People

the freaky girl

New member
לסיכום.............................

לכולם יש אמירות גאוניות משלהם, כולם מתחברים לזה בצורה שונה, הם מעבירים את זה בסגנון מוזיקה שונה, וזהו - גמרנ.. :) כמו שאומרים, על טעם ועל ריח, אין מה לתווכח...
(אלא אם כן זה הגרביים המסריחות של אחי, שבאמתתתתתתת צריכות כביסה דחוף אחרי שימוש חוזר של 1000 פעמים..
|סטינקי| )

the freaky girl

New member
:]

פה לשירותך, להביא לך משהו? יש דושה עם קורקבנים עם רוטב פטריות, יש שיפוד עם פרגיוד ותפוחי אדמה, ויש עוף צעיר ושניצל לבחירתך...
מה? אמרת שאת רוצה קטשופ? איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אוף, היום היה מעצבן בעבודה... דתיים האלה..
מחיצה מזורגגת....
חצאיות @#$%$#@%#@%...
תפילה בלה בלה בלה #@$$#%^..

eMiFrEaK

New member
חחחח איזה חמודה...

ומושפעת קטנה.... אל תהיה מעוצבנת.... אופטימיווווווווווווות וחיוך זה מה שצריך!!! (ואייייייייייייייייייי אני לא מאמינה שדווקא אני אומרת את זה!! חח נו טוב.... צריך לשנות גישה בחיים..)

the freaky girl

New member
../images/Emo9.gif

תודה לאל שאינני דתייה
תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה :)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל יש רוק יפה..כמו של בריאן אדמס,אוונסנס,MAROON 5 .....ועוד הרבה... אבל באמת לא צריך להכליל... מוזיקה אמורה לעשות טוב לאנשים..אז אם יש בן אדם שעושה לו טוב מטאל אז שיהיה לו בכייף וזה מה שהכי חשוב למרות שאני אישית לא מבינה מה טוב במוזיקה המשוגעת הזאת...כמו שיש בני אדם שלא מבינים מה יש במוזיקה שאני שומעת כמו פופ דאנס ומוזיקה שחורה...אבל לי זה עושה טוב...וזה מה שחשוב ניראה לי...:) באמת לא צריך להכליל בן אדם לפי המוזיקה שהוא שומע... זה אחד הדברים שלמדתי מאז שאני בפורום הזה...:)

../images/Emo9.gif

וזה לא משנה איזה מוזיקה:) למרות שאני לא מבינה איך רוסים שומעים מזרחית
אבל זה עניין שלהם..

זה מאוד מוזר...

למרות שכשה אני שמעתי מזרחית שרית חדד וכאלה לא חשבתי שזה מוזר חחח אבל זה כן מוזר

הקיובה

New member
את צודקת../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

זה נורא,אני ראיתי מלא רוסים שברגע שהגיעו לארץ התקלקלו הישראלים התחילו להשפיע עליהם לרעה,ואני לא מדברת רק בשמיעת מיזרחית שזה דבר שולי

מזרחית זה דראק!../images/Emo5.gif

אני בעצמי נהרסתי לאיזה שנתיים או יותר כזה ששמעתי אייל גולן ושרית חדד=\ יש לי עדיין את הדיסקים של שרית חדד בחדר=\ אבל חזרתי לעצמי לפני שנתיים

הקיובה

New member
ברוך השם../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

מזל שחזרת לעצמך זה הכי טוב להיות עצמך אני לא חושבת שאנשים צריכים ללכת אחרי העדר ותאמיני לי שאני חושבת שהרוסים שראיתי שהדרדרו הם עשו את כול זה רק כדאי שלהיות מוקבלים בחברה אבל אני שמחה שיש עדיין רוסים ששומרים על הדברים שהם אוהבים ולא שומעים מה שכולם שומעים אלא מה שהם אוהבים באמת

הקיובה

New member
לא חשבתי ששמעת ביגלל כולם../images/Emo70.gif

אני דיברתי באופן כללי לא אמרתי שאת ספציפית שמעת ביגלל כולם
אני בטוחה שהייתה ויש לך דעה משלך לגבי המוסיקה שאת אוהבת יש מלא אנשים ששומעים כי הם רוצים לא כי אחרים השפיעו עליהם

עדיף שישמעו שרית חדד מלחץ חברתי

מאשר שישתו וודקה מלחץ חברתי.... סתם דוגמא לא כל כך קשורה

למעלה