THE VAMPIRE DIARIES פרק סיום עונה!

ketrina

New member
אלנה של הספרים

מזכירה לי את קרוליין,זה גם מסביר מה הקשר בסדרה בין אלנה וקרוליין,קשר שנראה תלוש מדי לטעמי. בסדרה ניסו להכניס קצת מרוחה של אלנה של הספרים-שהיא היתה מעודדת,היא רשומה לטקסים האינסופיים של העיירה (עיר?ישוב?). אלנה של הסרה בהחלט עדיפה, אבל מפריעה לי התכונה שלא רואים אותה בשום מעידה רגשית.היא תמיד עושה את הדבר הנכון, אומרת את הדבר הנכון, יודעת מה לעשות...אפילו בתקופות של בלבול היא בוחרת לעשות את הדבר הנכון. ביחד עם החיבה שלה לגישת ה'בוא נדבר על זה, כמה שרק צריך ' והצדקנות היא מעצבנת אותי. כתבת שאלנה של הספרים היא דמות לא אמינה ולא אמיתית ,נראה שאלנה של הסדרה היא בדיוק ההפך המוחלט שלה...:) הדמות של קרוליין אהובה עלי. הילדותיות שבה בעיקר ומסקרן אותי לדעת אם זו דרך שלה להתמודד עם דברים -או שבאמת עדיין יש בה משהו תמים וילדי.

קרניjack

New member
מסכימה לגבי בוני

- אפשר להבין את המניעים שלה, אבל לא את דרכיי הביצוע שלה. - גם אני קיוותי ברגע שג'ון בא לשפד את אנה ששהו יקרה...אבל הוא היה צריך להסתכל לה בעיניים גם כשהיא מתחננת שלא יעשה את זה- והוא עשה. מגיע לו להישפד בידי ערפד. - המממ....לא חשבתי כלל על העניין על קרוליין- הרי היא לא באמת נפגעה או סבלה ממשהו נכון? סתם התמוטטות לא? פיתאום היא תקום מהמיטה עם כוחות על טבעיים או משהו....חחח

larisa125

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת מה יקרה לקרוליין, אולי היא תמות אפילו
ונזכרתי במשהו, עניין הגמילה של סטפן מדם אנושי. זה פשוט עבר כל כך מהר! הוא נגמל מהר וחזר להתנהגות הרגילה שלו ולאופי הרגיל שלו. זה פשוט לא אמין בעיני
ובכלל, בפרק הזה הוא התנתהג כמו ילד קטן וקנאי
במיוחד כשאלנה אמרה לו שאין לו שום סיבה לבקנא כי היא אוהבת רק אותו והוא עשה את הפרצוף הזה

קרניjack

New member
פרק אדיררררררר../images/Emo58.gif

אחד הטובים של העונה...דחסו בו המון אבל כל דקה שווה זהב! בקצרה כי אין לי ממש זמן: - דיימון: הדמות שלו הייתה מדהימה לכל אורך הפרק מלבד הקטע שהוא בא לג'רמי! DAMON,DONT GO SOFT ON ME!!!! הרכיכות הפיתאומית הזאת שלו עם הדמעות בעיניים קצת הייתה מוגזמת...לא לשכוח שהוא כאן הבחור הרע והשנון, נכון שהוא גם רגיש...אבל לא עד כדי כך שהוא "אני רוצה לעשות מעכשיו טוב ולכפר על מה שעשיתי"! ממש לא רוצה אותו ככה. אפשר להסביר את השינוי הזה ב"מתג" שהוא יכול לכבות ולהדליק בקשר לרגשות של הערפדים...אבל בכל זאת, זה היה TOO MUCH! אני ממש לא רוצה שייהפך להיות הערפד הטוב שלא שותה דם ונהנה להתעלל! -לא ברור לי: דיימון התנשק עם קת'רין או אלנה? הרי אלנה כל הפרק מיררה שרק את סטפן היא אוהבת, ואם זאת הייתה קת'רין דיימון היה מרגיש בכך לא? -קת'רין: קת'רין חזרה!!! והווו!!! כמו שאני (למרות שהייתי בספק בפרקים האחרונים) ועוד כמה בנות פה ציפינו שהיא תופיע בפרק האחרון לעונה. שישו ושימחו! ממש ממש אהבתי את הסצנה שהיא חותכת את היד לג'ון...בהתחלה אני אומרת לעצמי- אלנה?WTF? עד שהמבט הזה צץ על פנייה... - בוני: שוב בוני יקירתי את מעצבנת! מה זה האולטימטום המעצבן הזה? כלומר...הוא הגיוני ובמקום אבל זה יביא את העלילה לשני כיוונים אפשריים: 1. בוני תילחם בדיימון וסטפן כי דיימון לא ישתנה (ואני לא רוצה שהוא ישתנה) 2. דיימון יפסיק לשתות דם אנושי והכל יהיה יופי טופי. וכמו שאמרתי אני ממש לא רוצה שהוא ייהפך למושי-טוב כזה. - ג'רמי ואנה: חבל לי על אנה...איך ג'ון הרג אותה ביעילות ושיטתיות...ללא טיפת רגש וחסד. וג'רמי יקירנו בדרך לצד השני, האפל. כיף-כיופים. לדעתי זה הולך להיות מעניין. הדמות שלו לכל אורך הסידרה הוצגה כמנלכולית ככה ש"התאבדות-הפיכה לערפד" זה לא כזה מפתיע אחריי כל מה שקרה... אני רוצה לראות מה יקירנו יעשה כשהוא יקום לתחייה. אני מקווה שהוא מבין שהוא צריך לשתות דם אדם כדי להשלים את השינוי... - הערפדים מהקבר: סתמו את הגולל על עניינם. הם מתו, הלכו, עכשיו הם כבר לא מפריעים לעלילה. - משפחת סמאלווד: כן, חבריקוס, הם אנשי זאב! והאמת, כמה שכביכול זה חוזר על עצמו (גם אני לא קיויתי שכך) אני מרוצה הפעם. בנו את זה טוב טוב טוב!!! מהפרקים הראשונים של הסידרה כשהציגו את טיילור לאור הירח עד האלימות של אביו, האלימות שלו, חוסר היציבות שלו... בנו את זה היטב לכל אורך הפרקים. לא צץ לנו איש זאב פשוט בן לילה. אחריי המוות(?) של ראש העיר אני חושבת שטיילור ירצה לנקום ויהיה לנו כאן מעניין. -מאט וקרוליין: אני אוהבת את הדמות של מאט, אבל כמו שנכתב פה הם דיי חסריי חשיבות לכל אורך הפרקים האחרונים. לא עושים שום דבר מיוחד שתורם לעלילה, אבל הם מוסיפים צבע לסידרה ומציגים את הרוח שלה. סטפן: כמו שכתבתי אני מעדיפה שהוא ושאלנה יהיו ביחד...נכון שאלנה ודיימון ביחד זה יותר מרגש אבל זה פשוט לא הגיוני על פי הדמות של אלנה. לפחות התסריטאים נתנו לכל הבנות את הסצנה הרומנטית בין אלנה ודיימון שכל העונה חיכינו לה
- הפרק עצמו היה מאוד יפה...קצת עמוס כמו שכתבתי, אבל בהחלט מדהים אם מדובר בצעדה, בשריפה, בסצנה של קת'רין וג'ון, בסצנה עם העין של טיילר, בסופו המותח.... מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה!

../images/Emo216.gifכיף כיופים../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הוא התנשק עם קת'רין
.. וכ"כ כ"כ כ"כ התאכזבתי...יותר מידי אפילו
(וכל התגובות על הקטע ביוטיוב חושבים כמוני..
) כנראה שזה באמת לא ריאלי שהיא תבחר בו *כרגע*. אבל כולי אמונה שזה יהיה בהמשך.. קתר'ין איז באד אסס..ממש אבל ממש נבזית....

ketrina

New member
../images/Emo58.gifתכלס כל שנים -

150 שנה דיימון חיכה כדי להציל את קתרין ולהיות איתה,ברור שהעובדה שלא היה צריך להציל אותה מעיבה על הסיפור אהבה שלהם,אבל אולי אותו משהו יצוץ ויתעורר? כלומר,אולי זה נחמד שדווקא זו היתה קתרין...חצי מהסדרה רק חיכינו לרגע שדיימון ימצא את קתרין אהובתו וכזה קורה כולם מתבאסים ...

קרניjack

New member
עם כל הכבוד זה ממש לא הגיוני שהוא לא ידע

שזאת היא!!! אני לא זוכרת מקרים ספציפיים בסידרה אבל לא הגיוני שדיימון יעמוד כל כך קרוב לערפד- ולא יידע שהוא ערפד, ולא סתם ערפד- קת'רין! זה מנגוד לכל חוקיי הערפדים הקיימים וכחותיהם....לא הגיוני בעליל שהוא לא היה מרגיש שזאת אלנה, בעקר אחריי שהם התנשקו, פשוט לא הגיוני!!!

ketrina

New member
בסדרה הם לא יכולים להרגיש בנוכחות ערפד אחר

(כמו בפרק עם הערפד שהטריד את אלנה) זה דיימון,והוא ממש מהיר מחשבה,מנגד, הרבה פעמים הוא הולך שולל אחרי הלב שלו,או חושב שראינו שהוא חושב שהוא יודע הכל ובעצם הוא ממש לא יודע כלום. דיימון חושב שזו אלנה, ואולי הוא גם רוצה לחשוב שהיא נישקה אותו בחזרה,ולכן יכול להיות שהוא לא ישים לב למשהו שונה בה.. בכל אופן,אני גם חושבת שאחרי הנשיקה,או מעט אחרי דיימון יגלה שזו קתרין.

קרניjack

New member
בסוף הנשיקה

דיימון נראה כזה חושב, יכול להיות שבתחילת העונה הבאה נראה אותו פורץ מיד אריי שאלנה נכנסת למטבח או משהו אחריי שהוא מבין שזאת קת'רין...

קרניjack

New member
כן, זה גם מה שאני חושבת

למרות שהתסריטאים יהנו לשחק עם העניין של מתי זאת קת'רין ומתי זאת אלנה, לפני שדיימון יגלה...

Berethor

New member
גם אני חושב ככה

בדרך כלל ערפד מרגיש אם מדובר בערפד אחר או בן תמותה, אחרי הכל זאת הסיבה הטבעית שערפדים לא מנסים לנשוך זה את זה, כנראה בסדרה זה שונה..

larisa125

New member
אולי

הוא היה יותר מדיי מופתע שאלנה נישקה אותו ולא חשב על משהו אחר, כמו שקתרינה אמרה, אולי הוא רצה לחשוב שהיא נישקה אותו בחזרה. בכל אופן, כל העניין הזה לא אמין כל כך. בוני המכשפה זיהתה ערפד בהיתקלות קטנטנה בו, ודיימן לא מזהה ערפד אפילו כשהוא מתנשק איתו? לא הגיוני

Berethor

New member
מצד שני

לא בטוח שבמקרה של בוני מייצג, הרי בוני היא מכשפה בנוסף לערפדה, ככה שלא בטוח ממה נובעת היכולת.

Berethor

New member
בעצם טעות שלי

בלבלתי אותה עם מירק. בכל אופן נראה שלערפדים בסדרה אין יכולת לזהות ערפדים, רק למכשפות יש.

Berethor

New member
בעיקרון זה לא הגיוני שערפד לא מזהה ערפד

זאת אומרת אפילו זומבים מזהים זה את זה. גם אם לא מדובר ביכולת על טבעית, הריח של יצור חיי, החום, הדם וכל השאר אמור בקלות לתת לערפד יכולת לזהות א מדובר בערפד אחר, אל-מת או בן תמותה. איך טורף לא יזהה אם מדובר בטרפו...

larisa125

New member
../images/Emo45.gif

ובוני היא רק מכשפה, לא ערפדית
(יכול להיות דבר כזה?)

למעלה