הו - הנה עוד נקודה שבה אתה טועה
אתה לא יכול להכנס לדיון על א', ולהגיד למישהו שהוא טועה - כשאתה בכלל מדבר על משהו אחר.
במתלים אמרת לי שאני טועה כשאני אומר שהלינק לא פותח בשביל מהלך מתלה - אבל בעצם אתה זה שטעית. הלינק לא פותח בשביל מהלך מתלה, אלא בשביל פרוגרסיביות. כשזה הוכח לך מעבר לכל ספק, כך שאפילו אתה לא יכולת להתכחש לזה שטעית, במקום להגיד "וואלה, צודקים. טעות שלי", התחלת להתפתל ולהגיד שבעצם התכוונת לזה, ולהוא, ולהם, ועוד ועוד. מאתגר? אולי את הסבלנות, בטח לא את המחשבה.
בדיון הזה שוב, אמרת שאני טועה כשאני אומר ששיא המומנט מתקבל במצערת מלאה - והבאת דוגמא על טרקטורים בסל"ד עבודה יעיל, כשמהתגובות שלך נראה בבירור שאתה לא מבין את ההבדל, או בכלל מכיר בזה שיש הבדל. גם כאן, אחרי שהוכח לך - שוב ושוב ושוב - שאתה טועה. התחלת פתאום להגיד שבכלל דיברת על משהו אחר, וזה לא זה, ורק רצית לאתגר ושבעצם אתה יודע הכי טוב בעולם, כי פעם הפעלת טרקטור, וגם גנרטור...

זה אולי עובד על איזה פלאח מהעמק, כל ה"רמזים" על כמה אתה מבין, ומנוסה וחכם ויודע כל. אבל לפעמים זה לא עובד. מה לעשות - קורה.
ויש הבדל גדול בין לדעת לרמוז שאלות לבין לדעת את התשובות. בשרשור הזה - בדיוק כמו בשרשור המתלים - אמרת כל כך הרבה שטויות לאורך הדרך, שדי קשה להאמין אחרי זה שאתה באמת יודע את הבסיס, שלא לדבר על השלבים המתקדמים. בדיוק כמו שזה שאני יודע להגיד "סיבוכים ויראליים של דלקת ראות חיידקית" לא אומר שאני יודע מה המנגנון שגורם לזה, או אפילו מה בדיוק ההבדל בין וירוס לחיידק.
בקיצור, כמו שכבר אמרתי - בא לך לפתוח דיון על הדברים שמשפיעים על אופן ויעילות הבעירה והעבודה של מנוע בוכנה? בכיף. נשמע לי אחלה דיון. אבל רק בתנאי ששם אתה מבטיח להפסיק לנסות להוכיח לכל העולם כמה אתה חכם ומנוסה, ופשוט מנהל דיון. אחרת, בדיוק כמו כאן ובמתלים, אתה סתם מבזבז את הזמן ולא תורם כלום.