THE VAMPIRE DIARIES פרק סיום עונה!

ketrina

New member
../images/Emo58.gifThe Vampire Diaries 1X22 -תמונות

בהמשך להודעת הפרומו ,פשוט לא רציתי שיהיה בלאגן בין שני הפרקים

../images/Emo216.gifVampire Diaries 1X22 סוף עונה../images/Emo58.gif

שם הפרק:Founder's Day תקציר:
Founder's Day has finally arrived, and everyone is busy with last-minute preparations for floats and fireworks. Stefan (Paul Wesley) is uncomfortable with Damon's (Ian Somerhalder) new attitude toward Elena (Nina Dobrev), but Elena is more concerned about repairing her relationship with Jeremy (Steven R. McQueen). Jeremy is worried about Anna (guest star Malese Jow), but not sure he's on board with her latest plan for the future. While Caroline (Candice Accola) is enjoying her day as Queen of the celebration, she also tries to help Matt (Zach Roerig) and Tyler (Michael Trevino) get their friendship back on track. Finally, although Damon and Alaric (Matt Davis) do their best to stop him, Johnathan Gilbert (guest star David Anders) sets a plan in motion that brings Founder's Day to an end amid chaos, destruction and death.​
פרק אחרון..ומפתיע במיוחד.. משהו אחד שעצבן אותי..אבל אני אפרט מאותר יותר.

אלוהים-זה היה חזק!!!../images/Emo58.gifסוף מדהים לעונה

מהממת!! גולת הכותרת-הנשיקה שלא היתה
.דיימון מנשק את אלנה,כשזו בעצם-קטרין!!האמת שכשהוא נישק אותה זה היה פשוט מדהים, הייתי ממש בשוק והבטן שלי אשכרה צנחה!!!מסכן דיימון,אין לו מושג שזו לא היתה היא...ובכלל הדמות שלו כל כך התפתחה לאורך העונה שזה מדהים.ללא ספק הדמות הכי טובה בסדרה עם הכי הרבה עומק. השיחה שלו עם ג'רמי הייתה נורא מרגשת..
ואנה מתה!!!!!!!
:(זה היה ממש עצוב,היא היתה אחלה דמות והפיחה קצת חיים בג'רמי הנעל הקטן..שלמרות הכל נראה לי שהשתפן ברגע האחרון ולא לקחת את הכדורים.
שורה תחתונה-פרק מדהים,למרות שהאכזבה לגלות שהנשיקה בעצם לא הייתה שייכת לזוג האמיתי של הסדרה,אלנה ודיימון,היתה ממש גדולה ונורא עצבנה בהתחלה...מה שכן,אני חושבת שזה היה לטובה.אם זה היה קורה באמת,אלנה סתם הייתה אוכלת את עצמה על זה,כי היא עדיין אוהבת את סטפן,למרות שהרגשות שמתפתחים לאט כלפי דיימון. הנשיקה בינהם,כשתגיע,והיא תגיע, צריכה להיות אמיתית והדדית!
ובכלל זה מדהים עד כמה שהם שינו את הקו של הסדרה בחצי השני שלה.תכלס,כל המתחים ואפילו שירי האהבה שהיו במהלך הפרק הופיעו בקטעים הקשורים לדיימון
,וסטפן הוא מן סוג של דמות משנית שכזו.
אוהבת את הכיוון הזה שהם הולכים בו,ללא ספק!
לא ייאמן עוד 4 חודשים לחכות אבל....ב-א-ס-ה

larisa125

New member
הזוג האמיתי של הסדרה?../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

בכלל לא! לאלנה אין רגשות כלפי דיימן, לפחות לא כאלו כמו שיש לה כלפי סטפןץ לפי קווי האופי של הדמות שלה, היא לא הייתה סתם אומרת לסטפן שהיא אוהבת אותו.

ketrina

New member
אבל הם הזוג המועדף של הסדרה :)

אולי דיימון בגרסתו החדשה ישבה את לב אלנה, בעוד סטפן ישאר קנאי ?

קרניjack

New member
מקווה שאין גירסא חדשה לדיימון../images/Emo4.gif

שההתגלמות הריגשית הזאת הייתה נדירה, פעם אחת לעונה ודיי.

ketrina

New member
זה דווקא יכול להיות מעניין

דיימון מתחסד ומיוסר וסטפן נהנה מהחיים ומנצל כל רגע וכל מה שמולו... אני לא חושבת שזה יקרה. לשנות אישזה דבר שלוקח המון המון זמן- תנסו להזכר כמה זמן לקח לכם להפטר מהרגל מעצבן, לשהפטר מאישיות ולגבש אחת חדשה יקח מלא זמן...אולי נראה כמה צדדים טובים יותר של דיימון,לא טו מאץ. סטפן לא יהפוך להיות הרע...כבר ראינו את סטפן הרע..אולי הוא יהיה קנאי ודביק יותר.

והזוג המועדף על כותבת הספרים ומפיקת הסדרה

נכון שהסדרה לא בדיוק הולכת במדויק אחרי הספרים,אבל שמתי לב שיותר ויותר בקווים הכלליים והמשמעותיים. וג'וליה פלק המפיקה אמרה לא פעם שדיימון הוא הפייסי של הסדרה הזו(היא גם יוצרת דוסון קריק,וכולנו יודעים איך זה נגמר שם).ואמרה משו בסגנון של "דיימון יצטרך להרוויח את אהבתה של אלנה".ו"דיימון יתאהב בה ראשון". וגם זה די ברור לאן הסדרה חותרת.אם לא,לא היתה כזו התמקדות בדיימון ואלנה במחצית השנייה של העונה.סטפן בפרק האחרון קיבל תפקיד משני,ושימו לב איך מנסים להשניא אותו עלינו.מה גם שלדיימון ואלנה יש הרבה יותר מעריצים-פי שניים בערך,רק תסתכלו בפורומים השונים.ובפייסבוק:)

larisa125

New member
../images/Emo10.gif

טוב, נו שיהיה
אני מאוד אוהבת את אלנה ודיימן כזוג
אבל פשוט לא יפה מצידה, מצד הדמות שלה, לבגוד ככה בסטפן. זה פשוט לא מוצא חן בעיני

נכון,תכלס בגלל זה מזל ש../images/Emo58.gif

הנשיקה לא היתה אמיתית....כי אז זה באמת היה מנוגד לדמותה של אלנה,שבדיוק שניה קודם לכן אמרה לסטפן שהיא אוהבת אותו... נראה לי שפשוט במהלך העונה הבאה תהיה התרחקות בינה לסטפן,ואולי אף פרידה(רגשות לקטרין,משהו??) , ואז תהיה התקרבות אמיתית וכנה מצידה לדיימון.חוץ מזה שהיא מחשיבה עצמה לחברה שלו שזה כבר התקדמות עצומה מההתחלה

קרניjack

New member
לחלוטין! נראה לי כולנו שכחנו מי זה דיימון

זה שרצח את לקסי, העלים לא מעט כמה מתושבי העיירה , זה ששינה את ויקי רק כי "שיעמם" לו, זה שהשתעשע בקרוליין כל כך הרבה זמן... נראה לי גם אלנה שכחה לאור כל ההתפחויות האחרונות, ואם זאת הייתה נשיקה בינו לבין אלנה- אז זה היה מפחית מהרמה של הסידרה כי זה פשוט לא אמין!

Berethor

New member
זיכרון סלקטיבי

אז מה שסטפן 'מראה' צדדים יותר ערפדיים בו, זה מוציא את דיימון צדיק? פשוט לא רלוונטי.

קרניjack

New member
אני לא יודעת איך זה נגמר בדוסון קריק

יכול להיות שדיימון ואלנה יהיו מתציישהו ביחד, אבל זה רק כשאר דיימון ישתנה...אני אישית מעדיפה שהוא יהיה הרשע הניבזי מאשר הפאפי-הרשע שחוזר בתשובה- כי זה מאבד מכל הכייף של הדמות שלו. למה את חושבת שמנסים להשניא את סטפן? לא הרגשתי בכלל. וברור שיותר אנשים (בנות) יאהבו את דיימון...הוא נראה יותר טוב (רק שכבר יסדרו לו את השיער כמו פעם, עכשיו יש לו תיספורת של בקסטריט בויז בגירסת שנות ה80), הדמות שלו הרבה יותר חלקלקה, סקסית, מסכונת...כל זה הופכים אותו להרבה יותר מושך. והוא שנון ומשעשע.

האמת?כי זה די קרה אצלי וחברה שלי בערך באותו

הזמן.. שתינו אהבנו את סטפן ואלנה יחד..בכלל לא חשבנו על דיימון כאופציה בחצי הראשון של העונה. ואז באיזה שהוא מקום כל סיפור האהבה שלהם נדחק אל השוליים,יכול להיות בגלל שהוא התפתח נורא מוקדם ומהר--כבר בפרק 6 הם שכבו.ופשוט מאבדים עניין. וכל הסיפור של סטפן והדם של אלנה..גרם לי לפחות לראות בו צדדים נורא מעצבנים,וגם סיפור הפיכתם לערפדים לא עשה טוב לתדמית של סטפן בעיני.כאילו שנקודת המוצא היתה שדיימון הוא רשע מוחלט וסטפן הוא המלאך השומר.ולאט לאט התדמיות האלו נסדקות.בפרק האחרון כל סצנה של סטפן גרמה לי להעצבן עליו יותר ויותר,בעיקר בקטע כשהוא "הציל" את ג'רמי, וכשהוא פשוט לא ענה כלום לאלנה כשהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו איזה -5 פעמים?? אני חושבת שעצם הנשיקה והצבתה בסוף וכרגע השיא של הפרק מדברת בעד עצמה,זה הקו שהעלילה הולכת בו. אבל ללא ספק ,יש לדיימון עוד דרך ארוכה לעבור,זו רק ההתחלה בשבילו.

Berethor

New member
לא יאמן

ברור שסטפן הוא לא טלית שכולה תכלת הוא פקינג ערפד. לא משנה איזה תדמיות נסדקות, עדיין דיימון 'מרושע' הרבה יותר ומה שיותר חשוב הוא חיי בהתאם. אני גם חושב שזה שסטפן לא מגיב על כך לזה שהיא אוהבת אותו, רק מראה על אישיות, זה כל כך קיטשי שהוא יגיד לה גם אני על הפעם הראשונה ופוצי מוצי, הוא גם מודע למתיחות עם דיימון בנושא, סטפן הוא לא תמים. ממש מגעיל מה שעושים לסטפן, אם מה שאת חושבת נכון וזה רק משום 'אבוד עניין', זה לא לגעת באושר שחייבים כל פרק להוסיף בגידות, גם במציאות זוגיות ארוכה תמיד הופכת למשהו יותר שיגרתי ופחות בוער/נוצץ..

ketrina

New member
זו בדיוק הנקודה.דיימון רשע, וסולחים לו.

סטפן התגלה כרשע, ולא סולחים לו. דיימון מלכתחילה בא איך שהוא,ערפד. מאוהב. רצחני.יהיר.רגיש.וואטאבר. סטפן היה הצדיק התמים, האוהב, המיוסר, שנרדף על ידי אחיו, סטפן הוא שחור-לבן.לדעתו אם מישהו חטא-אז הוא ישא את רגשי האשמה כל הזמן,אח שלו רודף אותו 150 שנה והוא לא עושה כלום לסדר את זה? או להתעמת מולו?כי הוא חושב שהוא צריך להרגיש רגשות אשם. הוא הנוצרי במיטבו. והוא מסתיר מלא סודות,ואלנה פריקית של דיבור ושיתוף ואמון-מה שדיימון תמיד היה, ונתן לה.ואז סטפן מגלה את הצד הערפדי שבו-שהוא מזעזע ומחריד גם כי הוא לא שולט בו, וגם כי זה סטפן הצדיק. בטוח אלנה הזדעזעה מזה. במקביל,דיימון הכיפי, המצחיק, השנון מתחיל תהליך חזרה בתשובה... הוא עוזר לאחיו, הוא גלוי בפני אלנה,הוא שומר מאמצע הסדרה על פרופיל נמוך ובפרק האחרון הוא בכלל יוצא צדיק. וסטפן מקנא, בל תנשכח את זה. והקנאה שלו אומרת גם "אני לא בוטח בך במאת האחוזים, אלנה" ואלנה ואמון? אאוץ.פתיחה גרועה. ונקודה אחרונה, אלנה הכירה את סטפן שהיתה בשפל מבחינה רגשית. מדוכאת עצובה-כמוהו בערך.רק שאלנה היא בת אדם,ובנ"א מתגברים על דברים מהר יותר, ושוכחים כי אין לנו נצח.סטפן לא מתקדם עם אלנה (יש התקדמות,ברורו,אבל לא כמו אלנה)כלומר, אני חושבת שמה שקישר ביניהם בעבר כבר לא קיים. דיימון הוא מגעיל ורשע.אם נחזור לפרקים על קרוליין -ראיתי אותם שוב וקיבלתי הרגשה רעה. אין ספק שסטפן יותר אמין,טוב, וכו'.אבל אסור לשכוח שדיימון בגרסה המאוהבת שלו שונה.דיימון רומנטי.הוא חיכה לקתרין 150 שנה ועשה הכל בשביל להציל אותה,הוא היה מכן להפוך לערפד בשביל לחיות איתה.הוא הולך עד הסוף.אנחנו עדיין לא יודעים מה היא אהבה בשביל סטפן.בינתיים,מה שיש לו עם אלנה-לא נראה מספיק.הוא מציל אותה ודואג לה, אבל את זה ניתן לשייך לדמות 'סטפן הצדיק' לגבי העדפת המעריצות וכאלה,אני לא חושבת שזה מה שהשפיע במיוחד. בגדול כל הזמן דיברו על משולש אהבה בין דיימון אלנה סטפן-לפחות בפרקים האחרונים באמת מרגישים אותו... סטפן ודיימון משלימים אחד את השני בגדול.הם מעולים פשוט.המאזן של היהירות-שנינות-צדיקות-ערפדיות (הפן הרשע של הערפדיות) תמיד נשמר.אם דיימון קצת יותר רשע-סטפן חסיד. סטפן מאבד את הראש-דיימון היציב . בכלל,לא משנה כמה דיימון מירר את החיים של סטפן 150 שנה, רואים שהוא האח הבכור ושסטפן נשען עליו. וזה מדהים :) לדעתי אלנה וקתרין הם רק משהו שעובר את סטפן ודיימון. :)

Berethor

New member
הפן הרשע של הערפדות?

ממתיי לערפדות יש פן שהוא לא רשע, לכן גם לא הייתי מפקפק 'בצדיקותו' של סטפן או כל "ערפד מתחסד" אחר, כי אותו 'טוב' בעצם נובע מהאנושיות שבו. קחי לדוגמא את לואיס, לואיס לא היה ערפד טוב! הוא היה 'ערפד שנותרה בו הרבה אנושיות', וזאת הסיבה שגם דיימון אומר לסטפן שהוא מתכחש לערפדות. חוץ מזה העובדה שסטפן לא בוטח באלנה במאה אחוז, שוב מראה על צד לא מתחסד בו, ובואי גם לא נשכח שאחרי מה שקתרין עשתה להם, הוא לא בדיוק מרגיש שהוא יכול לסמוך על מישהי במאה אחוז. לדעתי הציפיות מסטפן הן ממש מוגזמות, בסדר אז הוא בא ברושם של 'הצדיק', זה לא סיבה להוציא אותו סופר קיטש, רואים פה דווקא תצדדים הציניים ואפלים באישיות שלו. בנוגע לשאר אני פחות או יותר מסכים.

למעלה