כך הרבה רגשות אבל אני לא יכול להביע אותם. כל כך קשה להיות טינאייג'ר"
אבל אז, לקראת הסוף הכל ממש השתנה. אני כל כך כל כך ריחמתי עליו! באמת החיים שלו איבדו כל משמעות. ההורים שלו נפטרו, ויקי מתה ואחרי זה גם אנה. זה יותר מדיי. אני ממש סקרנית לדעת מה יקרה כשהוא יהפוך לערפד.
דיימן
מאוד אהבתי את הדמות שלו הפרק. הוא היה ציני ונבזי כרגיל וגם הראה צד רגיש יותר. אהבתי איך שהוא התנצל בפני בוני , ואיך שהוא פנה לג'רמי ונתן לו זכות בחירה. וכשהוא היה בתוך הבניין הנשרף, ממש פחדתי שיקרה לו משהו.
בסוף ראו שהוא מאוד-מאוד הופתע כש"אלנה" נישקה אותו. אהבתי את הסצנה הזאת. הוא נישק אותה תחילה על הלחי, ואז התקרב אליה לאט לאט כאילו חשב לעצמו "היא תסכים? היא לא תחטיף לי סטירה ותאמר שהיא אוהבת את סטפן ולא אותי?". בכלל, הדמות שלו עברה שינוי גדול מתחילת הסדרה.
אין לי כל כך מה לומר על סטפן ואלנה. הם היו כרגיל, זוג אוהב, מגינים זה על זה. אני כמעט בטוחה שאלנה תישאר יחד עם סטפן ואני רוצה שזה יקרה. כמו שקרן אמרה, לא מתאים לדמות של אלנה לעבור לדיימן. בנוסף, אהבתי איך סטפן הסתכן למען דיימן ורצה להיכנס לתוך האש בשבילו. האמת היה לי דיי ברור שהוא יעשה את זה, זה מתאים לאופי של דמותו, מן הסתם, וזה גם אחיו, ברור שהוא יציל אותו. אני בטוחה שאם דיימן היה במקומו גם הוא היה עושה כך.
בוני ממש מעצבנת אותי. אבל עדיין, אני מבינה את המניעים שלה, היא רצתה להגן על האנשים היקרים לה, אבל במחיר מותם של סטפן ודיימן. הכרת התודה של דיימן גרמה לה כנראה לרגשות אשמה וייסורי מצפון אז הי עזרה להציל את דיימן. הכוחות שלה גם התפתחו עכשיו והיא כבר יודעת מי היא,כמו שהיא אמרה בפרק עצמו. אני סקרנית לדעת מה היא תעשה בהמשך ומה יהיה התפקיד שלה בעונה הבאה, כי אני בספק אם דיימן יפר את התנאי שלה של לא לשפוך דם במיסטיק פולס.
מאט, קרוליין, טיילור ושאר ירקות: ידעתי שטיילור הוא איש זאב! מנם לא הראו זאת בבירור, אבל דיי ברור שהוא לא אדם רגיל
והקטע עם העיניים היה ממש מגניב! חבל לי שראש העיר לוקווד מת. הוא לא היה ערפד וכ"ז מת. אבל אני לא מבינה איך! כלומר, הרי האחרים בעיר ראו אותו מזדקן , איך הם יכלו להרוג אותו יחד עם הערפדים? אפילו כשזאתי שאני לא זוכרת את שמה אמרה שהוא לא ערפד, עדיין הרגו אותו. פשוט חבל
וגם לא חשבתי שהוא איש זאב או מה שזה לא יהיה, כמו טיילור, כנראה שזה עובר בתורשה
והוא יכל לפחות להזהיר את הבן שלו או לזהות שההתנהגות התוקפנית שלו קשורה לזה! קרוליין המסכנה
אולי היא תמות, אני לא יודעת, בפרק נאמר "שהם יעשו כפי יכולתם" בבית החולים. אלאריק,אחת הדמויות האהובות עליי לא היווה חלק משמעותי כל כך הפרק, אבל עדיין אהבתי אותו. אהבתי איך שהוא הציל את סטפן מהזרקת הוורבנה ואיך הוא קלט מהר את מה שדיימן אמר לו ורץ להגן על תושבי העיר מהערפדים.
אנה. אנה המסכנה
כל כך אהבתי את הסצנה בה ג'רמי ואנה היו בשירותים ופתאום התחיל הצלצול הזה שפועל על הערפדים, וג'רמי לא יכל לעשות כלום, הוא פשוט חיבק אותה, והיא אמרה pease make it stop! וכשג'ון עמד להרוג אותה, ועמד עם היתד מעליה התפללתי וחשבתי לעצמי "לא, בבקשה אל תהרוג את אנה!!"
כל כך חבל , ממש אהבתי את הדמות שלה. ומה שהמוות שלה עשה לג'רמי
ולא הבנתי, למה הוא הרג אותה? למה? היא הרי ממילא הייתה נשרפת...אולי הוא רצה לוודא שהיא לא תגיע לג'רמי ולא תסכן את האחיין שלו. אבל מצד שני, אולי הוא ידע שהיא יקרה לג'רמי ורצה למונע ממנה מוות ביסורים בשרפה. והיא אפילו סיכנה את עצמה , הלכ הלערפדים האחרים , העמידה פנים שהיא משלהם ואחר הלכה והלשינה לדיימן . לסיכום:
ג'ון וקת'רין. וואו. וואו. "אלנה" עמדה לידו, והוא דיבר אליה, ותפאום היא פשוט חתכה לו את האצבעות
זאת הייתה סצנה אדירה. ואיך שהיא "שיפדה" אותו , זה כל כך הגיע לו
בהתחלה לא כל כך הבנתי למה היא הייתה צריכה לחתוך לו את האצבעות, אבל אז נזכרתי שהטבעת מגנה עליו ממוות... וואו. קת'רין חזרה. למה? מה היא תעשה? איך אלנה תגיב? איך סטפן יגיב? מה דיימן יעשה?
כל ערפדי הקבר מתים, זהו, לא מעניין
כםפי שאנחנו יודעים עכשיו, הערפדים היחידים בסדרה הם דיימן, סטפן וקת'רין. (אני לא בטוחה, אבל האם איזבל מתה בשרפה?) ובעתיד גם ג'רמי. אלא אם כן הוא לא ישתה דם אדם . (וואו, עכשיו עלתה לי בראש סצנה שבה ג'רמי בבית , "צמא" ופתאום תוקף את אלנה או את ג'נה...וואו!) אני כל כך לא יכולה לחכות עד לעונה הבאה!! עד לספטמבר!! אני חושבת שאקנה את הספרים או אחפש בספריות באזור שלי.