THE VAMPIRE DIARIES פרק סיום עונה!

ketrina

New member
שאלה:אם קתרין הפכה לערפד

כשהייתה צעירה (כדי שהיא לא תמות מאיזו מחלה משהו כזה)-איך היה לה ילד??? בכלל,בת כמה קתרין?היא מסתובבת עם פרל שהיא כבת 400,ובסדרה פרל נמחזיקה מדעתה של קתרין כך שהם בטח באותו גיל,אם כן,מה עלה בגורל האבא/אמא של איזל ושאר הצאצאים של קתרין?

ketrina

New member
ד"א איזבל לא אמא של קתרין

קתרין היא ראש השושלת -> נולדו לה ילד או ילדה מלפני שהיא הפכה לערפד->אחרי נולדה איזבל ->איזבל הולידה את אלנה ואחרי תקופת זמן גם נהפכה לערפד.

Bartal j

New member
בידיוק סיימתי לראות את שני הפרקים

ואני אתייחס לפרק האחרון פרק 22 הפרק היה ממש פרק וטוב למרות שנראה לי שדחסו יותר מידי אבל זה היה מענין. אנה\ג'רמי- כאב לי שג'ון הרג ככה את אנה היא הייתה ממש דמות חמודה ועדינה, כשהיא נתנה לו מהדם שלה בקפסולה הזו ידעתי שמשהו יקרה לה. מסכן ג'רמי קודם ויקי עכשיו אנה.. ג'ון הזה פאנט לחלוטין. מעניין מה יקרה אם ג'רמי יהפוך עכשיו לערפד לאחר שהוא נטל את המשככי כאבים כשהוא "יקום לתחייה" כשבגופו הדם של אנה שהוא שתה. סטפן- אהבתי מאוד את הדמות של סטפן איך שהוא נכנס לאש וסיכן את עצמו למען אחיו, ראו את אחוות האחים כשהוא נכנס לבניין הבוער והדבר היחידי החיובי שבוני עשתה היה לפר את האש ממנו (למרות שזה לא נראה הכי אמין כל הקטע של הכישוף לחש הזה של פיזור האש כשסטפן נכנס לבניין הבוער) דיימן- אני אוהבת את הדמות שלו, אבל אני מקווה שהוא לא יהפוך ליותר מידי רגיש, כאילו אני מעדיפה את דיימן כמו שהוא היה רוב בעונה, מידי פעם להראות רגש זה נחמד, אבל בשביל זה יש את סטפן חחח דיימן הוא הטראבלמייקר ולא המושיע
ואני מקווה שישאר ככה. לגבי הנשיקה שלו עם אלנה\ קתרין אני בטוחה שזו קתרין כי היא גם נכנסה הביתה כשג'נה הזמינה אותה במשפט והיא הרגה את ג'ון והוא קרא לה קתרין
אהבתי אגב איך שהיא הורידה לג'ון את האצבעות ונעצה בו את הסכין בקור רוח.. סוף סוף ראינו קצת מקתרין. ונראה לי שדיימן הרגיש לאחר הנשיקה שהוא לא נישק את אלנה כי לא נראה לי אמין שאלנה תתנשק עם דיימן לאחר שהיא אמרה לסטפן שהיא אוהבת אותו. טיילור וראש העיר- אני מנחשת שיתגלה בעונה השנייה שהם אנשי זאבאו משהו בסגנון כי הם לא ערפדים והם הושפעו ממהתדר מה שאומר שהם לא בידיוק אנושיים. מעניין מה יהיה עם קרוליין שנפצעה בתאונה. קיצר שמעתי שהעונה תחזור רק בספטמבר.. עד אז יהיה קשה לחכות...

Bartal j

New member
אה ועוד משהו שחשבתי אם דוד ג'ון

אבא של אלנה זה הופך את ג'רמי מאח של אלנה לבן דוד של אלנה כי הרי האבא הביולוגי של ג'רמי ודוד ג'ון אחים. וזה גורם לאלנה להיות חצי גילברט, וחצי השני קרוב למשפחה של קתרין.

Bartal j

New member
חח חתיכת טלנובלה זה כי זה עושה את אלנה

חצי גילברט ממשפחת מייסדים שונאי ערפדים ורודפים אותם כבר מאה שנה ויותר חצי השני הוא פירס או משהו שקשור לקתרין- שהיא בעצם סוג של אויבת של גילברט כיה היא ערפד והאקסית המיתולוגית של שני הבחורים הערפדית שכרגע מאוהבים בה... חחח מבחינת קשר ביולוגי אז אלנה היא חצי ממשפחה של ציידי ערפדים ובחצי שני ערפד בעצמו (אפילו אימא שלה הביולוגית הפכה לערפד) ואבא שלה צד אותם ונהרג בידי קתרין. וזה בלי להזכיר את ג'רמי חחח במציאות זה היה שולח מזמן מישהי לטיפול רציני. העיקר שהכל נשאר במשפחה.

למעלה