פרק אדיררררררר../images/Emo58.gif
אחד הטובים של העונה...דחסו בו המון אבל כל דקה שווה זהב! בקצרה כי אין לי ממש זמן: - דיימון: הדמות שלו הייתה מדהימה לכל אורך הפרק
מלבד הקטע שהוא בא לג'רמי! DAMON,DONT GO SOFT ON ME!!!! הרכיכות הפיתאומית הזאת שלו עם הדמעות בעיניים קצת הייתה מוגזמת...לא לשכוח שהוא כאן הבחור הרע והשנון, נכון שהוא גם רגיש...אבל לא עד כדי כך שהוא "אני רוצה לעשות מעכשיו טוב ולכפר על מה שעשיתי"! ממש לא רוצה אותו ככה. אפשר להסביר את השינוי הזה ב"מתג" שהוא יכול לכבות ולהדליק בקשר לרגשות של הערפדים...אבל בכל זאת, זה היה TOO MUCH! אני ממש לא רוצה שייהפך להיות הערפד הטוב שלא שותה דם ונהנה להתעלל! -
לא ברור לי: דיימון התנשק עם קת'רין או אלנה? הרי אלנה כל הפרק מיררה שרק את סטפן היא אוהבת, ואם זאת הייתה קת'רין דיימון היה מרגיש בכך לא? -קת'רין: קת'רין חזרה!!! והווו!!! כמו שאני (למרות שהייתי בספק בפרקים האחרונים) ועוד כמה בנות פה ציפינו שהיא תופיע בפרק האחרון לעונה. שישו ושימחו! ממש ממש אהבתי את הסצנה שהיא חותכת את היד לג'ון...בהתחלה אני אומרת לעצמי- אלנה?WTF? עד שהמבט הזה צץ על פנייה... - בוני: שוב בוני יקירתי את מעצבנת! מה זה האולטימטום המעצבן הזה? כלומר...הוא הגיוני ובמקום אבל זה יביא את העלילה לשני כיוונים אפשריים: 1. בוני תילחם בדיימון וסטפן כי דיימון לא ישתנה (ואני לא רוצה שהוא ישתנה) 2. דיימון יפסיק לשתות דם אנושי והכל יהיה יופי טופי. וכמו שאמרתי אני ממש לא רוצה שהוא ייהפך למושי-טוב כזה. - ג'רמי ואנה: חבל לי על אנה...איך ג'ון הרג אותה ביעילות ושיטתיות...ללא טיפת רגש וחסד. וג'רמי יקירנו בדרך לצד השני, האפל. כיף-כיופים. לדעתי זה הולך להיות מעניין. הדמות שלו לכל אורך הסידרה הוצגה כמנלכולית ככה ש"התאבדות-הפיכה לערפד" זה לא כזה מפתיע אחריי כל מה שקרה... אני רוצה לראות מה יקירנו יעשה כשהוא יקום לתחייה. אני מקווה שהוא מבין שהוא צריך לשתות דם אדם כדי להשלים את השינוי... - הערפדים מהקבר: סתמו את הגולל על עניינם. הם מתו, הלכו, עכשיו הם כבר לא מפריעים לעלילה. - משפחת סמאלווד: כן, חבריקוס, הם אנשי זאב! והאמת, כמה שכביכול זה חוזר על עצמו (גם אני לא קיויתי שכך) אני מרוצה הפעם. בנו את זה טוב טוב טוב!!! מהפרקים הראשונים של הסידרה כשהציגו את טיילור לאור הירח עד האלימות של אביו, האלימות שלו, חוסר היציבות שלו... בנו את זה היטב לכל אורך הפרקים. לא צץ לנו איש זאב פשוט בן לילה. אחריי המוות(?) של ראש העיר אני חושבת שטיילור ירצה לנקום ויהיה לנו כאן מעניין. -מאט וקרוליין: אני אוהבת את הדמות של מאט, אבל כמו שנכתב פה הם דיי חסריי חשיבות לכל אורך הפרקים האחרונים. לא עושים שום דבר מיוחד שתורם לעלילה, אבל הם מוסיפים צבע לסידרה ומציגים את הרוח שלה. סטפן: כמו שכתבתי אני מעדיפה שהוא ושאלנה יהיו ביחד...נכון שאלנה ודיימון ביחד זה יותר מרגש אבל זה פשוט לא הגיוני על פי הדמות של אלנה. לפחות התסריטאים נתנו לכל הבנות את הסצנה הרומנטית בין אלנה ודיימון שכל העונה חיכינו לה
- הפרק עצמו היה מאוד יפה...קצת עמוס כמו שכתבתי, אבל בהחלט מדהים אם מדובר בצעדה, בשריפה, בסצנה של קת'רין וג'ון, בסצנה עם העין של טיילר, בסופו המותח.... מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה!