People

eMiFrEaK

New member
ויופי שאני גם לא מבלבלת מילים...../images/Emo9.gif

מדי פעם באמת נחמד לשמוע משהו אחר - זה התיקון חחח

the freaky girl

New member
../images/Emo6.gif

את קוראת לי יותר מידיי פעמים "חמודה"...
מי עשה לך שטיפת מוח? את יודעת בכלל איך קוראים לך?

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחחח יפה ששמת לב סוף סוף!

אני מחכה ומחכה שתעירי לי על זה ואת לא מגיבה!!! חמודה, אני הרי אף פעם לא אומרת חמודה ... חחחח אבל את חמודה בכל מיקרה..

m a n k o

New member
../images/Emo45.gif

גמני פעם חשבתי ככה... שאיך אפשר לשמוע גם "איכות" כמו מטאל וגם טראנסים ודברים כאלה... אבל אין כזה דבר סגנון שהוא לא איכותי.. גם אם אני לא אוהבת סגנון מסוים זה לא אומר שהוא מטומטם ודפוק. אני נהנית לשמוע פאנק ומטאל ורוק ישן ולפעמים ממש לא בא לי על זה ודווקא בא לי לשמוע פרודיג'י או איזה פופ רוסי ואני גם נהנית לרקוד לצלילי מוזיקה מהאמ טי וי למרות שאני ממש לא אוהבת את הסגנון הזה זה כייף לרקוד עם זה.. תכלס גיוון זה אחלה של דבר. ואם מישו אוהב לשמוע גות', מזרחית, פולק ואופרה שיהיה לו רק לבריאות!

AeroSlash

New member
את אומרת את עכשיו...

כי הטעימה הכי גדולה שהייתה אי פעם ממטאל זה זוית שיר של אירוסמית' (שגם ככה לא נקרא מטאל)... אבל אחרי שנכנסים לזה עמוק הדעות שלך לגמרייייייי משתנות וזה אפילו די מדהים איך שזה קורה. פעם גמני חשבתי שלגוון זה טוב אבל אחרי שנכנסים לזה עמוק פשוט הדעות משתנות ב-180 מעלות... אההה ובכללי, הבנתי הקיצוניות שלי בבסגונות המוזיקה שאני אוהבת לא תביא פה לשומדבר טוב, אז פעם הבאה שמדברים על סגנון מוזקיה אני פשוט אנסה לשמור את הדעות שלי לעצמי כדי לא לגרור ויכוחים (ובטח שלנסות לא לפתוח הודעות כאלה בעצמי)... טוב, יאללה, שיהיה לכם יום נעים, הלכתי לחרוש על מתמטיקה מזויינת
כל כךךךךךךךךך אין לי כוח :((( אני כבר מעדיפה את שיווי המשקל המהולל בכימיה :(((((

אלקה זה לא ויכוח...

ואני מכבדגת את הדעות שלך ותמשיכי להגיב זה לא מפריע לאף אחד!! בהצלחה במטימתיקה!!!

AeroSlash

New member
תודה סוניה ../images/Emo4.gif

עשיתי בנתיים 5 תרגילים ונשארו לי עוד 5 בשמוקומטריה.. אופס.. גאומטריה אנליטית

the freaky girl

New member
מה?

עשיתי רק 2 עד עכשיו, עוד 8 וזייהו :|.. ועוד יש הרבה שאלות בהיסטוריה למחר...
אוף, הוא חושב שאנחנו סופרמן..
או וונדרוומן.. וואטאבר.. :/ עבודה מזויינת
#@$%#@%$#$%#@$%

AeroSlash

New member
:))) עשיתי כבר 7 :]

אני נראה לי אוותר על עוד 3 וגם אוותר על לעשות שיעורי בית בהיסטוריה... נראה :]

AeroSlash

New member
אני יודעת

קודם כל, אני יודעת שאני קיצונית שדעות שלי לגבי המוזיקה.. זה אחד הדברים היותר חשובים בחיים שלי ולכן בזה אני לא מתפשרת ויכולה להיות פוגעת לפעמים.. סורי מראש
שנית, יש אנשים שזה הסגנון שהם אוהבים, רוקדים ומשתוללים איתו אז שיהיה להם לבריאות. השאלה שלי איך אפשר לשלב בין זה, זה די רובוטי בלשון המעטה (ושוב, זו דעתי), בין סגנון מוזיקה אחר שהוא לגמרי, לגמרי, לגמרי שונה...

eMiFrEaK

New member
אלה...

אני רוצה שתקשיבי למשהו... אולי זה לא ממש רוק כמו שאת אוהבת אבל זה רוק ישראלי שגם נראה כאילו קשה לעשות את המעבר ובכל זאת... הבחור הזה באמת עזה מעבר, שילוב... ויצא דיסק פשוט בן זו**!! אסף אמדורסקי...האלבום שלו "live" יצא ב2001... הוא רוקיסט לכל דבר שהתחיל לאט לאט להכנס למוזיקה האלקטרונית...לבחור יש אפילו ביטים של טראנס..!! קיצר.. תנסי להקשיב.. אולי אפילו תאהבי מי יודע =)

eMiFrEaK

New member
חחחח זה בדיוק הקטע...

זה לא רוק ישראלי... זה מישהו שעשה רוק ועבר לאלקטרוני.

eMiFrEaK

New member
תאמת גם אני לא ממש ....

למרות שפעם הייית מקשיבה לשירים של אביב גפן... אבל בקטע של דיכאון חחח... לא באמת.. יש לו כמה שירים ממש יפים...אבל עבר לי כבר..

למעלה