People

הקיובה

New member
נכון../images/Emo70.gif את צודקת ../images/Emo9.gif

באמת עדיף שישמעו מוסיקה דראק
מאשר שישתו או משהו כזה

eMiFrEaK

New member
../images/Emo13.gif צודקת...

למרות ששוב... אנשים יגידו בריאן אדאמס רוק... אני רואה אותו כפופ לכל דבר... ואוונסנס זה גם לא ממש רוק...

בריאן אדמס זה רוק!

אבל רוק קליל כזה לא כמו ארוסמית' למשל.. וגם אוונסנס זה כבר ממש רוק.. לא כבד אבל רוק!

eMiFrEaK

New member
בדיוק...

אבל אין לי מושג בזה אז אני גם לא הולכת להתווכח.. חחח אם מישהו פה היה מתבלבל לי בין מוזיקה אלקטרונית הייתי מפגינה את ידיעותיי הנרחבים בנושא
חחחח סתם סתם...

למה סתם ../images/Emo2.gif אין לי מושג,

בבקשה , בבקשה, פעם אחת אני אדע משהו בנושא אולי תסבירי לי קצת מה זה כל דבר דאנס האוס אסיד אלקטרונית טכנו ואם את יכולה , אולי להציג דוגמה של שיר מוכר, כי מחוזות אלה רחוקים הם ממני כשמיים לאלמוגים ,שחרשו אותו ברדיו פעם... או שיש סיכוי שאולי שמעתי

eMiFrEaK

New member
ואווו כבוד.. חחח

אני אסביר בשמחה =)) בשבילך..
טוב... אז בקצרה שאני לא אזיין פה לאנשים את השכל יותר מדי...חח כל מה שהזכרת זה בעצם נכנס תחת הכותרת... "מוזיקה אלקטרונית"... ואין לך מושג!!! כמה סגנונות זה מכיל... הכי מוכר לאנשים זה כמובן הטראנס..שזאת מוזיקה די סוחפת ומלודית .. יש כמה סוגים כמו Goa, שנחשב לטראנס של "ההיפים"..זה טראנס אפל, מורכב שלא הרבה אנשים מתחברים אליו.. במיוחד אם אתה לא על סמים..לאותה קטגוריה נכנס גם האסיד והפסיכודלי...מסיבות טבע, אסיד, מכיר? סבבה.. המטרה זה לאבד את עצמך בתוך המוזיקה... וזה בדיוק המ שקורה... דוגמאות לפסיכו אני לא אתן כי לא יאהבו מאה אחוז חח אבל טראנס איכותי.. אני חייבת לציין שבארץ בהחלט יודעים לייצר..לדוגמא אינפאקטד מאשרום שהוציאו אלבום חדש לא מזמן.. - I'm the supervisor... מומלץ ביותר!! יש גם את דיג'יי יהל...ו skazi..שבהחלט עושים את העבודה.. יש גם את הביט היותר מונוטומי שזה מוזיקת האוס.. דוגמא טובה זה Leftfield...אבל לא הרבה מתחברים לזה.. יש גם את טכנו והprogressive למיניהם... אבל זה כבר עמוק יותר.. אישית.. מה שאני הכי מתחברת אליו זה הדאנס... או יותר נכון club dance.. דבר ראשון שאנשים חושבים עליו בהקשר של דאנס זה lasgo (ואני חייבת לציין שההופעה שלהם היתה אחת ההופעות היותר טובות שהייתי בהן..) milk inc, silver, jessy, וכו'... המלצות אני לא יכולה לתת... זה כמו שתגיד לי לבחור את מי אני יותר אוהבת אמא או אבא.. חחח לא אבל ברצינות... יש לי מלא רמיקסים שקשה להשיג.. ואם בא לך... אין לי שום בעיה לשתף..=)) אני מקווה שעזרתי לך קצת.. בכללי, זאת מוזיקה משחררת... אלקטרונית... אפילו המורה שלי הכריח אותנו לעשות מבחן במעבדות שנמשך 3 וחצי שעות כשאנחנו מקשיבים למוזיקה הזאת..חחחח כל אחד וטעמו... אבל באמת שאין כמו רמיקס טוב להעלת המצב רוח :)

eMiFrEaK

New member
המלצונת קטנטונת...

אני מקשיבה לזה די הרבה בזמן האחרון....טראק חמוד ביותר.. East Clubbers - Beat Is Coming (Dj Speed Remix) ועוד משהו קטן... זה די ישן... קלאסי של סילבר.. פשוט השיר הזה מרגיע אותי בטירוף... מומלץ ביווווווותר... sylver- sometimes..... המלודיהההההההה... אין אין... פשוט מהמם..

eMiFrEaK

New member
טראק... זה כאילו שיר...

אבל הקטע שזה לא ממש שיר... כי באלקט' אין לך שירים... יש לך מלודיות, מנגינות... וכל מנגינה נקראת טראק...

eMiFrEaK

New member
חחחחח

טראק זה רק שיר אחד... ברצועה אחת של טראנס.. שזה יכול להגיע לשעה בערך... חחח אז כל קטע נפרד.. נקרא טראק..

עזרת הרבה ../images/Emo13.gif

הבהרת את השטח הממש לא ברור הזה, אני אכן מכיר כמה ממה שהזכרת ,והם שירים נחמדים מאוד.. תמיד טוב להכיר קצת את המוזיקה ,גם אם היא איננה מככבת ברשימת ההשמעה שלך ,אף לא באופן חלקי .. עכשיו אוכל להסתדר הרבה יותר טוב, למרות הנתח השולט ללא עוררין נשאר כפי שהיה , מידי פעם ,בכיף!

eMiFrEaK

New member
חחחח אין על מה ../images/Emo8.gif

סבבבבה... מדי כייף זה באמת נחמד לשמוע משהו אחר..=)

למעלה