בידיוק סיימתי לראות את שני הפרקים
ואני אתייחס לפרק האחרון פרק 22 הפרק היה ממש פרק וטוב למרות שנראה לי שדחסו יותר מידי אבל זה היה מענין. אנה\ג'רמי- כאב לי שג'ון הרג ככה את אנה היא הייתה ממש דמות חמודה ועדינה, כשהיא נתנה לו מהדם שלה בקפסולה הזו ידעתי שמשהו יקרה לה. מסכן ג'רמי קודם ויקי עכשיו אנה.. ג'ון הזה פאנט לחלוטין. מעניין מה יקרה אם ג'רמי יהפוך עכשיו לערפד לאחר שהוא נטל את המשככי כאבים כשהוא "יקום לתחייה" כשבגופו הדם של אנה שהוא שתה. סטפן- אהבתי מאוד את הדמות של סטפן איך שהוא נכנס לאש וסיכן את עצמו למען אחיו, ראו את אחוות האחים כשהוא נכנס לבניין הבוער והדבר היחידי החיובי שבוני עשתה היה לפר את האש ממנו (למרות שזה לא נראה הכי אמין כל הקטע של הכישוף לחש הזה של פיזור האש כשסטפן נכנס לבניין הבוער) דיימן- אני אוהבת את הדמות שלו, אבל אני מקווה שהוא לא יהפוך ליותר מידי רגיש, כאילו אני מעדיפה את דיימן כמו שהוא היה רוב בעונה, מידי פעם להראות רגש זה נחמד, אבל בשביל זה יש את סטפן חחח דיימן הוא הטראבלמייקר ולא המושיע
ואני מקווה שישאר ככה. לגבי הנשיקה שלו עם אלנה\ קתרין אני בטוחה שזו קתרין כי היא גם נכנסה הביתה כשג'נה הזמינה אותה במשפט והיא הרגה את ג'ון והוא קרא לה קתרין
אהבתי אגב איך שהיא הורידה לג'ון את האצבעות ונעצה בו את הסכין בקור רוח.. סוף סוף ראינו קצת מקתרין. ונראה לי שדיימן הרגיש לאחר הנשיקה שהוא לא נישק את אלנה כי לא נראה לי אמין שאלנה תתנשק עם דיימן לאחר שהיא אמרה לסטפן שהיא אוהבת אותו. טיילור וראש העיר- אני מנחשת שיתגלה בעונה השנייה שהם אנשי זאבאו משהו בסגנון כי הם לא ערפדים והם הושפעו ממהתדר מה שאומר שהם לא בידיוק אנושיים. מעניין מה יהיה עם קרוליין שנפצעה בתאונה. קיצר שמעתי שהעונה תחזור רק בספטמבר.. עד אז יהיה קשה לחכות...